Ben sormadım ama dr kesinlikle oruç tutmuyosun dedi. Kendimi iyi hissediyorum deniycem deyince de bebek susuz kalır, riske atarsın diye biraz korkuttu beni
Bana da arkadaşım baktırma tehlikeli falan diyordu. Ama kanamam için acile gittiğimde mecbur alttan baktılar. sonra karından özeldeki doktor baktı. Şimdilik sorun yok çok şükür. Endişelenmemek lazım. Nette de tehlikeli değildir diyor alt muayene için.
benimde ilk hamileliğimde alttan bakmıştı gözükmeyince 8 hafta olunca normal kontrole gittik kalbi atmıyo dediler sonrası malum.. 2 ay sonra yine hamileyim inşallah sorun çıkmaz..
normalde bende orucumu tutarım ama bu sene tutmıyacağım havalar çok sıcak ve şu sıralar günde en az 2 litre su tüketmemiz gerek yoksa bebek susuz kalırmış önceki doktorum söylemişti
Günaydın güzel anneler :) bişey sorcam istanbulda oturup haznedar medicana hastanesindeki dr düzgün beyi bilen varmı netten araştrdım memnnun olan çok ama yinede kararsızım gerçi randevu aldım bile bugün gidicem
Günaydınlar...Dün burada da yazmıştım çok fena midem bulanıyor, çok başım ağrıyor diye.Dün akşam saat 5 civarında ne mide bulantısı kaldı ne baş ağrısı,gece de müthiş bir karın kasık ağrısı vardı.Bugün dr kontrolüm var ilk,bakalım sürpriz yumurtam umarım yine bir sürpriz yapmamıştır bize...
değişebiliyormuş canım her bebekde birde doktor benimki için ikiz olabilir dedi belki odan büyüktür birazda ben adet olmam gereken gün hamile kalmışım çok enteresan değilmi :)
değişebiliyormuş canım her bebekde birde doktor benimki için ikiz olabilir dedi belki odan büyüktür birazda ben adet olmam gereken gün hamile kalmışım çok enteresan değilmi :)
gherçekten çok ilginç olmuş canım. sürpriz bebek olmuş sizinki :) aslında tam yuvarlaktı kese ama dondurduğunda usg aletini ölçerken oval şekil aldı ve kısa tarafını ölçtü. uzun tarafı ölçse daha büyük çıkacaktı. dün başka bir kadın doğum uzmanı arkadaşıma mesaj yolladım keseyi. o bu yorumu yaptı. hayırlısı artık.