Arkadaşlar iki sorum var. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
1. demir eksikliğim nedeniyle gyno ferro sanol kullanıyorum, içeriğinde folik asit de var. Bu yüzden folic-1 almayı bıraktım. Ama doktora danışmadan. Çünkü nette folik asitin fazlasının bebek gelişimi için iyi olmadığı yazıyordu. Merak ettim aranızda hem folik hem gyno ferro sanol kullanan var mı? Belki ikisi aynı anda kullanıldığında folik asit miktarı fazla olmuyordur ama tam bilemediğimden öğrenene kadar ikisini birden kullanmayayım dedim.
2. hamilelik döneminde kullandığınız şampuan, duş jeli, sıvı el sabunu, cilt nemlendirici vs neler?
İki gündür internette doğal ürün arıyorum. Ellerimi çok sık yakadığımdan sürekli krem kullanmam gerekiyor. Ama ürünlerde de hep kimyasallar mevcut. Ne yapmalıyım bilemedim. Sizler ne yapıyorsunuz?
Hosgeldi nnnn
Hoşgeldin
Bugün regl oldum. Doktora gittik, geçen hafta bhcg yüksekti ama şimdi kanamam var dedim. Tekrar bhcg baktılar. Düşük çıktı, gebe değilsiniz dedi. Kimyasal gebelik olabilir dedi. Allah hepinize sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Boş ver başkasını tadını çıkar ne güzel rabbim aratmadan vermiş
çok ıyıyım cnmmm tesekkur edderımBebeginin kalp atisini duyanlara hayirli olsun darisi benim ve diger daha duymayanlarin basina
Hosbuldum adre nasilsin :)
Hosbuldum nasilsin :)
Yaa cok uzucu
Allah bidaha yasatmasin ne deyim
Selam canım :) 22 şubat benim doğum günüm kendi bebeğimde 22 şubata yakın olsun istedim ama tutturamadım :) sen tutturmuşsun.Bebeginin kalp atisini duyanlara hayirli olsun darisi benim ve diger daha duymayanlarin basina
Hosbuldum adre nasilsin :)
Hosbuldum nasilsin :)
Yaa cok uzucu
Allah bidaha yasatmasin ne deyim
Selam canım :) 22 şubat benim doğum günüm kendi bebeğimde 22 şubata yakın olsun istedim ama tutturamadım :) sen tutturmuşsun.
Bende almak isterdim ama daha yeni ogrendim kurani hatimde etmedim egitim yarim kaldi hocamz gittiMerhaba arkadaşlar. Cüz isteyenler yazmaya başlamış Allah kabul etsin şimdiden. Ben de listemizi oluşturmaya başladım
1. Cüzü ben alıyorum
2. Cüzmry07
3. Cüzmorincim
4. Cüz E esrafth
5. Cüzokyns-okyns
30. Cüzoglak_kadini
Cüz almak isteyenler özelden bana cüz almak istiyorum diye yazabilir
folik asit olarak folik plus kullanıyorum içeriğinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini varKızlar folik asit olarak Folio kullanan var mı? Folio da iyot ve b12 vitamini de varmış diğer markalarda da var mı acaba
Ben onu kullaniyrm canim dr en iyisi dediKızlar folik asit olarak Folio kullanan var mı? Folio da iyot ve b12 vitamini de varmış diğer markalarda da var mı acaba
Getam da risk ölçümü ne ya ? Ayy ben hiçbir şey bilmiyorum daha bi kere Dr a gittim kendisi gorebilmisti keseyi o kadar başka bişi demedi folik asit kullan dedi sadece..
Canım bende prolaktin yüksekliği olduğu için özelde bir doktora gidiyordum 2.ayımda hamile kaldım yine aynı doktora devam edicem kısmetse ama özelde muayene ücretini geçtim tahliller inanılmaz pahalı ben 200 geçik para ödedim ama bildiğim kadarıyla ilk zamanlar iki haftada bir sonrasında ayda bir kontrole gidiyorsun oyüzdende göze aldım ben tabi yinede karar senin devlette de her kontrol yapılıyormuş sadece doktorların ilgisi değişebiliyor bence..Kızlar bu arada ben ilk kontrolüme gideceğim ama muayene özellerde ciddi anlamda pahalıben her kontrolde bu ücreti verecek miyim acaba diyorum bazen başlarda devlet hastanesine gitsem sonradan mı özele gitsem diyorum bazende boşver veriyim parayı baştan aynı doktor takip etsin diyorum o zaman da maddi anlamda çökeriz yani çocukta gelecek malum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz resmen kafamda deli sorular
yok canım ya psikolojik olduğunu hiç sanmıyorum, bence folik asit yaptı...
sabah bişeyim yoktuda ilaçtan 3saat sonra ne oldu da böyle oldum.
çok sağol yine canım cevabın için.
alışma dönemidir, hadi folik asit yaptı diyin bana biriniz: )
bu arada sen ikiz istiyosun galiba?: )))))
ay ikiz zor olur kızzzz...
Aa bu daha iyiymiş. Bende de d vitamibi eksikliği çok yüksek çıkmıştı gebelikten önce ölçtürmüştüm. Doktorumla konuşup ben de folik plus istiyim o zaman yafolik asit olarak folik plus kullanıyorum içeriğinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini var
aynı durumdayız senle canım.Günaydın
Hayırlı ramazanlar olsun cümleten...
Dün kayınvalidem kendini nasıl hissediyorsun diye sordu. yani psikolojik olarak. Onada dedim. Ben kendimi daha anne olarak hissetmiyorum. Hani burdaki yorumlarda daha ilk öğrenmede heyecanlı heyecanlı anlatılıyor ya, bende o heyecan yok. Tamam o minik mücize içimde. Kanamam olunca kaybedeğim diye çok korktum ama genel olarak kendimi anne adayı değil de ne biliyim kendine dikkat etmesi gereken bir hasta gibi görüyorum. öyle deli gibi heyecan yok.
Kesinlikle... bende de kist vardı o yüzden gidiyordum şu an da aynı doktorla devam etmek istiyorum. Doktorum özel hastanede çalışırken tahlilleri devlette yaptır sonucunu buraya getir diyordu pahalı olmasın diye. Şuan kendi muayehanesini açmış şuan ne der bilmiyorum ve özel bir muayenhanede doğum yapmak mantıklımı onuda bilmiyorum hastane değil sonuçtaCanım bende prolaktin yüksekliği olduğu için özelde bir doktora gidiyordum 2.ayımda hamile kaldım yine aynı doktora devam edicem kısmetse ama özelde muayene ücretini geçtim tahliller inanılmaz pahalı ben 200 geçik para ödedim ama bildiğim kadarıyla ilk zamanlar iki haftada bir sonrasında ayda bir kontrole gidiyorsun oyüzdende göze aldım ben tabi yinede karar senin devlette de her kontrol yapılıyormuş sadece doktorların ilgisi değişebiliyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?