Teşekkürler canım âmin hepimizinki hayırlı olsun.yok canım yanlış değil,geçen ay kimyasal gebelik ile kayıp yaşadık onun tarihini girmiştim.bu ay hiç eklemedim düzeltme yapmayı da denemedim.dokunmaktan çekiniyorum.biraz daha geçsin belki düzeltebilirsem yaparımHoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin , yalnız takviminin doğum tarihini yanlış girdin sanırım şimdiden 9 haftalık gözüküyorsun
Anladım canım bişey olmaz Allahın izniyle hepimiz aynı diken üstündeTeşekkürler canım âmin hepimizinki hayırlı olsun.yok canım yanlış değil,geçen ay kimyasal gebelik ile kayıp yaşadık onun tarihini girmiştim.bu ay hiç eklemedim düzeltme yapmayı da denemedim.dokunmaktan çekiniyorum.biraz daha geçsin belki düzeltebilirsem yaparım
Son gittiğim doktorum yazdı canım ama almadım daha önceki gebeliklerimden kalma folic1 ve folidoce vardı onu bitiriyorum bitince folbiol alicamKızlar folik asit olarak Folio kullanan var mı? Folio da iyot ve b12 vitamini de varmış diğer markalarda da var mı acaba
aynı durumdayız senle canım.
Galiba )))))))))) adet olmadi bu gun uc gun gecmiw olacak ama test yapmaya korkuyorum ya negatif olursa diyeCanım tahlil yaptın mi hamile misin?
bencede biraz söylememekte fayda var bende kimseye söylemedim daha eşim biliyor sadece korkar oldum her seferinde hüsran yaşayınca sanki benim yüzümden oluyormuş gibi geliyor . Allah nasip ederde kalp atışlarını duyarsam o zaman söylicem annemlere felanArkadaşlar 5.haftanın içindeyim.ne zaman doktora gitsem bilemedim.bunları okudukça kendi kendimi teldşlandıracağım sanki giderek...öyle görünüyor...kese göründü mü?gelişti mi? Bebek orda mı? Kalp atışı var mı?haftaya gel haftaya yine gel...napcaz böyle bu stres bebeğe daha büyük zarar....ne zaman ne Sıklıkla gitmek akıllıca olur ki ?Bir de bunun maddi boyutu var.... Ailelere ne zaman duyurdunuz??? Ben erkenden haberdar etmek istemiyorum.2ay bitince Söylemek istiyorum ama eşim sabırsız...
Benim kendime göre sebeplerim var...hamile olduğumu bilmiyordum sanırım 3. Haftaydı.annemle tartıştım.çok hassastım o dönemde.bir haksızlığı sindiremedim diyim.annemle bir hafta sonra konuştum.bu arada aradım ama istemedi pek konuşmak.konuştuğunuzda da sen çok sinirlisin.hamileliği Düşünme kızım,bebek falan durmaz sende dedi.halbuki 4 haftalık hamileydim...ve o gün migrenden dolayı işe gidememiştim.migrenin de tutar işte böyle dedi.halbuki ilaç da alamadım ve istifra ettim.eşim de şehir dışındaydı.ne çektim kimsenin haberi yok...şimdi ben aileme bunu nasıl söyliyim...buraya yazmaya üşendiğim birçok şey var....bir de düşerse al bak ben demiştim diyecek....ben de bu yüzden 2-3 ay geçsin istiyorum...siz ne dersiniz?
Sağol canım ben de folio kullanıyorum uzun zamandır ama daha çok tavsiye edilen bişey varmı acaba diye merak ettimSon gittiğim doktorum yazdı canım ama almadım daha önceki gebeliklerimden kalma folic1 ve folidoce vardı onu bitiriyorum bitince folbiol alicam
Arkadaşlar 5.haftanın içindeyim.ne zaman doktora gitsem bilemedim.bunları okudukça kendi kendimi teldşlandıracağım sanki giderek...öyle görünüyor...kese göründü mü?gelişti mi? Bebek orda mı? Kalp atışı var mı?haftaya gel haftaya yine gel...napcaz böyle bu stres bebeğe daha büyük zarar....ne zaman ne Sıklıkla gitmek akıllıca olur ki ?Bir de bunun maddi boyutu var.... Ailelere ne zaman duyurdunuz??? Ben erkenden haberdar etmek istemiyorum.2ay bitince Söylemek istiyorum ama eşim sabırsız...
Benim kendime göre sebeplerim var...hamile olduğumu bilmiyordum sanırım 3. Haftaydı.annemle tartıştım.çok hassastım o dönemde.bir haksızlığı sindiremedim diyim.annemle bir hafta sonra konuştum.bu arada aradım ama istemedi pek konuşmak.konuştuğunuzda da sen çok sinirlisin.hamileliği Düşünme kızım,bebek falan durmaz sende dedi.halbuki 4 haftalık hamileydim...ve o gün migrenden dolayı işe gidememiştim.migrenin de tutar işte böyle dedi.halbuki ilaç da alamadım ve istifra ettim.eşim de şehir dışındaydı.ne çektim kimsenin haberi yok...şimdi ben aileme bunu nasıl söyliyim...buraya yazmaya üşendiğim birçok şey var....bir de düşerse al bak ben demiştim diyecek....ben de bu yüzden 2-3 ay geçsin istiyorum...siz ne dersiniz?
yapsana canım nıye korkuyorsum ya vardır bak uuttunmu inanmıştık :)Galiba )))))))))) adet olmadi bu gun uc gun gecmiw olacak ama test yapmaya korkuyorum ya negatif olursa diye
gözun aydın canım nazar degmesın sıze darısı bızlerın başınamerhabalar hayırlı ramazanlar herkese doktordan geldim,minişimin kalp atışını hem duydum hem gördüm,geç döllenme olduğuda kesinleşti 6+5'e düştük boyunuda 7,6mm ölçtü doktorumuz ramazanın ilk günü öyle mutlu oldukki eşimle binlerce kez şükürler olsun birdahaki kontrol 3 hafta sonra o güne de hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız inşallah
gözün aydın Allah tamamına erdirsinmerhabalar hayırlı ramazanlar herkese doktordan geldim,minişimin kalp atışını hem duydum hem gördüm,geç döllenme olduğuda kesinleşti 6+5'e düştük boyunuda 7,6mm ölçtü doktorumuz ramazanın ilk günü öyle mutlu oldukki eşimle binlerce kez şükürler olsun birdahaki kontrol 3 hafta sonra o güne de hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız inşallah
amin canım inşallahh buradaki herkes sağlıkla kavuşur kuzusunagözun aydın canım nazar degmesın sıze darısı bızlerın başına
korkunun ecele faydası yok hadi yapta gel yanımızaGaliba )))))))))) adet olmadi bu gun uc gun gecmiw olacak ama test yapmaya korkuyorum ya negatif olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?