2016 Şubat Anneleri

huzurunmeraklisi

İşte ben tamda o başlama dönemindeyim. 36. Haftadayım canım. Sende başlarsın 1-2 haftaya iyi olur bizim için. Aslında demin okudum, ocak annelerinden doguran bir.arkadaş: 8 aylıkken lansinohu kullanmaya başladım ama şuan hiç etkisini göremedim falan demiş, ona katılan da olmuş. En iyisi annenin kendi sütünü sürmesi diyen de olmuş bilemedim şimdii

Demin sandalyeleri sildim yerine koyarken berjerin yan koluna yaslandim o da hafif bisey berjer kaydi devrildi ben icine dustum sandalyede karnima dustu Ama sert dusmedi Allah tan bir sure bekledim oyle sonra kalkip usulca isigi kapayip isi biraktim Bu temizlik sevdasina umarim basima is acmamAma yapmak zorundayim off Allahim guc kuvvet ver

Canim hadi bakalim cok az kaldi en hayirli zamanda insallah :)
Bu arada bende haci seriften bakiyordum nasil cikolatalar cok kucuk degil dimi kalinligi yani begendin mi sen ?

Kızlar hayırlı sabahlar gece boyu karın agrısı cektm sabah olsn drumu arıcam uyutmadı beni

Midem yanıyor kizlaaaaaarokadar kötü hiç olmamıştım kalktım havuç yedim yoğurt şu biraz iyim galiba bi uyuya bilsem bi gözümü kapatıp açsam da Şubat'ın 15 şi olmuş olsa

Geçmiş olsun cnm imzasmz aynı gün. Ve artık doğuma yaklaştığımi her geçen gün daha fazla anlıyorum her saat basi ayri bir agri ile uyaniyorum ..umarım sağ salim alırız yavrularimizi kucagimizaçünkü gerçekten zor zamanlarmz.zamanında gelir umarım kuzular.38 olsaydık bi....

Günaydın kızlar. Bende ağrılardan uyuyamıyorum biran önce doğursam diyor bir yanım ama doğumdanda korkuyorum dün dr.um dikişsiz normal doğum yapamıycamı söyledi iyice gözüm korktu offf

Günaydın hamişler
Ayy bu gece bir ara uyandım sırtüstüydüm. Elim karnıma gitti baktım dümdüz bir fırladım bebek nerede diye eşimde uyandı korkudan. İçeri kaçmış iyice nasıl korktum ya.
Canım geçen günde yazdım. Belki birçok arkadaş kızar bana ama bu kremlerle hiçbir alakası yok. Hepsi sonuçta kimyasal madde... göğüs içinde karın içinde yatdımcı olmuyor. Bak bu topikte bile krem kullandığı halde göbüşü çatlayan çook.. birsürü para veriliyor krem alınıyor. Ama genetik yada vücut ile alakalı bir durum bu. Krem kullandıpı halde gögsü yara olan birkaç arkadaşım var. ben ilkinde de bundada göbegime krem yag hiçbişey kullannadım. İkisindede çatlamadım bu haftadan sonrada çatlamayacagımı düşünüyorum. İlk hamileliğimde 21 kg aldım çatlak yok. Buarada kendim kilolu hamilelerdenim . Bundada +7 yim şuan...
Gögsümse yara oldu çok acıdı emzirmeyi bile braktım. O sırada başka bir emziren arkadaşa doktoru gögsünü kapatırken emzirme uçlarından takarak sütyeni kapamasını o sırada baskıdan dolayı süt akacagı için iyileşecegini. Ama mutlaka bebişi emzirmesi gerektiğini söylemiş. Emzirmezsen geçmiyor. Bende yaptım en fazla 3.4 günde geçti.
Yani diyecegim o pahalı kremlere güvenneyin. Hiç yara olmyan çatlamayanlar krem yüzünden degil vücut yapılarından olmuyor. Ama yinede isteyen alsın kullansın
Bu arada Ocak topiğini bende takip ediyorum. yeni anneler ne yapıyormuş hayatları nasılmış okumak iyi geliyor

Bende yatisimi hi
Beğenmiyorum sola yatamiyorum uyuyamiyorum sag tarafta da sanki bir seyleri var gibi yalniz midemin altında bebek yok zaten az büyüdü Karnım sırt üstü yatabiliyorim ama nabzi zayifliyormus bebeklerin anlayacagin yatma konusunda vicdan azabi cekiyorum ama uyuyorum uykuda problem yok

Kızlar bir hareket vardı hareketi yapamıyorsak doğuma az kalmış varsayıyorduk.. Nasıldı o hatırlayan varmı ? Belimi duvara dayıyorum gerisini hatırlamıyorum

Sag ayagini sol ayagini gecip, yanina duvara dayayacaktin

Birde sag ayaginin topugunu sol ayak patmaklarinin ustune koyacaktin

Sanirim bu ikisiydi

Bnm kv görümceler falan ultrason fotoğrafına bakıp çok güzel hiç annesine çekmemiş aynı biz diyolar gülüp geçiyorum napim

Arden güzel isim adal da ona benzeyen güzel bi isim oğlum olsaydı ikisinden birini koycaktım ama kızıma hala isim bulamadım

Ayva çekirdeği mucize onu dene canım üstüne biraz su ekleyip bekle jel kıvamına geliyor onu sür çok iyi gelir

AA arkadaşım 36. Haftada mercimek sayesinde gaz oluşunca hastaneye gitmişti. Hastanede yatmıştı birgün. Ağrı vs olmuştu. O yüzden ben korkuyorum mercimekten
Merimek beni de çok korkuttu ya, gazlı biri değilimdir ama çok canım yandı diyebilirim.. Beldende vurdu ağrı ayrıca, toilete gitince geçti

Yavrum nasıldı o hareketler? O Zaman'lar yapabılmıstm ama artk cok yaklaştığımı hissediyorum
ay yazmış ve sonra uyumuşum
Bunu ilk duydugum ve yaptıgımda cok kolaydı suan baya baya zorlandım sabah tekrar deniycem bakalım .. Teşekkür ederim canım :*

ben hiç denemedim korkuma

bende öyle düşünüyorum canım yaa. ben zeytinyağı kullanıyorum mesela. çatlaysı olsa çatlardı
göğüs işi içinde doğru emzirme yöntemi ile çözüm olur diyorlar. bir de kalkan

O atak hareketi nasıldı canım?
hemen koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…