- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
Ewet kan sekeri bitip yaglara geciormus vucut cnm bunu diyen perinatolog riskli gebelik uzmani ayrica zaten sana farz degil hamile ve emzoren kadin ozurlu sayiliyor dedukan şekeri uzun süreli açlıkta mı bitiyormuş peki
Ayyy hadi insallah gorursunnnYarin gidecegim canim hayirlisi olsun bakalim :)
anladım canımEwet kan sekeri bitip yaglara geciormus vucut cnm bunu diyen perinatolog riskli gebelik uzmani ayrica zaten sana farz degil hamile ve emzoren kadin ozurlu sayiliyor dedu
Druna sor yine de cnm çünkü dedim ya belki ben riskiyim diye bana oyle dedianladım canım
bilgilendirmen için çoooooooooooooookkk teşekkür ederim . bunu bilmem iyi oldu .(
tamam canım bu kan şekeri olayını soracağım mutlaka. birzdan molaya çıkıp arayacağımDruna sor yine de cnm çünkü dedim ya belki ben riskiyim diye bana oyle dedi
Ben subatta dogum yaparsam zaten ikinci donemi dogum izniyle raporla kapatiyorum sonrasinda da 6 ay kadar bir ucretsiz izin alacagim bir seneyi kapatip 2018 de falan goreve baslamayi dusunuyorum hayirlisi Allahtan rabbim omur verirse insallahbu arada çalışanlar için soruyorum bebek doğunca ne yapmayı düşünüyorsunuz. izniniz bitince dönecek misiniz işe yoksa ek izin mi alacaksınız
Ayyy hadi insallah gorursunnn
Bebek kesinlikle sabır işidir herkes çocuk doğurabilir ama herkes iyi bir anne olamaz .. akşam işten gelince uzanıp tv izleyim dersen olmaz mesale en basiti .. ama bunu ne annen bilebilir nede sen içindeki merhametle alakalı annende kızgınlığıyla söylenmiş olabilir.. benimde migrenim var ki hatta tutan tarafımda gözüm kapanır ağrıdan açamam 2 yaşında oğlum var emzişrdiğim için ilaç alamıyordum ama yine oğlumla oyun oynuyordum.. bebek kararı çok önemli bir karardır hadi bir bebeğimiz olsun diye yapılmaması gerekir.. çünkü hayatınız tamamen değişiyor ve bebeğe endeksleniyor.. nitekim öyle buna siz karar verin.. ayrıca bir yanlışlık var sanırım 5 haftalık yazmışsınız ama hamilelik takviminizde 9 haftalık görünüyor.. sağlıcakla kalın
ben idrar testinde görfdüğüm anda söyledim herkese dua edin yhamileyimö ben diye bu bir görüş açısıdır 2 kaybım var ve bu bir şeyi değiştirmedi yine de söyledim yani...
takıldıgım bir şey daha var allah korusun kötü durumda annenizin ben demiştim demesi neden sizi bu kadar üzüyor .. bunları düşünmeyin ve şunu unutmayın ne kadar sinirli olursanız olun bunu annenize kullanmayın inşallah sizde anne olacaksınız ve bunu çok iyi anlayacaksınız
kalbinizden geldiği gibi davranın
dun gorduk çok net bı sekılde cnm yolk sac da vardı pazartesı gıdıcem 6+3 oluyorum ınsallah pazartesı kalp atısını da goruruminsaAllah canım sen keseyi görmüştün değil mi
dun gorduk çok net bı sekılde cnm yolk sac da vardı pazartesı gıdıcem 6+3 oluyorum ınsallah pazartesı kalp atısını da gorurum
bende sanırım bebeğimi minicikken bırakamayacağım o yüzden ek izin almayı planlıyorum bakalım allahın izniyleBen subatta dogum yaparsam zaten ikinci donemi dogum izniyle raporla kapatiyorum sonrasinda da 6 ay kadar bir ucretsiz izin alacagim bir seneyi kapatip 2018 de falan goreve baslamayi dusunuyorum hayirlisi Allahtan rabbim omur verirse insallah
benımkı hesap sadece ben yenıden okula basladıgım da mınık bebegım sanırım 2 yasına yaklaşmıs olacak 20 aylık falan olur rabbım ızın verır ınsallahbende sanırım bebeğimi minicikken bırakamayacağım o yüzden ek izin almayı planlıyorum bakalım allahın izniyle
tamam cnm yaa ınsallahhhhyaa hadi inşaAllah kalp atışını duyunca haber et bana da
Ayrıca ne sebeple bebek kararı alındığına ve anneliğe kadar inerek yorum yapmanız çok önemli ve hassas bir konu.hele hele bu dönemimizde...elbette insan evladına kıyamaz.nasıl kıysın...kendi rahatsızlığını Görmez bile anne evladı için.çok kutsal birşey anne olmak...madem oğlunuz var bunu sizin daha iyi bilmeniz gerek zaten.ben ne soruyorum siz neyin destanını yazıyorsunuz anlamadım....Bebek kesinlikle sabır işidir herkes çocuk doğurabilir ama herkes iyi bir anne olamaz .. akşam işten gelince uzanıp tv izleyim dersen olmaz mesale en basiti .. ama bunu ne annen bilebilir nede sen içindeki merhametle alakalı annende kızgınlığıyla söylenmiş olabilir.. benimde migrenim var ki hatta tutan tarafımda gözüm kapanır ağrıdan açamam 2 yaşında oğlum var emzişrdiğim için ilaç alamıyordum ama yine oğlumla oyun oynuyordum.. bebek kararı çok önemli bir karardır hadi bir bebeğimiz olsun diye yapılmaması gerekir.. çünkü hayatınız tamamen değişiyor ve bebeğe endeksleniyor.. nitekim öyle buna siz karar verin.. ayrıca bir yanlışlık var sanırım 5 haftalık yazmışsınız ama hamilelik takviminizde 9 haftalık görünüyor.. sağlıcakla kalın
ben idrar testinde görfdüğüm anda söyledim herkese dua edin yhamileyimö ben diye bu bir görüş açısıdır 2 kaybım var ve bu bir şeyi değiştirmedi yine de söyledim yani...
takıldıgım bir şey daha var allah korusun kötü durumda annenizin ben demiştim demesi neden sizi bu kadar üzüyor .. bunları düşünmeyin ve şunu unutmayın ne kadar sinirli olursanız olun bunu annenize kullanmayın inşallah sizde anne olacaksınız ve bunu çok iyi anlayacaksınız
kalbinizden geldiği gibi davranın
Ben onu kullaniyrm canim dr en iyisi dedi
Ben de folio kullanıyorum cnm başka bir ilaç vermedi Dr ..Kızlar folik asit olarak Folio kullanan var mı? Folio da iyot ve b12 vitamini de varmış diğer markalarda da var mı acaba
çok haklısın... yalnız benim muayene ücretim 100 tlcanım ben en başta devlete gittim 2 defa ama ne yazıkki aynı doktorun müsait zamanlarını denk getirmek biraz zor oluyor,her doktorun ilgisi de bir olmuyor,şimdi özele geçtim 40 tl muayene ücreti veriyorum,1 hafta sonrasına kadar kontrol ücretsiz birde bugün doktorum önlem amaçlı progestan yazdı eczaneden ne yazıkki ilacı alıp çıkamadım devlet hastanesine gittiğim günlerden birde muayene ücreti çıktı başıma 42 lira ücret ödedim toplamda ilaçla birlikte,oysa ilaç 27 liraymış zarara girdim resmenyani devlet hastanelerinde muayenede sandığımız gibi ücretsiz değil ilaç alımı sırasında dünya masraf çıkıyor
off benımkı 200 tl bı de hastaneye gıdıom 50 de orayay 250çok haklısın... yalnız benim muayene ücretim 100 tlyine de özelde aynı doktorda devam edeceğim anlaşılan içim öyle rahat edecek
tebrikler canım hjayırlı olsun :)merhabalar hayırlı ramazanlar herkese doktordan geldim,minişimin kalp atışını hem duydum hem gördüm,geç döllenme olduğuda kesinleşti 6+5'e düştük boyunuda 7,6mm ölçtü doktorumuz ramazanın ilk günü öyle mutlu oldukki eşimle binlerce kez şükürler olsun birdahaki kontrol 3 hafta sonra o güne de hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?