Uzun sureli aclik durumunda vucut yaglari keton haline getiriyormus ve bebege bunlar gidiyormus bebege kan sekeri gitmeliymis bi onceki gebeligimde dr kesinlikle tutma sen dayanirsin bebek dayanmaz dedi ama icin rahat degilse cnm bir de hocaya sormak lazim ama kimsenin oruc tutun diyecegini sanmiyorum bize farz degilmis zaten
Çok saol canım işte kötü tecrübeler olunca korkuyoruz... Elh bugün iyiyim kanama yok derecede bugün bide baya bi kan idrar verdim bakalım sonuçları ne olacak
Kızlar bende oruç için bi deneyeyim diyordum ama kanama olunca korktum bide kanaması olanlar bol Sıvı tüketmeliymiş inş oruç dışında diğer ibadetlerle değerlendiririz
Kuran, tesbih, sohbet, teravih
Ben zaten bi ittifaka girelim bi dua listesi yapalım özelden atıp ismen şubat anneleri olarak dua edelim
Olabilir mi acaba
Benim dr iliskiyi 2 ay onermiyorum dedi bizde dr umuzu dinliyoruz ama esim yasak bitsindiye bekliyo :) oruc konusunda gunle cok uzun tutmayin arkadaslar...
Kızlar bende oruç için bi deneyeyim diyordum ama kanama olunca korktum bide kanaması olanlar bol Sıvı tüketmeliymiş inş oruç dışında diğer ibadetlerle değerlendiririz
Ben zaten bi ittifaka girelim bi dua listesi yapalım özelden atıp ismen şubat anneleri olarak dua edelim
Olabilir mi acaba
Benim dr iliskiyi 2 ay onermiyorum dedi bizde dr umuzu dinliyoruz ama esim yasak bitsindiye bekliyo :) oruc konusunda gunle cok uzun tutmayin arkadaslar...
Gozun aydin hayirlisi olsun bakalim :)
guzel fikir canim
yaa iyi etmişsin sormuşsun. biz 6+1iz şimdiye kadar kesmedik ilişkiyi ama dikaktli olalım o zaman :)
orucuda herkes aynı şeyi söylüyor sanırım tutamayacağım bende
Olabilir mi acaba
ben idrara sıkışık gitmemiştim bilmediğim için. ama yinede gözüktü hepsi çok şükür. bir sonraki randevum için idrara sıkışık gel dedi doktor. sen de öyle git bence
yaa iyi etmişsin sormuşsun. biz 6+1iz şimdiye kadar kesmedik ilişkiyi ama dikaktli olalım o zaman :)
orucuda herkes aynı şeyi söylüyor sanırım tutamayacağım bende