- Emoji Skoru
- 244
- Puanlar
- 123
Biraz daha iyiyim burdaki arkadaşlarda saolsun destek oldu ama şu ğohtılaşmadan korkuyorum acaba asprinemi başlasam bende diye düşünüyorumCanım inşallah olmaz birsey annesi kız mi olacak ne naz yapıyor sana çok üzülme vücudun stres yaşamasın
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur habersiz bırakmaArkadaşlar herkese hayırlı günler sabah Kalktım dün gece çok korkmuştum aniden bebeğime bişi olscak diye ve korktuğum başıma geldi sabah uyandım kanama olmuş kahverengi halada devam ediyor.çok korkuyorum dua edin 2 de Dr gidiyoruz inş bişi yoktur
Inş arkadaşım saol rabbim hiç kimseye yaşatmasın ilk şoku atlattım daha iyiyim bakalım ne olacak Dr gidiyoruzÇok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur habersiz bırakma
Ohh gözün aydın canım maşallah kuzuna inşallah sonuna kadar böyle sağlıkla devam edersinizkızlar selammmmmmmmm
hastaneden geliyorumm
bebeğimi gördüümmmmmmmm nokta kadar birşey 3.2 mm :=)) kalp atışını gördük ama duyurmadı doktor 3 ay geçsin kalp atışını öyle duyalım 3 aydan önce kalbi dinlemek bebeğin kalp sağlığı için çok önermiyorum dedi tamam dedim bende
bebek rahmin ortasına yerleşmiş çok iyi bir yerde gelişimide adet tarihin ile orantılı gayet güzel ilerlemiş dedi:)
şuan 6+1 izzzzz
hamdolsun hamdolsun çok şükürrrrrr :):)
GS canım galasaraydan aklına gelsinkızlar kusura bakmayın daha öncede sorulup cevaplandı ama ben tekrardan sorsam ultrason kağıdınızda kesenin kaç mm olduğu hangi terimle yazılıyor doktorum birşey demedi sadece kesen yeni rahme düşmüş çok küçük dedi geldiğimden beri kağıda bakıyorum ama anlamak mümkün değil ki
amin canım inşallah . hepimiz hep sğalıkla devame deriz inşallahOhh gözün aydın canım maşallah kuzuna inşallah sonuna kadar böyle sağlıkla devam edersiniz
gözün aydın Allah tamamına erdirsin darısı biz bekleyenlere inşallahamin canım inşallah . hepimiz hep sğalıkla devame deriz inşallah
doğru olabilir bazen diğer kese geç oluşabiliyor falan dedi doktor bakalım sağlıklı olsunlarda. bu benim 3. hamileliğim diğer 2 sini kaybettim bu sefer olacak inşallahİki ayrı kese oluyor diye biliyorum ben ama yanlış biliyor da olabilirim.
merhabalar..
bende de cumartesi ve dün kanama oldu ama çok şükür bebeşim iyi. Bugün özele gittik. O da gayet iyisiniz dedi. Ama yinede ilaç verdi düşük için. Çok gezip dolaşma ama günlük işlerini yapabilirsin dedi. Yatak döşek yatmana grek yok dedi.
Doktora sormayı unuttum. Bana 3 yıl önce kalp damara gittiğimde doktor sende gizli varis demişti. Bu bebeğe yada hamileliğe bir sorun oluşturur mu... var mı bildiğiniz varisli olup hamile olan.. eşime dedim soracak ama size de sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba:)doğru olabilir bazen diğer kese geç oluşabiliyor falan dedi doktor bakalım sağlıklı olsunlarda. bu benim 3. hamileliğim diğer 2 sini kaybettim bu sefer olacak inşallah
varis hamilelilte problem olabilir canım son aylara doğru damarlar çok şişiyor o yüzden sıkıntı oluşturabilir doktoruna danış derim.
rica ederim benim 2 halamda varis vardı gebeliklerinde sıkıntı yaşadılar o yüzden ihmal edilmemesi gereken bir konu. inşallah sıkıntı yaşamazsın :)Teşekkür ederim. Hep unuttum ihmal ettim sormayı. Şimdilik sıkıntım yok. Gebelikte de varis yoksada oluşurmuş yazıyor nette. Bir daha randevu 3 hafta sonra. Umarım sorun olmaz. Sağolun bilgilendirme için.
Nasıl ya istemiyorlar mi kaç yasindasin ve me kararlık evlisin ki
Sen bilirsin canım testleri yaptirsaydin keşke önceden Doktorunla konuş bakalım ne diyecekBiraz daha iyiyim burdaki arkadaşlarda saolsun destek oldu ama şu ğohtılaşmadan korkuyorum acaba asprinemi başlasam bende diye düşünüyorum
canım GS yazmıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?