2016 Şubat Anneleri

Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin , yalnız takviminin doğum tarihini yanlış girdin sanırım şimdiden 9 haftalık gözüküyorsun
Teşekkürler canım âmin hepimizinki hayırlı olsun.yok canım yanlış değil,geçen ay kimyasal gebelik ile kayıp yaşadık onun tarihini girmiştim.bu ay hiç eklemedim düzeltme yapmayı da denemedim.dokunmaktan çekiniyorum.biraz daha geçsin belki düzeltebilirsem yaparım

Selamlar müstakbel anneler :)
Kesemizi gördük bugün 5.8 mm. Haftaya kesenin gelişip gelişmediğine bakalım tekrar dedi doktor. İnşallah bi sorun yoktur. İçime kurt düştü

Anladım canım bişey olmaz Allahın izniyle hepimiz aynı diken üstünde

Kızlar folik asit olarak Folio kullanan var mı? Folio da iyot ve b12 vitamini de varmış diğer markalarda da var mı acaba
Son gittiğim doktorum yazdı canım ama almadım daha önceki gebeliklerimden kalma folic1 ve folidoce vardı onu bitiriyorum bitince folbiol alicam

Kizlaarr.. oncelikle her turlu olumsuzluga ragmen sakin umitsizlige kapilmayin.. ve sakin bebisinizden umidinizi kesmeyin..gerekirse degisik doktorlara gidin ama noolur bebisiniz icin hic olumsuz dusunmeyin. Biliyorum cok zor ama etrafinizi da pek takmayin kafaya.. ya da en bastan uyarin yakinlarinizi.. biz doktora esimle gittik ve doktor duygusal degisimler yasiyacagimi esime soyledi..o da beni hep olumlu tutmaya calisio..Sizde rica edebilirsiniz yakin cevrenizden olumlu olmalarini..kendinizi ve bebginizi uzmeyin hic..unutmayin MUTLU ANNE MUTLU BEBIS!

Arkadaşlar 5.haftanın içindeyim.ne zaman doktora gitsem bilemedim.bunları okudukça kendi kendimi teldşlandıracağım sanki giderek...öyle görünüyor...kese göründü mü?gelişti mi? Bebek orda mı? Kalp atışı var mı?haftaya gel haftaya yine gel...napcaz böyle bu stres bebeğe daha büyük zarar....ne zaman ne Sıklıkla gitmek akıllıca olur ki ? Bir de bunun maddi boyutu var.... Ailelere ne zaman duyurdunuz??? Ben erkenden haberdar etmek istemiyorum.2ay bitince Söylemek istiyorum ama eşim sabırsız...
Benim kendime göre sebeplerim var...hamile olduğumu bilmiyordum sanırım 3. Haftaydı.annemle tartıştım.çok hassastım o dönemde.bir haksızlığı sindiremedim diyim.annemle bir hafta sonra konuştum.bu arada aradım ama istemedi pek konuşmak.konuştuğunuzda da sen çok sinirlisin.hamileliği Düşünme kızım,bebek falan durmaz sende dedi.halbuki 4 haftalık hamileydim...ve o gün migrenden dolayı işe gidememiştim.migrenin de tutar işte böyle dedi.halbuki ilaç da alamadım ve istifra ettim.eşim de şehir dışındaydı.ne çektim kimsenin haberi yok...şimdi ben aileme bunu nasıl söyliyim...buraya yazmaya üşendiğim birçok şey var....bir de düşerse al bak ben demiştim diyecek....ben de bu yüzden 2-3 ay geçsin istiyorum...siz ne dersiniz?

bencede biraz söylememekte fayda var bende kimseye söylemedim daha eşim biliyor sadece korkar oldum her seferinde hüsran yaşayınca sanki benim yüzümden oluyormuş gibi geliyor . Allah nasip ederde kalp atışlarını duyarsam o zaman söylicem annemlere felan

Son gittiğim doktorum yazdı canım ama almadım daha önceki gebeliklerimden kalma folic1 ve folidoce vardı onu bitiriyorum bitince folbiol alicam
Sağol canım ben de folio kullanıyorum uzun zamandır ama daha çok tavsiye edilen bişey varmı acaba diye merak ettim

Puuuffffffff hava kapali butun islerim duruyor oglum oyuncalariyla oynuyor ama surekli annem annem diye cagirip ilgi bekliyor yemek yok oruc tutamiyorum sanki bunalimdayim oturdugum yerden resmen kalkamiyorum bian once kendime gelmem lazim iki saat sonra esim gelcek kizlar sizlerde aynimisiniz insallah uzun surmez bu durum halim icler acisi

merhabalar hayırlı ramazanlar herkese doktordan geldim,minişimin kalp atışını hem duydum hem gördüm ,geç döllenme olduğuda kesinleşti 6+5'e düştük boyunuda 7,6mm ölçtü doktorumuz ramazanın ilk günü öyle mutlu oldukki eşimle binlerce kez şükürler olsun birdahaki kontrol 3 hafta sonra o güne de hayırlısıyla sağlıkla ulaşırız inşallah

Bebek kesinlikle sabır işidir herkes çocuk doğurabilir ama herkes iyi bir anne olamaz .. akşam işten gelince uzanıp tv izleyim dersen olmaz mesale en basiti .. ama bunu ne annen bilebilir nede sen içindeki merhametle alakalı annende kızgınlığıyla söylenmiş olabilir.. benimde migrenim var ki hatta tutan tarafımda gözüm kapanır ağrıdan açamam 2 yaşında oğlum var emzişrdiğim için ilaç alamıyordum ama yine oğlumla oyun oynuyordum.. bebek kararı çok önemli bir karardır hadi bir bebeğimiz olsun diye yapılmaması gerekir.. çünkü hayatınız tamamen değişiyor ve bebeğe endeksleniyor.. nitekim öyle buna siz karar verin.. ayrıca bir yanlışlık var sanırım 5 haftalık yazmışsınız ama hamilelik takviminizde 9 haftalık görünüyor.. sağlıcakla kalın

ben idrar testinde görfdüğüm anda söyledim herkese dua edin yhamileyimö ben diye bu bir görüş açısıdır 2 kaybım var ve bu bir şeyi değiştirmedi yine de söyledim yani...

takıldıgım bir şey daha var allah korusun kötü durumda annenizin ben demiştim demesi neden sizi bu kadar üzüyor .. bunları düşünmeyin ve şunu unutmayın ne kadar sinirli olursanız olun bunu annenize kullanmayın inşallah sizde anne olacaksınız ve bunu çok iyi anlayacaksınız

kalbinizden geldiği gibi davranın

gözun aydın canım nazar degmesın sıze darısı bızlerın başına

gözün aydın Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…