Bnm bebeğim de öyle canım hatta foto sunu bile verdi ayakları cenesinde doktor hiç korkma o öyle rahat ediyor dediAnladm canım benimki ayağını ta yüzüne getirmiş nasıl duruyor öyle bilmiyorm doktor sorun yok dedi ama duruşu endişelendirdi beni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm bebeğim de öyle canım hatta foto sunu bile verdi ayakları cenesinde doktor hiç korkma o öyle rahat ediyor dediAnladm canım benimki ayağını ta yüzüne getirmiş nasıl duruyor öyle bilmiyorm doktor sorun yok dedi ama duruşu endişelendirdi beni.
Bnm sürekli midem bulanıyor canım. Doktor istersen dahiliye git dedi ama bazıların ki doğuma kadar sürüyormuşAy yok ilk 4 ay 7 kilo verdim ama su an bayagi 8-9 kilo aldim niye kusuyorsun canim dk a soyledinmi normalmi?
Kızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum beneşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Bana birşeyler söyleyin, mutsuz hissediyorum kendimi
ilaclar var bulanmaya karsi kullan bence iyi geliyor su an unutdum hangisi oldugunuBnm sürekli midem bulanıyor canım. Doktor istersen dahiliye git dedi ama bazıların ki doğuma kadar sürüyormuş
Doktor verdi canım bitkisel bi ilaç ama kullanmadımilaclar var bulanmaya karsi kullan bence iyi geliyor su an unutdum hangisi oldugunu
Bel derken sirt agrisi mi. Kaburgalardan oluyormus eger oyleyse, ama karin bolgesiyse bi acile gitmelisin bence. Kemik agrisiysa rahatlatacak jeller kullanmamalisin jeller rahim kaslarini gevsetiyormys en fazla vazelinle ovdurabilirsin, cok gecmis olsunBu akşam belim çok agrıyor yaa.. resmen ağrıdan aglıyorum tutamıyorum kendimine tarafa yatsam geçmiyor
![]()
Biliyorum ama bazen dayanamıyor insanBu ağrıları artık alışacağız canım. Bnm de dizlerime kadar veriyor ağrı.
Yok bildiğin belim agrıyor ya.. gece geçmezse giderim. Ama aynı şeyi söylüyorlar agırlık arttığı için belimize baskı yapıyor. Nasıl çocuğu kucagımızda çok taşısak bel agrısı yapıyor öyle agrıyor işte. .. braz masaj iyi gelir belki vazelin deneyeyimBel derken sirt agrisi mi. Kaburgalardan oluyormus eger oyleyse, ama karin bolgesiyse bi acile gitmelisin bence. Kemik agrisiysa rahatlatacak jeller kullanmamalisin jeller rahim kaslarini gevsetiyormys en fazla vazelinle ovdurabilirsin, cok gecmis olsun
bence çok güzel. kullanışlı oluyor bu modeller.
Kullan canim iyi beslenmen lazim kus kus nereye kadar hem bebegini de yorursun bogleDoktor verdi canım bitkisel bi ilaç ama kullanmadım
Bu beşik olmasaydı ne almayı düşünüyordun?
Bunlar çok hafif oluyor sağa sola taşınma konusunda rahat edersin. Amaaa sallanma kısmı tabiki muamma.
Bir orta yol bulunmaz mı
Sende odayı erol mobilyadan mı almıştın? :) gelen giden yok dimi![]()
Bende istiyorum ama , eşim işte..O zaman yenisini al kuzum önemli olan senin içine sinmesi
Beşik temiz, ama sallanmiyor işteBeşik taze ise kullan canım ve vicdanın rahat olsun eski bişey kullanıyorm diye düşünme ona vereceğin parayı yine bebeğin için harcar başka eksiklerini alırsn.sallanmaması sorun olur mu bilmiyorm ama
bence sımdılık kullan cnm her bebek besıkte yatmıyor sallanan besık olsa bıle...Beşik temiz, ama sallanmiyor işte
. esimde başka bir eksiğini aliriz diyor, ama ben sanırım yeni almak istiyorum![]()
Ewet canım o yüzden baya moralim bozuluyor bebeğimi yoruyor um diye.Kullan canim iyi beslenmen lazim kus kus nereye kadar hem bebegini de yorursun bogle
Olabilir cnm neyse olsun bakalım bizde haftaya kaçırmayız 50lira kazanırız. 30 u beğenmedikYok canım onun bir limiti var sanırım. İlk bilmem kaç kişi 50 sonra bir miktar 40 sonra 30 vs diye.
Canım o zaman kullan beşik sağlam duruyor sonra o da yaparsın istediğin gibiBende istiyorum ama , eşim işte..birde maddiyata dayanıyor birazda
bence sımdılık kullan cnm her bebek besıkte yatmıyor sallanan besık olsa bıle...
bır de temız ve sık bır besıge benzıyor
eger bebegın yatmazsa sevmezse ozmn yenısını alırsın ,eşin haklı
ben sallanan aldım ama bakalım yatcak mı
kucuk kuzenıme teyzem cok guzel oda yaptı ama bebıs sadece yerde yatıyordu :)
tuhaf bu bebıs mılletı![]()
Canım , dursun beşik biraz. Baktim yok sevemedimCanım o zaman kullan beşik sağlam duruyor sonra o da yaparsın istediğin gibi