- 19 Mayıs 2015
- 205
- 120
- 18
Geçmiş olsun canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun :) benim ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Dr tedaviden itibaren ecoprin 100 verdi hala kullanıyorum. Kan pıhtılaşması var mi yok mu bende bilmiyorum ama olmamasını umuyorum..Arkadaşlar geldik elhamdülillah bi sıkıntı yok kalp atışını gördük.. Israrla pıhtılaşmayı sordum merak etme dedi progesteron verdi kanamayı durdurmak için.. Sadece plesanta servikse yakın oluştuğu için kanama olmuş dedi günlük yaşamına devam edebilirsin dedi... Ben hala korkuyorum.. Genede dinlenmeyi tercih edeceğim..
daha önceki değerlerinde olsaydı daha iyi yorumşlardık canım. benim 14.06 da 3400 gibi bişiydi. bugün gördük çok şükür. 2000 ile görünmemiş olması normal olab ilir üstten. biraz daha bekle. bu arada bizim doğum tarihide 14 şubat :)Merhaba bayanlar benim sat:07.05.
Bat:08.06
15.06'da bthcg : 2504 cikti
sizce bu degerler nasil keseyi göremedi doktor alttan bakmiyim dedi gobekden gözükmedi sizlerinki nasıl
tahmini doğum tarihi 14.02.2016
hadi hayırlısı canım. ben geç görüyorum mesajları. bencede artık takılma pıhtılaşmaya, inşallah sorun olmaz. belkide başka sebepten düştü önceki. hayırlısı olsun.Arkadaşlar geldik elhamdülillah bi sıkıntı yok kalp atışını gördük.. Israrla pıhtılaşmayı sordum merak etme dedi progesteron verdi kanamayı durdurmak için.. Sadece plesanta servikse yakın oluştuğu için kanama olmuş dedi günlük yaşamına devam edebilirsin dedi... Ben hala korkuyorum.. Genede dinlenmeyi tercih edeceğim..
length yazması gerek canım. birimi cm yada mm olmalı
d yi bilemedim canım ama L length bence ve 0.46 cm yani 4.6 mm yapar bence kese boyutun bu. benimde bugün 5.2 mm çıktı. 5+2 için iyi dedi dr. senin kaçıncı günündü ?yazmıyor canım sadece sol yanda ve altta yazı var bende anlamadım L 0.46 cm yazıyor diğer cm yazan yerde D 24.0 cm yazıyor 10 gün sonra gidicem daha kapsamlı bilgi verir inşallah doktorum
Canim bazilarinin istegi artiyor sende acima olmus herkesde olmuyoBizim ilişki olmayacak duruma geldi rahimdeki yapışkanlıktan dolayı. Doktora da bunun sebebini öğrenmeye gittim hamile olduğumu öğrendim :) Yani istesek bile çok mümkün olmuyo kızlar..
d yi bilemedim canım ama L length bence ve 0.46 cm yani 4.6 mm yapar bence kese boyutun bu. benimde bugün 5.2 mm çıktı. 5+2 için iyi dedi dr. senin kaçıncı günündü ?
peki sdat kaç canım. belki geç döllenme olmuştur. benim sat 10 mayıs ve bugün 22. gün. ovulasyon testi kullandım ordan biliyorum yumurtanın çatladığı günü. bana normal dedi dr. bişi demedi. aslında aynıyız senle benimde 14-15 şubat doğum tarihi. bence üzülme seninki büyük ihtimal 4,6 mm benimki 5.2 mm benimkide mi ozaman anormalsanırım öyle canım vallahi benim doktorum bugün yangından mal kaçırıyordu hiç bir soruma düzgün cevap alamadım bana 1 aylıksın dedi normal herşey dedi başka hasta çağırdı bende anlamadım neden böyle yaptı yakınımda diye gidiyorum içimi hiç rahatlatmadı 10 gün sonra tekrar gel dedi birde sat la kese bir değil gibi birşey söyledi tam anlayamadım
Inşallah ya daha iyiyimIyi cnm cok sukur :) sende stress yapma.. iyi degil stress.. insallah hersey guzel olacak..
Bende artık öyle yapayım yok dedi doktor aspirinekanama bendede çok olurdu canım. hemen endişelenme. bundada oldu ilkten kesmiştim 3 gün coraspirini. alır almaz düzeldi. şimdi sorunum yok bnugün keseyide gördük dr. iyi dedi bakalım. 5.2 mm cik :) eşin falan anlatsa derdinizi dr.a önlem amaçlı bişi yapabilir mi diye ? ama sıcak bakmıyorlar pek bana yapmadılar 2. de önlem olarak. bende 2. den sonra öğrendim. ama tüp bebeklerde önlem olarak yapıldığını duymuştum. neyse canım üzme kendini kanam çoğunda olabiliyor. inşallah durur. limonlu su iç bol bol ve hareket et. limonlu suda kanı sulandırırmış.
peki sdat kaç canım. belki geç döllenme olmuştur. benim sat 10 mayıs ve bugün 22. gün. ovulasyon testi kullandım ordan biliyorum yumurtanın çatladığı günü. bana normal dedi dr. bişi demedi. aslında aynıyız senle benimde 14-15 şubat doğum tarihi. bence üzülme seninki büyük ihtimal 4,6 mm benimki 5.2 mm benimkide mi ozaman anormal
bencede üzmeyelim kendimizi canım. bana normal dedi bilemiyorum ama. 25 haziranda bidahada randevum. sorun yoktur bence canım yinede soralım buradan arkadaşilara onların ki kaçmış bakalımcanım benimde satda 10 mayıs ben vajinismus hastasıyım zaten tam ilişki olmadan tamda yumurtlama günüme denk geldi mucize oldu seninle hemen hemen aynıyız evet ama dediğim gibi doktora sordum aceba geç döllenmemi oldu daha yeni işte 1 aylıksın deyip gönderdi canım anormal değildir iyi düşünelim iyi olsun senin doktorun iyiymiş sana açıklama yapmış benimki açıklama yapmadı bana bende sana bakarak normalim diye düşünmüştüm
bencede üzmeyelim kendimizi canım. bana normal dedi bilemiyorum ama. 25 haziranda bidahada randevum. sorun yoktur bence canım yinede soralım buradan arkadaşilara onların ki kaçmış bakalım
5+1 de gitmiştim 9,9 mm. adet döngüsü 28 günde bir benim. Geç döllenmede sanırım daha küçük çıkabiliyor kesenin boyutu5+2 de kesemizin boyu 5.2 mm arkadaşlar. sizlerin kaçtı ? normal mi sizce ?
maşallah gözünüzaydın darısı başımıza inş.kızlar selammmmmmmmm
hastaneden geliyorumm
bebeğimi gördüümmmmmmmm nokta kadar birşey 3.2 mm :=)) kalp atışını gördük ama duyurmadı doktor 3 ay geçsin kalp atışını öyle duyalım 3 aydan önce kalbi dinlemek bebeğin kalp sağlığı için çok önermiyorum dedi tamam dedim bende
bebek rahmin ortasına yerleşmiş çok iyi bir yerde gelişimide adet tarihin ile orantılı gayet güzel ilerlemiş dedi:)
şuan 6+1 izzzzz
hamdolsun hamdolsun çok şükürrrrrr :):)
çok güzel maşallahSelam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?