2016 Şubat Anneleri

Canım bebeğin günlük folik asit ihtiyacı 4000 mikrogram en fazla. Bu da 4 mg yapıyor. Folbiol de aldığımız değer 5 mg. Yani fazla fazla. Ama zaten günlük olarak vücuttan atıldığı için bi sakıncası olmadığını söylüyorlar. Ben de yeterli gelmeyecek diye endişelenmiştim. Eğer prospektüste ilaç bileşenlerinde folik asit miktarını görebiliyorsan o değeri bununla karşılaştır. Kontrendikasyonlarında da ilacın vücuttaki etkileşimleri yazar. Onlara göre kendini ayarlarsın.

Bebeginin kalp atisini duyanlara hayirli olsun darisi benim ve diger daha duymayanlarin basina

Hosbuldum adre nasilsin :)

Hosbuldum nasilsin :)

Yaa cok uzucu
Allah bidaha yasatmasin ne deyim

Bebeginin kalp atisini duyanlara hayirli olsun darisi benim ve diger daha duymayanlarin basina

Hosbuldum adre nasilsin :)

Hosbuldum nasilsin :)

Yaa cok uzucu
Allah bidaha yasatmasin ne deyim
Selam canım :) 22 şubat benim doğum günüm kendi bebeğimde 22 şubata yakın olsun istedim ama tutturamadım :) sen tutturmuşsun.

Selam canım :) 22 şubat benim doğum günüm kendi bebeğimde 22 şubata yakın olsun istedim ama tutturamadım :) sen tutturmuşsun.

Ve aleykum selam canim ben daha doktordan kac haftalik oldugumu ogrenmedim bunu internetten hesaplayarak yazdim bakalim 22 subat mi harbiden tahmini dogum tarihi cuma gunu ogrenecegim insaAllah :)

Kızlar bu arada ben ilk kontrolüme gideceğim ama muayene özellerde ciddi anlamda pahalı ben her kontrolde bu ücreti verecek miyim acaba diyorum bazen başlarda devlet hastanesine gitsem sonradan mı özele gitsem diyorum bazende boşver veriyim parayı baştan aynı doktor takip etsin diyorum o zaman da maddi anlamda çökeriz yani çocukta gelecek malum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz resmen kafamda deli sorular

Kızlar folik asit olarak Folio kullanan var mı? Folio da iyot ve b12 vitamini de varmış diğer markalarda da var mı acaba

Bende almak isterdim ama daha yeni ogrendim kurani hatimde etmedim egitim yarim kaldi hocamz gitti

Kızlar folik asit olarak Folio kullanan var mı? Folio da iyot ve b12 vitamini de varmış diğer markalarda da var mı acaba
folik asit olarak folik plus kullanıyorum içeriğinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini var

Getam da risk ölçümü ne ya ? Ayy ben hiçbir şey bilmiyorum daha bi kere Dr a gittim kendisi gorebilmisti keseyi o kadar başka bişi demedi folik asit kullan dedi sadece..

Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce alerji ilacı, behçet ilacı ve mide koruyucu içmiştim. İlaçların zarar verip vermediğini % hesabı söyleyecekler. O yüzden GETAM a gitmem gerektiğini söyledi doktor.

Canım bende prolaktin yüksekliği olduğu için özelde bir doktora gidiyordum 2.ayımda hamile kaldım yine aynı doktora devam edicem kısmetse ama özelde muayene ücretini geçtim tahliller inanılmaz pahalı ben 200 geçik para ödedim ama bildiğim kadarıyla ilk zamanlar iki haftada bir sonrasında ayda bir kontrole gidiyorsun oyüzdende göze aldım ben tabi yinede karar senin devlette de her kontrol yapılıyormuş sadece doktorların ilgisi değişebiliyor bence..

Kan ilacını içtin mi peki o 3 saat içinde canım?

folik asit olarak folik plus kullanıyorum içeriğinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini var
Aa bu daha iyiymiş. Bende de d vitamibi eksikliği çok yüksek çıkmıştı gebelikten önce ölçtürmüştüm. Doktorumla konuşup ben de folik plus istiyim o zaman ya

blummmm anladım canım ama arkadaşın söylediği folik plus da bi sorucam doktoruma çünkü bende d vitamini eksikliği vardı zaten ilaç kullanıyordum.

aynı durumdayız senle canım.

Kesinlikle... bende de kist vardı o yüzden gidiyordum şu an da aynı doktorla devam etmek istiyorum. Doktorum özel hastanede çalışırken tahlilleri devlette yaptır sonucunu buraya getir diyordu pahalı olmasın diye. Şuan kendi muayehanesini açmış şuan ne der bilmiyorum ve özel bir muayenhanede doğum yapmak mantıklımı onuda bilmiyorum hastane değil sonuçta

herkese selamlar,
topik çok yoğun gerçekten yetişmek güç :)
kalp atışını duyan annelerimizi tebrik ediyorum. darısı bizlere.
yeni gelen arkadaşlar gebeliğiniz hayırlı olsun, hoş geldiniz.
sorun yaşayan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum.
Hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…