Yani iki kutu dan bisey olmazmi diyorsun... bel agrisina ii geliyorsa cnm bende 2 aliyim madem.. persembe sorarim artik.. bebek henuz 7 haftalik o yuzden bana biraz erken basladik gibi geldide..Ben de 2 tane kullanıyordum.Kabıza yakındım ben çoğu hamilelerin olduğu gibi, heleki kan ilacı ile tavan yapıyor.Yani ben sanmıyorum ki ishal yapsın.Magnezyum ile wc ye çıkıyordum,hatta doğum sonrası bile kullandım wc için bir süre :)
kızlar selammmmmmmmm
hastaneden geliyorumm
bebeğimi gördüümmmmmmmm nokta kadar birşey 3.2 mm :=)) kalp atışını gördük ama duyurmadı doktor 3 ay geçsin kalp atışını öyle duyalım 3 aydan önce kalbi dinlemek bebeğin kalp sağlığı için çok önermiyorum dedi tamam dedim bende
bebek rahmin ortasına yerleşmiş çok iyi bir yerde gelişimide adet tarihin ile orantılı gayet güzel ilerlemiş dedi:)
şuan 6+1 izzzzz
hamdolsun hamdolsun çok şükürrrrrr :):)
sağol canım aminnn inşAllahhhh :=)Çooook sevindim :) darısı hepimizin ve tüm isteyenlerin başına :)
Yok agrım işte sadece kanama var hafifOnu keşke araştırsalarmış ama artık bunu düşünmenin yararı yok. 1 saat kaldı neredeyse. İyi misin onun dışında? Ağrın sızın var mı?
Yok agrım işte sadece kanama var hafif
Gözün aydın canım darısı bizlere inşallahkızlar selammmmmmmmm
hastaneden geliyorumm
bebeğimi gördüümmmmmmmm nokta kadar birşey 3.2 mm :=)) kalp atışını gördük ama duyurmadı doktor 3 ay geçsin kalp atışını öyle duyalım 3 aydan önce kalbi dinlemek bebeğin kalp sağlığı için çok önermiyorum dedi tamam dedim bende
bebek rahmin ortasına yerleşmiş çok iyi bir yerde gelişimide adet tarihin ile orantılı gayet güzel ilerlemiş dedi:)
şuan 6+1 izzzzz
Kızlar dünden beri idrarımda beyaz tortular görüyorum progestan fitilden dolayı olabilir mi sizdede varmı böyle bişey?
Gözün aydın canım darısı başımıza :)kızlar selammmmmmmmm
hastaneden geliyorumm
şuan 6+1 izzzzz
:) ne çekinmesi yapma böyle... Ben çok sık idrara çıkıyorum ve her seferinde oluyo iki gündür. Progestan fitili aldıktan sonra oldu, acaba omu yaptı bilemedimÇekiniyorum sana yazmaya ama, crinone jel verdi doktor bana o da yaptı aynısından. Sık idrara çıkınca olmuyor sanki
:) ne çekinmesi yapma böyle... Ben çok sık idrara çıkıyorum ve her seferinde oluyo iki gündür. Progestan fitili aldıktan sonra oldu, acaba omu yaptı bilemedim
Inşallah yaaa seninki nasıldı sabah benim çamaşırımda azımsanmayacak kafar vardı lekeAğrı olmaması çok iyi, bence bana olduğu gibi olacak. Bebeği görüp mutlu mutlu döneceksin :)
Evet korktum ve sabah kanamam oldu dualarınızı bekliyorum birazdan Dr gideceğimzaten pıhtılaşma gebelikte 2 kat artıyormuş canım. yani yoksa bile gebelikle hafif bir pıhtılaşma oluyormuş ama zararsız herhalde. genelde tüp bebekte önlem amaçlı veriliyormuş ama bilemem tabi zararanı. evet kan alınıyor senden. ayrıca onu söyleyen yanlış biliyor. pıhtılaşma problemi sadece genetik değilmiş. sonradanda oluyormuş. bizim bi yakının normal sorunsuz oldu bebği. doğumda bu pıhtılaşma problemi yaşamış. doğumla beraber olmuş. sonra sulandırıcı kullandı.
Inşallah yaaa seninki nasıldı sabah benim çamaşırımda azımsanmayacak kafar vardı leke
Canım benimki tablet gelebilir bence çünki magnezyum kas ağrılarına iyi geliyormuşDr iki yazdi soyle minik poset de eczane bir al dedi.. kendi druma persembe soracagim.. bu bel agrisinada ii geliyormuki.. seninds belin agriyormu..
Benim mthfr c677t homozigot çıktı clexane 0.4 ml iğneye başladık Sende de varsa bir an önce baslaman gerekiyor benceKizlar gunaydin. Ben de dun kanda poitif oldugunu da gordum cok sukur. Yalniz aklima takilan.bisi var. Pihtilasmasi olan kizlara sorayim dedim. Brn bi universite hast. de test yapyirmistim pitilasma.cikmisti. Kadin.dogum doktoruma.gosterdim cok ileri duzry bi durum degil. Cleksan igne.kemik erimesi yaptigi ici onermiyorum dedi. Ama diger hastanedeki hematolojo doktoru onermisti. Aklim takildi napsam.bilemedim. Sizlerin pihtilasma sonucunda heterozigot ya da homozigot muydu? Zahmet olmazsa yazabilir midiniz?
Hayırlısı bakalım artık ... Bu hediyeyi Gönderen onu koruyacaktır da.. Eger daha hediyenin gelme vakti değilse beklemek gerek Sabırla..Ben duşa girdim çıktım, bi saat yol gittim (malum istanbul) sonra tuvalette iki üç damla farkedip panikledim. Doktor randevum vardı tam da o gün. Çok yüksek ihtimalle duşa girdiğim için farketmedim öncesini. Devamı gelmedi. Keseyi gördük eve geldik.
Aklına takiliyorsa başka bir doktora daha git Ben su anda iki doktora birlikte gidiyorum İllaki beklemeniz gerekmiyorMerhabalar, bende cuma günü doktoru aradım değerimin 3 kat arttığını 769 olduğunu söyledim bana 29 yada 30 hazirana randevu al gel dedi. Bende çok geç değilmi diye sorduğumda, yok anca belli olur cevabını verdi. 6 senelik evliyim. 1,5 sene önce düşük yaptım. 3 günde bir kan sulandırıcı iğnem var. Aynı zamanda folbiol ve coraspin kullanıyorum. Riskli gebelik diye adlandırılıyoruz. Çok geç değilmi en azından kese doğru yere mi yerleşti? İç gebelikmi, dış gebelikmi? Testi tekrarla demedi, atıyorum şu kadar olsun gel felan hiç bişey demedi. Acaba ben mi telaşlanıyorum? Beklemem gerekiyormu?
Canım inşallah olmaz birsey annesi kız mi olacak ne naz yapıyor sana çok üzülme vücudun stres yaşamasınArkadaşlar herkese hayırlı günler sabah Kalktım dün gece çok korkmuştum aniden bebeğime bişi olscak diye ve korktuğum başıma geldi sabah uyandım kanama olmuş kahverengi halada devam ediyor.çok korkuyorum dua edin 2 de Dr gidiyoruz inş bişi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?