- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
Bende çok korkuyorum bi dış gebeliğim var çünkü bir yıl önce. En son cumartesi günü 708 di cuma kontrolde 580 di hafta sonu lekelenmem oldu az az devam ediyo inşallah görürüz keseleri yarin.senin değerlerin kaçtı en son.ben haftaki bilemiyorum 3 mayıs son adet tarihim ama 33 34 günde regl gördüğüm için geç yumurtladimsenin yarın kaçıncı haftan canım ve değerin kaç olması gerek. bende yarın gidicxem ama çok korkuyorum
Saglik ocaginda bi kan ver cnm hemen cikarArkadaşlar, demir eksikliği nasıl anlaşılır? Belirtileri neler bilen vrmı?
Ben bu değerleri bilmiyorum ama sabredebilirsen biraz bekle derim ama bu arada bn geçen Pazartesi 5+1 de vajinal gördük ama karından görünmesi için beklemek gerekkızlar sabah sordum cevap gelmedi. yarın 5+2 olucaz ve değerimiz hesaplara göre 7000 olacak. kese için gideyimmi yarın yoksa 1 gün daha bekleyeyim mi ? görünür değilmi inşallah. olumsuzluk olmasından çok endişe ediyorum.
Bence gorunur cnm 850 ile karindan gorundu benim bilmiyorum belki yapulan olcum yanlisti ama gorundu yinedekızlar sabah sordum cevap gelmedi. yarın 5+2 olucaz ve değerimiz hesaplara göre 7000 olacak. kese için gideyimmi yarın yoksa 1 gün daha bekleyeyim mi ? görünür değilmi inşallah. olumsuzluk olmasından çok endişe ediyorum.
benim cuma günü 1731 di. 2 ye katlayarak ileledi çok şükür. bende 2 kayıp yaşadım pıhtılaşmadan çok korkuyorum yine bişi olacak diye. teslim olmaya çalışıyorumö ama şu etraf yok mu etraf. lanet olsun bu merhametsiz insanlara etrafımdaki insanları nekadr takmamay çalışsamda canımı yakmak isteyen insanlara artık bir cevap vermek istiyorum.Bende çok korkuyorum bi dış gebeliğim var çünkü bir yıl önce. En son cumartesi günü 708 di cuma kontrolde 580 di hafta sonu lekelenmem oldu az az devam ediyo inşallah görürüz keseleri yarin.senin değerlerin kaçtı en son.ben haftaki bilemiyorum 3 mayıs son adet tarihim ama 33 34 günde regl gördüğüm için geç yumurtladim
Sana alkissss hayirli olsun cnm ben de 5. Yi yaptim bugunKizlar merhaba bugun ilk kan sulandirici ignemi yaptirdim insallah hakkimzda hayirlisi olur
biraz usg ile ilgili galiba canım. ben önceki gebeliğimde gördüm yine 5+2 de değer 4000 gibiydi. ama şuanki dr. un usg aleti çok karışık gösteriyor. karman çorman bişi. buda özel ama eski galiba.Ben bu değerleri bilmiyorum ama sabredebilirsen biraz bekle derim ama bu arada bn geçen Pazartesi 5+1 de vajinal gördük ama karından görünmesi için beklemek gerek
randevu alayım ozaman canım. hayırlısı bakalım.Bence gorunur cnm 850 ile karindan gorundu benim bilmiyorum belki yapulan olcum yanlisti ama gorundu yinede
Önemseme insanları hep konuşur onlar ağızları torba değil ki buzelim.benim cuma günü 1731 di. 2 ye katlayarak ileledi çok şükür. bende 2 kayıp yaşadım pıhtılaşmadan çok korkuyorum yine bişi olacak diye. teslim olmaya çalışıyorumö ama şu etraf yok mu etraf. lanet olsun bu merhametsiz insanlara etrafımdaki insanları nekadr takmamay çalışsamda canımı yakmak isteyen insanlara artık bir cevap vermek istiyorum.
haklısın canım, önemsememek gerekÖnemseme insanları hep konuşur onlar ağızları torba değil ki buzelim.
7000 olacaksa görünür çok muhtemel.benim vajinal bakacak o yüzden 1500 2000 olmasi yeterli salı gel demişti doktorumbiraz usg ile ilgili galiba canım. ben önceki gebeliğimde gördüm yine 5+2 de değer 4000 gibiydi. ama şuanki dr. un usg aleti çok karışık gösteriyor. karman çorman bişi. buda özel ama eski galiba.
randevu alayım ozaman canım. hayırlısı bakalım.
Hadi bakalim ignelerimiz ise yarasin kanamaolur diye cok korkuyormbende yarın 10. iğnemi olucam ben erken başladım.
genelde kan testiyle anlaşılıyor. bende yıllardır var. çok abartı bi belirti olmuyor bende halsizlik oluyormuş, uyku yapıyormuş.
bende hiç belirti yok canım .peki keseyi hangi gün gördünüz ve değer kaçtı ?
Bizcumagunu 5+2dik ve karindan gorduk kesemizi 10mm di :)kızlar sabah sordum cevap gelmedi. yarın 5+2 olucaz ve değerimiz hesaplara göre 7000 olacak. kese için gideyimmi yarın yoksa 1 gün daha bekleyeyim mi ? görünür değilmi inşallah. olumsuzluk olmasından çok endişe ediyorum.
hadi bakalim hayirli olsuben biraz gc kaldimSana alkissss hayirli olsun cnm ben de 5. Yi yaptim bugun
Canim bence senin deger yanlistirBence gorunur cnm 850 ile karindan gorundu benim bilmiyorum belki yapulan olcum yanlisti ama gorundu yinede
Bilmiom cnm zaten o gun 1400 lerde olmaliydi oyle cikti artik neyse benim de yarin kontrolum var insallah kotu bi haberle geri donmem kotu olursa gelip yazmam zatenCanim bence senin deger yanlistir
Ben hic degerimi olcturmedim. Hamile oldugumuu evde testle ogrendim doktara gittim 5+3 tu kese 4,4 mm gozuktu.kızlar sabah sordum cevap gelmedi. yarın 5+2 olucaz ve değerimiz hesaplara göre 7000 olacak. kese için gideyimmi yarın yoksa 1 gün daha bekleyeyim mi ? görünür değilmi inşallah. olumsuzluk olmasından çok endişe ediyorum.
Ben daha kaç doktordan duymadım. Adet dongüm 35-40 günde oluyor. Yumurtlamayi ovulasyonla takip etmiştim. Hamile kaldigim günü tahmin edebiliyorum. Ona göre bir şey yaptım takvimi. 28 mayıs hcg 17.2 idi. 5 haziranda 842 çıktı. 10 hazoranda kan testi yapmadı dr kese gözüktü 11.5mm. 24 haziranda tekrar gidecegiz. İnşallah bebisi ve kalp atışını görebiliriz.Merhaba benimde sat 3 mayıstı yarın kese için doktora gidecem inşallah görürüm. Sizin 22 nisanda nasıl 5 haftalik gösteriyor hamilelik takvimi sizi merak ettim.bide en son betaniz kaçtı benimde galiba geç döllenme o yüzden merak ettim
Gec kalmadin cnm henuz kan alisverisi tam tamiyla baslamadi rahat ol 7. Haftadan sonra baslioHadi bakalim ignelerimiz ise yarasin kanamaolur diye cok korkuyorm
Bizcumagunu 5+2dik ve karindan gorduk kesemizi 10mm di :)
hadi bakalim hayirli olsuben biraz gc kaldim
biraz usg ile ilgili galiba canım. ben önceki gebeliğimde gördüm yine 5+2 de değer 4000 gibiydi. ama şuanki dr. un usg aleti çok karışık gösteriyor. karman çorman bişi. buda özel ama eski galiba.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin bide benimde ilk hiç gözükmemişti inş görürsün
İnan haftami kendi tahminime göre hesapladim. Bende bilmiyorum tamsenin yarın kaçıncı haftan canım ve değerin kaç olması gerek. bende yarın gidicxem ama çok korkuyorum
Canim 5 haziranda 842 ydi değer 10 haziranda çağırdı hcg ölmedi ama kese gözüktü 5 günde 5000 leri geçer demişti drbende yarın 10. iğnemi olucam ben erken başladım.
genelde kan testiyle anlaşılıyor. bende yıllardır var. çok abartı bi belirti olmuyor bende halsizlik oluyormuş, uyku yapıyormuş.
bende hiç belirti yok canım .peki keseyi hangi gün gördünüz ve değer kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?