2016 Şubat Anneleri

Ne diyeyim bilemedim. Verdikleri ilaçlar farklı olmasa iyiymiş. Daha önce kaybın olduğu için endişe etmekte ve kararsız kalmakta çok haklısın, çok normal. Bi süre daha devam et bari kafana yatar birisi illaki

2016 şubatın müstakbel güzel anneleri malumunuz yarın Ramazan ayına giriyoruz. Bu mübarek ayda bebeklerimiz için şubat anneleri olarak topluca hatim yapsak ne dersiniz?? Cüz isteyenler bana kaç tane cüz okuyabileceklerini özelden mesajla yazarsa ben de bir liste oluşturup burdan duyururum. Bakarsınız katılım çok olursa birden fazla hatim bile yapabiliriz minnoşlarımız için. Cüz isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum

Ne diyeyim bilemedim. Verdikleri ilaçlar farklı olmasa iyiymiş. Daha önce kaybın olduğu için endişe etmekte ve kararsız kalmakta çok haklısın, çok normal. Bi süre daha devam et bari kafana yatar birisi illaki
Profa devam etmek zorundayim sanirim zaten normal gebelere cok da bakmio hep riskli gebe

Ben baska bi grupta bir cuz aldim 30. Cuzu da alabilirim

Hamileliğim yeni olduğu için sanırım hamile gibi hissetmiyorum kendimi bulanti falan yok. Kizima hamileligimde et tavuk kofte yiyemiyordum kokusuna bile dayanamiyordum. Domates kokusu birde tiksinmistim. Midemi bulandiriyordu. Başlarda oruç tutma konusunda kararsız kaldım. Hamileligim Yeni olduğu için etkilenmez belki diyorum ama yine de emin olamıyorum. Zararı olur mu acaba diye içime kurt düşüyor.

Canım gözün aydın gastrit için hemen vermiyorlar benim artik yanmalar kulaklarıma kadar çıkmıştı yeni bir ilaç çıkmış mecbur verdi aslında var yani ama mecbur kalana kadar vermiyorlar ALLAH yardımcın olsun çok zor gastrit

Valla canim bende oldukca huzursuzum ama doktor kesinlikle tutmuyosun deneme bile dedi bide ilk 3 ay gelisim sureci bende korktum tutmicam Allah bu sekilde nasip etti demekki bu ramazani bize

Valla canim bende oldukca huzursuzum ama doktor kesinlikle tutmuyosun deneme bile dedi bide ilk 3 ay gelisim sureci bende korktum tutmicam Allah bu sekilde nasip etti demekki bu ramazani bize
Cevabın için teşekkür ederim sonradan düşündüm de açlığa bir şekilde dayanabilirim ama oruç süresi çok uzun susuz kalınca zararlı olabilir. Ilk zamanlar kusma ve bulantidan hicbirsey yiyemesende bebek etkilenmez diyor doktorlar ama su kaybı tehlikeli olduğu için serum veriyorlar.susuz kalmamamiz lazım. Dinimizde de hamileler özürlü sayılıyor.

Merhaba kizlar bi yorumda bulunun ya 15 gun once beta hcg 3536 cikmisti doktor simdi 5 haftalik dedi sadece keseyi gordu niye yaa

Evet biz dayaniriz zaten bulantidan bisey yenilmiyo ama bebek dayanamaz en iyisi tedbiri almak

sağol canım benim.

Kızlar yarın sabah 10 da kalp atışı için doktor randevum var ama içimde kötü bir his var bişeyler ters gidecek gibi. Sanki yolunda gitmeyen bişey var. Bana dua edin olur mu?
Canım inş çok güzel haber alırsın... Evham yapma korkunca daha kötü oluyor lütfen dua et ya mübdi Çek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…