- 10 Haziran 2015
- 86
- 80
- 3
- 36
Testin adı trombofili paneli üniversite hastsnelerinde yapiliyo genetik bi test bi tüp kanla yapiliyo. Ancak sonucu üç aya dediler bana yıkıldım resmen 26 mayısta yaptırdım agustosta alicam o günlere ulasirsak .. 26 sinda hissediyordum da kesin belli değil di hamileliğim içimden bayana bu testin sonucu çıkana kadar on kere daja düşürüŕüm heralde bile dedimSordum ingilizce anlatmaya çalıştım ailede yoksa sorun olmaz dedi bilmiyorum eger pıhtılaşma Yoksada Zararlı olmaz mı bide bu test kan alınıp mı Yapılıyor
Evet realin orda ben de bi yakınımin tavsiyesi üzerine gittim emine hanim a , bi kere gittim erkek doktora dediğin gibi düşüğümde kanamam baslayinca gitmistim mecbur alttan bakmak zorunda kaldı olmuyo ya bayana bile zor açıyoruz neymis çok methini duyduk diye gitmistik ama erkek olunca ne olursa olsun rahat olamiyo insanAcikcasi bayan Dr tercihim.. Kocaeli tip Nerede realin orada mi ? Ya akademi arzu hanıma gidiyorum bn de bu gidişle erkek Dr tercih edicem galiba
Benim 5000lerde gayet net gözüktü canım git görürsün kesinkızlar sabah sordum cevap gelmedi. yarın 5+2 olucaz ve değerimiz hesaplara göre 7000 olacak. kese için gideyimmi yarın yoksa 1 gün daha bekleyeyim mi ? görünür değilmi inşallah. olumsuzluk olmasından çok endişe ediyorum.
Hayirli olsun canim benim bat bugun heyecandan olmek uzreyim..inwAllah bende araniza katilirim ))))Günaydın kızlar konu açıldığında beri sizi takip ediyor arada yorum yazıyordum. Test için adet günümün geçmesini bekliyordum bu sabah erkenden yaptım. Pozitif bende aranızdayım. 2.bebeğim olacak inşallah. Testin fotosunu yüklemeye çalıştım ama boyutunda kabul etmedi
Arkadaşlar, demir eksikliği nasıl anlaşılır? Belirtileri neler bilen vrmı?
Bilmiom cnm zaten o gun 1400 lerde olmaliydi oyle cikti artik neyse benim de yarin kontrolum var insallah kotu bi haberle geri donmem kotu olursa gelip yazmam zaten
Canim 5 haziranda 842 ydi değer 10 haziranda çağırdı hcg ölmedi ama kese gözüktü 5 günde 5000 leri geçer demişti dr
Günaydın kızlar konu açıldığında beri sizi takip ediyor arada yorum yazıyordum. Test için adet günümün geçmesini bekliyordum bu sabah erkenden yaptım. Pozitif bende aranızdayım. 2.bebeğim olacak inşallah. Testin fotosunu yüklemeye çalıştım ama boyutunda kabul etmedi
Ben şu an çok çekiyorum reflüden. Bulantım yok ama reflü beni mahvediyor. Sadece uyumak iyi geliyor.Bu arada reflu olan varmi ne yapiyosunuz durumlar nedir
zaten pıhtılaşma gebelikte 2 kat artıyormuş canım. yani yoksa bile gebelikle hafif bir pıhtılaşma oluyormuş ama zararsız herhalde. genelde tüp bebekte önlem amaçlı veriliyormuş ama bilemem tabi zararanı. evet kan alınıyor senden. ayrıca onu söyleyen yanlış biliyor. pıhtılaşma problemi sadece genetik değilmiş. sonradanda oluyormuş. bizim bi yakının normal sorunsuz oldu bebği. doğumda bu pıhtılaşma problemi yaşamış. doğumla beraber olmuş. sonra sulandırıcı kullandı.Sordum ingilizce anlatmaya çalıştım ailede yoksa sorun olmaz dedi bilmiyorum eger pıhtılaşma Yoksada Zararlı olmaz mı bide bu test kan alınıp mı Yapılıyor
tamam canım randevu almaya çalışıcam bugün hayırlısı bakalım.Benim 5000lerde gayet net gözüktü canım git görürsün kesin
kızlar sabah sordum cevap gelmedi. yarın 5+2 olucaz ve değerimiz hesaplara göre 7000 olacak. kese için gideyimmi yarın yoksa 1 gün daha bekleyeyim mi ? görünür değilmi inşallah. olumsuzluk olmasından çok endişe ediyorum.
halsizlik yorgunluk baş ağrısı çabuk yorulma sürekli demir depoları ( kendileri ferritin olur) sıfırlanan biri olarak öyle yani detaylı kan testi yaptırman lazım
Gunaydin cnm bakalim hayirlisi olur insallah
adreeeeemmm sakın öyle demeeeee deme kötü birşey olmayacak inşallah hem kötü olursa yazmam demek nee demek sonulaçrını mutlaka bekliyorum
sizin bebiş bayagı erken dölenlmiş maşallah çünkü ast a göre beta çok güzel
bana bir eş geldi bildiğim kadarı ile sürekli yazanlar arasında 2 bebeği olan tektim 2 kişi olduk.. bir oğlu7m var bu ayın 24 ünde 2 yaşına girecek rabbim kısmet ederse
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada herkese
Canım ben ilk 5+3 te gittim hcg 6000 civarı idi. Karından görülebildi. Senin de görünür merak etme.tamam canım randevu almaya çalışıcam bugün hayırlısı bakalım.
Canım ben ilk 5+3 te gittim hcg 6000 civarı idi. Karından görülebildi. Senin de görünür merak etme.
Görünür canım benım 1500 iken karından görünmüştü
Canım ben ilk 5+3 te gittim hcg 6000 civarı idi. Karından görülebildi. Senin de görünür merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?