2016 Şubat Anneleri

Abboooooovvv manyak herif :) bari hamileyken kısaltsaymış,doğumdan sonra postiş takıverirmiş

napıyoruz kızlar uyumuyoruz, ah vah kasık ağrısı çekiyoruz arada mutfağa gidiyoruz

kızlar ya ben henüz lansinoh almadım ama sanırım artık kullanmaya başlamakta yarar varr 36. haftdayız. 10 gramlıklar çok mu küçük alan var mı , günde 1 defa sürülse ne kadar gider kullanan bilen varmıııı

Yattım sözde deeee uyku nerdeee :) benim kız zaten kıpır kıpır,çok işi var içerde:)) ayrıca sürekli yan yatmaktan kalçamın yanları sanki çürümüş gibi sızlıyor geceleri.sırt üstü de nefes alamıyorum zaten.
Doğum iznime kadar bi dolduraydım şu günlerimi...

Aynen bende 1 saat oldu donuyorum.. Yarin icin program yapsam ve uygulasam bebegin kiyafetleri yikandi hazir
Benim gecelik pijama takimlari yikanacak utulenecek.Valiz hazirlanacak. Salon, mutfak, yatak odasi dolaplari dokulup temizlenecek
ivir zivir yeri var orasi bosaltilacak
ay aslinda cok.isim varrrmis birde buraya yazinca anladim ya yarin bir kismina baslayacagim yada zaten son gunlerim diyip
arkadasla kahvaltiya gidilecek butun.gun gezilecek :) hangi secenekkk .. pof aslinda hava ds etkiliyo hava guzel olssaydi ac pencereyi cam i basla islere ama bu havada insanin ici almiyo ..

Kızlar bir hareket vardı hareketi yapamıyorsak doğuma az kalmış varsayıyorduk.. Nasıldı o hatırlayan varmı ? Belimi duvara dayıyorum gerisini hatırlamıyorum

Aynen 1 saat oldu yatağa gireli çatı ağrısı lavabo mutfak derken uyku yok gene

Aynen ya sırtım felaket ağrıyo
Az önce kociş içim ezildi dedi mutfağa gittim ikimize sandviç yaptım yedik ohh be tokluk hissi ne güzel

aynen çatı ağrısı uykusuzluk wc nöbeti derken kendimi mutfakta buldum, klasik peynir zeytin ohh nefissss

ben aldım ama daha başlamadım şimdilik çatlama kuruma yok, sanırım 1-2 hafta sonra başlarım

Girlmother cnm soyleydi
duvara sirtini belini iyice daya. Sag ayagini kaldir sag topugunu sol ayak parmaklarinin uzerine koy yapamiyosan 1 veya 2 gun icinde dogum diolar ama ne kadar dogru bilemeyecegim

Girlmother cnm soyleydi
duvara sirtini belini iyice daya. Sag ayagini kaldir sag topugunu sol ayak parmaklarinin uzerine koy yapamiyosan 1 veya 2 gun icinde dogum diolar ama ne kadar dogru bilemeyecegim

Bunu ilk duydugum ve yaptıgımda cok kolaydı suan baya baya zorlandım sabah tekrar deniycem bakalım .. Teşekkür ederim canım :*

Kuzenim de oyle diyor kucucuk memeden nasil o kadar sut cikti hala saskinim 2yila yakin emzirmis iki cocugunu da ustelik fiskiriyormus 75 beden giyiyor aslinda 75 de buyuk ama cevresi genis
Aynen benimki de çevresi büyük bende 2 yaş 1 aylıkken biraktirdim bu kızımı da 2 sene düşünüyorum inşallah. Herkesin sütü bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…