Günaydn canm ne güzel dilekler bunlarGünaydın herkese umarım bu hafta hepimizin sağlıklı olduğu bebişlerimizin sağlıkla büyüdüğü güzel bir hafta olur
canim saglik ocagina git hamileyim de ne kadar test varsa hepsini yapıyorlarKızlar ben 5+3 um benim doktor bana hiçbir şey demedi ya sadece 2 kere beta hcg ye baktirdi güzel yükselmiş dedi o kadar.. endiseleniyorum hiçbir tsh vs değerlerime bakılmadı şunu yap şunu yapma demedi ilk hamileligim heyecanlıyım ve gurbetteyim kimseyi de tanımıyorum bilgi alayım. . Ben mi panik yapıyorm bnm Dr mu umursamaz..? Yarın 6 da ise kalkicam bu saat oldu uyuyamiyorum..
Kocaeli /izmitte Dr tavsiyesi olan da yazabilir arkadaşlar. .
Evet canım ilk diyelim bir kimyasal gebeliğim bir de geçen ay düşüğüm var ama inşallah bunda sağlıkla ilerlerGünaydn canm ne güzel dilekler bunlarilk bebeğin mi olucak
sanki benim yaşadıklarıma benziyor birazMerhaba bnde başımdan genleri anlatmak istedim biraz uzun olcak ama idare edin :) 8 aylık evliyim hiç korunmadık bi türlü hamile kalamadım martta adet olup bittiginde dr gittim bi sıkıntımı var diye neyse akıntı varmış fitil filan verdi rahime baktı hiç bişey yok temiz dedi bana folibol bide adını hatırlamıyorum bitkisel bi ilaç verdi yumurtalıklarını güçlendirir filan dedi bidaki ay adet bitti gün gel yumurta takibine başlayalım dedi nisanın 20. Adet oldum 28. De takibe başladık yumurtlama yok ama daha erken 9 gün sonra yine gel dedi gittim yine yok dedi ve bn yıkıldım aglamaktan öldüm dr ilaç tedavisine başlicaz ama ilk eşin gitsin oda baktırsın bi sıkıntı çıkmazsa onda ozaman gel ilaca başlayalım dedi eşimde ramazan geçsin öyle giderim diyodu bnde hatta hiç fazla çalışmadım nasıl olsa yumurta yok diye mayıs 20 oldu adet yok 21 22 derken dedim bi test alayım ama hiçç ihtimal vermiyorum yumurtlama yoktuya anammmm testi yaptım bide ne göreyimmm çifttt çizgi tabi inanmadım gittim başka eczaneden başka marka test aldım ondada çıktı :)) 23. De gittim kan verdim 1227 deger çıktı iki üç gün sonra başka dr gittim karından göremedi alttan bakmak istedi baktırmadım mide bulantılarım fena ama annmdeym o bakıyo bana bu hafta gidicem dr bu sefer görülür herhalde karından :) allahım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın hayırlı ve saglıklısıyla inşşşaşlah.biraz dedim ama epey uzun oldu özür dilerim
canım ben hurmadan her gün iki ya da üç tane yiyorum ben bir sakıncasını görmedim ve de duymadım İlk defa senden duyuyorumMerhaba annişler :)size bir soru; hurma hamilelikte çok çok faydalıymış ama rahimde gebeliği kolaylaştırmak için açılmayı kolaylaştırıcı etkisinden dolayı ilk haftalarda düşüğe sebep olur diyenler de var. Vitaminlerini ve faydalarını okuyunca bebeklerin gelişimi için hayati önem taşıyan ilk haftalarda tüketilmesi gerektiği sonucuna da vardım ben. Bu konuda bilgisi,tecrübesi veya düşüncelerini paylaşmak isteyen varsa cevap versin; bu haftalarda tüketmeli miyiz sizce?
Günaydıın. Tedbir amaçlı ilk 3 ay pek önermiyolar sporu. 3 aydan sonra hafif yapılabilir tabii sorun yoksagünaydın arkadaşlar bende bugün ilk kan testimi yaptıracağım
birde birşey soracağım ben geçen ay spor salonuna başlamıştım o aralar hamile kalmışım sizce devam edeyimmi?
göbek ve ağırlık hareketlerini bıraktım tabi ki bu arada
şu anda ara vermelisin bence de 3 aydan sonra doktorunla görüşürsüngünaydın arkadaşlar bende bugün ilk kan testimi yaptıracağım
birde birşey soracağım ben geçen ay spor salonuna başlamıştım o aralar hamile kalmışım sizce devam edeyimmi?
günaydın canım bende sporu bıraktım hatta spor salonundaki hocam bile ilk 3 ay gelme dedigünaydın arkadaşlar bende bugün ilk kan testimi yaptıracağım
inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçiririz. benimde bir dış gebelik birde boş gebelik var hayırlısı artıkEvet canım ilk diyelim bir kimyasal gebeliğim bir de geçen ay düşüğüm var ama inşallah bunda sağlıkla ilerler
Canım doktorum keseyi gördüğü halde benden hiçbir test istemedi, bebeği görüp öyle isteyecekmiş bebeği görmeden kan değerlerine bakmaya gerek yokmuş. Anlayacağın burdadaa durum pek farklı değilKızlar ben 5+3 um benim doktor bana hiçbir şey demedi ya sadece 2 kere beta hcg ye baktirdi güzel yükselmiş dedi o kadar.. endiseleniyorum hiçbir tsh vs değerlerime bakılmadı şunu yap şunu yapma demedi ilk hamileligim heyecanlıyım ve gurbetteyim kimseyi de tanımıyorum bilgi alayım. . Ben mi panik yapıyorm bnm Dr mu umursamaz..? Yarın 6 da ise kalkicam bu saat oldu uyuyamiyorum..
Kocaeli /izmitte Dr tavsiyesi olan da yazabilir arkadaşlar. .
cnm denize girebilirsin ama fazla islak kalmamaya dikat et eger mumkunse bikinini surekli degistir. havuzda enfeksiyon riski ffaazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?