köyden bi kadın geldi doğuma acil direk masaya geçti bi baktık kadın uzatmış boncuk felan takmış baya ilgili orayla yani dedik tras yapalım... Yok kadın dokundurtmuyor olmaz eşim böyle istiyo diye sancı arasında doğurdu doğuracak zaten dokunmadık artık güldük geçti gitti
kızlar ya ben henüz lansinoh almadım ama sanırım artık kullanmaya başlamakta yarar varr 36. haftdayız. 10 gramlıklar çok mu küçük alan var mı , günde 1 defa sürülse ne kadar gider kullanan bilen varmıııı
Yattım sözde deeee uyku nerdeee :) benim kız zaten kıpır kıpır,çok işi var içerde:)) ayrıca sürekli yan yatmaktan kalçamın yanları sanki çürümüş gibi sızlıyor geceleri.sırt üstü de nefes alamıyorum zaten.
Doğum iznime kadar bi dolduraydım şu günlerimi...
Aynen bende 1 saat oldu donuyorum.. Yarin icin program yapsam ve uygulasam bebegin kiyafetleri yikandi hazir
Benim gecelik pijama takimlari yikanacak utulenecek.Valiz hazirlanacak. Salon, mutfak, yatak odasi dolaplari dokulup temizlenecek
ivir zivir yeri var orasi bosaltilacak
ay aslinda cok.isim varrrmis birde buraya yazinca anladim ya yarin bir kismina baslayacagim yada zaten son gunlerim diyip
arkadasla kahvaltiya gidilecek butun.gun gezilecek :) hangi secenekkk .. pof aslinda hava ds etkiliyo hava guzel olssaydi ac pencereyi cam i basla islere ama bu havada insanin ici almiyo ..
Kızlar bir hareket vardı hareketi yapamıyorsak doğuma az kalmış varsayıyorduk.. Nasıldı o hatırlayan varmı ? Belimi duvara dayıyorum gerisini hatırlamıyorum
kızlar ya ben henüz lansinoh almadım ama sanırım artık kullanmaya başlamakta yarar varr 36. haftdayız. 10 gramlıklar çok mu küçük alan var mı , günde 1 defa sürülse ne kadar gider kullanan bilen varmıııı
Girlmother
cnm soyleydi
duvara sirtini belini iyice daya. Sag ayagini kaldir sag topugunu sol ayak parmaklarinin uzerine koy yapamiyosan 1 veya 2 gun icinde dogum diolar ama ne kadar dogru bilemeyecegim
Girlmother
cnm soyleydi
duvara sirtini belini iyice daya. Sag ayagini kaldir sag topugunu sol ayak parmaklarinin uzerine koy yapamiyosan 1 veya 2 gun icinde dogum diolar ama ne kadar dogru bilemeyecegim
Kuzenim de oyle diyor kucucuk memeden nasil o kadar sut cikti hala saskinim 2yila yakin emzirmis iki cocugunu da ustelik fiskiriyormus 75 beden giyiyor aslinda 75 de buyuk ama cevresi genis