gerçekten mioff benımkı 200 tl bı de hastaneye gıdıom 50 de orayay 250
Kizlar yeni dr dan geliyorum yardima ihtiyacim varben suan 7+0 hamileyim bugun dr dedi ki ultrasona gore 6+2 4 gun geri dedi.. daha once hep ii di gec dollenme filan demedi hic.. bidaki randewu 2 hafta sonra.. ama bu benim kafama takildi.. kalp atisini gorduk.. duymadik zararli dediler 13.haftada duyarim insallah ya bu ara daha da uzarsa.. beni moralim cok bozuldu simdi
Kizlar yeni dr dan geliyorum yardima ihtiyacim varben suan 7+0 hamileyim bugun dr dedi ki ultrasona gore 6+2 4 gun geri dedi.. daha once hep ii di gec dollenme filan demedi hic.. bidaki randewu 2 hafta sonra.. ama bu b
benim kafama takildi.. kalp atisini gorduk.. duymadik zararli dediler 13.haftada duyarim insallah ya bu ara daha da uzarsa.. beni moralim cok bozuldu simdi
kese büyüdügü ıcın daha net gormustr canım ondan korkulacak bısey olsa Allah korusun doktorun derdı zaten bende bugun ilk gıttıgım begenmeyıp degıstırdıgım doktora kontrol hakkımı kullanyım dıye gıttım adam hıc acıklama yapmadı oysa kendı cagırdı kalp atısını dınlemek ıcın 15 gun sonra gel dıyor bana yanı demek ıstedıgım sorun yok ama her doktor detaylı acıklama yapmıyor sen sormadıkca asıl doktorum gec yumurtladıgın ıcın gec duyaca korkma demese kafayı yerdım acaba demektenKizlar yeni dr dan geliyorum yardima ihtiyacim varben suan 7+0 hamileyim bugun dr dedi ki ultrasona gore 6+2 4 gun geri dedi.. daha once hep ii di gec dollenme filan demedi hic.. bidaki randewu 2 hafta sonra.. ama bu benim kafama takildi.. kalp atisini gorduk.. duymadik zararli dediler 13.haftada duyarim insallah ya bu ara daha da uzarsa.. beni moralim cok bozuldu simdi
inşallah canım benim,içim çok rahatladı böyle devam eder inşallahCanim cok sevindim.. bende haftaya insallah duyarim kalp atisini
hiç sorma bu fiyatlar doğuma kadar bükecek belimizi resmen hayırlısı ne diyeyim bütçeyi denkleştirmeye çalışacağız işteçok haklısın... yalnız benim muayene ücretim 100 tlyine de özelde aynı doktorda devam edeceğim anlaşılan içim öyle rahat edecek
sağol canım sen duymuş muydun kalp atışını?tebrikler canım hjayırlı olsun :)
bozma moralini canım benimde geç döllenme olmuş,kalp atışını duydun bir sıkıntı yoktur inşallah bebekler bu dönemde açığı çok çabuk kapatıyor canını sıkma,benim normalde 8 hafta civarında olmam lazımdı ama düşük yaptığım zamandan hesapladığımızda öyle çıkıyordu,bugünkü kontrolde bebek 6+5 çıktı,doktorum adet tarihinide beklenen doğum tarihinide ileri çekti bebeğin gelişimine göre doktorun tekrar düzenleyecektirKizlar yeni dr dan geliyorum yardima ihtiyacim varben suan 7+0 hamileyim bugun dr dedi ki ultrasona gore 6+2 4 gun geri dedi.. daha once hep ii di gec dollenme filan demedi hic.. bidaki randewu 2 hafta sonra.. ama bu benim kafama takildi.. kalp atisini gorduk.. duymadik zararli dediler 13.haftada duyarim insallah ya bu ara daha da uzarsa.. beni moralim cok bozuldu simdi
ewet cnm napcaz mecbu7r verıyozgerçekten miniye bu kadar pahalı anlamıyorum
Canım bence biraz sakin ol arkadaşın kötü bi niyeti yok bence... Sadece kendine göre açıklama yapıp yardımcı olmak istemiş herkes hamile hormonlar falan kolay değilDaha önce geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o veriyi silmediğimden daha doğrusu değiştiriliyor mu bilmiyorum ama onu yapmaya da çekindim.nazar olursa mı diyim artık nedir tam hissim bilemiyorum.o nedenle 9 haftalık görünüyor.takıldığınız nokta bu.
Baya uzun yazmışsınız.elbette bilmedikleriniz var.daha özele inemem fakat ben ilk defa böyle bir Tartışma yaşadım.elbette anne olunca anlayacağız onları fakat doğruları da göz ardı etmemek gerek,biz de 30 yaşımızdayız.idrak yeteneğimiz var.ben size ailevi meselemi yargılayın demedim.yalnızca siz olsanız söyler miydiniz ya da nasıl bir yol izlerdiniz dedim.geri kalanlar hakkında yorum yapmanızı isteseydim haksızlık diye geçiştirdiğim konuyu yorum yapın diye detaylandırırdım.annemin ben demiştim deme ihtimali neden beni üzecek ....?demişsiniz...bu sizi ilgilendirmez.bilmedikleriniz var.açıklama yapmak isteseydim dediğim gibi yapardım.yine de teşekkürler...
Dediğin gibi canım hormonlar fazla hareketli ve yüksek.. Fakat ne olursa olsun "her kadın doğurur ama anne olamaz "diye başlanmaz hele hele şu dönemde.ben hiç yakıştıramadım.bu sitede hiç böyle bişeye rastlamadım.Canım bence biraz sakin ol arkadaşın kötü bi niyeti yok bence... Sadece kendine göre açıklama yapıp yardımcı olmak istemiş herkes hamile hormonlar falan kolay değil
aynen dediğin şekilde oldu canım aynı hapı aynı dozda yazdı 1 ay kullanıcam sonra kan tahlili sonucuma göre karar verecek doktor. Tekrar teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Öncesinde bilgi sahibi olunca insan çok daha rahat oluyorbaslatır cnm bende 6 ıdı baslattılar hemen eutroyx 25 mg ıkı gunde normale dondu ama hıc sıkıntı edecek bısey degıl
Canım bende bugün gittim 6+2 yim bebeğimin boyu 5 mm ve doktor gayet normal dedi seninkide normal boyutta. Kesemi küçükmüş bebekmi anlamadım?Kızlar doktora gittim bugun 6+1 imsuanda.
Bebek 4 mm
Ama kese 12 mm ve doktor olması gerektiginden kucuk dedi( çok üzgünüm
Canım 3 gün geçtiyse korkma bende korkarak yaptım 2 gun sonra sabah sanki çıkmayacak gibi geliyordu çizgi pembe olunca sevindim duşa girdim düşman çıkınca tekrar baktım çok net belli oluyordu. Henüz hiçbir belirti yok doktora da gitmedim henüz bazen hamile değil miyim acaba diye tedirgin oluyorumGaliba )))))))))) adet olmadi bu gun uc gun gecmiw olacak ama test yapmaya korkuyorum ya negatif olursa diye
ewet cnm beenım basıma geldıgınde ben de bısey bılmıodum cok endıselenmıstımaynen dediğin şekilde oldu canım aynı hapı aynı dozda yazdı 1 ay kullanıcam sonra kan tahlili sonucuma göre karar verecek doktor. Tekrar teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Öncesinde bilgi sahibi olunca insan çok daha rahat oluyor
Bugunden basladim muz ve ceviz yemeye artik daha da dikkat ederim insallah.. ister istemez insan uzuluyor takiyor istebu arada seninle benim doğum tarıhlerı aynı bende yarın sabah gıdıcem bende cok heycanlıyım inşallah bende görürüm bebeği ve kalp atışlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?