2016 Şubat Anneleri

Kizlar yeni dr dan geliyorum yardima ihtiyacim var ben suan 7+0 hamileyim bugun dr dedi ki ultrasona gore 6+2 4 gun geri dedi.. daha once hep ii di gec dollenme filan demedi hic.. bidaki randewu 2 hafta sonra.. ama bu benim kafama takildi.. kalp atisini gorduk.. duymadik zararli dediler 13.haftada duyarim insallah ya bu ara daha da uzarsa.. beni moralim cok bozuldu simdi

Canım moralını bozma hemen bak kalp atısını gormussunuz gec döllenme olmuştur hemen olumsuz düşünme sen bu arada bebegını beslemeye basla muz ve cevız cok işe yarıyormus

bu arada seninle benim doğum tarıhlerı aynı bende yarın sabah gıdıcem bende cok heycanlıyım inşallah bende görürüm bebeği ve kalp atışlarını

kese büyüdügü ıcın daha net gormustr canım ondan korkulacak bısey olsa Allah korusun doktorun derdı zaten bende bugun ilk gıttıgım begenmeyıp degıstırdıgım doktora kontrol hakkımı kullanyım dıye gıttım adam hıc acıklama yapmadı oysa kendı cagırdı kalp atısını dınlemek ıcın 15 gun sonra gel dıyor bana yanı demek ıstedıgım sorun yok ama her doktor detaylı acıklama yapmıyor sen sormadıkca asıl doktorum gec yumurtladıgın ıcın gec duyaca korkma demese kafayı yerdım acaba demekten

Canim cok sevindim.. bende haftaya insallah duyarim kalp atisini
inşallah canım benim,içim çok rahatladı böyle devam eder inşallah
çok haklısın... yalnız benim muayene ücretim 100 tl yine de özelde aynı doktorda devam edeceğim anlaşılan içim öyle rahat edecek
hiç sorma bu fiyatlar doğuma kadar bükecek belimizi resmen hayırlısı ne diyeyim bütçeyi denkleştirmeye çalışacağız işte
tebrikler canım hjayırlı olsun :)
sağol canım sen duymuş muydun kalp atışını?
bozma moralini canım benimde geç döllenme olmuş,kalp atışını duydun bir sıkıntı yoktur inşallah bebekler bu dönemde açığı çok çabuk kapatıyor canını sıkma,benim normalde 8 hafta civarında olmam lazımdı ama düşük yaptığım zamandan hesapladığımızda öyle çıkıyordu,bugünkü kontrolde bebek 6+5 çıktı,doktorum adet tarihinide beklenen doğum tarihinide ileri çekti bebeğin gelişimine göre doktorun tekrar düzenleyecektir

Kızlar bu arada doktorumdan aldığım birkaç bilgiyi paylaşayım. 6 aydan önce saç boyamak bebeğe zarar verebilirmiş birde günde max. Yarım saat olmak üzere denize girebilirmişiz. :)

Canım bence biraz sakin ol arkadaşın kötü bi niyeti yok bence... Sadece kendine göre açıklama yapıp yardımcı olmak istemiş herkes hamile hormonlar falan kolay değil

7+2 olmasi gereken gebeligim 6+2.. :/ Gec dollenme olmus. Ben zaten 31 gunde bir adet goruyordum normal diyorum ama icim sıkıldı yine de. Haftaya gel kalp atislarina bakayim dedi. Yani kalp atisini gecen gittigim doktorda gormustuk. Bu doktor goremedi. Zor biraz gormek ama haftaya net bisey soylerim dedi. Bakalim bir hafta benim icin nasil gececek. 6+5te kalp atisi duyanlar olmus bende goremedi de duyamayiz da dedi. Insallah bir terslik yoktur. Bu doktora devam edecegim. Her seyin hayirlisi.

Canım bence biraz sakin ol arkadaşın kötü bi niyeti yok bence... Sadece kendine göre açıklama yapıp yardımcı olmak istemiş herkes hamile hormonlar falan kolay değil
Dediğin gibi canım hormonlar fazla hareketli ve yüksek.. Fakat ne olursa olsun "her kadın doğurur ama anne olamaz "diye başlanmaz hele hele şu dönemde.ben hiç yakıştıramadım.bu sitede hiç böyle bişeye rastlamadım.

Kızlar bugun bebeğimin kalp atışını duydum. Küçücük bir kelebeğin kanat cırpışı gibiydi. Rabbim hepinize yaşatsın insallah bu duyguyu ve rahatlamayı
Yalnız ufak bi sorun var. Kese etrafında küçük kanamalar var dedi doktor. Hemen progesteron verdi, günde iki tablet. Nolur şu mübarek günde birbirimize dua edelim, bebeklerimiz sağlıklı olsun ve kucağımıza alalım diye. Bulantı, halsizlik, uyku ve huzursuzluk başlamıştı bende. Bugun baş dönmesi de başladı ben hayatımı gözümü kırpmadan riske atarım, yeterki bebeğim iyi olsun

Kızlar doktora gittim bugun 6+1 imsuanda.

Bebek 4 mm
Ama kese 12 mm ve doktor olması gerektiginden kucuk dedi ( çok üzgünüm

herkese hayırlı ramazanlar bugün kontolüm vardı çok şükür miniğimin kalp atışlarını hem gördük hem duyduk çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın inş.. 10,3 mm olmuş bebiş tsh yüksek çıkmıştı dahiliyeye gönderdi hap kullanmaya başlıycam (euthyrox 25 mcg) Şuara mide bulantılarım çok fena onu söyledim iki tane hap verdi emedur ve dramamine. Mide bulantısı için hap kullanan var mı? ben pek kullanmak istemiyordum ama çok fenayım mutfağa bile giremiyorum hiçbirşey yiyemiyorum mecburen kullanıcam. Mide bulantısı ilk 3 ay çok normal dedi sonraki aylarda iştahın açılacak doymak bilmeyeceksin dedi

baslatır cnm bende 6 ıdı baslattılar hemen eutroyx 25 mg ıkı gunde normale dondu ama hıc sıkıntı edecek bısey degıl
aynen dediğin şekilde oldu canım aynı hapı aynı dozda yazdı 1 ay kullanıcam sonra kan tahlili sonucuma göre karar verecek doktor. Tekrar teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Öncesinde bilgi sahibi olunca insan çok daha rahat oluyor

Kızlar doktora gittim bugun 6+1 imsuanda.

Bebek 4 mm
Ama kese 12 mm ve doktor olması gerektiginden kucuk dedi ( çok üzgünüm
Canım bende bugün gittim 6+2 yim bebeğimin boyu 5 mm ve doktor gayet normal dedi seninkide normal boyutta. Kesemi küçükmüş bebekmi anlamadım?

Galiba )))))))))) adet olmadi bu gun uc gun gecmiw olacak ama test yapmaya korkuyorum ya negatif olursa diye
Canım 3 gün geçtiyse korkma bende korkarak yaptım 2 gun sonra sabah sanki çıkmayacak gibi geliyordu çizgi pembe olunca sevindim duşa girdim düşman çıkınca tekrar baktım çok net belli oluyordu. Henüz hiçbir belirti yok doktora da gitmedim henüz bazen hamile değil miyim acaba diye tedirgin oluyorum

ewet cnm beenım basıma geldıgınde ben de bısey bılmıodum cok endıselenmıstım

bu arada seninle benim doğum tarıhlerı aynı bende yarın sabah gıdıcem bende cok heycanlıyım inşallah bende görürüm bebeği ve kalp atışlarını
Bugunden basladim muz ve ceviz yemeye artik daha da dikkat ederim insallah.. ister istemez insan uzuluyor takiyor iste insallah cnm yarin hayirli haberlerle donersin.. bakalim senin minik kac mm :)

iyi akşamlar arkadaşlar. yaklaşık 1 haftadır takip ediyordum burayı. fakat kalp atışlarını duymadan yazmak istemedim. yaşım 34. sanırım grupta en yaşlı benim 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyordum. 21 mayısta transferim oldu. ve tabiki görünen şubat annesiyim. tabi benim durum biraz farklı. erkende gelebilir yani ikiz anne adayıyım. ve bugün bebeklerimin kalp atışını duydum ve gördüm. çok şükür. inşallah hepimiz kolay sağlıklı bir gebelik geçiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…