- 12 Haziran 2015
- 33
- 14
- 3
- 39
orgazm yasak olmasa gerek ilişki bızde de yasak
sanırım öyle canım sendeki kağıtta ne diye geçiyor acaba eve geldiğimden beri düşün düşün bir fena oldum
6 mm olmasın o belki yanlış yazılmıştır sanırım aynı haftalardayız benimki geçen hafta 6mm di.sayı yazan tek yer var o da 6cm mi ne. kesenin boyunun 6cm olması imkansız, belli ki başka bi şeye işaret ediyor. çok takılmadım ben boyuna açıkçası. önemli olan kesenin şekli aslında. şekli düzgün mü, yuvarlak mı o önemliymiş.
sayı yazan tek yer var o da 6cm mi ne. kesenin boyunun 6cm olması imkansız, belli ki başka bi şeye işaret ediyor. çok takılmadım ben boyuna açıkçası. önemli olan kesenin şekli aslında. şekli düzgün mü, yuvarlak mı o önemliymiş.
anladım canım sağol o zaman artık 10 gün sonra gittiğimde öğrenirim ama kesen çok küçük dedi sadece şeklinden bahsetmedi bir anormallik görmedi çok şükür
değerin çok iyi ama nasıl keseyi göremedim anlamadım.benim sat 30 nisandı. 10 haziranda keseyi gördük.Merhaba bayanlar benim sat:07.05.
Bat:08.06
15.06'da bthcg : 2504 cikti
sizce bu degerler nasil keseyi göremedi doktor alttan bakmiyim dedi gobekden gözükmedi sizlerinki nasıl
tahmini doğum tarihi 14.02.2016
anormallik olsa söylerdi merak etme sen :) ben de yarın gideceğim inşallah sağlıklıdır.
kızlar selammmmmmmmm
hastaneden geliyorumm
bebeğimi gördüümmmmmmmm nokta kadar birşey 3.2 mm :=)) kalp atışını gördük ama duyurmadı doktor 3 ay geçsin kalp atışını öyle duyalım 3 aydan önce kalbi dinlemek bebeğin kalp sağlığı için çok önermiyorum dedi tamam dedim bende
bebek rahmin ortasına yerleşmiş çok iyi bir yerde gelişimide adet tarihin ile orantılı gayet güzel ilerlemiş dedi:)
şuan 6+1 izzzzz
hamdolsun hamdolsun çok şükürrrrrr :):)
bizde bugün gördük çok şükür. ama benimki daha küçük ve yumurtlamanın 22. günü bugün. 5.2 mmdünultrasonda keseyi görebildim 8,57 mm sizce nasıl normal mi
bence risk varsa geç canım. başka dr.a görün istersen. bende iğne kullanıyorum ama hergün.Merhabalar, bende cuma günü doktoru aradım değerimin 3 kat arttığını 769 olduğunu söyledim bana 29 yada 30 hazirana randevu al gel dedi. Bende çok geç değilmi diye sorduğumda, yok anca belli olur cevabını verdi. 6 senelik evliyim. 1,5 sene önce düşük yaptım. 3 günde bir kan sulandırıcı iğnem var. Aynı zamanda folbiol ve coraspin kullanıyorum. Riskli gebelik diye adlandırılıyoruz. Çok geç değilmi en azından kese doğru yere mi yerleşti? İç gebelikmi, dış gebelikmi? Testi tekrarla demedi, atıyorum şu kadar olsun gel felan hiç bişey demedi. Acaba ben mi telaşlanıyorum? Beklemem gerekiyormu?
hayırlı olsun canım darısı bizlere :)kızlar selammmmmmmmm
hastaneden geliyorumm
bebeğimi gördüümmmmmmmm nokta kadar birşey 3.2 mm :=)) kalp atışını gördük ama duyurmadı doktor 3 ay geçsin kalp atışını öyle duyalım 3 aydan önce kalbi dinlemek bebeğin kalp sağlığı için çok önermiyorum dedi tamam dedim bende
bebek rahmin ortasına yerleşmiş çok iyi bir yerde gelişimide adet tarihin ile orantılı gayet güzel ilerlemiş dedi:)
şuan 6+1 izzzzz
hamdolsun hamdolsun çok şükürrrrrr :):)
Iyi cnm cok sukur :) sende stress yapma.. iyi degil stress.. insallah hersey guzel olacak..Arkadaşlar geldik elhamdülillah bi sıkıntı yok kalp atışını gördük.. Israrla pıhtılaşmayı sordum merak etme dedi progesteron verdi kanamayı durdurmak için.. Sadece plesanta servikse yakın oluştuğu için kanama olmuş dedi günlük yaşamına devam edebilirsin dedi... Ben hala korkuyorum.. Genede dinlenmeyi tercih edeceğim..
kanama bendede çok olurdu canım. hemen endişelenme. bundada oldu ilkten kesmiştim 3 gün coraspirini. alır almaz düzeldi. şimdi sorunum yok bnugün keseyide gördük dr. iyi dedi bakalım. 5.2 mm cik :) eşin falan anlatsa derdinizi dr.a önlem amaçlı bişi yapabilir mi diye ? ama sıcak bakmıyorlar pek bana yapmadılar 2. de önlem olarak. bende 2. den sonra öğrendim. ama tüp bebeklerde önlem olarak yapıldığını duymuştum. neyse canım üzme kendini kanam çoğunda olabiliyor. inşallah durur. limonlu su iç bol bol ve hareket et. limonlu suda kanı sulandırırmış.Evet korktum ve sabah kanamam oldu dualarınızı bekliyorum birazdan Dr gideceğim
length yazması gerek canım. birimi cm yada mm olmalıkızlar kusura bakmayın daha öncede sorulup cevaplandı ama ben tekrardan sorsam ultrason kağıdınızda kesenin kaç mm olduğu hangi terimle yazılıyor doktorum birşey demedi sadece kesen yeni rahme düşmüş çok küçük dedi geldiğimden beri kağıda bakıyorum ama anlamak mümkün değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?