2016 Şubat Anneleri

Selam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz
Hayırlı olsun cnm kalp atışını duyabildinmi bnmde perşembe günü randevum çok merak ediyorum acaba duyulurmu diye

Kızlar ts3 3.01 çıktı ya. referans aralığı 2.5 - 3.9 . Gebeler sizin nasıl çıkmıştı

Selam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz
yaaa dr iyi dedi ama niye küçük bizimki
5+1 de gitmiştim 9,9 mm. adet döngüsü 28 günde bir benim. Geç döllenmede sanırım daha küçük çıkabiliyor kesenin boyutu
bizimki küçük ozaman hayırdır inşallah. dr. niye normal dediki

Kızlar akıl verin çok kötüyüm. Sabahtan beri başım ağrıyor kalkamiyorum. Biraz önce de kustum umarım çok uzun sürmez resmen sinir krizi geçirdim. En az 20 yıldır kusmamistim. Ne iyi gelir acaba fikri olan var mı bulanti ya?

değerin çok iyi ama nasıl keseyi göremedim anlamadım.benim sat 30 nisandı. 10 haziranda keseyi gördük.
Vajinal bakmadı karından da gözükmedi şimdi çok merak ediyorum cuma devlete gidecegim. Bakalım ne olacak.

Kizlarrrrr haftaya cars kalp atisi icin gidicem dr a 7+0 olcaz insallah guzel haberlerle doneriz bebisimle beraber opuyoruz sizleri teyzeleri :)

Hic yaptirmadim ondan once tek beta hcg baktirdim. Cumaya çıkar mı yada gerçekten hamile miyim

Beyaz leblebi, tuzlu kraker yada muz yiyebilirsin canım

inşallah canım ya artık şu kaygılar beni çok yoruyor. bir tane bebeğim olsun 2. ci için çok rahat olucam
Bende ayni şeyi dusunuyorum inan yani su birinciyi hayirlisiyla alalim kucagimiza ikincide cok rahat olucam

Hic yaptirmadim ondan once tek beta hcg baktirdim. Cumaya çıkar mı yada gerçekten hamile miyim
hamile olduğun kesin ama tabi kese görünene kadar hiç birimizinkinin ne olduğu belli olmuyor canım. yanlış anlama sakın bu hepimiz için geçerli. hatta keseyi görmek bile yetmiyor bazen. iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı olsun.

Bende ayni şeyi dusunuyorum inan yani su birinciyi hayirlisiyla alalim kucagimiza ikincide cok rahat olucam
ben kalp atışı için bi gidicem. öncede hiç. gitmicem şaka bi yana yıpranıyor insan canım. yaşayan bilir gerçekten. neyse Allah gebeliklerimizi tamamına erdirsin. sağ salim inşallh kucağımıza alalım

amın cnm ınsallah ben doktora kese guzel mı seklı nasıl dıye sordum gulup baktı bana guzel guzel korkma dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…