2016 Şubat Anneleri

Bende de tiroit sıkıntı, 100mg ilaç kullanıyorum. Normalde max değer 4,5 ancak Hamilelikte tsh değerinin 2,25in altında olmasını söyledi bugün doktorum. Bu yüzden dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin.
benim de 6.28 çıktı tsh

Kizlar ilk kusmam gerceklesti yogurt mayalamak icin yogurt almistik annm bu sutten iccenmi dedi tmm dedim ama keske icmeseydim pinar sutu bile ictikten aonra ogurn ben bu sutten sonra kustum tabii

Bende de tiroit sıkıntı, 100mg ilaç kullanıyorum. Normalde max değer 4,5 ancak Hamilelikte tsh değerinin 2,25in altında olmasını söyledi bugün doktorum. Bu yüzden dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Canim 100 mg cok degil mi ben 25mg kullaniyorum benim doktorum 50mg bile cok dedi

Kizlar ilk kusmam gerceklesti yogurt mayalamak icin yogurt almistik annm bu sutten iccenmi dedi tmm dedim ama keske icmeseydim pinar sutu bile ictikten aonra ogurn ben bu sutten sonra kustum tabii
hayırlı olsunnn

bakalım ben ne zaman kusucam ya da kusucak mıyımm

canim . Benim mthr c677t heterozigot cikti. Doktor homozigot
Olsaydi kullanirdik dedi. Ama diger doktor kullan dedigi icin arada kaldim.

Ben uzun süredir (hamilelikle bağlantısız olarak) zeytinyağı sabunu kullanıyorum (bildiğimiz nine sabunu). Şampuana çözüm bulabilmiş değilim

Adeti kaç gün geçmişti ona göre kıyas yapayim canım ?? Evham yaptım cumaya az kaldı inşallah gözükür

Canımcım kıyas yapma, herkesin günü vs farklı. Bi de genetik olarak kısa olacak bazılarımızınki, kiminin boyu uzun olacak :) sen hiç kafana takma. Bebekleri kendi içinde değerlendirmek lazım boy-kilo konusunda

Selam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz

gözün aydın tatlım haftaya da pıt pıtları duyarsınız inşallah için rahatlar

çok geçmiş olsun bu aralarda normal canım korkma dr un demiş zaten booool sıvı tüket ve dinşlen sırt üstü

herkese günaydın umarım güzel bir gün olur

kalp atışınıda karından gördü canım gerek kalmadı vajinal ultrasona
aminc anım hepimiz sağlıklı gebelikler geçirelim inşAllah. benden bikaç test istedi ama özelde çok pahallı olduğu için o testleri devlette yaptırıp tekrar kontrole gideceğim haftaya aynı doktora

Günaydın güzel anneler. Dün akşam randevum vardı. Kalp atışlarını gördük çok şükür ama duyamadık. Haftaya inşallah. Darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…