- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Canım allah dayanma gücü versin çok zor yaşayan bilir rabbim tez zamanda nasip etsin hayırla sağlıklaKızlar benim kese gorunmedi degerim cumartesi 704 tü bugün 811 olmuş suan kanamam var.2. Kez dış gebelik yani Rabbim bu kez de nasip etmedi
Adeti kaç gün geçmişti ona göre kıyas yapayim canım ?? Evham yaptım cumaya az kaldı inşallah gözükürkarından cnm 8 mayıs son adetım 14. ya da 15. gunu yumurtladım ben
benim de 6.28 çıktı tshBende de tiroit sıkıntı, 100mg ilaç kullanıyorum. Normalde max değer 4,5 ancak Hamilelikte tsh değerinin 2,25in altında olmasını söyledi bugün doktorum. Bu yüzden dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin.
kıyas yapma canım bence her bebek kendı hızında buyuyo ortalama degerlerın ıcındeyse sıkıntı yapmaAdeti kaç gün geçmişti ona göre kıyas yapayim canım ?? Evham yaptım cumaya az kaldı inşallah gözükür
tıroıt ılacına baslaman lazım baslattılar mıbenim de 6.28 çıktı tsh
Canim 100 mg cok degil mi ben 25mg kullaniyorum benim doktorum 50mg bile cok dediBende de tiroit sıkıntı, 100mg ilaç kullanıyorum. Normalde max değer 4,5 ancak Hamilelikte tsh değerinin 2,25in altında olmasını söyledi bugün doktorum. Bu yüzden dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin.
hayırlı olsunnnKizlar ilk kusmam gerceklesti yogurt mayalamak icin yogurt almistik annm bu sutten iccenmi dedi tmm dedim ama keske icmeseydim pinar sutu bile ictikten aonra ogurn ben bu sutten sonra kustum tabii
Gobekten mi duydun canimKızlar bugun 6+3 çok şükür bebişimin kalp atışını duydum :) darısı sizlere inşallah Allah hepimize sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder :)
Benimki de seninle ayni canim. Bi debenım gıbısın sen de bana da bı dr onermedı bırı onerdı benım mthfr c677t heterozıgot senınkı ne
canim . Benim mthr c677t heterozigot cikti. Doktor homozigotBenim mthfr c677t homozigot çıktı clexane 0.4 ml iğneye başladık Sende de varsa bir an önce baslaman gerekiyor bence
kemik erimesi yaptığı doğru o yüzden daha fazla calsiyum almamız gerekiyor Ama ben pek alamadım bu aralar
Arkadaşlar iki sorum var. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
1. demir eksikliğim nedeniyle gyno ferro sanol kullanıyorum, içeriğinde folik asit de var. Bu yüzden folic-1 almayı bıraktım. Ama doktora danışmadan. Çünkü nette folik asitin fazlasının bebek gelişimi için iyi olmadığı yazıyordu. Merak ettim aranızda hem folik hem gyno ferro sanol kullanan var mı? Belki ikisi aynı anda kullanıldığında folik asit miktarı fazla olmuyordur ama tam bilemediğimden öğrenene kadar ikisini birden kullanmayayım dedim.
2. hamilelik döneminde kullandığınız şampuan, duş jeli, sıvı el sabunu, cilt nemlendirici vs neler?
İki gündür internette doğal ürün arıyorum. Ellerimi çok sık yakadığımdan sürekli krem kullanmam gerekiyor. Ama ürünlerde de hep kimyasallar mevcut. Ne yapmalıyım bilemedim. Sizler ne yapıyorsunuz?
Adeti kaç gün geçmişti ona göre kıyas yapayim canım ?? Evham yaptım cumaya az kaldı inşallah gözükür
Selam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz
Bende bugün zor bi gün atlattım kanama ile uyandım ağlamalar falan bebeği kaybediyoruz diye düşündüm
Öğleden sonra doktora gittim bi hafta önce keseyi görmüştük kalp atımını gösterdi plesanta servikse yakın ondan olabilir dedi eee
Hemen netten baktım bu daha tehlikeli bi durum
Progesteron verdi ama hala sabahın şokunu atlatamadım...
Tr de bi doktorum var tecrübeli bi bayan yazdım plesanta 12 haftaya doğru oluşur şimdi dinlen ilişkiden kaçın bol Sıvı tüket dedi
Çok rahatladım rabbim kimseye böyle imtihan vermesin daha önce yaşayınca daha da korkuyor insan ...sanırım çok şükretmem gerekiyor... Inş biraz daha maneviyat yapayım diyorum...sanırım yeni gelen için daha çok şükretmem gerek...
Yok canım alt muayene haftaya tekrar gidicem ozaman göbekten muayene edecek inşallah bi aksilik çıkmazGobekten mi duydun canim
Degeriniz kacti biliyo musunuz? Yani alttan muayenede gordugunuzdeYok canım alt muayene haftaya tekrar gidicem ozaman göbekten muayene edecek inşallah bi aksilik çıkmaz
kalp atışınıda karından gördü canım gerek kalmadı vajinal ultrasonamaşallah gözünüzaydın darısı başımıza inş.benim de şuan 6+4. Merak ettim kalp atışını karından mı yoksa vajinal olarak mı gözlemledi? 2 gün sonra kontrolüm var kalp atışı için umarım karından görünür
ayy aynı cümleyi banada söyledi doktorum :=)))Tesekkur ederimmm birde rahmin tam ortasina yerlesmiss cok guzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?