- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dostum sana söyleyecem uzun müddet çok esprili Bi anlatım tarzın var senin mesajlarına cevaplarına baya gülüyorum çok renkli Bi tip canlanıyor hayalimde Zaten burda herkes farklı farklı canlanıyor gözümde mesela
Benim annemde 10 gün zor kaldı. Annanem rahatsız olunca. Ama şükür zor olsa da bugüne kadar geldik. İnş buraya ben de sen gibi kendime evime bakabiliyorum diye post açarımİyi bari canım benm annemde kvdemde calsyo dogm yaptm annem 1 hafta kalabldi sadece
Aile hekimliğinde kullandığımız program otomatik tarih aralığı veriyor bi aşının tam zamanı belli olsa da bir aylık zamanı var ası durumuna göre calışmaz durumuna göre ayarlıyor kimi ebe ayı dolar dolmaz yapıyor kimi ortasına yapıyor önemli olan aşı aralıklarıAnladim canım teşekkür ederim. ama çoğumuz hemen hemen aynı tarihte doğum yaptık. hatta burda bi arkadas ile yazıstık doğum tarihlerimiz yakındı ona haziran Denmis. evet 3 dolmuş oluyor verdiği tarihte benim bebis 6 şubat doğumlu
Valla doğru diyon. renkli hayatım var :) renklerimi buraya yansıtabiliyorsam ne güzel :)Dostum sana söyleyecem uzun müddet çok esprili Bi anlatım tarzın var senin mesajlarına cevaplarına baya gülüyorum çok renkli Bi tip canlanıyor hayalimde Zaten burda herkes farklı farklı canlanıyor gözümde meselafirkan sayfanın tecrübeli ve sakin ağır Annesi
keryneia da açık sözlü annesi dobra kendisi
huzurunmeraklisi iyi yazıyor baya gülüyorum eşine yazdıklarına
maiii Can'ım Yaa Bebek'le işlerle boğuşuyorken gözümde canlanıyor sayfanın enlerini mi seçsek ne :)
Hepsinde o çizgi var benim dediğim mavi desen gibi Çizgiler bezin içinde... Paketi açmadan anlarsın üzerinde bola Özellikleri yazıyor ya yok basitçe yok pamuklu doku falan filan emici kanal yazıyorsa yeni pamuksu yüzey yazıyorsa eski üretim bebek kucağımda şimdi biraz sonra resim yüklerim bezleri ama dediğim gibi paketi açmadan anlarsın oyle fileli mi düz mü oldugunuAcaba diger paketinkilerde eski mi ki. Ikiside ayni ama goruntusu. Ortasinda sari cizgi var. Dolunca mavi oldu
Anladım o zaman ben biraz sonra bizlerin fotoğrafını atayım bi bakın bakalımIcinde 3 tane mavi cizgi var bu arada ama yine de yapistidis paketini bilemiyorim. Benek bezi pastasi adi altinda suslenmis halde paketsiz geldi cunku bize :)
canım zincoda etil alkol var yazıyor tedirgin oldum akşam verdim ilk defa zararlı olduğunu yazıyor etil alkolun kızum geceleri uyumaz ağlar normalde dün damlanın etkisimi yoksa yorgunda ondan mı uyudu şaşırdım hoşuma gitmedi değil ama içinde alkol olması beni ürkütüyor bu akşam kullansammı bilemedimRota aşısı 2. Ay aşilarıyla aynı zamanda yada 3. ayda yapılması gerekiyor canım seni 3. Ay izlem için cagirmistir bir dahaki aşısı 4. Ayda olacak
Ben kullanıyorum sabah akşam 4 er damla zinco gece 11 de biogaia
Zinco biogaia sabsimplex laktazim nurseharwey metsil her bebeğe farklı damla yarıyor denemen lazım
Ya aynı anda olacak yada 2 canlı asi arasında 1 ay olacak
He var al kovani gel kiz olanda kacti stresten
Canım yaparsın tabiki benm bebegm de durmasa bende yapamam ama bgn.hiç bsy yapamdm biliyo mjsun bacaklarım çok agriyo etlerim ezilmiş gbi ayağa kalkarken zorlanyrmBenim annemde 10 gün zor kaldı. Annanem rahatsız olunca. Ama şükür zor olsa da bugüne kadar geldik. İnş buraya ben de sen gibi kendime evime bakabiliyorum diye post açarım
Cnm bizmde dun oldu cok sukur atessiz atlattik insaallah sizinde atesiniz olmazArkasadlar 2. Ay asimizi bu sabah olduk. Geldik geleli uyuyor. Ben uyandiriyorum emiyor tekrar uyuyor. Bu arada asi oldugundan beri kakasi yesil. Neden anlamadim.
Atesi falan olur mu acaba.
cok benzıyor rutınımız. Benımkı de gece 11 gıbı uyur 4 gıbı kalkar sonra 2 saat uyur tekrar kalkar, emme uyuma seansına saat 10a kadar benım yatakda devam ederız, ben yanında kalkınca uyanıyor.ama onunla uyumak cok guzel bır duygu, bazen dıyorum ustune felan yatarım ama benımkı cok hareketlı kendını koruyor doktor bıle soyledı bunu o yuzden rahat uyuyoruzBende bizim rutini anlatayım... Gündüzleri cok hafif 20 şer dk lık uykuları var 1 Saat pışpışlayarak uyut yerine bırak ( bu arada kitap sayfası çevirsem uyanır o derece hassas) ya bi işe koyulması calışırım yada sağlık ocağına ineyim derim kamerayı koyup inerim hemen ağlar cıkar emziğini veririm 5 dk da öyle tum gün böyle gecer 3 saatte bir emme ve alt değiştirme şeklinde tabi her türlü şebeklik yapılır paşaya :) gece 12-1 de kucağımda yatarak uyur sabah 7 ye kadar uyanmaz da etmez de sabah 7 den öğlene kadar yatakta saat bası em uyu şeklinde yuvarlanırız o uyurken kalkarsam anında uyanıyor ilginç bir şekilde yanında olursam kendi kendine uyuyor böyle olunca sükür uykusuzluk gibi bi sorunum olmuyor ama hiç bir iş yapamıyorum
Bizimkide bu aralar gundu z çok uyumaya başladı dun çok uyudu gecede 2 saatte bi uyandıcok benzıyor rutınımız. Benımkı de gece 11 gıbı uyur 4 gıbı kalkar sonra 2 saat uyur tekrar kalkar, emme uyuma seansına saat 10a kadar benım yatakda devam ederız, ben yanında kalkınca uyanıyor.ama onunla uyumak cok guzel bır duygu, bazen dıyorum ustune felan yatarım ama benımkı cok hareketlı kendını koruyor doktor bıle soyledı bunu o yuzden rahat uyuyoruz
Bize iki bacağından bi kolundan yapmışlardı benmki iki gün surekli uyuduKizlar dün 2. Ay asilarimizi yaptirdik.. Yalniz yurtdisindayim turkiyeyle ayni oluyo mu bilmiyorum da 3 tane bacagindan asi yaptilar dun den beri bitik halde 6 saatte bir calpol verdim atesi yuksekti bugun hala cok halsiz atesi biraz dustu ama baygin gibi onu boyle gormeye dayanamiyorum ne zaman gececek bu hali(