2016 Şubat Anneleri

sanırım öyle canım sendeki kağıtta ne diye geçiyor acaba eve geldiğimden beri düşün düşün bir fena oldum

sayı yazan tek yer var o da 6cm mi ne. kesenin boyunun 6cm olması imkansız, belli ki başka bi şeye işaret ediyor. çok takılmadım ben boyuna açıkçası. önemli olan kesenin şekli aslında. şekli düzgün mü, yuvarlak mı o önemliymiş.

6 mm olmasın o belki yanlış yazılmıştır sanırım aynı haftalardayız benimki geçen hafta 6mm di.

anladım canım sağol o zaman artık 10 gün sonra gittiğimde öğrenirim ama kesen çok küçük dedi sadece şeklinden bahsetmedi bir anormallik görmedi çok şükür

Merhaba bayanlar benim sat:07.05.
Bat:08.06
15.06'da bthcg : 2504 cikti
sizce bu degerler nasil keseyi göremedi doktor alttan bakmiyim dedi gobekden gözükmedi sizlerinki nasıl
tahmini doğum tarihi 14.02.2016

anladım canım sağol o zaman artık 10 gün sonra gittiğimde öğrenirim ama kesen çok küçük dedi sadece şeklinden bahsetmedi bir anormallik görmedi çok şükür

anormallik olsa söylerdi merak etme sen :) ben de yarın gideceğim inşallah sağlıklıdır.

değerin çok iyi ama nasıl keseyi göremedim anlamadım.benim sat 30 nisandı. 10 haziranda keseyi gördük.

Kizlar benim hastaneden iyice iskillendim. O yuzden medipol megaya gidecegim artik bakalim.. 8. haftaya girmis olmamiz lazim bakalim bu doktor ne diyecek. :) Giden var mu acaba medipol megada elif hanima.. giden olursa paylasalim dusuncelerimizi. :)

Tebrikler canım benim :) Çok şükür bugünlere.. İnşallah sağlıklı bi şekilde devam eder. Rabbim sizinle olsun inşallah.

Arkadaşlar geldik elhamdülillah bi sıkıntı yok kalp atışını gördük.. Israrla pıhtılaşmayı sordum merak etme dedi progesteron verdi kanamayı durdurmak için.. Sadece plesanta servikse yakın oluştuğu için kanama olmuş dedi günlük yaşamına devam edebilirsin dedi... Ben hala korkuyorum.. Genede dinlenmeyi tercih edeceğim..

Kızlar bugün 2. bhcg sonucumu aldım. Birincisi geçen 08.06 da 67.7 idi. Bugün de 2029 çıktı :) Yarın ultrason için gidiyorum. Perşembe günü de GETAM da risk ölçümü yaptıracağım. İnşallah bebeğimiz bizimledir.

Akşam benimde randevum var arkadaşlar. İnşallah kalp atışını duyabilirizz. Dua edelim birbirimize. Herşey yolunda gitsin inşallah

bence risk varsa geç canım. başka dr.a görün istersen. bende iğne kullanıyorum ama hergün.

hayırlı olsun canım darısı bizlere :)

Iyi cnm cok sukur :) sende stress yapma.. iyi degil stress.. insallah hersey guzel olacak..

Evet korktum ve sabah kanamam oldu dualarınızı bekliyorum birazdan Dr gideceğim
kanama bendede çok olurdu canım. hemen endişelenme. bundada oldu ilkten kesmiştim 3 gün coraspirini. alır almaz düzeldi. şimdi sorunum yok bnugün keseyide gördük dr. iyi dedi bakalım. 5.2 mm cik :) eşin falan anlatsa derdinizi dr.a önlem amaçlı bişi yapabilir mi diye ? ama sıcak bakmıyorlar pek bana yapmadılar 2. de önlem olarak. bende 2. den sonra öğrendim. ama tüp bebeklerde önlem olarak yapıldığını duymuştum. neyse canım üzme kendini kanam çoğunda olabiliyor. inşallah durur. limonlu su iç bol bol ve hareket et. limonlu suda kanı sulandırırmış.

length yazması gerek canım. birimi cm yada mm olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…