2016 Şubat Anneleri

Dr banada 2 tane yazdi ama eczane dedi bu fazla degilmi ishal yapar benimde iice kafam karisti simdilik bi tane iciyorum persembe kendi druma bi soruyim bakiyim bana sanki biz erken basladik gibi geliyor.. o adet agrisi bende de var.. rahim resmen cekiliyor..

Canım benimde iki kedi bir köpeği var aşıları herşeyleri tam.. korkma sakin hicbirsey olmaz.. onlar da evlatlarimiz :)

çok tatlııı.. Benim de muhabbet kuşum var etrafımdakiler ilerde bebeğe zararlı olur vs diyorlar ama ben de kıyamam ona çok şirin ve de konuşuyor bize de çok alıştı.

bizde de kanarya var, evden uzaklaştırmam mümkün değil. ailenin bi ferdi sonuçta o da :)

Kızlar dün akşam ve biraz önce midem o kadar çok bulandı ki kraker leblebi ve muz yedim azıcık kendimi topladım
ayyyyy daha da mı kötü olacak ya

Kızlar dün akşam ve biraz önce midem o kadar çok bulandı ki kraker leblebi ve muz yedim azıcık kendimi topladım
ayyyyy daha da mı kötü olacak ya
inş. daha kötüsü olmaz canım anlıyorum seni çok fenaa ben de birkaç gündür öyleyim tuzlu iyi geliyor gibi biraz

Merhaba arkadaşlar, ben de bu sabah hamile olduğumu öğrendim.
İlk gebeliğimde bebişimiz yaşamadı malesef ve 9. hafta da kürtaj oldum.
2 ay beklememiz gerekti ve Rabbim çok şükür tekrar nasip etti.
Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
Eşime henüz söylemedim, babalar gününde söylemeyi düşünüyorum

Çok şirin ya. :) Aşılarımız tam. İkisi de çocuk delisi zaten. Hele iki aylık olanı parka çıkardığımızda çocukları görünce deliriyor. :)

çok tatlııı.. Benim de muhabbet kuşum var etrafımdakiler ilerde bebeğe zararlı olur vs diyorlar ama ben de kıyamam ona çok şirin ve de konuşuyor bize de çok alıştı.
İnsan kıyamıyor ya. Onlar da can sonuçta. Bir de ben annem diye seviyorum onları. :) Çocuğum gibi oldular. :)

Canım benimde iki kedi bir köpeği var aşıları herşeyleri tam.. korkma sakin hicbirsey olmaz.. onlar da evlatlarimiz :)
Aynen onlar da yavrularım benim ya. :) Ben zaten küçüğü ilerde bebeğimiz olunca birlikte büyürler diye istemiştim. Bir ay önce geldi bize bebiş de geldi. Tam istediğim gibi olacak inşallah. :)

Kizlar merhaba bugun ilk kan sulandirici ignemi yaptirdim insallah hakkimzda hayirlisi olur

Arkadaşlar, demir eksikliği nasıl anlaşılır? Belirtileri neler bilen vrmı?

Merhaba arkadaşlar ben de inşallah Şubat annesi olacağım. Sat 22 nisan ama dr geç döllenme olmuş dedi. Keseyi gördük ama kalbini duymadık. 24unde tekrar gidecegiz. Folik asit kullanıyorum. Bulantim filan yok diyebilirim. Sizlerin nasıl geçiyor ilk haftalarınız?

Merhaba benimde sat 3 mayıstı yarın kese için doktora gidecem inşallah görürüm. Sizin 22 nisanda nasıl 5 haftalik gösteriyor hamilelik takvimi sizi merak ettim.bide en son betaniz kaçtı benimde galiba geç döllenme o yüzden merak ettim

Kizlar merhaba bugun ilk kan sulandirici ignemi yaptirdim insallah hakkimzda hayirlisi olur
bende yarın 10. iğnemi olucam ben erken başladım.
Arkadaşlar, demir eksikliği nasıl anlaşılır? Belirtileri neler bilen vrmı?
genelde kan testiyle anlaşılıyor. bende yıllardır var. çok abartı bi belirti olmuyor bende halsizlik oluyormuş, uyku yapıyormuş.
bende hiç belirti yok canım .peki keseyi hangi gün gördünüz ve değer kaçtı ?

Canım senin ki kaç MG ki

senin yarın kaçıncı haftan canım ve değerin kaç olması gerek. bende yarın gidicxem ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…