2016 Şubat Anneleri

kan şekeri uzun süreli açlıkta mı bitiyormuş peki
Ewet kan sekeri bitip yaglara geciormus vucut cnm bunu diyen perinatolog riskli gebelik uzmani ayrica zaten sana farz degil hamile ve emzoren kadin ozurlu sayiliyor dedu

bu arada çalışanlar için soruyorum bebek doğunca ne yapmayı düşünüyorsunuz. izniniz bitince dönecek misiniz işe yoksa ek izin mi alacaksınız

bu arada çalışanlar için soruyorum bebek doğunca ne yapmayı düşünüyorsunuz. izniniz bitince dönecek misiniz işe yoksa ek izin mi alacaksınız
Ben subatta dogum yaparsam zaten ikinci donemi dogum izniyle raporla kapatiyorum sonrasinda da 6 ay kadar bir ucretsiz izin alacagim bir seneyi kapatip 2018 de falan goreve baslamayi dusunuyorum hayirlisi Allahtan rabbim omur verirse insallah

Ben subatta dogum yaparsam zaten ikinci donemi dogum izniyle raporla kapatiyorum sonrasinda da 6 ay kadar bir ucretsiz izin alacagim bir seneyi kapatip 2018 de falan goreve baslamayi dusunuyorum hayirlisi Allahtan rabbim omur verirse insallah
bende sanırım bebeğimi minicikken bırakamayacağım o yüzden ek izin almayı planlıyorum bakalım allahın izniyle

Daha önce geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o veriyi silmediğimden daha doğrusu değiştiriliyor mu bilmiyorum ama onu yapmaya da çekindim.nazar olursa mı diyim artık nedir tam hissim bilemiyorum.o nedenle 9 haftalık görünüyor.takıldığınız nokta bu.
Baya uzun yazmışsınız.elbette bilmedikleriniz var.daha özele inemem fakat ben ilk defa böyle bir Tartışma yaşadım.elbette anne olunca anlayacağız onları fakat doğruları da göz ardı etmemek gerek,biz de 30 yaşımızdayız.idrak yeteneğimiz var.ben size ailevi meselemi yargılayın demedim.yalnızca siz olsanız söyler miydiniz ya da nasıl bir yol izlerdiniz dedim.geri kalanlar hakkında yorum yapmanızı isteseydim haksızlık diye geçiştirdiğim konuyu yorum yapın diye detaylandırırdım.annemin ben demiştim deme ihtimali neden beni üzecek ....?demişsiniz...bu sizi ilgilendirmez.bilmedikleriniz var.açıklama yapmak isteseydim dediğim gibi yapardım.yine de teşekkürler...

bende sanırım bebeğimi minicikken bırakamayacağım o yüzden ek izin almayı planlıyorum bakalım allahın izniyle
benımkı hesap sadece ben yenıden okula basladıgım da mınık bebegım sanırım 2 yasına yaklaşmıs olacak 20 aylık falan olur rabbım ızın verır ınsallah

Ayrıca ne sebeple bebek kararı alındığına ve anneliğe kadar inerek yorum yapmanız çok önemli ve hassas bir konu.hele hele bu dönemimizde...elbette insan evladına kıyamaz.nasıl kıysın...kendi rahatsızlığını Görmez bile anne evladı için.çok kutsal birşey anne olmak...madem oğlunuz var bunu sizin daha iyi bilmeniz gerek zaten.ben ne soruyorum siz neyin destanını yazıyorsunuz anlamadım....

çok haklısın... yalnız benim muayene ücretim 100 tl yine de özelde aynı doktorda devam edeceğim anlaşılan içim öyle rahat edecek

çok haklısın... yalnız benim muayene ücretim 100 tl yine de özelde aynı doktorda devam edeceğim anlaşılan içim öyle rahat edecek
off benımkı 200 tl bı de hastaneye gıdıom 50 de orayay 250

tebrikler canım hjayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…