2016 Şubat Anneleri

yazdıklarınız beni umutlandırdı kızlar çok sağ olun. şuan online randevu alamadım ama yarın arayıp gidicem. inşallah ben ve bütün bekleyenler keseciklerimizi görürüz. hayırlısı olsun.

Bilmiom cnm zaten o gun 1400 lerde olmaliydi oyle cikti artik neyse benim de yarin kontrolum var insallah kotu bi haberle geri donmem kotu olursa gelip yazmam zaten

Gec kalmadin cnm henuz kan alisverisi tam tamiyla baslamadi rahat ol 7. Haftadan sonra baslio
ya kotu bi sey duymucaksi Allahin izniyle :) tmm canm gec kalmis sayilmam bide merk ediyorum kanamaya sebep olur mu bugume kadr hic kanamam olmadi

Bende ovulasyon testi kullanmıştım çok muhtemel 17. Yada 18. Günümde yum oldu yani yarın inşallah keseyi görürüz bizde

büyük ihtimalle 4000 civarıydı ozaman canım. inşallah darısı bize bakalım.
İnşallah yolundadır her sey hayırlısıyla alırsınız iyi haberi. Bende henüz kalp atışını duymadım görmedim ya içim hiç rahat değil hala inşallah sağlıkla buyuyordur meleklerimiz

İnşallah yolundadır her sey hayırlısıyla alırsınız iyi haberi. Bende henüz kalp atışını duymadım görmedim ya içim hiç rahat değil hala inşallah sağlıkla buyuyordur meleklerimiz
inşallah canım. o korkular hiç bitmeyecek muhtemelen 9 ay. neyse güzel düşünelimde güzel olsun her şey inşallah.

inşallah canım. o korkular hiç bitmeyecek muhtemelen 9 ay. neyse güzel düşünelimde güzel olsun her şey inşallah.
İnşallah yaa benimde içime bi korku düştü kan pıhtılaşması ya bende de varsa diye çünki ilk düşük olduğu için araştırılmadı çok korkmaya başladım inş yoktur

İnşallah her şey iyi gidiyordur güzel anneler iyi düşünelim iyi olsun inşallah

İnşallah yaa benimde içime bi korku düştü kan pıhtılaşması ya bende de varsa diye çünki ilk düşük olduğu için araştırılmadı çok korkmaya başladım inş yoktur
yoktur inşallh canım. rahat olamay çalış. düşüğün sebebi çok. pıhtılaşma bunlardan sadece biri. ama arştırılsaydı iyi olurdu tabi. malesef yapılmıyor devlette. ama insan bilse özelde yaptırı. ben çok bilmiyordum ilkinde banada hep ilk bebek olur bunlar deyip durdular. birde fiyatlar burada çok uçuk. ben yine özelde uygun fiyata yaptırdım. inşallah sıkıntı olmaz canım. içini ferah tut.

Kızlar bugun doktora gittim bebis 5 haftalikmis haftaya bidaha cagirdi kese gozukuyo ama bebek var diyemem haftaya belli olur dedi karnimdan ultrason oldum haftaya kalp atisi duymassam vajinadan bakarim dedi bide ben vajinadan bakacagi arac buyuk bisey zannediyodum korkuyodum cubuk gibi bisey bilmeyenler icin soyliyim benim gibi 3.5 atmasinlar

Bu arada reflu olan varmi ne yapiyosunuz durumlar nedir

İnş canım yaaa geçen değerli kalp atışını gördükten sonra kaybettim inş bişi olmaz çok yıprandım antidepresan falan zor oldu yani

İnş canım yaaa geçen değerli kalp atışını gördükten sonra kaybettim inş bişi olmaz çok yıprandım antidepresan falan zor oldu yani
seni çok iyi anlıyorum canım. ben şimdi iğne oluyorum ama yinwede diken üstündeyim. istersen dr. undan önlem olarak talep et, en azından düşük doz. aslında epey yaygın bu pıhtılaşma. ama yinede strese girmemeye çalış. belkide hiç bi sorun yoktur.

Sordum ingilizce anlatmaya çalıştım ailede yoksa sorun olmaz dedi bilmiyorum eger pıhtılaşma Yoksada Zararlı olmaz mı bide bu test kan alınıp mı Yapılıyor

Ben Izmitliyim canım kocaeli tıp ta Emine Özdemir e gidiyorum .. cihan hastanesi Gokhan Gümüştas a gittim iki sefer memnunum ikisinde de çok şükür
Acikcasi bayan Dr tercihim.. Kocaeli tip Nerede realin orada mi ? Ya akademi arzu hanıma gidiyorum bn de bu gidişle erkek Dr tercih edicem galiba

canim saglik ocagina git hamileyim de ne kadar test varsa hepsini yapıyorlar
bir sonraki doktor randevunada bu sonuclarla gidersin.ben saglik ocagina gittim hamileyim dedim herseye baktilar doktora kalp atisi baslayinca gidecem
Gittim onlar pek ilgilenmedi ayni hastane Laboratuvarıni kullanmanin daha mantikli olduğunu söylediler.. Dr um da aynı şeyi söylemişti.. 70 lira muayene ücreti ödüyoruz sadece 2 dk duruyoruz iceride sanki para kolay kazanılıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…