- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
karından cnm 8 mayıs son adetım 14. ya da 15. gunu yumurtladım benKeseyi gördün hayırlı omsun ben göremedim karından mi gördün ve adet tarihini kacgun gecti acaba
bız de keseyı net gorduk 8 mm ıdı haftaya kalp ıcın gıtcez ınsallah hersey yolunda olurKizlarrrrr haftaya cars kalp atisi icin gidicem dr a 7+0 olcaz insallah guzel haberlerle doneriz bebisimle beraber opuyoruz sizleri teyzeleri :)
Maşallah canım sevindim adına inş kalp atışınıza duyarsınbız de keseyı net gorduk 8 mm ıdı haftaya kalp ıcın gıtcez ınsallah hersey yolunda olur
ınsallah cnm sıra onda artık ondan sonra benım seruvenım 12. haftada baslıycak bakalım hayırlısı olsunMaşallah canım sevindim adına inş kalp atışınıza duyarsın
Darısı başıma bende perşembe sabahı gidicem 6+1 olmuş olacak inşallah görebilirim bendeTeşekkür ederim muz yedim hemen kraker de var umarım ise yarar.
Bu arada doktor kalp atışını görmüş bana göstermedi
Bende bugün zor bi gün atlattım kanama ile uyandım ağlamalar falan bebeği kaybediyoruz diye düşündümınsallah cnm sıra onda artık ondan sonra benım seruvenım 12. haftada baslıycak bakalım hayırlısı olsun
merak etme cnm bısey olmayacak bak ben bıle umutluyum hıcbırımıze bısey olmayacak herkesın durumu bı ayrı benım rahım agzı napacak bu sefer bakalımBende bugün zor bi gün atlattım kanama ile uyandım ağlamalar falan bebeği kaybediyoruz diye düşündüm
Öğleden sonra doktora gittim bi hafta önce keseyi görmüştük kalp atımını gösterdi plesanta servikse yakın ondan olabilir dedi eee
Hemen netten baktım bu daha tehlikeli bi durum
Progesteron verdi ama hala sabahın şokunu atlatamadım...
Tr de bi doktorum var tecrübeli bi bayan yazdım plesanta 12 haftaya doğru oluşur şimdi dinlen ilişkiden kaçın bol Sıvı tüket dedi
Çok rahatladım rabbim kimseye böyle imtihan vermesin daha önce yaşayınca daha da korkuyor insan ...sanırım çok şükretmem gerekiyor... Inş biraz daha maneviyat yapayım diyorum...sanırım yeni gelen için daha çok şükretmem gerek...
ne güzel Allah tamamına erdirsin canım. darısı bizlere :)Kızlar bugun 6+3 çok şükür bebişimin kalp atışını duydum :) darısı sizlere inşallah Allah hepimize sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder :)
Canım benim ilk ölçümde 8.36 çıktı çok yüksek yani. Kadın doğumdan acilen dahiliyeye gittim orada da ölçüldü 4.42 çıktı aynı gün içinde. Şimdi her sabah tiroid ilacı içiyorum her ay takipte olucam.Kızlar ts3 3.01 çıktı ya. referans aralığı 2.5 - 3.9 .Gebeler sizin nasıl çıkmıştı
Canım benim ilk ölçümde 8.36 çıktı çok yüksek yani. Kadın doğumdan acilen dahiliyeye gittim orada da ölçüldü 4.42 çıktı aynı gün içinde. Şimdi her sabah tiroid ilacı içiyorum her ay takipte olucam.
çok sevindim canım inşallah bu kez bebişini kucağına alacaksın :)bız de keseyı net gorduk 8 mm ıdı haftaya kalp ıcın gıtcez ınsallah hersey yolunda olur
Ayyyyy insallah adremmmm insallah hepimz hayrli haberlerle doneriz sen sali mi gidicksinbız de keseyı net gorduk 8 mm ıdı haftaya kalp ıcın gıtcez ınsallah hersey yolunda olur
Canim cok gecmis olsun insallah en yakin zamnda saglikli bi gebelik yasarsinKızlar benim kese gorunmedi degerim cumartesi 704 tü bugün 811 olmuş suan kanamam var.2. Kez dış gebelik yani Rabbim bu kez de nasip etmedi
Canım geçmiş olsun nolur üzülme elbet yolunda giden bir hamileliğin olacaktır. Sebebini araştırıp önlem alırlarda tekrar üzülmezsin inşallah.Kızlar benim kese gorunmedi degerim cumartesi 704 tü bugün 811 olmuş suan kanamam var.2. Kez dış gebelik yani Rabbim bu kez de nasip etmedi
Kızlar benim kese gorunmedi degerim cumartesi 704 tü bugün 811 olmuş suan kanamam var.2. Kez dış gebelik yani Rabbim bu kez de nasip etmedi
yarın gıdıcem dıger druma hemde ıdrar kan felan verıcem haftaya salı da kalp için inşallahAyyyyy insallah adremmmm insallah hepimz hayrli haberlerle doneriz sen sali mi gidicksin
Hadi inşallahDarısı başıma bende perşembe sabahı gidicem 6+1 olmuş olacak inşallah görebilirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?