- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Canım hurç varsa koyabilirsin ama tabi mobilyasını alcaksanız bu sıralar biraz daha bekleyebilirsin. Birazda sanırım erken doğum riskinden başladı herkes yıkamaya ben henüz yıkamadım kasım sonu gibi halledeyim diyorum. mobilyasını zaten almıştık. Siz bakmaya başladınız mı
Kizlar cokpinpirikli davrandigimi dusunuyorum ama benim goguslerim ve karnim son gunlerde yumusadi gibi daha ..bebisde hareket ediyo ama sanki kisitli hareketleri ..acaba kordonu felanmi dolandi ..pufff bide ikinci bu. he birincide daha rahattim ben iyice evhamli oldum
UYUYAMIYORUMMMM...
KAFAYI YİYECEĞİM ARTIK OFFF ALLAHIM OFFF....
UYUYAMIYORUMMMM...
KAFAYI YİYECEĞİM ARTIK OFFF ALLAHIM OFFF....
Canım bende de olmuştu öyle, ayakta duramiyordum ama oturunca iyiydim, Dr um yanına gelmemi istedi hemen. İdrar tahlili yaptı, USG ile baktı, kum veya enf olabilir mi diye ve USG de rahim ağzına falanda baktı, benim o gün çook ayakta kalmamdan dolayı o ağrıyı yasadigmi söyledi 2 gün tatil di sansima yataktan çıkmadim. İstirahat ettim, geçti cok sukur canim. Cvp geç oldu kusura bakmaİdrarda sıkıntı yok canım ama sık gidiyorum aynen ayakta da çok kalmadım ama bilmiyorum böyle ara ara vuruyo değişik birşey
Canım bende çok uyaniyorum, dalamiyorum uykuya. Ve aynen uyku şekli sol omzum agriyor artık ve ben nasıl daliyorsam uykuya o şekil uyuyorum, sonra uyanıp sola don böyle geceler huzursuz geçmeye başladı... Bebeğe alıştırma oluyor sanirsam bu durumlar. Eşim oksurse uyaniyorum resmenKizlar bir bucuk saat once bi daralmayla uyandim. Daha da uyuyamiyorum. Son zamanlarda hep botle oluyor. Tuvalet icin ya da baska bi sey icin kalktigimda yeniden uykuya gecmekte zorlaniyorum. Sizlere de oluyor mu? Bi de sagimda bobrek buyumesi ciktigi icin soluma yatiyorum hep. sirt ustu de pek yatmayin diyorlar ya, solum uyustu resmen. Ama arada dayanamayip sirt ustu yatiyorum. Sirt ustu yattigimda bebegimn agirligini hissediyorum sanki. Siz hissettiniz mi hic?
Bende bende bende ya ne yanıma dönsem batıyo
Canım diyete başladın mi? Nasıl gidiyor?ben de genelde açım
Yok canim agrim falan yok cok sukur ama uykum gelmiyor bir turlu. 3 dogru uyuyabildim 6 da gozler acik.Agrilardan mi?
Gece gece yapacak birsey de yok valla iyice sinirler tavan.Yalnız değilsin L Lavyer2012 :)
Canım bende de olmuştu öyle, ayakta duramiyordum ama oturunca iyiydim, Dr um yanına gelmemi istedi hemen. İdrar tahlili yaptı, USG ile baktı, kum veya enf olabilir mi diye ve USG de rahim ağzına falanda baktı, benim o gün çook ayakta kalmamdan dolayı o ağrıyı yasadigmi söyledi 2 gün tatil di sansima yataktan çıkmadim. İstirahat ettim, geçti cok sukur canim. Cvp geç oldu kusura bakma
Yok batma yok sanci yok çok sukur ama uyku da yok. Bir insan gece 2 40 da uyuyup sabah 6 da gozunu acar mi yaa hem de pazar pazar
Canım ekmeği tam buğday yedim her öğün 1 dilim. Şeker de hiç yemedim. Gün de 4 köfte büyüklüğünde et. Öğle ve akşam ayrıca sebze yemeği. Aralarda süt meyve. 2 haftada 300 gr. Almışım. 210 gr bebek almış. 660 ti 870 olmuş. İyi mi bilmiyorum. Ekmek olmadığı için genelde açım. Ve dışarda gezerken her kokuyu canım istiyor. Bilmiyorum napicaz. Hayırlısıyla bi önce doğsun moduna girdim. Oysa hamileliği seviyordumCanım yok Dr a gidip diyet listesini alamadım daha ama ekmeği bayağı kestim, şekeri de azalttim kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ya hiç sorma bende doymuyorumgece yatmadan yumurta yiyorum ama yok dün 4 de açlıktan uyandım canjm. Ne yapıcaz biz böyle
Sagolun kizceler insan başkasının gözüyle bakınca daha iyi oluyo anlayamıyorum çünkü .annecim yine haklı demekki lazım oldukça çıkıp alırım amaannn ciplak kalmaz ya bebis yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?