2016 Şubat Anneleri

benım orayı karıstırmıolar ıkı dra gıdıom daha hıc alttan bakmadı drlar bugunku kesem 6+0 çıkyı ama bugun gıttıgım drun aletı ıle ddunkunun aletı arasında baya fark var

karar veremıyorum bırını bırakıcam ama hangısı bılemıyorum bırı ıgnelerı verıo bırı vermıo

İğne konusu olmasa hangisiyle rahat edeceksen onu seç bence. Ben bi profa gidiyordum bi türlü ısınamadım. Naaptı dersen bi şey diyemem, normal bi doktor işte ama içime sinmedi tavsiyeyle gitmeme rağmen. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok güveniyorum.
Güven duyman lazım, bebeğimizi emanet ediyoruz. İçinin sinmediğini bırak gitsin :)

benımkılerden bırı prof rısklı gebelık uzmanı dıgerı operator profa ısınamadım operator olan bır bucuk yıldır drum ve kendısını sevıyorum napıcam bılemedım rısklı gebeyım profu bırakamaıyorum ıkısıne de gıdeyım desem verdıklerı ılaçlar farklı napcamı sasırdım

Ben Doğu Avrupa'da bi ülkede yaşıyorum küçük bi ülke.. Inşallah bu nedenle gezdiğim yerlere bizim küçük bi misafirimiz var ama biraz nazlı deyip baş köşede keyif yapmayı düşünüyorum..

Aaa bi de devlet e mi gidicem gidemem ki hafta ici çalışıyorum ya bnm Dr söylemedi bebek ultrason da görünen kadar ilaç vermek doğru değilmiş
Benim pıhtılaşmada dolayı iki yavrumu kaybetmiştir homozigot çıktı bende iğneye ve aspirin diyar duymaz başladık hamdolsun bugunlerimize

bildiğin iyi bir doktor varsa paylaşırmısın.. bu arada ben merkezdeyim sen
Bende merkezdeyim önceden ofm de akif beye gidiyordum simdi evimize şifa hastanesi yakin ordaki sinem hanima gideceğim sinem Tuzcuoğlu genc bir doktor ama iyi

İyi Akşamlar bayanlar pazartesi beta 136.8 çıkmıştı bugün ise 362 çıktı iyi gidiyor degilmi bir sorun olmadığı sürece daha doktora gitmiyecegim 8hafta da gideceğim inşallah bu sefer bende sağlıklı bir gebelik yaşarım kalp atislarini duyan arkadaslari tebrik ederim darısı biz bekleyenlere

En kısa sürede inşallah duyarsınız
Amin canim cars kontrol :)
benimde basladi dun aksam sut yuzunden kustum butun gun icim bi tuhaf tiksiniyrm cogu seyden fazlasini yersem cikarcakmisin gibi hissediyorm

İnşallah canım çok güzel bir duygu Rabbim sizlere de yaşatsın

Slm ben de Allah nasip ederse bir Şubat annesi olacağım.inş!!! Sat 17 Mayıs dün de adetimin ilk günüydü.doktora gitmedim kanda ve idrarda çıktı.sizde durum ne alemde? Nasılsınız?

Slm ben de Allah nasip ederse bir Şubat annesi olacağım.inş!!! Sat 17 Mayıs dün de adetimin ilk günüydü.doktora gitmedim kanda ve idrarda çıktı.sizde durum ne alemde? Nasılsınız?
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin , yalnız takviminin doğum tarihini yanlış girdin sanırım şimdiden 9 haftalık gözüküyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…