2016 Şubat Anneleri

aynen cnm bize de dedi en azindan 3 -4 aya kadar yasahhh dedi eger dayanamiycaksaniz cok yavas dikkatli olun dedi

Ya bizim tüp, taaa yumurta geliştiğinden beri yasak. 15 yumurtam vardı zaten çok canım yanıyordu yasak değilken de. Baya bi vakit oldu. Biz de mi çok yavaş ve dikkatli olsak naapsak...

Ya bizim tüp, taaa yumurta geliştiğinden beri yasak. 15 yumurtam vardı zaten çok canım yanıyordu yasak değilken de. Baya bi vakit oldu. Biz de mi çok yavaş ve dikkatli olsak naapsak...
kondom kullansanız cnm yavas bı sekılde sperm de su da gıtmemıs olur boylece enfeksıyon rıskı de az olur

O kadarına da yapacak bi şey yok kuzum uyumayalım mı :) korkma sen, zaten uyuyoken çok şiddetli olmaz bence. İdare edilebilir o kadarı :)

O kadarına da yapacak bi şey yok kuzum uyumayalım mı :) korkma sen, zaten uyuyoken çok şiddetli olmaz bence. İdare edilebilir o kadarı :)
ne bılım yhaa kasılmaları tetıkler mı dıye korkuyom ama ıdare edecez bakalım

Yarın bi sorayım bakalım benim dr ne diyecek. Senin doktor randevun kaçtaydı bugün?
6.bucukta canım rahım agzını da ölçecek drum keseyı gorur sanırım o da karından bakıcam alttan bakmıycam dedı bugun 5+4 olduk bakalım ıns gozukur bu dr un ultrason aletı pek ıyı gostermıo sankı

Ya bi de hormonlar tavan yapmış :))) açıkça da sorulmuyor doktora tam ne yasak ne değil

tatlim benim o kadar cok sorum vardi ki ben zaten hepsini unuttum esim sagolsun kafasina takilan en buyuk kismi sordu ve rahatladi :) bu arada biz yurt disindayiz sistem tr de ki yurumuyomus bunu ogrendim her ay vajinadan ornek alinipta labaratoara gonderiliyomus

Ben tam 5+4'ken gittim vajinadan gözüktü kese. Karından bulanık çıkar dedi. Hepsinin aleti de başka. Arkadaşım aynı tarihte cillop gibi görmüştü karından

Aa çok ilginç. Sebebi ne?

Aa çok ilginç. Sebebi ne?

ben normal dogumu tercih ettigimi soyledim ozman her ay ornek alicaz( uzunca ve tip dilinde anlatti ) bakteri durumunu incelenicekmis . normal dogumdan bikac gun oncede fitil veriliyomus rahimi ve yolu temizlesin bebek gelirken yutmasin diye

Ben tam 5+4'ken gittim vajinadan gözüktü kese. Karından bulanık çıkar dedi. Hepsinin aleti de başka. Arkadaşım aynı tarihte cillop gibi görmüştü karından

e benım dıger dr 4+6 da karından gordu bunun aletı gormedı bakalım ama bugun gorunur artık dıger dra yarın gıdıcem ve onunla devam edıcem bu aksamkı dra sırf kontrol muayenesı ıcın gıdıyorum

zaten ilgilenecek bisey yok ki hamileyim dicejsin kan ve idrar vereceksin ilkinde acemilige geldiginden hepsini ozel hastanede yaptirmistim torch testiyle birlikte 250 tl verdim. Simdi akillandim sonuclari yqnimda goturcem

ben normal dogumu tercih ettigimi soyledim ozman her ay ornek alicaz( uzunca ve tip dilinde anlatti ) bakteri durumunu incelenicekmis . normal dogumdan bikac gun oncede fitil veriliyomus rahimi ve yolu temizlesin bebek gelirken yutmasin diye

Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında :) inşallah kolaycacık doğurursun. Ben de normal istiyorum ama zor gözüküyor, omuriliğimde bi sıkıntı var. (İltihap mı ne naneyse tam kalça eklemimde. Ikınamazsın dedi doktor)

Arkadaşlar herkese hayırlı günler sabah Kalktım dün gece çok korkmuştum aniden bebeğime bişi olscak diye ve korktuğum başıma geldi sabah uyandım kanama olmuş kahverengi halada devam ediyor.çok korkuyorum dua edin 2 de Dr gidiyoruz inş bişi yoktur

gecmis olsun cnm inlh her sey gonlunce olur.. ben daha keseyi gormedim de cocugu dogurmayi dusnuyom
inlsh saglikla buyusun sikisiki tutunsunlar bize de hic bi problem yasamayalim da dogum yaklastikca korkularimizi da paylasicaz inlsh

allah korusun cnm kotu bisey dusunmek yok bebesin hala seninle ona bisi olmiycak . zaman simdi saat 2 ye kadar gecmek te bilmez

Yok canımcım merak etme, bikaçımıza daha oldu. İğne verip hallederler. Benim doktora gidene kadar kesildi, doktor hani kanama dedi. İnşallah sana da öyle olur. Annem kanama yüzünden 9 ay yattı, bak torunu oluyor şimdi :) iyi düşünelim ki iyi olsun

Inşallah ya bilmiyorum acaba bende pıhtılaşması var diye korkuyorum sonuçta ilk düşük sebebi belli değil

Inşallah ya bilmiyorum acaba bende pıhtılaşması var diye korkuyorum sonuçta ilk düşük sebebi belli değil

Onu keşke araştırsalarmış ama artık bunu düşünmenin yararı yok. 1 saat kaldı neredeyse. İyi misin onun dışında? Ağrın sızın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…