2016 Şubat Anneleri

Benimki tüp doktor sola koydu :)) şaka bi yana çocuğun yerinin cinsşyetiyle ilgisi yok. Cinsiyeti belirleyen sperm zaten. Nereden yumurtlarsak yumurtlayalım xx kromozomlu yumurtalar.

Dn gece rüyamda mavi giyinmiş bebeğim oluyodu erkek gibi heralde :)

Kalp atısları beni en endişelendiren durum uykulArım kacıyor bu konu yzünden gercekten

Benim sagli sollu agiriyir

günaydın kızlar bu hafta kalp atışlarını duymak dileğiyle.benim dr randevum cuma daha çok var

B
Benim çarşamba, bu kadar bekledim biraz daha beklerim diye telkin ediyorum kendimi :)
benim de çarsamba 6+4 olmuş olacak geç döllenne dedi doktor inşallah bir terslik yasanayız

Benim çarşamba, bu kadar bekledim biraz daha beklerim diye telkin ediyorum kendimi :)

ben coktan gitmiştim bana kalsa ama dr öyle çat diye gidilecek kadar güler yüzlü ve anlayışlı değil :) artık dayanacaz mecbur hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

B

benim de çarsamba 6+4 olmuş olacak geç döllenne dedi doktor inşallah bir terslik yasanayız

içini ferah tut canım bak ben daha önce yazılan bir topicte bir arkadaş muzla yumurta yedim bebeği gördüm demişti bende daha keseyi gördüm sadece ve dr hiçbişey demedi inşallah göürürz bebeklerimizi içimiz rahatlar

Biz yarin gidicez 5+4 olucaz yarin kalp atisi haftaya sanirim

http://www.hurriyet.com.tr/index/ArsivNews.aspx?id=352546

CİNSİYET İÇİN BAZI YÖNTEMLER İLERİ SÜRÜLÜYOR

Shettles: X kromozomu taşıyan spermlerin, Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzdüğü ve daha dayanıklı olduğu gerekçesine dayanıyor. Yumurtlama döneminde yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlanmaya çalışılıyor. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalı. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya çabuk ulaşabilir. Kız çocuk için yumurtlamadan 3-5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor.

Whelan: Shettles yönteminin tam tersini savunuyor.

HER ŞEYDEN ÖNCE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR OLSUN CİNSİYET FARKETMEZ TABİİ

AMA SHETTLES YÖNTEMİNE GÖRE BİZİM YUMURTLAMADAN 3 GÜN ÖNCE BİRLEŞME OLMUŞTU DİYE TAHMİN EDİYORUM BUNA GÖRE BİZİMKİNİN KIZ OLMASI GEREKİYOR

ÇİN TAKVİMİNE GÖRE DE ERKEK :))

BEN YILLARDIR RÜYAMDA HEP ERKEK GÖRÜRÜRÜM BU TEORİYİ DUYUNCA KIZ DEMEYE BAŞLADIM AMA GEÇEN RÜYAMDA SEN NE KADAR KIZ DESEN DE SENİN ERKEK ÇOCUĞUN OLACAK DİYORDU

SİZİN TAHMİNLER NE

Son düzenleme:
Soyle bi teori de var yumirtanin iceriye alacagi spermi secmesi gibi hayirlisi bakalim ama bu grupta da goreceksiniz hepimizin cinsiyeti belli oldugunda ilginc bi sekilde yarisi kiz yarisi erkek olacak

ben daha keseyi bile göremedim... malum 4+1 deyim daha...

haftaya tekrar gel dedi doktorum...

cumartesi günü ilk defa gittim..predictor ve clearblue idrar testinde çıktığı için içinde herhangi bir şüphe yoksa kan tahlili yapmayacagım dedi...ultrasonla karnımdan baktı..sadece rahim belirgin kalınlaşmaya başlamış dedi..

4+6 olacak haftaya cumartesi .. acaba keseyi görme ihtimalim olur mu...

kasığımda ara ara batmalar oluyor...korkuyorum doğrusu...,

bir de 4+1 ya da 4+2 falan diyoruz ya..
5 haftalık mı sayılıyor...yoksa 4 haftalık mı...

allah hepimizin yavrusunu korusun....

İnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??
Ilk hamileligimde doktordan onay alarak denize girdim. Ama denizden çıkınca hemen mayomu değiştiriyordum. Yaş kalmamaya dikkat et.

Benim 4+6da kese flu gozlendi sende gorursun belki ama illa gorecem diye umutlanma cok kucuk daha cunku 5. Haftada oluyorsun demek bu yani 4 hafta bitmis 5. Haftadan 2 gun almissin anlamindadir

Benim 4+6da kese flu gozlendi sende gorursun belki ama illa gorecem diye umutlanma cok kucuk daha cunku 5. Haftada oluyorsun demek bu yani 4 hafta bitmis 5. Haftadan 2 gun almissin anlamindadir

ben beklerim... o iyi olsun yeter...
canımm cok tesekkur ederim...

allah hepimizin yavrusunu korusun... kucagımızda göstersin...

Erkek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.

Kız geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabahları mide bulantısı yaşayabilirsiniz.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan yüksek olur.
Basen ve kalçadan kilo alırsınız.
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden büyüktür.
Saçlarınızın açık renk olan kısımlarında kızıllaşma meydana gelir.
Karnınız yanlara yay›larak büyük.
Çirkinleştiğinizi söyleyenler çıkabilir. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler!
Tatlı aşerirsiniz.
Meyve yemek istersiniz.
Canınız daha çok portakal suyu çekebilir.
Hamilelik süresince normalden daha kaprisli ve huysuz olursunuz.
Yüzünüz eskisine nazaran daha şiştir.
Ekmeğin baş tarafını yemek istemezsiniz.
Göğüsleriniz ciddi oranda büyür.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü güneye bakar.
İdrarınızın rengi donuk sarıdır.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip iki yana doğru hareket eder.

Tüm bu inançlara göre kesin oğlum olacak :)

Tüm bu inançlara göre kesin oğlum olacak :)
Bunlara gore benimki erkek tuylerim simdiden cok hizli uzadi ve bulantim yok ayaklarim soguk tatli istiyorum izgarada et istiyorum sisde de olur bakalim hayirlisi yalniz kil ve bulanti bir cok kiside tutuyor istifra edenlerin cogunlukla kizi oluyo midesi bulamayanların erkek bakalim bizde tutacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…