Bel agrina ne der doktor hic bir fikrim yok, ama magnezyum yazar buyuk olasilikla.. Iyice dinlen tatlim, uzan belini zorlama bencekızlar bugün aşırı bel ağrım var hamileliğimin başından beri ilk defa oluyor böyle. sizce acile gitsem mi ya? yoksa normal midir bu durum başka yaşayan var mı? aynı adet ağrısındaki bel ağrısı gibi :/
Canim bazilari cocuk durmaz kulaktan olcmek zor olur diye diyolar ama alakasi yok 1 sn de olcuyor zaten. Koltuk altina koyup 1 dk bekletmek daha zor bence.benim düşündüğüm modelde bu, bunun yanına koltuk altı almalısınız dediler
bazı anneler sebebini anlayamadım ama önceliğim bu olsun
Biraz fazla ucmus sanki :/Ayyy ben de bu iki modele bayıldım ama el becerim sıfır çok üzülüyorum keşke becerebilseydim bu kapı süsü için 100 tl dedi yapan kadın
Ben de Kızım da Nivea almıştım fakat cildine dokundu.yuzunun her yeri sivilce sivilce oldu. Sebamed kullandim sonrasında. Çok memnun kaldim. Oğluma da sebamed kullanacağım inşallahBiraz araştırdım da niveayı katkı maddeleri fazlaymış oyüzden tavsiye etmeyen çok yazı okudum canım düşünmüyorum hiç ben onu
Bel agrina ne der doktor hic bir fikrim yok, ama magnezyum yazar buyuk olasilikla.. Iyice dinlen tatlim, uzan belini zorlama bence
Amaaann canim bosverecksin ama iste hamile hamile insanin sinirini ziplatiyorlar. Biz kayinvalideme yakin oturuyoruz anneme de yakindik ama annemler gecen hafta ev aldilar ve mesafe bize uzak biraz. Esim anne kauinvalidem uzaga gitti artik esimin de cocugumun da bakimiyla sen ilgileneceksin dedi. Uzak muzak mecbur gelecek annesi diyor. Ama lafa gelince ben babaanne olacagim torunum ogul bali bana daha kiymetli deyip duruyor. Bir kez daha annesi mecbur gelecek derse kimse mecbur degil sen de degilsin gonlunle degil de mecburiyetten geleceksen hic gelme ama torun benim ogul balim diye de ortaya cikma diyecegim artık.sanki sadece onun torunuymuş gibi davranıyor ve sürekli laf sokuyor. ki eşim 4 erkekler bebeğin erkek olduğunu duyunca üzülmüştü, iyi sizin için hayırlı olsun demişti
dün 1 geceliğine ona gittik,
bana dıyor yazın işlerim yoğun oluyor bana getir ben bakarım annen bakamaz ona
- niye bakamazmış ki diyince hani hep hastayım kolum ağrıyor diyor ya beceremez şimdi yazık kadına
dedim sende hep bacağım belim diyorsun o zaman sende bakamazsın bu durumda
aaa olur mu ben onu ağzımda taşırım ağzımda dedi, tövbe çekip sustum cahile laf anlatılmıyor
Canim gecen gun yazmistim fakultenin endokrin bolumu doktoru cocuklariniza nivea urunleri kullanmayin icinde hormom var demis. Ben eczaci arkadaslarimin tavsiyesi uzerine mustela aldim bakim urunlerini.Ben de Kızım da Nivea almıştım fakat cildine dokundu.yuzunun her yeri sivilce sivilce oldu. Sebamed kullandim sonrasında. Çok memnun kaldim. Oğluma da sebamed kullanacağım inşallah
Canim gecen gun de yazdim. Endokrin bolumu doktoru cocuklariniza nivea urunleri kullanmayin icinde hormom var demis kuzenime bilgin olsun. Ben de mustela aldim.Bende sebamed düşünüyorum çevredekiler de Nivea al dediler kararsız kaldıö
Canim niveanin urunlerinde hormon varmis. Ben mustela aldim.Biraz araştırdım da niveayı katkı maddeleri fazlaymış oyüzden tavsiye etmeyen çok yazı okudum canım düşünmüyorum hiç ben onu
Aynı şekilde benimde bugun ilk defa oldu dinlendirmeye çalıştım ama normal bir durum sıkıntı yapma canımkızlar bugün aşırı bel ağrım var hamileliğimin başından beri ilk defa oluyor böyle. sizce acile gitsem mi ya? yoksa normal midir bu durum başka yaşayan var mı? aynı adet ağrısındaki bel ağrısı gibi :/
Ayyy ben de bu iki modele bayıldım ama el becerim sıfır çok üzülüyorum keşke becerebilseydim bu kapı süsü için 100 tl dedi yapan kadın
Canim bazilari cocuk durmaz kulaktan olcmek zor olur diye diyolar ama alakasi yok 1 sn de olcuyor zaten. Koltuk altina koyup 1 dk bekletmek daha zor bence.
Amaaann canim bosverecksin ama iste hamile hamile insanin sinirini ziplatiyorlar. Biz kayinvalideme yakin oturuyoruz anneme de yakindik ama annemler gecen hafta ev aldilar ve mesafe bize uzak biraz. Esim anne kauinvalidem uzaga gitti artik esimin de cocugumun da bakimiyla sen ilgileneceksin dedi. Uzak muzak mecbur gelecek annesi diyor. Ama lafa gelince ben babaanne olacagim torunum ogul bali bana daha kiymetli deyip duruyor. Bir kez daha annesi mecbur gelecek derse kimse mecbur degil sen de degilsin gonlunle degil de mecburiyetten geleceksen hic gelme ama torun benim ogul balim diye de ortaya cikma diyecegim artık.
Son iki aydır ev işlerini her abarttığımda yaşıyorum canım doktoruma da her gidişimde söylüyorum korkmana gerek yok çok normal diyor bir de hamile bel korselerini öneriyor bazı hamilelerime iyi geldi bi dene istersen diyor. Ama bebiş rahat edemez belki diye düşünüp almadım henüz. Sırt üstü yatarken ağrıdan yanıma dönemez oluyorum o derece. İstirahat tek çaren senin de mümkün olduğunca süpürge vileda toz alma gibi işleri bir günde bitirmeye çalışma ve fazla ayakta kalmamaya çalış canım geçmiş olsun :)kızlar bugün aşırı bel ağrım var hamileliğimin başından beri ilk defa oluyor böyle. sizce acile gitsem mi ya? yoksa normal midir bu durum başka yaşayan var mı? aynı adet ağrısındaki bel ağrısı gibi :/
çok güzelmiş canim güle güle giy inşallah tam biz hamilelere göreGünaydın kızlarrr oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun :))
Bu arada bugün fırsat bulabildim fotoğraf çekmeye.. Panço kaban arayanlara gelsin
ellerine sağlik canim çok güzel görünüyo tiğ işi dmiEki Görüntüle 1673913 buda benim kızıma ördugum battaniye inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur
Canim niveanin urunlerinde hormon varmis. Ben mustela aldim.
cnm seker yuklemesinde seker cikarsa gunluk seker olcumleri mi yapiyorsun... bu durumda gunluk seker olcumleri yuksek mi cikiyor... ben kendim evde olcum yaptigimda normal degerlerde cikiyor... yaptirmasam buna dayanarak olur mu ki... yani evdeki olcumler bunun gostergesi olabiliyor mu...Evet canım diyet verdiler. Ben ikisini de yaptırdım. 100 luk yüksek çıkınca 15 gun diyetle birlikte her gün 7 kez ölçtum şekerimi. İnsüline gerek kalmadı çok şükür iyi seyrediyor. Diyet yapmazsam suyum artarmis. Şimdilik iyi. Ama sınıra yakın. sen bilirsin canım. Ama şekeri ihmal etme. Istersen aclik tokluk baktir birkac gun.Varsa onlemimizi almamız lazım. Diyet insani disipline sokuyor.
benim de oglum oyle ya az hissediyorum...normal :)
alanı aşırı daralmadı daha o yüzden kasları etkisiz biraz, sık sık da uyurşarmış dedi dr
bende hala az cok az hissediyorum malesef :) bizim oğlan tembel bence
Bilmiyorum ki canım. Yükleme gizli şekeri de ortaya çıkarabiliyor filan diyorlar. Evde günde 7 kez takip ettim diyetle. Benim de oyle aman aman yüksek değildi sonuçlar. Aclik 100u tokluk 140i gecmeyecek. Diyete ragmen israrla gecerse insulin verecekti.Şimdi iyi çok şükür. Ölçümleri azalttim. Yani doktoruna sor istersen düzenli oclup. Seni yanlış yonlendirmek istememcnm seker yuklemesinde seker cikarsa gunluk seker olcumleri mi yapiyorsun... bu durumda gunluk seker olcumleri yuksek mi cikiyor... ben kendim evde olcum yaptigimda normal degerlerde cikiyor... yaptirmasam buna dayanarak olur mu ki... yani evdeki olcumler bunun gostergesi olabiliyor mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?