2016 Şubat Anneleri

ınsallah cnm sıra onda artık ondan sonra benım seruvenım 12. haftada baslıycak bakalım hayırlısı olsun
Bende bugün zor bi gün atlattım kanama ile uyandım ağlamalar falan bebeği kaybediyoruz diye düşündüm
Öğleden sonra doktora gittim bi hafta önce keseyi görmüştük kalp atımını gösterdi plesanta servikse yakın ondan olabilir dedi eee
Hemen netten baktım bu daha tehlikeli bi durum
Progesteron verdi ama hala sabahın şokunu atlatamadım...
Tr de bi doktorum var tecrübeli bi bayan yazdım plesanta 12 haftaya doğru oluşur şimdi dinlen ilişkiden kaçın bol Sıvı tüket dedi
Çok rahatladım rabbim kimseye böyle imtihan vermesin daha önce yaşayınca daha da korkuyor insan ...sanırım çok şükretmem gerekiyor... Inş biraz daha maneviyat yapayım diyorum...sanırım yeni gelen için daha çok şükretmem gerek...

merak etme cnm bısey olmayacak bak ben bıle umutluyum hıcbırımıze bısey olmayacak herkesın durumu bı ayrı benım rahım agzı napacak bu sefer bakalım

Kızlar bugun 6+3 çok şükür bebişimin kalp atışını duydum :) darısı sizlere inşallah Allah hepimize sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder :)
ne güzel Allah tamamına erdirsin canım. darısı bizlere :)

Kızlar ts3 3.01 çıktı ya. referans aralığı 2.5 - 3.9 . Gebeler sizin nasıl çıkmıştı
Canım benim ilk ölçümde 8.36 çıktı çok yüksek yani. Kadın doğumdan acilen dahiliyeye gittim orada da ölçüldü 4.42 çıktı aynı gün içinde. Şimdi her sabah tiroid ilacı içiyorum her ay takipte olucam.

Arkadaşlar iki sorum var. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
1. demir eksikliğim nedeniyle gyno ferro sanol kullanıyorum, içeriğinde folik asit de var. Bu yüzden folic-1 almayı bıraktım. Ama doktora danışmadan. Çünkü nette folik asitin fazlasının bebek gelişimi için iyi olmadığı yazıyordu. Merak ettim aranızda hem folik hem gyno ferro sanol kullanan var mı? Belki ikisi aynı anda kullanıldığında folik asit miktarı fazla olmuyordur ama tam bilemediğimden öğrenene kadar ikisini birden kullanmayayım dedim.

2. hamilelik döneminde kullandığınız şampuan, duş jeli, sıvı el sabunu, cilt nemlendirici vs neler?
İki gündür internette doğal ürün arıyorum. Ellerimi çok sık yakadığımdan sürekli krem kullanmam gerekiyor. Ama ürünlerde de hep kimyasallar mevcut. Ne yapmalıyım bilemedim. Sizler ne yapıyorsunuz?

Bende de tiroit sıkıntı, 100mg ilaç kullanıyorum. Normalde max değer 4,5 ancak Hamilelikte tsh değerinin 2,25in altında olmasını söyledi bugün doktorum. Bu yüzden dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Kızlar benim kese gorunmedi degerim cumartesi 704 tü bugün 811 olmuş suan kanamam var.2. Kez dış gebelik yani Rabbim bu kez de nasip etmedi

Kızlar benim kese gorunmedi degerim cumartesi 704 tü bugün 811 olmuş suan kanamam var.2. Kez dış gebelik yani Rabbim bu kez de nasip etmedi
Canım geçmiş olsun nolur üzülme elbet yolunda giden bir hamileliğin olacaktır. Sebebini araştırıp önlem alırlarda tekrar üzülmezsin inşallah.

Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin. Üzülmemek elde değil elbet ancak Allah'ın takdiri olduğunu bilmek insana atlatma gücü veriyor. Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…