Günaydın arkadaşlarrr :) herkes iyimi? Bu hafta birçoğumuz kalp atışı için doktor kapısı arşınlayacak herkesten güzel haber bekliyorum inşallah :) bebeğinin cinsiyeti hakkında tahmini olan var mı acaba? Ben bişey öğrendim bebek kız ise sağ tarafa erkek ise sol tarafa yer yaparmış :) ben sağımdab yumurtlamama rağmen ilk zamanların aksine solum ağrıyor nedense oğlum olacak gibi hissediyorum :)
Günaydın arkadaşlarrr :) herkes iyimi? Bu hafta birçoğumuz kalp atışı için doktor kapısı arşınlayacak herkesten güzel haber bekliyorum inşallah :) bebeğinin cinsiyeti hakkında tahmini olan var mı acaba? Ben bişey öğrendim bebek kız ise sağ tarafa erkek ise sol tarafa yer yaparmış :) ben sağımdab yumurtlamama rağmen ilk zamanların aksine solum ağrıyor nedense oğlum olacak gibi hissediyorum :)
Benim sagli sollu agiriyirGünaydın arkadaşlarrr :) herkes iyimi? Bu hafta birçoğumuz kalp atışı için doktor kapısı arşınlayacak herkesten güzel haber bekliyorum inşallah :) bebeğinin cinsiyeti hakkında tahmini olan var mı acaba? Ben bişey öğrendim bebek kız ise sağ tarafa erkek ise sol tarafa yer yaparmış :) ben sağımdab yumurtlamama rağmen ilk zamanların aksine solum ağrıyor nedense oğlum olacak gibi hissediyorum :)
Benim sagli sollu agiriyir
Amaaa ben bu hurafeyi cok sevdimmmmHemen sana uygun bi hurafe bulacağım adre :))) sağlı sollu ağrıyanların bebekleri sağlıkla doğar, mutlulukla büyürmüş
günaydın kızlar bu hafta kalp atışlarını duymak dileğiyle.benim dr randevum cuma daha çok var
benim de çarsamba 6+4 olmuş olacak geç döllenne dedi doktorBenim çarşamba, bu kadar bekledim biraz daha beklerim diye telkin ediyorum kendimi :)
Benim çarşamba, bu kadar bekledim biraz daha beklerim diye telkin ediyorum kendimi :)
B
benim de çarsamba 6+4 olmuş olacak geç döllenne dedi doktorinşallah bir terslik yasanayız
Ilk hamileligimde doktordan onay alarak denize girdim. Ama denizden çıkınca hemen mayomu değiştiriyordum. Yaş kalmamaya dikkat et.İnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??
Benim 4+6da kese flu gozlendi sende gorursun belki ama illa gorecem diye umutlanma cok kucuk daha cunku 5. Haftada oluyorsun demek bu yani 4 hafta bitmis 5. Haftadan 2 gun almissin anlamindadirben daha keseyi bile göremedim... malum 4+1 deyim daha...
haftaya tekrar gel dedi doktorum...
cumartesi günü ilk defa gittim..predictor ve clearblue idrar testinde çıktığı için içinde herhangi bir şüphe yoksa kan tahlili yapmayacagım dedi...ultrasonla karnımdan baktı..sadece rahim belirgin kalınlaşmaya başlamış dedi..
4+6 olacak haftaya cumartesi .. acaba keseyi görme ihtimalim olur mu...
kasığımda ara ara batmalar oluyor...korkuyorum doğrusu...,
bir de 4+1 ya da 4+2 falan diyoruz ya..
5 haftalık mı sayılıyor...yoksa 4 haftalık mı...
allah hepimizin yavrusunu korusun....
Benim 4+6da kese flu gozlendi sende gorursun belki ama illa gorecem diye umutlanma cok kucuk daha cunku 5. Haftada oluyorsun demek bu yani 4 hafta bitmis 5. Haftadan 2 gun almissin anlamindadir
Erkek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
Kız geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabahları mide bulantısı yaşayabilirsiniz.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan yüksek olur.
Basen ve kalçadan kilo alırsınız.
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden büyüktür.
Saçlarınızın açık renk olan kısımlarında kızıllaşma meydana gelir.
Karnınız yanlara yay›larak büyük.
Çirkinleştiğinizi söyleyenler çıkabilir. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler!
Tatlı aşerirsiniz.
Meyve yemek istersiniz.
Canınız daha çok portakal suyu çekebilir.
Hamilelik süresince normalden daha kaprisli ve huysuz olursunuz.
Yüzünüz eskisine nazaran daha şiştir.
Ekmeğin baş tarafını yemek istemezsiniz.
Göğüsleriniz ciddi oranda büyür.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü güneye bakar.
İdrarınızın rengi donuk sarıdır.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip iki yana doğru hareket eder.
Bunlara gore benimki erkek tuylerim simdiden cok hizli uzadi ve bulantim yok ayaklarim soguk tatli istiyorum izgarada et istiyorum sisde de olur bakalim hayirlisi yalniz kil ve bulanti bir cok kiside tutuyor istifra edenlerin cogunlukla kizi oluyo midesi bulamayanların erkek bakalim bizde tutacak miTüm bu inançlara göre kesin oğlum olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?