2016 Şubat Anneleri

Hurç var ama beklesem iyi olacak sanki, henüz bakmadık önümüzdeki hafta sonu başlıcaz inş

Kizlar cokpinpirikli davrandigimi dusunuyorum ama benim goguslerim ve karnim son gunlerde yumusadi gibi daha ..bebisde hareket ediyo ama sanki kisitli hareketleri ..acaba kordonu felanmi dolandi ..pufff bide ikinci bu. he birincide daha rahattim ben iyice evhamli oldum

Bir şey olmamıştır inşallah. Rabbim korur canım. Yumusamakla alakalı değildir sanırım. Yanı böyle olmazdır bence.

Bugün anneannesi kızıma Bebek arabası aldı :) ertelemiştik biz yaza alırız diyoduk ama sağolsun almak istemiş onca masraf yaptı zaten iyice mahcup hissettiriyo bana kendimi.. Massimo ricco renata çok renkli yazarsanız bakabilirsiniz kızlar çok kullanışlı görünüyor travel sistem. İçinde miniğimi gezdirdiğim günleri de görürüz inşallah :)

Kizlar bir bucuk saat once bi daralmayla uyandim. Daha da uyuyamiyorum. Son zamanlarda hep botle oluyor. Tuvalet icin ya da baska bi sey icin kalktigimda yeniden uykuya gecmekte zorlaniyorum. Sizlere de oluyor mu? Bi de sagimda bobrek buyumesi ciktigi icin soluma yatiyorum hep. sirt ustu de pek yatmayin diyorlar ya, solum uyustu resmen. Ama arada dayanamayip sirt ustu yatiyorum. Sirt ustu yattigimda bebegimn agirligini hissediyorum sanki. Siz hissettiniz mi hic?

İdrarda sıkıntı yok canım ama sık gidiyorum aynen ayakta da çok kalmadım ama bilmiyorum böyle ara ara vuruyo değişik birşey
Canım bende de olmuştu öyle, ayakta duramiyordum ama oturunca iyiydim, Dr um yanına gelmemi istedi hemen. İdrar tahlili yaptı, USG ile baktı, kum veya enf olabilir mi diye ve USG de rahim ağzına falanda baktı, benim o gün çook ayakta kalmamdan dolayı o ağrıyı yasadigmi söyledi 2 gün tatil di sansima yataktan çıkmadim. İstirahat ettim, geçti cok sukur canim. Cvp geç oldu kusura bakma

Canım bende çok uyaniyorum, dalamiyorum uykuya. Ve aynen uyku şekli sol omzum agriyor artık ve ben nasıl daliyorsam uykuya o şekil uyuyorum, sonra uyanıp sola don böyle geceler huzursuz geçmeye başladı... Bebeğe alıştırma oluyor sanirsam bu durumlar. Eşim oksurse uyaniyorum resmen

Canım diyete başladın mi? Nasıl gidiyor?ben de genelde açım

Canım yok Dr a gidip diyet listesini alamadım daha ama ekmeği bayağı kestim, şekeri de azalttim kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ya hiç sorma bende doymuyorum gece yatmadan yumurta yiyorum ama yok dün 4 de açlıktan uyandım canjm. Ne yapıcaz biz böyle

Yok canım ne demek. Bende de herhalde ayakta kalmaktan diyorum kendimce çünkü ağırlaştık artık 7. Aya gireceğiz yakında. Bende bi kere atlattım enfeksiyon ve kum dökme o Zaman ilaç vermişti ve hemen geçti. Ama bu başka birşeydi neyse ki uzun sürmedi. Birde tek tesellim haftaya kontrolüm var heyecanla bekliyorum yaklaşık 3 haftadır gitmemiştim :)

Yok batma yok sanci yok çok sukur ama uyku da yok. Bir insan gece 2 40 da uyuyup sabah 6 da gozunu acar mi yaa hem de pazar pazar

Gerçekten bebeğe alıştırma herhalde bu yaşananlar ne rahat uyku kaldı ne de başka birşey. Sola yatmaya çalışmaktan artık bi yanım tutuldu yani

Gun mu aydınlanmış ne çabuk

Son iki haftada gördüğüm kabuslar ruyalar evhamli haller resmen hayati zindana çeviriyor. Ne uyuyabiliyorum nede huzurlu oluyorum, surekli ayni seneryo tarz rüyalar.

Pazar pazar uyandim da noldu hiiiiihhhh banaaa. .

Canım ekmeği tam buğday yedim her öğün 1 dilim. Şeker de hiç yemedim. Gün de 4 köfte büyüklüğünde et. Öğle ve akşam ayrıca sebze yemeği. Aralarda süt meyve. 2 haftada 300 gr. Almışım. 210 gr bebek almış. 660 ti 870 olmuş. İyi mi bilmiyorum. Ekmek olmadığı için genelde açım. Ve dışarda gezerken her kokuyu canım istiyor. Bilmiyorum napicaz. Hayırlısıyla bi önce doğsun moduna girdim. Oysa hamileliği seviyordum

Sagolun kizceler insan başkasının gözüyle bakınca daha iyi oluyo anlayamıyorum çünkü .annecim yine haklı demekki lazım oldukça çıkıp alırım amaannn ciplak kalmaz ya bebis yani
Canim yeni sezonlar geldikce bebeginin cok kiyafeti olursa kiyip alamazsin icinde kalir kizima anneanne teyze babaanne de dahil o kadar cok hediye getiren oldu ki kizim 2yasini bitirdi hala daha ona cok fazla bi sey alamadim hevesim gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…