canım ben en başta devlete gittim 2 defa ama ne yazıkki aynı doktorun müsait zamanlarını denk getirmek biraz zor oluyor,her doktorun ilgisi de bir olmuyor,şimdi özele geçtim 40 tl muayene ücreti veriyorum,1 hafta sonrasına kadar kontrol ücretsiz birde bugün doktorum önlem amaçlı progestan yazdı eczaneden ne yazıkki ilacı alıp çıkamadım devlet hastanesine gittiğim günlerden birde muayene ücreti çıktı başıma 42 lira ücret ödedim toplamda ilaçla birlikte,oysa ilaç 27 liraymış zarara girdim resmenKızlar bu arada ben ilk kontrolüme gideceğim ama muayene özellerde ciddi anlamda pahalıben her kontrolde bu ücreti verecek miyim acaba diyorum bazen başlarda devlet hastanesine gitsem sonradan mı özele gitsem diyorum bazende boşver veriyim parayı baştan aynı doktor takip etsin diyorum o zaman da maddi anlamda çökeriz yani çocukta gelecek malum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz resmen kafamda deli sorular
gözün aydın canım güzel haberler geliyor tek tekamin canım inşallahh buradaki herkes sağlıkla kavuşur kuzusuna
ben de pazartesı gıdecegım tekrar ıns bende guzel haber getırırım yınegözün aydın canım güzel haberler geliyor tek tek
Hamile bir arkadaşım OFM hastanesinde Derya Aksuyu tavsiye etti sanırım ona gideceğim hayırlısı olsun hakkımızdaBende merkezdeyim önceden ofm de akif beye gidiyordum simdi evimize şifa hastanesi yakin ordaki sinem hanima gideceğim sinem Tuzcuoğlu genc bir doktor ama iyi
mervecm hayirli olsun gozunaydin bundan snrasi artik nasil gecicek anlamicaksin bi bakmissin kucaginda minnosun :) benimde bi mervisim var insallah ondan da boyle guzel haberler alirim :)amin canım inşallahh buradaki herkes sağlıkla kavuşur kuzusuna
Oyyy sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebişlere senin mervişinde güzel haberler verir inşallahmervecm hayirli olsun gozunaydin bundan snrasi artik nasil gecicek anlamicaksin bi bakmissin kucaginda minnosun :) benimde bi mervisim var insallah ondan da boyle guzel haberler alirim :)
inşAllah canım benım beklıyoruzben de pazartesı gıdecegım tekrar ıns bende guzel haber getırırım yıne
İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin pzt günüben de pazartesı gıdecegım tekrar ıns bende guzel haber getırırım yıne
Cnm bilmiyorum su an bebeklerimizin organ gelisiminin basladigi zamandayiz cok kritik bi donem ben de druma sormustum sen dayanirsin ama bebek dayanamaz demisti bilmiyorum sen bilirsin de cnm yinekızlar bu arada ben oruçluyum
dün doktorumu aradım sordum hamileliğinde hiçbir sorun yok gayet sağlıklı o yüzden tutabilirsin ama dayanamzsan kendini zormala yinede dedi. ben bugun tutuyorum o yüzden şimdilik çok iyiyim akşam sahura kadar 3 litre su içtim artı 2 bardak süt ve hoşaf falanda içtim :):):) karnım 6 aylık hamile gibi şiş :)
Erken dollenmistir yum gununden emin misinArkadaslar benim yumurtlama gunu uzerinden 15 gun gectiginde beta hcg degerim 2367 idi boyle yuksek olması ikiz gebelige mi isaret bilginiz var mı?
Amin cnmİnşallah sende güzel haberlerle gelirsin pzt günü
benım doktorumda bebek ilk 3 ay anneden değil kanından besleniyor problemli gebelik olmadığı sürece ilk 3 ay müsad ediyoruz dedi. herkes farklı birşeyler söylüyor aslına bakarsan ama nasıl olsa 3 gün sonra kontrole gideceğim gitmeden önce tutmuş olayım kontrolde yine gelişimi güzel gidiyor derse dayanabildiğim kadar devam edeceğim. yada birgün tut birgün ara ver şeklinde yapacağım dayanamazsam . bi akşam olsunda bakalım .))Cnm bilmiyorum su an bebeklerimizin organ gelisiminin basladigi zamandayiz cok kritik bi donem ben de druma sormustum sen dayanirsin ama bebek dayanamaz demisti bilmiyorum sen bilirsin de cnm yine
Erken dollenmistir yum gununden emin misin
Canim cok sevindim.. bende haftaya insallah duyarim kalp atisinimerhabalar hayırlı ramazanlar herkese doktordan geldim,minişimin kalp atışını hem duydum hem gördüm,geç döllenme olduğuda kesinleşti 6+5'e düştük boyunuda 7,6mm ölçtü doktorumuz ramazanın ilk günü öyle mutlu oldukki eşimle binlerce kez şükürler olsun birdahaki kontrol 3 hafta sonra o güne de hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız inşallah
Haklisin her dr farkli belkide ben riskli gebe oldugum icin bana tutma demistir orasini bilemiyorum bi tek simdi gittigim profesör bana kansekeri bittogi zaman bebek ketonlarla beslenir bu da beyin gelisimi acisindan iyi degil bebegin kan sekerine ihtiyaci var demistibenım doktorumda bebek ilk 3 ay anneden değil kanından besleniyor problemli gebelik olmadığı sürece ilk 3 ay müsad ediyoruz dedi. herkes farklı birşeyler söylüyor aslına bakarsan ama nasıl olsa 3 gün sonra kontrole gideceğim gitmeden önce tutmuş olayım kontrolde yine gelişimi güzel gidiyor derse dayanabildiğim kadar devam edeceğim. yada birgün tut birgün ara ver şeklinde yapacağım dayanamazsam . bi akşam olsunda bakalım .))
Yani yum gunu degisebiliyo cnm ama bu degerde kese gozukur zaten gitsen gorursun ikiz mi tek mi :)Duzenli bi dongum vardı yum gunu dogru olabilir tabi erken dollenme de olabilir cunku sadece o gunu beklemedik o ayı dolu dolu gecirdik
Yani yum gunu degisebiliyo cnm ama bu degerde kese gozukur zaten gitsen gorursun ikiz mi tek mi :)
kan şekeri uzun süreli açlıkta mı bitiyormuş pekiHaklisin her dr farkli belkide ben riskli gebe oldugum icin bana tutma demistir orasini bilemiyorum bi tek simdi gittigim profesör bana kansekeri bittogi zaman bebek ketonlarla beslenir bu da beyin gelisimi acisindan iyi degil bebegin kan sekerine ihtiyaci var demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?