2016 Şubat Anneleri

Heyecanını anlıyorum canım değer normaldir zaten o değerin yükselmesi lazım daha 20000 lere

Merhabalar, evvelki güne kadar midem deli gibi bulanıyordu ve sonra bir anda bulantı filan kalmamıştı;dün de ilk dr kontrolümüz vardı.Çok şükür miniğimin kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu gerçekten.Her şey yolundaymış çok şükür.Hepinizin bu güzel duyguyu tatmasını diliyorum.Sağlıklı mutlu gebelikler

Canım allah tez zamanda tekrar nasip etsin

Kalp atışlarını duyabiliyor muyuz öyle hemen bu çok güzell ona dair somut bir şeyler istiyorumm

Günaydın annişler nasılsınız. Umarım yazın çok zorlanmayız sıcakta. İlk aylar malum bulanti falan

Günaydın
Hayırlı ramazanlar olsun cümleten...
Dün kayınvalidem kendini nasıl hissediyorsun diye sordu. yani psikolojik olarak. Onada dedim. Ben kendimi daha anne olarak hissetmiyorum. Hani burdaki yorumlarda daha ilk öğrenmede heyecanlı heyecanlı anlatılıyor ya, bende o heyecan yok. Tamam o minik mücize içimde. Kanamam olunca kaybedeğim diye çok korktum ama genel olarak kendimi anne adayı değil de ne biliyim kendine dikkat etmesi gereken bir hasta gibi görüyorum. öyle deli gibi heyecan yok.

Merhabalarrr, siz Mehmet Bey e mi gidiyordunu.Bugün izinlimiymiş ?
evet ya ona gidecektim ilk o gördüğü için bende medical de ki mehmet bey den randevu aldım ona gideceğim saat 4 de ne zor dr secmek gerçi ben her ikisine de takip olacaktım hatta prof fazlı bey in özel ine de gidecektim ama bilemedim şimdi.. riskli gebelik kaç dr um olsun hangisine güveneyim kafam karışık oğlumda tek dr um vardı ve cok güveniyordum bunda nasıl olur bilmiyorum

Canim ben de alabilirim bir cuz. Kacinci cuz oldugu fark etmez. Haber bekliyorum

Herkese günaydın hayırlı günler ramazanda bol bol ibadet etmeyi allah nasip etsin... Bol müjdeli bulantısız kanamasız günler olsun...

Kizlar gece uykumda kasigima bi sanci girdi sanki icimden bisey koptu 1 dk sonr gecti cok korktum bebegime biey oldu die ahhh bi cars gelsede bebegimi gorsem

Günaydın canım bende senin gibiyim çok heyecanlıyım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ben grip olduğumdada direk mideme vurur bulantı yaşarım kasıklarımdaki sancılarda sanki heran adet olmuşum gibimi geliyor wcye koşuyorum oysa değerim gayet iyi testlerdede bebişim ben geliyorum diyo ama hala bi inanamazlık var içimde cumartesi sabah 10da randevum var umarım küçük mucizemi görebilirim ve umarım ozaman bu aptal durumdan kurtulurum.

İnşaallah. Rabbim sağlıcakla kucapınıza almayı nasip etsin. :)
Ben gördüm hemde 3 yada 4 kere. defalarca kalp atışını dinlettiler. Kanamam olunca içimi rahatlatmak için dinletti doktorlar.
Ama dediğim gibi aklımdan ben anne olacağım diye geçmiyor. Sanırım daha olaya adapte olamadım. Daha leylayım galiba. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…