2016 Şubat Anneleri

Benim oğlan hiç yerinde durmuyo cok kipirdiyo hareketleri felan hiç uyumaz mi yaa bide bikini bolgemde bi agri tuhaf bi agri hareket ettikçe ay anlatamadim da

Benim oğlan hiç yerinde durmuyo cok kipirdiyo hareketleri felan hiç uyumaz mi yaa bide bikini bolgemde bi agri tuhaf bi agri hareket ettikçe ay anlatamadim da
benim de öyle garip bi ağrım oluyor hem bikini bölgesinde hem vajinada herhalde normaldir

Kizlar benimkide bazen icerde nereme vuruyorsa vajinamda agri hissediyorum, sabit bir agri degil Allahtan.. Ama doktor bebek asagi inince agrilar artar demisti, suan iyi gunlerimiz bence, son 3 hafta sıkıştırıcak hamilelik bizi bence.. :/

Canim e bebekten siparis verecektin sanırım msjini okudum da. ben 40 tl indirim kuponu kazandım istersen kodu verebilirim
çoookk teşekkür ederim canım düşüncen için.. es-er adlı arkadaşımız hediye kuponu verdi sağolsun.. ihtiyacı olan başka bi arkadaşımız varsa verebilirsin

cnm korkma herkes de olcak diye birsey k... ben zaten bi haftadir yaatiyodum... ona ragmen agrim olmustu... baska bisey olmadi... dogum oncesi gunumde de bisey yoktu...

inşallah benmki geçicidir canım çok acaip birşey bu. hiçbir şey yapamıyorum. bi yakınım o ağrı sancıdır dedi bilmiyorumm off

Nst benim denk gelmisti zaten gidecektim ama dedigin gibi icin rahat etmezse git dr.a

Benim de öyle oluyor. Bir vuruyor sanki vajinam geriliyor...

Kızlar vajinamda ara ara çürük gibi ağrılar oluyor sizde de aynı durum var mı? bi de sabahtan beri göbisim tatlı tatlı kaşınıyor Çatlayacak mı acaba

benim de öyle garip bi ağrım oluyor hem bikini bölgesinde hem vajinada herhalde normaldir

ahh ahh iste annisler cati agrisi denen illet bu oluyor. sebebi de dogum kolay olmasi icin kemiklerimiz esner ve acilmaya baslarmis. vucudumuz relaxing hormonu salgilar bu agriyi hissetmememiz lazimmis. ama bazi annelerde bu hormon yetersiz kaliyormus, bu yuzden de daha siddetli hissediliyormus.
yani doguma hazirlaniyor vucudumuz, o agri da o yuzden
bebislerimize kavusmaya az kaldi agrilari bunlar

Ne fantezisiymiş ki o ? Ay telefondan çok zor geri gitmesi kırk saat.neymiş o ? :)

Ya ben yine de 38. hafta da yoga yapan annenin esnekliğini ve gücünü istiyorummm ... Çatı ağrısı ile cebellenmek istemiyorum.. Yalnız bugün öyle bir sancı girdi ki yürümekte bile zorlandım.. Resmen içimi deşiyolar sandım toilete oturunca anladım, meğerse gaz sancısıymışş.. bir daha mercimek çorbası içmekmi asla, içmeyin içtirmeyinnn

AA arkadaşım 36. Haftada mercimek sayesinde gaz oluşunca hastaneye gitmişti. Hastanede yatmıştı birgün. Ağrı vs olmuştu. O yüzden ben korkuyorum mercimekten

kizlar benim gobegim sanki bir kac gundur asagi inmeye basladi. bu bir dogum belirtisi biliyorum ama dogumdan ne kadar once inerki gobek?

Ayy ben de içiyorum arada. Ben genelde gazlıyim farkı anlayamıyorum pek

Ne fantezisiymiş ki o ? Ay telefondan çok zor geri gitmesi kırk saat.neymiş o ? :)
arkadaşımız Topitikk aynen şöyle yazmıştı canım

köyden bi kadın geldi doğuma acil direk masaya geçti bi baktık kadın uzatmış boncuk felan takmış baya ilgili orayla yani dedik tras yapalım... Yok kadın dokundurtmuyor olmaz eşim böyle istiyo diye sancı arasında doğurdu doğuracak zaten dokunmadık artık güldük geçti gitti

O nasil bir zevktir ya otururken batmiyor muydu acaba boncuklar ay kafamda bunun gibi bir suru deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…