- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
benım orayı karıstırmıolar ıkı dra gıdıom daha hıc alttan bakmadı drlar bugunku kesem 6+0 çıkyı ama bugun gıttıgım drun aletı ıle ddunkunun aletı arasında baya fark varBana da yolk molk onları demedi hiç. Benim de 5+6 bugün ama tüp olduğu için hesabı bi garip. Anlamadım niye 6. Haftadayım. 7'ye girdim sanıyordum bir hafta yanlış hesaplamışım. Herhalde karından duymak için bi hafta bekletti seni
benım orayı karıstırmıolar ıkı dra gıdıom daha hıc alttan bakmadı drlar bugunku kesem 6+0 çıkyı ama bugun gıttıgım drun aletı ıle ddunkunun aletı arasında baya fark var
karar veremıyorum bırını bırakıcam ama hangısı bılemıyorum bırı ıgnelerı verıo bırı vermıoSen hep ikisine mi devam edeceksin? Zor olmuyor mu?
karar veremıyorum bırını bırakıcam ama hangısı bılemıyorum bırı ıgnelerı verıo bırı vermıo
benımkılerden bırı prof rısklı gebelık uzmanı dıgerı operator profa ısınamadım operator olan bır bucuk yıldır drum ve kendısını sevıyorum napıcam bılemedım rısklı gebeyım profu bırakamaıyorum ıkısıne de gıdeyım desem verdıklerı ılaçlar farklı napcamı sasırdımİğne konusu olmasa hangisiyle rahat edeceksen onu seç bence. Ben bi profa gidiyordum bi türlü ısınamadım. Naaptı dersen bi şey diyemem, normal bi doktor işte ama içime sinmedi tavsiyeyle gitmeme rağmen. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok güveniyorum.
Güven duyman lazım, bebeğimizi emanet ediyoruz. İçinin sinmediğini bırak gitsin :)
Ben Doğu Avrupa'da bi ülkede yaşıyorum küçük bi ülke.. Inşallah bu nedenle gezdiğim yerlere bizim küçük bi misafirimiz var ama biraz nazlı deyip baş köşede keyif yapmayı düşünüyorum..senin bayağı yoğun bi yaz bekliyor anlaşılan çoook dikkat et canım zaten yeterince yorulacaksın yolculuklarda birde gittiğin yerlerde kendini yormamaya özen göster ki dengeyi bulasın. dahada ilk ayların ,
yurtdışında nerede yaşıyorsunuz
Evet o zaman Hatim dağıtabilir msn senYaa çok iyi fikir. Hatta hatim de yapabiliriz ramazanda hep beraber bebeklerimiz için. Herkes 1er 2şer cüz alırsa birden fazla bile hatim yapabiliriz aslında.
dün ebe bana mümkün oldukça uzak durun dedi, demekki uzak durmak en iyisi.
Ilk aylar tabi tedbir Amaçlı genelde uzak durun deniyor
Tabiki dağıtırımEvet o zaman Hatim dağıtabilir msn sen
Hazır yiyorum hergün mutlaka süt yoğurt peynir. Evet aslında ev yapımı daha garanti galiba ama elimde değilO zaman hazır ye sonuçta kalsium lazım. Katkı maddeleri sebebiyle dedi büyük ihtimal ama bende yiyemezsem market yoğurduna döneceğim
Benim pıhtılaşmada dolayı iki yavrumu kaybetmiştir homozigot çıktı bende iğneye ve aspirin diyar duymaz başladık hamdolsun bugunlerimizeAaa bi de devlet e mi gidicem gidemem ki hafta ici çalışıyorumya bnm Dr söylemedi bebek ultrason da görünen kadar ilaç vermek doğru değilmiş
Bende merkezdeyim önceden ofm de akif beye gidiyordum simdi evimize şifa hastanesi yakin ordaki sinem hanima gideceğim sinem Tuzcuoğlu genc bir doktor ama iyibildiğin iyi bir doktor varsa paylaşırmısın.. bu arada ben merkezdeyim sen
Amin canim cars kontrol :)En kısa sürede inşallah duyarsınız
benimde basladi dun aksam sut yuzunden kustum butun gun icim bi tuhaf tiksiniyrm cogu seyden fazlasini yersem cikarcakmisin gibi hissediyormKızlar çok feci mide bulantısı başladı bende az önce, okulun mangal partisi vardı çok zorladım sanırım kendimi bide açık hava çarpmış da olabilir diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.. Bu devamlı hale gelirse çok kötü bişey ya umarım bir daha olmaz.. Bulantıları başlayan var mı?
İnşallah canım çok güzel bir duygu Rabbim sizlere de yaşatsınİyi Akşamlar bayanlar pazartesi beta 136.8 çıkmıştı bugün ise 362 çıktı iyi gidiyor degilmi bir sorun olmadığı sürece daha doktora gitmiyecegim 8hafta da gideceğim inşallah bu sefer bende sağlıklı bir gebelik yaşarım kalp atislarini duyan arkadaslari tebrik ederim darısı biz bekleyenlere
Hoşgeldin zeynep Sağlıkla kucağına almayı nasip etsinherkese merhaba kızlaaar
bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim sudan çıkmış balık gibiyim
artııık heeep sizinleyiiiim
sağlıkla sıhatle gelsin bebişlerimiz
Ben Zeynep buarada
hosgeldin zeynep hayirli ugurlu olsun bebisin :)herkese merhaba kızlaaar
bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim sudan çıkmış balık gibiyim
artııık heeep sizinleyiiiim
sağlıkla sıhatle gelsin bebişlerimiz
Ben Zeynep buarada
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin , yalnız takviminin doğum tarihini yanlış girdin sanırım şimdiden 9 haftalık gözüküyorsunSlm ben de Allah nasip ederse bir Şubat annesi olacağım.inş!!! Sat 17 Mayıs dün de adetimin ilk günüydü.doktora gitmedim kanda ve idrarda çıktı.sizde durum ne alemde? Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?