2016 Şubat Anneleri

canım ben en başta devlete gittim 2 defa ama ne yazıkki aynı doktorun müsait zamanlarını denk getirmek biraz zor oluyor,her doktorun ilgisi de bir olmuyor,şimdi özele geçtim 40 tl muayene ücreti veriyorum,1 hafta sonrasına kadar kontrol ücretsiz birde bugün doktorum önlem amaçlı progestan yazdı eczaneden ne yazıkki ilacı alıp çıkamadım devlet hastanesine gittiğim günlerden birde muayene ücreti çıktı başıma 42 lira ücret ödedim toplamda ilaçla birlikte,oysa ilaç 27 liraymış zarara girdim resmen yani devlet hastanelerinde muayenede sandığımız gibi ücretsiz değil ilaç alımı sırasında dünya masraf çıkıyor

Bende merkezdeyim önceden ofm de akif beye gidiyordum simdi evimize şifa hastanesi yakin ordaki sinem hanima gideceğim sinem Tuzcuoğlu genc bir doktor ama iyi
Hamile bir arkadaşım OFM hastanesinde Derya Aksuyu tavsiye etti sanırım ona gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda

amin canım inşallahh buradaki herkes sağlıkla kavuşur kuzusuna
mervecm hayirli olsun gozunaydin bundan snrasi artik nasil gecicek anlamicaksin bi bakmissin kucaginda minnosun :) benimde bi mervisim var insallah ondan da boyle guzel haberler alirim :)

mervecm hayirli olsun gozunaydin bundan snrasi artik nasil gecicek anlamicaksin bi bakmissin kucaginda minnosun :) benimde bi mervisim var insallah ondan da boyle guzel haberler alirim :)
Oyyy sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebişlere senin mervişinde güzel haberler verir inşallah

kızlar bu arada ben oruçluyum
dün doktorumu aradım sordum hamileliğinde hiçbir sorun yok gayet sağlıklı o yüzden tutabilirsin ama dayanamzsan kendini zormala yinede dedi. ben bugun tutuyorum o yüzden şimdilik çok iyiyim akşam sahura kadar 3 litre su içtim artı 2 bardak süt ve hoşaf falanda içtim :):):) karnım 6 aylık hamile gibi şiş :)

Arkadaslar benim yumurtlama gunu uzerinden 15 gun gectiginde beta hcg degerim 2367 idi boyle yuksek olması ikiz gebelige mi isaret bilginiz var mı?

Cnm bilmiyorum su an bebeklerimizin organ gelisiminin basladigi zamandayiz cok kritik bi donem ben de druma sormustum sen dayanirsin ama bebek dayanamaz demisti bilmiyorum sen bilirsin de cnm yine

Cnm bilmiyorum su an bebeklerimizin organ gelisiminin basladigi zamandayiz cok kritik bi donem ben de druma sormustum sen dayanirsin ama bebek dayanamaz demisti bilmiyorum sen bilirsin de cnm yine
benım doktorumda bebek ilk 3 ay anneden değil kanından besleniyor problemli gebelik olmadığı sürece ilk 3 ay müsad ediyoruz dedi. herkes farklı birşeyler söylüyor aslına bakarsan ama nasıl olsa 3 gün sonra kontrole gideceğim gitmeden önce tutmuş olayım kontrolde yine gelişimi güzel gidiyor derse dayanabildiğim kadar devam edeceğim. yada birgün tut birgün ara ver şeklinde yapacağım dayanamazsam . bi akşam olsunda bakalım .))

Canim cok sevindim.. bende haftaya insallah duyarim kalp atisini

Haklisin her dr farkli belkide ben riskli gebe oldugum icin bana tutma demistir orasini bilemiyorum bi tek simdi gittigim profesör bana kansekeri bittogi zaman bebek ketonlarla beslenir bu da beyin gelisimi acisindan iyi degil bebegin kan sekerine ihtiyaci var demisti

kan şekeri uzun süreli açlıkta mı bitiyormuş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…