2016 Şubat Anneleri

ayy aman duymasın modeli çaldı der ama valla en sempatik bulduğum model buydu :)
beceremezsem ya ondan yada takip ettiğim bi başka tasarımcıdan alacağım, bu hafta başlayacagım inşAllah
valla bende sordum fiyat falan aldım zaten. sen yapıp satmayacağın için çalma söz konusu olmaz. için rahat olsun :)
benim oğlum olacağı için renkleri konusunda kararsız kaldım. daha Soft mavili morlu renkler diye düşündüm.

Borc harc varsa baska tabi. Aslında benımde planda olmayan( esımın bazı hatalarından dolayı) borcum var ama ben yıne de ucretsız ızın alıcam. Bakıcıya hemen vermek ıstemıyorum en azından 9 aylık felan olmus olur sonra bakıcıya verıcem mecbur

sut ıznı ıcınse bana bır gun tamamen gelmemek daha uygun gelıyor cunku ev ıs arası cok uzak:)

Mustela:)

Kizlar vajina agrisi yasiyorum yaa hele biraz is yapayim yada yuruyeyim adim atamiyorum oturusum yuruyusum degisiyo mahvediyo beni dr a da gitmedim daha benzer durum yasayan var mi ?
Aynısını yaşıyorum bende canım,bel ağrısına eşlik eden vajinal bir ağrı oluyor benim daha çok oturduktan veya uzandıktan sonra kalkarken resmen kramp gibi saplanıyor yürüyüp hareket ettikçe geçiyor çarşamba randevum var soracağım doktora

Istanbuldami yasiyorsun, ben Izmirdeyim ve burda her yer en fazla yarim saat, ulasim cok kolay olunca gozumde pek buyumuyor acikcasi :) Bende bebegi bir muddet kayinvalideme baktirmak durumundayim..

Istanbuldami yasiyorsun, ben Izmirdeyim ve burda her yer en fazla yarim saat, ulasim cok kolay olunca gozumde pek buyumuyor acikcasi :) Bende bebegi bir muddet kayinvalideme baktirmak durumundayim..
evet ıstanbulda yasıyorum gunde gıt gel mın 3 saat yol tutuyor. Benım kayınvalıde hasta oldugu ıcın bakamaz, annem de calısıyor cok fazla duramaz yanımda, kayınvalıde gelse onun hastalıgıyla ugrasmaktan ben daha cok yorulurum o yuzden bır sure sıkıntı cekıp kendım bakıcam artık.

Anladim canim.. bende hic birakmak istemezdim ama suan icin baska alternatifim yok

Selam güzel şekerli gebeler kervanına bende katıldım 75 mg içtim sonrasında ölçümlerden sonuç yüksek çıkınca 3 gün boyunca sağlık ocağında aç karnına, kahvaltıdan 1 saat sonra ve öğlen yemekten 1 saat sonra şeker ölçümü yaptırıcam hiç kilo almadıgım için 3 gün şeker takibinde yine yüksek olursa endokrinolojiye yönlendiricem dedi dünde annemde aşure oturması vardı pasta börek götürmüştüm doktora yediklerimi sayınca güldü 1 ay dikkat etmişsin ama 1 günde olanca şekeri yüklenmişsin dedi bakalım 3 günlük takipten sonra durum ne olacak şekeri çıkan arkadaşlar sizin doktorlarınız nasıl bir yol izliyor ?

Ayyyy kızlar kafamda deli sorular... Neler neler yapasım var süsler hediyelikler odasının detayları dikiş makınası aldım bişeler dikerim diye oda öyle aldığım gibi duruyor bi yerden baslasam artk bide bir teyzem var offf aman ona ne gerek var buna ne gerek var daha cooook var yapılır ona o kadar heves etme odasına o kdr masraf etme sanki soruyorum herseyde hevesimi yerlere indirdi kadın ya .. Bi yerden baslamam lazım kimseyede sormıycam Nasıl yapıyım olmusmu cart curt size sorarım anneme tamam :) yoruldum kalabalık aile bazen dert

canım sen kimseyi dinleme, yok erkendi yok ne gerek vardı diye. neye ne zaman heves ediyorsan onu yap. kimse bu konuda söz sahibi değil :)

kızlar haftaya nasipse hamilelik çekimi yaptırcam, havalar soğmadan halledeyim dedim
zaten bende ki göbekte pek ufak sayılmaz

bu resimde ki kıyafet nikah elbisem 1 beden büyük almıştım dun denedim oldu birde şişman insan olunca sıkıntı çıkartmadı üzerine buz mavisi şifon şal ve resimde ki gül buketiyle o çiçeklerden bide taç yaptırıyorum
sizce bu kıyafet olur dimi , başka elbise mı bakayım yoksa

Eklentiler

• 20151102031755.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 9ef609f5-6fb4-469b-b3c5-720fe1c033af.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…