2016 Şubat Anneleri

kızlar kusura bakmayın daha öncede sorulup cevaplandı ama ben tekrardan sorsam ultrason kağıdınızda kesenin kaç mm olduğu hangi terimle yazılıyor doktorum birşey demedi sadece kesen yeni rahme düşmüş çok küçük dedi geldiğimden beri kağıda bakıyorum ama anlamak mümkün değil ki

Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur habersiz bırakma

Ohh gözün aydın canım maşallah kuzuna inşallah sonuna kadar böyle sağlıkla devam edersiniz

GS canım galasaraydan aklına gelsin

Meraba kizlar bende subat annesi olcam insallah araniza katilmak istedim ikinci bebegim olcak insallah biroglum var 2aysonra 2 yasinagircek ikide dusugum var sebebi kan pihtilasmasi ilkoglumda 9ay ignekullandim simdiki hamileligimde haplabasladim tabisurekli gozetim altindayim insallah dusuk yasamam cunku insan cokyipraniyor allahim bana bir oglan nasip ettin hayirli saglikli eli ayagi duzgun birdekiz kiz evlat nasip ederse cok mutluolcaz insallah tabi ne gelirse allahtan erkek olursada basimizin taci

merhabalar..
bende de cumartesi ve dün kanama oldu ama çok şükür bebeşim iyi. Bugün özele gittik. O da gayet iyisiniz dedi. Ama yinede ilaç verdi düşük için. Çok gezip dolaşma ama günlük işlerini yapabilirsin dedi. Yatak döşek yatmana grek yok dedi.
Doktora sormayı unuttum. Bana 3 yıl önce kalp damara gittiğimde doktor sende gizli varis demişti. Bu bebeğe yada hamileliğe bir sorun oluşturur mu... var mı bildiğiniz varisli olup hamile olan.. eşime dedim soracak ama size de sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.

İki ayrı kese oluyor diye biliyorum ben ama yanlış biliyor da olabilirim.
doğru olabilir bazen diğer kese geç oluşabiliyor falan dedi doktor bakalım sağlıklı olsunlarda. bu benim 3. hamileliğim diğer 2 sini kaybettim bu sefer olacak inşallah

varis hamilelilte problem olabilir canım son aylara doğru damarlar çok şişiyor o yüzden sıkıntı oluşturabilir doktoruna danış derim.

doğru olabilir bazen diğer kese geç oluşabiliyor falan dedi doktor bakalım sağlıklı olsunlarda. bu benim 3. hamileliğim diğer 2 sini kaybettim bu sefer olacak inşallah
Merhaba:)
Evet iki kese oluyormuş ilk 3 ay. Biri kese olarak geçiyor diğeri bebeğin kendisi. Bugün doktor anlattı. 3 ayın sonunda kese olan gidiyormuş kendiliğinden.

varis hamilelilte problem olabilir canım son aylara doğru damarlar çok şişiyor o yüzden sıkıntı oluşturabilir doktoruna danış derim.

Teşekkür ederim. Hep unuttum ihmal ettim sormayı. Şimdilik sıkıntım yok. Gebelikte de varis yoksada oluşurmuş yazıyor nette. Bir daha randevu 3 hafta sonra. Umarım sorun olmaz. Sağolun bilgilendirme için.

Teşekkür ederim. Hep unuttum ihmal ettim sormayı. Şimdilik sıkıntım yok. Gebelikte de varis yoksada oluşurmuş yazıyor nette. Bir daha randevu 3 hafta sonra. Umarım sorun olmaz. Sağolun bilgilendirme için.
rica ederim benim 2 halamda varis vardı gebeliklerinde sıkıntı yaşadılar o yüzden ihmal edilmemesi gereken bir konu. inşallah sıkıntı yaşamazsın :)

sanırım öyle canım sendeki kağıtta ne diye geçiyor acaba eve geldiğimden beri düşün düşün bir fena oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…