Benim karnım adet gibi agrıyor herhalde ondan verdi günde iki kere içiyorum dün başladım
Bide hamilelikteki kamplara iyi geliyormuş ama genelde erken başlamamışlar ama sende yurtdışısın acaba burda mı hemen başlatıyorlar
Dr banada 2 tane yazdi ama eczane dedi bu fazla degilmi ishal yapar benimde iice kafam karisti simdilik bi tane iciyorum persembe kendi druma bi soruyim bakiyim bana sanki biz erken basladik gibi geliyor.. o adet agrisi bende de var.. rahim resmen cekiliyor..
Aranızda evcil hayvan bakan var mı? İki tane şirin mi şirin sibirya kurdumuz var sakıncası yok diye biliyorum ama yine de arada bir endişeleniyorum. Başkasına vermeye kalksam vicdanım rahat etmiyor. Bir de kıyamıyorum.
çok tatlııı.. Benim de muhabbet kuşum var etrafımdakiler ilerde bebeğe zararlı olur vs diyorlar ama ben de kıyamam ona çok şirin ve de konuşuyor bize de çok alıştı.
Merhaba arkadaşlar, ben de bu sabah hamile olduğumu öğrendim.
İlk gebeliğimde bebişimiz yaşamadı malesef ve 9. hafta da kürtaj oldum.
2 ay beklememiz gerekti ve Rabbim çok şükür tekrar nasip etti.
Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
Eşime henüz söylemedim, babalar gününde söylemeyi düşünüyorum
Kıyma canım zaten o masumlara benimde 1 kedim birde köpeğim var gerekli veteriner kontrollerini aksatmazsan aşıları zamanında yapılırsa hiçbir zararları yok aksine bebeklerin hem koruyucuları hemde çok iyi arkadaşları oluyorlar buda benim tüylü oğlum köpeğimizde bahçede
çok tatlııı.. Benim de muhabbet kuşum var etrafımdakiler ilerde bebeğe zararlı olur vs diyorlar ama ben de kıyamam ona çok şirin ve de konuşuyor bize de çok alıştı.
Aynen onlar da yavrularım benim ya. :) Ben zaten küçüğü ilerde bebeğimiz olunca birlikte büyürler diye istemiştim. Bir ay önce geldi bize bebiş de geldi. Tam istediğim gibi olacak inşallah. :)
Benim de onu icmem gerekiyor hatta onceki gebeligimden var evde magvital diye sase kas kramplari cok cazla oluyodu o yuzden vermisti sana niye verdi cnm
Merhaba arkadaşlar ben de inşallah Şubat annesi olacağım. Sat 22 nisan ama dr geç döllenme olmuş dedi. Keseyi gördük ama kalbini duymadık. 24unde tekrar gidecegiz. Folik asit kullanıyorum. Bulantim filan yok diyebilirim. Sizlerin nasıl geçiyor ilk haftalarınız?
Merhaba arkadaşlar ben de inşallah Şubat annesi olacağım. Sat 22 nisan ama dr geç döllenme olmuş dedi. Keseyi gördük ama kalbini duymadık. 24unde tekrar gidecegiz. Folik asit kullanıyorum. Bulantim filan yok diyebilirim. Sizlerin nasıl geçiyor ilk haftalarınız?
Merhaba benimde sat 3 mayıstı yarın kese için doktora gidecem inşallah görürüm. Sizin 22 nisanda nasıl 5 haftalik gösteriyor hamilelik takvimi sizi merak ettim.bide en son betaniz kaçtı benimde galiba geç döllenme o yüzden merak ettim
Dr banada 2 tane yazdi ama eczane dedi bu fazla degilmi ishal yapar benimde iice kafam karisti simdilik bi tane iciyorum persembe kendi druma bi soruyim bakiyim bana sanki biz erken basladik gibi geliyor.. o adet agrisi bende de var.. rahim resmen cekiliyor..
Merhaba benimde sat 3 mayıstı yarın kese için doktora gidecem inşallah görürüm. Sizin 22 nisanda nasıl 5 haftalik gösteriyor hamilelik takvimi sizi merak ettim.bide en son betaniz kaçtı benimde galiba geç döllenme o yüzden merak ettim