aynen cnm bize de dedi en azindan 3 -4 aya kadar yasahhh dedi eger dayanamiycaksaniz cok yavas dikkatli olun dedi
kondom kullansanız cnm yavas bı sekılde sperm de su da gıtmemıs olur boylece enfeksıyon rıskı de az olurYa bizim tüp, taaa yumurta geliştiğinden beri yasak. 15 yumurtam vardı zaten çok canım yanıyordu yasak değilken de. Baya bi vakit oldu. Biz de mi çok yavaş ve dikkatli olsak naapsak...
benım kayıplar oldugu ıcın dogrudan yasakladılar ılişkiyı daha betam 66 ıken yanı suan henuz bısey olmadı ama benım 23 hafta suren gebelıgımde bır kere olmustu ruyamda orgazm olmustum koşa koşa dra gıttım bısey olur mu dıye dr bı zararının olmadıgını soylemıstı bılmıyorum ama yhaaa ıns bu sefr hıc olmaz oyle bısı korkuyo ınsan
kondom kullansanız cnm yavas bı sekılde sperm de su da gıtmemıs olur boylece enfeksıyon rıskı de az olur
ne bılım yhaa kasılmaları tetıkler mı dıye korkuyom ama ıdare edecez bakalımO kadarına da yapacak bi şey yok kuzum uyumayalım mı :) korkma sen, zaten uyuyoken çok şiddetli olmaz bence. İdare edilebilir o kadarı :)
6.bucukta canım rahım agzını da ölçecek drum keseyı gorur sanırım o da karından bakıcam alttan bakmıycam dedı bugun 5+4 olduk bakalım ıns gozukur bu dr un ultrason aletı pek ıyı gostermıo sankıYarın bi sorayım bakalım benim dr ne diyecek. Senin doktor randevun kaçtaydı bugün?
Ya bi de hormonlar tavan yapmış :))) açıkça da sorulmuyor doktora tam ne yasak ne değil
6.bucukta canım rahım agzını da ölçecek drum keseyı gorur sanırım o da karından bakıcam alttan bakmıycam dedı bugun 5+4 olduk bakalım ıns gozukur bu dr un ultrason aletı pek ıyı gostermıo sankı
tatlim benim o kadar cok sorum vardi ki ben zaten hepsini unuttum esim sagolsun kafasina takilan en buyuk kismi sordu ve rahatladi :) bu arada biz yurt disindayiz sistem tr de ki yurumuyomus bunu ogrendim her ay vajinadan ornek alinipta labaratoara gonderiliyomus
Aa çok ilginç. Sebebi ne?
Ben tam 5+4'ken gittim vajinadan gözüktü kese. Karından bulanık çıkar dedi. Hepsinin aleti de başka. Arkadaşım aynı tarihte cillop gibi görmüştü karından
zaten ilgilenecek bisey yok ki hamileyim dicejsin kan ve idrar vereceksin ilkinde acemilige geldiginden hepsini ozel hastanede yaptirmistim torch testiyle birlikte 250 tl verdim. Simdi akillandim sonuclari yqnimda goturcemGittim onlar pek ilgilenmedi ayni hastane Laboratuvarıni kullanmanin daha mantikli olduğunu söylediler.. Dr um da aynı şeyi söylemişti.. 70 lira muayene ücreti ödüyoruz sadece 2 dk duruyoruz iceride sanki para kolay kazanılıyor ..
ben normal dogumu tercih ettigimi soyledim ozman her ay ornek alicaz( uzunca ve tip dilinde anlatti ) bakteri durumunu incelenicekmis . normal dogumdan bikac gun oncede fitil veriliyomus rahimi ve yolu temizlesin bebek gelirken yutmasin diye
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında :) inşallah kolaycacık doğurursun. Ben de normal istiyorum ama zor gözüküyor, omuriliğimde bi sıkıntı var. (İltihap mı ne naneyse tam kalça eklemimde. Ikınamazsın dedi doktor)
Arkadaşlar herkese hayırlı günler sabah Kalktım dün gece çok korkmuştum aniden bebeğime bişi olscak diye ve korktuğum başıma geldi sabah uyandım kanama olmuş kahverengi halada devam ediyor.çok korkuyorum dua edin 2 de Dr gidiyoruz inş bişi yoktur
Arkadaşlar herkese hayırlı günler sabah Kalktım dün gece çok korkmuştum aniden bebeğime bişi olscak diye ve korktuğum başıma geldi sabah uyandım kanama olmuş kahverengi halada devam ediyor.çok korkuyorum dua edin 2 de Dr gidiyoruz inş bişi yoktur
Inşallah ya işte ilki düşünce çok korkuyorumallah korusun cnm kotu bisey dusunmek yok bebesin hala seninle ona bisi olmiycak . zaman simdi saat 2 ye kadar gecmek te bilmez
Inşallah ya bilmiyorum acaba bende pıhtılaşması var diye korkuyorum sonuçta ilk düşük sebebi belli değilYok canımcım merak etme, bikaçımıza daha oldu. İğne verip hallederler. Benim doktora gidene kadar kesildi, doktor hani kanama dedi. İnşallah sana da öyle olur. Annem kanama yüzünden 9 ay yattı, bak torunu oluyor şimdi :) iyi düşünelim ki iyi olsun
Inşallah ya bilmiyorum acaba bende pıhtılaşması var diye korkuyorum sonuçta ilk düşük sebebi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?