Geç döllenme olmuştur muhtemelen bende 5+4 diye gittim 4+4 muş ama ben biliyorum geç yumurtladım ovulasyon testi de doktor kontrolü de teyitli yani sıkma canini düzenli büyüdüğü surece sıkıntı yok inşallah
Tekrar hcg değerlerine baktı mı canım belki geç döllenme olabilir bendebgeçen hafta 6. Haftadayız sanarak gittim geç döllenme sebebiyle yaklaşık 10 gün geriye attı belki sendede öyle bir durum vardır
Kızlar yarın sabah 10 da kalp atışı için doktor randevum var ama içimde kötü bir his var bişeyler ters gidecek gibi. Sanki yolunda gitmeyen bişey var. Bana dua edin olur mu?
Kızlar yarın sabah 10 da kalp atışı için doktor randevum var ama içimde kötü bir his var bişeyler ters gidecek gibi. Sanki yolunda gitmeyen bişey var. Bana dua edin olur mu?
Canım bende hamilelik öncesi de tiroit sıkıntıydı. Zaten 2-3 senedir düzenli olarak kullanıyorum ilaç. Tiroit yetmezliğine göre ilaç dozu da değişiyor.
Bugün regl oldum. Doktora gittik, geçen hafta bhcg yüksekti ama şimdi kanamam var dedim. Tekrar bhcg baktılar. Düşük çıktı, gebe değilsiniz dedi. Kimyasal gebelik olabilir dedi. Allah hepinize sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Tekrar hcg değerlerine baktı mı canım belki geç döllenme olabilir bendebgeçen hafta 6. Haftadayız sanarak gittim geç döllenme sebebiyle yaklaşık 10 gün geriye attı belki sendede öyle bir durum vardır
Geç döllenme olmuştur muhtemelen bende 5+4 diye gittim 4+4 muş ama ben biliyorum geç yumurtladım ovulasyon testi de doktor kontrolü de teyitli yani sıkma canini düzenli büyüdüğü surece sıkıntı yok inşallah
aynen canım ben de aldım ikinci randevumu iki hafta önce keseyi görmüştüm devlette şimdi kendi doktoruma gidicem inşallah kalp atislarini duymak nasip olur bu sefer şu mübarek günler hürmetine Üzmez bizi yaradan
Offf çok perişan haldeyim 20lik dişim çıktı sabaha kadar uyutmadı yanağım kocaman şiş ağrıdan su bile içemiyorum. Gece acile gitmemek için kafamı vurdum resmen. 10 da randevum var bakalım ne diycek dr. Yüzümün sağ tarafına felç inmiş gibi yutkunamıyorum hamilelikte ne kadar diş sorunu varsa çıkar demişlerdi inanmamıştım. Kırkuyorum bebeğime Zarar vermez inşallah
Offf çok perişan haldeyim 20lik dişim çıktı sabaha kadar uyutmadı yanağım kocaman şiş ağrıdan su bile içemiyorum. Gece acile gitmemek için kafamı vurdum resmen. 10 da randevum var bakalım ne diycek dr. Yüzümün sağ tarafına felç inmiş gibi yutkunamıyorum hamilelikte ne kadar diş sorunu varsa çıkar demişlerdi inanmamıştım. Kırkuyorum bebeğime Zarar vermez inşallah
kullanabileceğin ilaçları söyleyecekler, 12 haftayı doldurunca dolgu molgu ne varsa yaptırabilirsin diye biliyorum. dişçim öyle demişti sorduğumda. benim planlı bi gebelik olmasına rağmen diş tedavim yarıda kaldı, bi tane çürüğüm var ne yazık ki. tüp sürecinde biter diyordum ama hiçbir ilaç kullanmama izin yoktu o yüzden kaldı böyle.
diş sorunu zarar vermiyor diye biliyorum ama sorarız yine doktorlara hepimiz, sen kötü düşünme.
herkese merhaba kızlaaar
bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim sudan çıkmış balık gibiyim
artııık heeep sizinleyiiiim
sağlıkla sıhatle gelsin bebişlerimiz
Ben Zeynep buarada
Kızlarr şimdi pazartesi ilk randevumuzu aldık. Doktor nelere bakacak neler sormalıyım ona ayy çok heyecanlı içimde minnoş var diye yatıp kalkıyorum devamlı kan testinde beta 1170 çıktı. normal mi onuda anlamadım çok yüksek sanki bir sorun yoktur dimi
herkese merhaba kızlaaar
bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim sudan çıkmış balık gibiyim
artııık heeep sizinleyiiiim
sağlıkla sıhatle gelsin bebişlerimiz
Ben Zeynep buarada
Kızlarr şimdi pazartesi ilk randevumuzu aldık. Doktor nelere bakacak neler sormalıyım ona ayy çok heyecanlı içimde minnoş var diye yatıp kalkıyorum devamlı kan testinde beta 1170 çıktı. normal mi onuda anlamadım çok yüksek sanki bir sorun yoktur dimi
AY CANIM MASALLAH SIZE BIZ O DEĞERLERE GELENE KADAR HEYECANDAN UYUYAMIYORDUM IKI GUN SONRADA YAPTIR ICIN RAHAT ETSIN GIDENE KADAR HIC TEALS YAPMA KEYFINI CIKAR
AY CANIM MASALLAH SIZE BIZ O DEĞERLERE GELENE KADAR HEYECANDAN UYUYAMIYORDUM IKI GUN SONRADA YAPTIR ICIN RAHAT ETSIN GIDENE KADAR HIC TEALS YAPMA KEYFINI CIKAR
korktum çünkü bir an 5.haftaya falan denk geliyor. 5. haftaya kadar nasıl anlamadım hamile olduğımu diye kara kara düşünüyorum. sağlıkla kucağıma alsaydım bir yaramazımı