2016 Şubat Anneleri

kızlar selammmmmmmmm

hastaneden geliyorumm
bebeğimi gördüümmmmmmmm nokta kadar birşey 3.2 mm :=)) kalp atışını gördük ama duyurmadı doktor 3 ay geçsin kalp atışını öyle duyalım 3 aydan önce kalbi dinlemek bebeğin kalp sağlığı için çok önermiyorum dedi tamam dedim bende
bebek rahmin ortasına yerleşmiş çok iyi bir yerde gelişimide adet tarihin ile orantılı gayet güzel ilerlemiş dedi:)
şuan 6+1 izzzzz
hamdolsun hamdolsun çok şükürrrrrr :):)

Yani iki kutu dan bisey olmazmi diyorsun... bel agrisina ii geliyorsa cnm bende 2 aliyim madem.. persembe sorarim artik.. bebek henuz 7 haftalik o yuzden bana biraz erken basladik gibi geldide..

Çooook sevindim :) darısı hepimizin ve tüm isteyenlerin başına :)

Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah

Kızlar dünden beri idrarımda beyaz tortular görüyorum progestan fitilden dolayı olabilir mi sizdede varmı böyle bişey?

Kızlar dünden beri idrarımda beyaz tortular görüyorum progestan fitilden dolayı olabilir mi sizdede varmı böyle bişey?

Çekiniyorum sana yazmaya ama, crinone jel verdi doktor bana o da yaptı aynısından. Sık idrara çıkınca olmuyor sanki

Gözün aydın canım darısı başımıza :)

Çekiniyorum sana yazmaya ama, crinone jel verdi doktor bana o da yaptı aynısından. Sık idrara çıkınca olmuyor sanki
:) ne çekinmesi yapma böyle... Ben çok sık idrara çıkıyorum ve her seferinde oluyo iki gündür. Progestan fitili aldıktan sonra oldu, acaba omu yaptı bilemedim

:) ne çekinmesi yapma böyle... Ben çok sık idrara çıkıyorum ve her seferinde oluyo iki gündür. Progestan fitili aldıktan sonra oldu, acaba omu yaptı bilemedim

Senin fitille benim jel aynı işe yarıyor. Yüksek ihtimal fazlası akıyor ya fitilin(jelin akıyor en azından), ondan kaynaklıdır.

Evet korktum ve sabah kanamam oldu dualarınızı bekliyorum birazdan Dr gideceğim

Inşallah yaaa seninki nasıldı sabah benim çamaşırımda azımsanmayacak kafar vardı leke

Ben duşa girdim çıktım, bi saat yol gittim (malum istanbul) sonra tuvalette iki üç damla farkedip panikledim. Doktor randevum vardı tam da o gün. Çok yüksek ihtimalle duşa girdiğim için farketmedim öncesini. Devamı gelmedi. Keseyi gördük eve geldik.

Benim mthfr c677t homozigot çıktı clexane 0.4 ml iğneye başladık Sende de varsa bir an önce baslaman gerekiyor bence
kemik erimesi yaptığı doğru o yüzden daha fazla calsiyum almamız gerekiyor Ama ben pek alamadım bu aralar

Hayırlısı bakalım artık ... Bu hediyeyi Gönderen onu koruyacaktır da.. Eger daha hediyenin gelme vakti değilse beklemek gerek Sabırla..
Ol derse olur... Rabbim hepimizi ve emanetlerini korusun

Aklına takiliyorsa başka bir doktora daha git Ben su anda iki doktora birlikte gidiyorum İllaki beklemeniz gerekmiyor

Canım inşallah olmaz birsey annesi kız mi olacak ne naz yapıyor sana çok üzülme vücudun stres yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…