2016 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun :) benim ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Dr tedaviden itibaren ecoprin 100 verdi hala kullanıyorum. Kan pıhtılaşması var mi yok mu bende bilmiyorum ama olmamasını umuyorum..

daha önceki değerlerinde olsaydı daha iyi yorumşlardık canım. benim 14.06 da 3400 gibi bişiydi. bugün gördük çok şükür. 2000 ile görünmemiş olması normal olab ilir üstten. biraz daha bekle. bu arada bizim doğum tarihide 14 şubat :)

hadi hayırlısı canım. ben geç görüyorum mesajları. bencede artık takılma pıhtılaşmaya, inşallah sorun olmaz. belkide başka sebepten düştü önceki. hayırlısı olsun.

yazmıyor canım sadece sol yanda ve altta yazı var bende anlamadım L 0.46 cm yazıyor diğer cm yazan yerde D 24.0 cm yazıyor 10 gün sonra gidicem daha kapsamlı bilgi verir inşallah doktorum
d yi bilemedim canım ama L length bence ve 0.46 cm yani 4.6 mm yapar bence kese boyutun bu. benimde bugün 5.2 mm çıktı. 5+2 için iyi dedi dr. senin kaçıncı günündü ?

Bizim ilişki olmayacak duruma geldi rahimdeki yapışkanlıktan dolayı. Doktora da bunun sebebini öğrenmeye gittim hamile olduğumu öğrendim :) Yani istesek bile çok mümkün olmuyo kızlar..
Canim bazilarinin istegi artiyor sende acima olmus herkesde olmuyo

d yi bilemedim canım ama L length bence ve 0.46 cm yani 4.6 mm yapar bence kese boyutun bu. benimde bugün 5.2 mm çıktı. 5+2 için iyi dedi dr. senin kaçıncı günündü ?

sanırım öyle canım vallahi benim doktorum bugün yangından mal kaçırıyordu hiç bir soruma düzgün cevap alamadım bana 1 aylıksın dedi normal herşey dedi başka hasta çağırdı bende anlamadım neden böyle yaptı yakınımda diye gidiyorum içimi hiç rahatlatmadı 10 gün sonra tekrar gel dedi birde sat la kese bir değil gibi birşey söyledi tam anlayamadım

peki sdat kaç canım. belki geç döllenme olmuştur. benim sat 10 mayıs ve bugün 22. gün. ovulasyon testi kullandım ordan biliyorum yumurtanın çatladığı günü. bana normal dedi dr. bişi demedi. aslında aynıyız senle benimde 14-15 şubat doğum tarihi. bence üzülme seninki büyük ihtimal 4,6 mm benimki 5.2 mm benimkide mi ozaman anormal

Bende artık öyle yapayım yok dedi doktor aspirine

canım benimde satda 10 mayıs ben vajinismus hastasıyım zaten tam ilişki olmadan tamda yumurtlama günüme denk geldi mucize oldu seninle hemen hemen aynıyız evet ama dediğim gibi doktora sordum aceba geç döllenmemi oldu daha yeni işte 1 aylıksın deyip gönderdi canım anormal değildir iyi düşünelim iyi olsun senin doktorun iyiymiş sana açıklama yapmış benimki açıklama yapmadı bana bende sana bakarak normalim diye düşünmüştüm

bencede üzmeyelim kendimizi canım. bana normal dedi bilemiyorum ama. 25 haziranda bidahada randevum. sorun yoktur bence canım yinede soralım buradan arkadaşilara onların ki kaçmış bakalım

bencede bişey yoktur canım benimde 26 haziran da kontrolüm var bakalım bekleyip görücez inşallah arkadaşlarda cevap verip rahatlarıcaktır bizi

5+2 de kesemizin boyu 5.2 mm arkadaşlar. sizlerin kaçtı ? normal mi sizce ?

Kızlar merhaba size bisey sormak istiyorum. Benim bazen yemekten sonra hatta yemegin son demlerinde başım dönmeye basliyor ve bi sure oyle devam ediyor.. boyle bisey yasayan var mi ? 20 sinde kontrolm var gidincr sorcm ama merak.ettm neden olabilir

maşallah gözünüzaydın darısı başımıza inş. benim de şuan 6+4. Merak ettim kalp atışını karından mı yoksa vajinal olarak mı gözlemledi? 2 gün sonra kontrolüm var kalp atışı için umarım karından görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…