2016 Şubat Anneleri

Sordum ingilizce anlatmaya çalıştım ailede yoksa sorun olmaz dedi bilmiyorum eger pıhtılaşma Yoksada Zararlı olmaz mı bide bu test kan alınıp mı Yapılıyor
Testin adı trombofili paneli üniversite hastsnelerinde yapiliyo genetik bi test bi tüp kanla yapiliyo. Ancak sonucu üç aya dediler bana yıkıldım resmen 26 mayısta yaptırdım agustosta alicam o günlere ulasirsak .. 26 sinda hissediyordum da kesin belli değil di hamileliğim içimden bayana bu testin sonucu çıkana kadar on kere daja düşürüŕüm heralde bile dedim Allah göstermesin inşallah bu sefer de işin şakası üç ay çok uzun bi süre

Acikcasi bayan Dr tercihim.. Kocaeli tip Nerede realin orada mi ? Ya akademi arzu hanıma gidiyorum bn de bu gidişle erkek Dr tercih edicem galiba
Evet realin orda ben de bi yakınımin tavsiyesi üzerine gittim emine hanim a , bi kere gittim erkek doktora dediğin gibi düşüğümde kanamam baslayinca gitmistim mecbur alttan bakmak zorunda kaldı olmuyo ya bayana bile zor açıyoruz neymis çok methini duyduk diye gitmistik ama erkek olunca ne olursa olsun rahat olamiyo insan

Benim 5000lerde gayet net gözüktü canım git görürsün kesin

Gunaydiiin arkadaşlar güzel bir günümüz olur inşallah doktora gidecekler hayırlı haberlerle dönün inşallah
iğneye başlayan arkadaşlar endiselerinizi çok iyi anlıyorum ama iyi düşünelim dün 18. İgnemi oldum ve canım çok yandı ağladım zaten devamını eşim yaptı Herşey onlar için sağlıklı olsunlar da katlanscagiz herşeye
Dün evlilik yildönümümüz dü yemeğe gittik ama benim midem bulandı
Ayyyy dedik seneye acısını çıkartırız artık bebiş te yanımızda oturur
Sosyal medyadan 3. Yılımız da 3 kişiyiz diye yazmak istiyordum ama bebişim çok küçük daha yazamadım
neyse dayanabilirsem 31 ağustos dogum gunum o zaman yazarım

Bu arada benim 3500 lerde idi karından kese görülmüştü
doktor 1500-2000 arası olsada görünür demişti ama daha net olmasi için bir kaç gün geçmesi daha iyi olur
4+6 idi sanırım haftamda ayrica hafta değil de beta nin değeri önemli

Günaydın kızlar konu açıldığında beri sizi takip ediyor arada yorum yazıyordum. Test için adet günümün geçmesini bekliyordum bu sabah erkenden yaptım. Pozitif bende aranızdayım. 2.bebeğim olacak inşallah. Testin fotosunu yüklemeye çalıştım ama boyutunda kabul etmedi

Hayirli olsun canim benim bat bugun heyecandan olmek uzreyim..inwAllah bende araniza katilirim ))))

Arkadaşlar, demir eksikliği nasıl anlaşılır? Belirtileri neler bilen vrmı?

halsizlik yorgunluk baş ağrısı çabuk yorulma sürekli demir depoları ( kendileri ferritin olur ) sıfırlanan biri olarak öyle yani detaylı kan testi yaptırman lazım

Bilmiom cnm zaten o gun 1400 lerde olmaliydi oyle cikti artik neyse benim de yarin kontrolum var insallah kotu bi haberle geri donmem kotu olursa gelip yazmam zaten

adreeeeemmm sakın öyle demeeeee deme kötü birşey olmayacak inşallah hem kötü olursa yazmam demek nee demek sonulaçrını mutlaka bekliyorum

Canim 5 haziranda 842 ydi değer 10 haziranda çağırdı hcg ölmedi ama kese gözüktü 5 günde 5000 leri geçer demişti dr

sizin bebiş bayagı erken dölenlmiş maşallah çünkü ast a göre beta çok güzel

bana bir eş geldi bildiğim kadarı ile sürekli yazanlar arasında 2 bebeği olan tektim 2 kişi olduk.. bir oğlu7m var bu ayın 24 ünde 2 yaşına girecek rabbim kısmet ederse

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada herkese

Günaydın arkadaşlar, yeni gelenler hoşgeldi, doktor test istemedi ama bugün gidip kan testlerimi yaptırıcam sağlık ocağında. Dün evde ceset gibi yattım, inanılmaz halsizdim ve ayağa kalktığım an başım dönüyodu, iştahımdA ypk hiç. Bişeyler eksik sanırım bende. Perşembe kalp atışı için gidicem ama bekleyemiycem o kadar sanırım

Sordum ingilizce anlatmaya çalıştım ailede yoksa sorun olmaz dedi bilmiyorum eger pıhtılaşma Yoksada Zararlı olmaz mı bide bu test kan alınıp mı Yapılıyor
zaten pıhtılaşma gebelikte 2 kat artıyormuş canım. yani yoksa bile gebelikle hafif bir pıhtılaşma oluyormuş ama zararsız herhalde. genelde tüp bebekte önlem amaçlı veriliyormuş ama bilemem tabi zararanı. evet kan alınıyor senden. ayrıca onu söyleyen yanlış biliyor. pıhtılaşma problemi sadece genetik değilmiş. sonradanda oluyormuş. bizim bi yakının normal sorunsuz oldu bebği. doğumda bu pıhtılaşma problemi yaşamış. doğumla beraber olmuş. sonra sulandırıcı kullandı.

Görünür canım benım 1500 iken karından görünmüştü

Günaydınlar, bu benim 2. hamileliğim bunda belki bulantım olmaz diyordum ama çoook fenayım.Sabaharı çareyi buldum: kflekse yulaf kepeği koyuyorum,yulaf kepeği mide bulantısına neden olan o ıyyyk mide özsuyunu çekiyor.En azından sabahı kurtarıyorum.Akşama bir çözüm bulamadım bea, akşam 6 dan sonra bir şey yersem içimde bir şey kalmıyor 1 saat sora.Hoş az yesem de midem bulanıyor.Baş ağrısı deseniz çoook fena özellike akşamları.Özellikle işe gelmek istiyorum, evde mayışıyorum.Yemek filan görmek istemiyorum.Dileğim ilki gibi olmaz,ilkinde doğuma kadar çıkartıyordum Sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorummm

Canım ben ilk 5+3 te gittim hcg 6000 civarı idi. Karından görülebildi. Senin de görünür merak etme.

Görünür canım benım 1500 iken karından görünmüştü

günaydınlar
randevu aldım 3 e bakalım. inşallah görücez minik kelebiğimin keseciğini. Allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin inşallah.

Canım ben ilk 5+3 te gittim hcg 6000 civarı idi. Karından görülebildi. Senin de görünür merak etme.

Benim 5+4 te 10000 di yarın dr a gidiyorum ilk kez.Aslında haftayaydı randevum da dayanamadık 1 hafta önceye çektik.İnşallah kalp atışını da duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…