Canim hadi bakalim cok az kaldi en hayirli zamanda insallah :)Kızlar kontrolden çıktık. 2388 gr olmuş 34+2deyiz. Boyu da 47 cm. Sancı çıkmadı çok sukur. 2 hafta sonra çağırdı. Bakalım daha ne kadar dayanicaz. Durursa 38 e kadar bekleriz dedi Doktor.
Bu arada bebek sekerlerimiz gelmiş hacı şeriften.
Geçmiş olsun canım gaz çıkarıyor musun? Nasıl bi ağrı?Kızlar hayırlı sabahlar gece boyu karın agrısı cektm sabah olsn drumu arıcam uyutmadı beni
Canım geçen günde yazdım. Belki birçok arkadaş kızar bana ama bu kremlerle hiçbir alakası yok. Hepsi sonuçta kimyasal madde... göğüs içinde karın içinde yatdımcı olmuyor. Bak bu topikte bile krem kullandığı halde göbüşü çatlayan çook.. birsürü para veriliyor krem alınıyor. Ama genetik yada vücut ile alakalı bir durum bu. Krem kullandıpı halde gögsü yara olan birkaç arkadaşım var.huzurunmeraklisi
İşte ben tamda o başlama dönemindeyim. 36. Haftadayım canım. Sende başlarsın 1-2 haftaya iyi olur bizim için. Aslında demin okudum, ocak annelerinden doguran bir.arkadaş: 8 aylıkken lansinohu kullanmaya başladım ama şuan hiç etkisini göremedim falan demiş, ona katılan da olmuş. En iyisi annenin kendi sütünü sürmesi diyen de olmuş bilemedim şimdii
Bende yatisimi hiGünaydın hamişler
Ayy bu gece bir ara uyandım sırtüstüydüm. Elim karnıma gitti baktım dümdüz bir fırladım bebek nerede diye eşimde uyandı korkudan. İçeri kaçmış iyice nasıl korktum ya.
Canım geçen günde yazdım. Belki birçok arkadaş kızar bana ama bu kremlerle hiçbir alakası yok. Hepsi sonuçta kimyasal madde... göğüs içinde karın içinde yatdımcı olmuyor. Bak bu topikte bile krem kullandığı halde göbüşü çatlayan çook.. birsürü para veriliyor krem alınıyor. Ama genetik yada vücut ile alakalı bir durum bu. Krem kullandıpı halde gögsü yara olan birkaç arkadaşım var.ben ilkinde de bundada göbegime krem yag hiçbişey kullannadım. İkisindede çatlamadım bu haftadan sonrada çatlamayacagımı düşünüyorum. İlk hamileliğimde 21 kg aldım çatlak yok. Buarada kendim kilolu hamilelerdenim . Bundada +7 yim şuan...
Gögsümse yara oldu çok acıdı emzirmeyi bile braktım. O sırada başka bir emziren arkadaşa doktoru gögsünü kapatırken emzirme uçlarından takarak sütyeni kapamasını o sırada baskıdan dolayı süt akacagı için iyileşecegini. Ama mutlaka bebişi emzirmesi gerektiğini söylemiş. Emzirmezsen geçmiyor. Bende yaptım en fazla 3.4 günde geçti.
Yani diyecegim o pahalı kremlere güvenneyin. Hiç yara olmyan çatlamayanlar krem yüzünden degil vücut yapılarından olmuyor. Ama yinede isteyen alsın kullansın
Bu arada Ocak topiğini bende takip ediyorum.yeni anneler ne yapıyormuş hayatları nasılmış okumak iyi geliyor
Kızlar bir hareket vardı hareketi yapamıyorsak doğuma az kalmış varsayıyorduk.. Nasıldı o hatırlayan varmı ? Belimi duvara dayıyorum gerisini hatırlamıyorum
Bnm kv görümceler falan ultrason fotoğrafına bakıp çok güzel hiç annesine çekmemiş aynı biz diyolar gülüp geçiyorum napimBu benzetme olayı cok komik oluyor ya.. Ablam ve eniştem esmer ve asık suratlı insanlar.. Annem ablam hamileyken enişteyle ikisine kızıp iki gün sonra sizin gibi suratsız çirkin bir cocugunuz olur dedi... planlı Sezaryen doğumdan 10 gün sonra gitti yanlarına sıraya koymuşlardı.. O arada hic foto da göndermedi ablamlar bişeyde demediler gelin görün Vs. Gittik bebeği annem aldı eline sizinki nerde bu komsunun mu dedi :) reklam bebeği gibi Bembeyaz tenli kızıl saçlı ve mavi gözlü bir yiğenim oldu çünkü.. Enişte anneme laf cakıyor aynı bizim gibi oldu cocukta diegeçen kv diyo sizin nasıl olur acaba renkli gözlü olur mu diye sonra olmaz heralde felan dedl kendisi ve görümcem renkli gözlü eşim ve ben kumralız... Dedim bilmiyorum görcez dedim... Ailemle görüşülmüyor ya içimden söylemek geldi benim 6 yiğenim renkli gözlü... Ruslar kadar sarısın ve mavi gözlü ablamda var yeşil gözlü de cünkü herşey cikabilir yani.. Ama tabi dile getiremedim bakalım cıkınca görcez dedim bitti...
Arden güzel isim adal da ona benzeyen güzel bi isim oğlum olsaydı ikisinden birini koycaktım ama kızıma hala isim bulamadımKızlar sizinde desteklerinizle :) aksam eşimle isimlere baktık... Dede adımız olan yasar ın aktif olarak kullanılamayacagını bildiğimiz için birlikte söylenecek isimlere bakmadım (dedemiz yasıyor çünkü) tüm harflere bakarken alfabenin ortasında eşim pes etti ve sonra devam edelim dedi.. İki isim gözümüze çarptı biri ARDEN anlamı cok hoşumuza gitti Allâh ın tarlası bolluk bereket prensi demekmiş Kuran da geçiyormus.. Bide mirza adı.. Sabah eşim mirza yı baya benimsemiş olarak geldi karsıma... ARDEN cok karışır felan dedi (köyün bakkalına sormuş ARDEN mi MİRZA mı diye adam anlamamış falan filan tabi anlamaz :/) neyse hayır dedim daha bişey demek yok tüm isimlere bakacağız bişey demiyorum daha... Bak doğurmam felan diye sakaya vurdum bişey demedi bakalım ne olacak? Daha isin bakmaya devam dedim... Sizce?
Ayva çekirdeği mucize onu dene canım üstüne biraz su ekleyip bekle jel kıvamına geliyor onu sür çok iyi gelirKızlar benim göğüslerim çok büyümedi ama göğüs uçlarım büyüktü zaten iyice büyüdü ama şimdiden kupkuru elliyorum çatlamış soyuluyor gibi 15 gündür lansinoh kullanıyorum değişme yok ödüm kopuyor doğum sonrası sıkıntı yaşarım diye ne güzel kocaman rahat tutar diye diye nazar ettiler yahu inşallah çatlayıp canımı acıtmaz var mı önerebileceginiz başka bir şey
O atak hareketi nasıldı canım?Ayak hareketini yapabiliyor musun ?
Merimek beni de çok korkuttu ya, gazlı biri değilimdir ama çok canım yandı diyebilirim.. Beldende vurdu ağrı ayrıca, toilete gitince geçtiAA arkadaşım 36. Haftada mercimek sayesinde gaz oluşunca hastaneye gitmişti. Hastanede yatmıştı birgün. Ağrı vs olmuştu. O yüzden ben korkuyorum mercimekten
:))) Ya evde kendin yapıcaksın ben ofiste içtim ne kadar iyi yapılmıştır tartışılır tabiAyy ben de içiyorum arada. Ben genelde gazlıyim farkı anlayamıyorum pek
ay yazmış ve sonra uyumuşumYavrum nasıldı o hareketler? O Zaman'lar yapabılmıstm ama artk cok yaklaştığımı hissediyorum
Bunu ilk duydugum ve yaptıgımda cok kolaydı suan baya baya zorlandım sabah tekrar deniycem bakalım .. Teşekkür ederim canım :*
bende öyle düşünüyorum canım yaa. ben zeytinyağı kullanıyorum mesela. çatlaysı olsa çatlardıGünaydın hamişler
Ayy bu gece bir ara uyandım sırtüstüydüm. Elim karnıma gitti baktım dümdüz bir fırladım bebek nerede diye eşimde uyandı korkudan. İçeri kaçmış iyice nasıl korktum ya.
Canım geçen günde yazdım. Belki birçok arkadaş kızar bana ama bu kremlerle hiçbir alakası yok. Hepsi sonuçta kimyasal madde... göğüs içinde karın içinde yatdımcı olmuyor. Bak bu topikte bile krem kullandığı halde göbüşü çatlayan çook.. birsürü para veriliyor krem alınıyor. Ama genetik yada vücut ile alakalı bir durum bu. Krem kullandıpı halde gögsü yara olan birkaç arkadaşım var.ben ilkinde de bundada göbegime krem yag hiçbişey kullannadım. İkisindede çatlamadım bu haftadan sonrada çatlamayacagımı düşünüyorum. İlk hamileliğimde 21 kg aldım çatlak yok. Buarada kendim kilolu hamilelerdenim . Bundada +7 yim şuan...
Gögsümse yara oldu çok acıdı emzirmeyi bile braktım. O sırada başka bir emziren arkadaşa doktoru gögsünü kapatırken emzirme uçlarından takarak sütyeni kapamasını o sırada baskıdan dolayı süt akacagı için iyileşecegini. Ama mutlaka bebişi emzirmesi gerektiğini söylemiş. Emzirmezsen geçmiyor. Bende yaptım en fazla 3.4 günde geçti.
Yani diyecegim o pahalı kremlere güvenneyin. Hiç yara olmyan çatlamayanlar krem yüzünden degil vücut yapılarından olmuyor. Ama yinede isteyen alsın kullansın
Bu arada Ocak topiğini bende takip ediyorum.yeni anneler ne yapıyormuş hayatları nasılmış okumak iyi geliyor
hemen koyuyorumO atak hareketi nasıldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?