2016 Şubat Anneleri

Günaydn kızlar naslsnz bu sabah bende mide bulantıları daha yeni baslıyor ama şu kasıklarmdaki ani gelen ağrılar felaket sizde durum ne ?

canim saglik ocagina git hamileyim de ne kadar test varsa hepsini yapıyorlar
bir sonraki doktor randevunada bu sonuclarla gidersin.ben saglik ocagina gittim hamileyim dedim herseye baktilar doktora kalp atisi baslayinca gidecem

Sabahlari sadece safra istifra ediyorum. Sonra bulanti bitiyor.ilkindede böyleydi. Kizlar anneniz size hamileyken midesi bulanmamissa sizinde bulanmiyor. Genelde boyle

sanki benim yaşadıklarıma benziyor biraz
biz de bebek düşünmeye başladık adetime 1 hafta var Şiddetli kasık sancısıyla gittim apandisit çıktı ameliyat oldum
sonraki ay bir kaç gün arayla doktora gittim yumurta göremedi ve ben de herhalde ameliyattan dolayı herhalde yumurtlamadım dedim Ama ovulasyon testi yapıyordum Pozitif olduğu gün ve ertesi gün ihtimal vermesek te yine de değerlendirdik Adetime yakın birkaç damla pembemsi leke geldi arkası gelmedi test yapmıştım negatif çıkmıştı hatta leke gelince adetim başlıyor demiştim Üç gün sonra o teste tekrar baktım ipincecik bir çizgi var yok olamaz dedim üç gün geçmiş testten yanlış sonuçtur dedim Testi tekrar yaptım Çizgi bayağı belirginleşmişti Kanda baktırdım pozitifti ama 6 haftalıkken düşük yapmıştım Rabbim şimdiki bebeğime hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Yani doktor yumurtayı görememişti anlayacağınız O yüzden Rabbim'den ümit kesmemek gerekiyor O ol derse her şey olur

canım ben hurmadan her gün iki ya da üç tane yiyorum ben bir sakıncasını görmedim ve de duymadım İlk defa senden duyuyorum
ben her gün ceviz, badem, fındık, hurma yiyorum kuru incir ve kayısı da yiyordum İncirim bitti daha almadım ama kayısının tazesi çıkınca onu yiyorum

günaydın arkadaşlar bende bugün ilk kan testimi yaptıracağım
birde birşey soracağım ben geçen ay spor salonuna başlamıştım o aralar hamile kalmışım sizce devam edeyimmi?
göbek ve ağırlık hareketlerini bıraktım tabi ki bu arada

Günaydıın. Tedbir amaçlı ilk 3 ay pek önermiyolar sporu. 3 aydan sonra hafif yapılabilir tabii sorun yoksa

şu anda ara vermelisin bence de 3 aydan sonra doktorunla görüşürsün

günaydın canım bende sporu bıraktım hatta spor salonundaki hocam bile ilk 3 ay gelme dedi

teşekkürler yorumunuz için zaten ramazan geldi bende bırakırm artık

bu arada sağlık ocağında kan verdim geldim sonuç saat 2 de çıkar değer kaç olmuş görürüz hayırlısıyla

Evet canım ilk diyelim bir kimyasal gebeliğim bir de geçen ay düşüğüm var ama inşallah bunda sağlıkla ilerler
inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçiririz. benimde bir dış gebelik birde boş gebelik var hayırlısı artık

Canım doktorum keseyi gördüğü halde benden hiçbir test istemedi, bebeği görüp öyle isteyecekmiş bebeği görmeden kan değerlerine bakmaya gerek yokmuş. Anlayacağın burdadaa durum pek farklı değil

GÜNAYDIN HERKESEEE BUGÜN ÇOK YOĞUNUM GÜZEL BİR HAFTA DİLİORUM

B12 SORAN ARKADAŞIM DR BANA DA VERDİ İĞNESİNİ GEBE OLDUGUMU BİLİYOR..

Günaydın arkadaşlarrr :) herkes iyimi? Bu hafta birçoğumuz kalp atışı için doktor kapısı arşınlayacak herkesten güzel haber bekliyorum inşallah :) bebeğinin cinsiyeti hakkında tahmini olan var mı acaba? Ben bişey öğrendim bebek kız ise sağ tarafa erkek ise sol tarafa yer yaparmış :) ben sağımdab yumurtlamama rağmen ilk zamanların aksine solum ağrıyor nedense oğlum olacak gibi hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…