2016 Şubat Anneleri

Soyle acikladi

Uzun sureli aclik durumunda vucut yaglari keton haline getiriyormus ve bebege bunlar gidiyormus bebege kan sekeri gitmeliymis bi onceki gebeligimde dr kesinlikle tutma sen dayanirsin bebek dayanmaz dedi ama icin rahat degilse cnm bir de hocaya sormak lazim ama kimsenin oruc tutun diyecegini sanmiyorum bize farz degilmis zaten

o zaman tutmayalım diyeceğim hiçte içim rahat etmiyor ama
aciklaI

Çok saol canım işte kötü tecrübeler olunca korkuyoruz... Elh bugün iyiyim kanama yok derecede bugün bide baya bi kan idrar verdim bakalım sonuçları ne olacak

Kızlar bende oruç için bi deneyeyim diyordum ama kanama olunca korktum bide kanaması olanlar bol Sıvı tüketmeliymiş inş oruç dışında diğer ibadetlerle değerlendiririz
Kuran, tesbih, sohbet, teravih
Ben zaten bi ittifaka girelim bi dua listesi yapalım özelden atıp ismen şubat anneleri olarak dua edelim
Olabilir mi acaba

Kalp atışını alan arkadaşlar doktor bebeği gördükten sonra hangi tahlilleri istediler sizden?

ben ilişkinin bi zararı olur mu birde oruç tutayımmı diye soracaktım unuttum dün :=))
Benim dr iliskiyi 2 ay onermiyorum dedi bizde dr umuzu dinliyoruz ama esim yasak bitsindiye bekliyo :) oruc konusunda gunle cok uzun tutmayin arkadaslar...
Kızlar 6+2 kalp atışını gördük duyduk darısı sizlerin başına
Gozun aydin hayirlisi olsun bakalim :)
guzel fikir canim

Benim dr iliskiyi 2 ay onermiyorum dedi bizde dr umuzu dinliyoruz ama esim yasak bitsindiye bekliyo :) oruc konusunda gunle cok uzun tutmayin arkadaslar...

Gozun aydin hayirlisi olsun bakalim :)
guzel fikir canim
yaa iyi etmişsin sormuşsun. biz 6+1iz şimdiye kadar kesmedik ilişkiyi ama dikaktli olalım o zaman :)
orucuda herkes aynı şeyi söylüyor sanırım tutamayacağım bende

çok güzel fikir canım. olur bence

CANIM GÖZÜNAYDIN idrara sıkışık mı gittin karından baktığında yine öyle olmanı mı istedi ona göre gideyim bende cuma günü randevum benimde
ben idrara sıkışık gitmemiştim bilmediğim için. ama yinede gözüktü hepsi çok şükür. bir sonraki randevum için idrara sıkışık gel dedi doktor. sen de öyle git bence

yaa iyi etmişsin sormuşsun. biz 6+1iz şimdiye kadar kesmedik ilişkiyi ama dikaktli olalım o zaman :)
orucuda herkes aynı şeyi söylüyor sanırım tutamayacağım bende
Diger gebeligimde bizde kesmemistik haftada 1 devam ediyoduk ama bunda dr u dinliyoruz sizde dikkat edin canim

kontrolüm yarın. Ben internetten labaratuar sonuçlarına baktım yarın doktor inceleyecek. Dediğin gibi ilaca başlatacak kesin
baslatır cnm bende 6 ıdı baslattılar hemen eutroyx 25 mg ıkı gunde normale dondu ama hıc sıkıntı edecek bısey degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…