2016 Şubat Anneleri

Oyyy oyyyyyy oglum ciglik cohliga agliyor oyleki gozlerinden yaslar suzuluyor buyume atagimidir nedir tam 12 haftaligiz en kotu atak bu haftada olur yaziuor nette bari bu kadar agladigina degecek kadar buyuse

Bizim de öyle ;( durmuyor çocuk uyurdu gündüz kısa kısa ben odadan cikinca uyanıyor. Çok yoruldum :( bu gece uyudu sukur. Gece de saat başı kalkae olmuştu. Ve işine gelmeyen onu rahatsız eden bir şey yapsam sınırlı sinirli bana cemkiriyor :)

Canm herşeyi denerim yani bundan sonra pamuk koyuyum bakalım o neolacak. Eczanede eşim önce eczacıydı bi iki kremi karışrırarak falan sürdüm ama tam anlamıyla grçmedi maalesef :KK43::KK43:

Canm bende b12 ve demir eksikliği var kansızlıkta var onlar etken mi bilemiyorum..

Canm bikaç gün sonra boy kilo takibi var sağlık ocağında ölçtüreceğim çünkü bazen tatlı bişey yediğimde gözümün önü kararıyo ellerim falan titriyo..

Canm sütüm tamamen çekilmesin diye toparlandıkça emzirdim bend doğru mu yapıyorum yanlış mı tabi bilemiyorum orasını :KK43:
@DilberiRana çok sağol canımm
Yani yarayı ilk haline cevirirsin benim öyle oluyodu ufacık kaldıgında bile emzirmedim bekledim o yuzden. Emzirme sağ ben sagdıgım zaman tekinden 100-125cikiyodu son zamanlarda sonra emzirmeye basladim şuan ikisinden en en fazla 100cıkar pompa azaltıyo diyenlere inanma boşalttıktan sonra her turlu artıyo. Anne cayı falan da iç

Bizim de öyle ;( durmuyor çocuk uyurdu gündüz kısa kısa ben odadan cikinca uyanıyor. Çok yoruldum :KK43: bu gece uyudu sukur. Gece de saat başı kalkae olmuştu. Ve işine gelmeyen onu rahatsız eden bir şey yapsam sınırlı sinirli bana cemkiriyor :)
Ayni biz ayni ne atakmis arkadas bu kadar atara gidere 1 kg almali bence ☺

Arkadaşlar ayak tırnağım batık çok ağrıyor az önce aşıdan geldik ayağımın üzerine zor basıyorum aile hekimi madecassol krem verdi emzirme için zararı yok dedi prospektüste emzirme ile ilgilibilgi bulunmamakta yazıyor kullansam mı bilemedim varmı bu kremi kullanan aranızda doktor göğüs ucu yarası içinde kullanılıyor dedi
Benim de yeni başladı o sorun.ayak başparmaklarımın kenarları kıpkırmızı.ayaklarımın önü ağrıyor yolda zor yürüyorum.tırnaklarımı uzatıyorum yanlardan batığı kurtarmak için.u şeklinde kesiliyordu ondan oldu sanırım.biraz dışta kalmalı uçları.birazcık uzun bırakıcam napim...

Selam güzel ve vefakar analar :KK54: ne alemdesiniz? Ben marsa geçtim gece bi hava alıp geldim :KK45: şaka bi yana kızım gece hiç uyumadı sabah yıkadım suda yüzdürdüm @firkan tarifiyle şimdi ana kucağında sallıyorum sızmak üzere annemler uyuyunca ana kucağında bırakma yatağına geçir bunda sırtı düz değil diyor ama şuanda hiç ellemek istemiyorum yatağına alınca uyanacak gündüz zaten uyumuyor ana kucağında bırakırsam bazen 1 saat uyuyor siz ne düşünüyorsunuz 1 saatten sırtı zarar görürmü ahh bu ana vicdanı ne olacak :KK51:
Valla nerde nasıl uyuyakalıyorsa bırakıyorum kendi haline.çünkü gazdan uyuyamıyor.es kaza dalmışsa Karnı rahat etmiş de dalmıştır.sırtüstü yatırdım olmadı da akşam memede uyudu.bizim yattığımız yastıkların en ince olanına yan yatırdım,kalçasını aşağı doğru vererek.çocuğum ne rahat etti.2ye kadar uyudu öyle.ben de yattım.gece uyandı emzirdim yatağına aldım.

Bakalım 9 unda kontrol var. Uyuttum mutfağa gittim uç gundir darmadağın oldu :KK43: uyandı :KK43: salliyorum yine gel yatakta gibi ama hep uyanık :)
Siz kacinda dogmustunuz canim biz 4 subat dogumluyuz tam 12 haftalik olduk bugun gece boyunca uyumadi normalde sadece emmek icin kalkardi ama bu gece huzursuzdu

Ben yaptrmcam yaa hamile kalırsam yaptırırım yine :KK70:
Canm herşeyi denerim yani bundan sonra pamuk koyuyum bakalım o neolacak. Eczanede eşim önce eczacıydı bi iki kremi karışrırarak falan sürdüm ama tam anlamıyla grçmedi maalesef :KK43::KK43:

Canm bende b12 ve demir eksikliği var kansızlıkta var onlar etken mi bilemiyorum..

Canm bikaç gün sonra boy kilo takibi var sağlık ocağında ölçtüreceğim çünkü bazen tatlı bişey yediğimde gözümün önü kararıyo ellerim falan titriyo..

Canm sütüm tamamen çekilmesin diye toparlandıkça emzirdim bend doğru mu yapıyorum yanlış mı tabi bilemiyorum orasını :KK43:
@DilberiRana çok sağol canımm

Beminde 2 aylık oğlum ve göğüs yaralarım geömrk bilmiyo kanıyo zaman zaman bebeğin kusuğundan anlıyorum :( geçen gittiğinm dr ilaç verdi garmastan adında, zararı yokmuş bebeğe yıkamak gerekmiyo , baya iyi geldingeçicrk inlallah , öneririm

Beminde 2 aylık oğlum ve göğüs yaralarım geömrk bilmiyo kanıyo zaman zaman bebeğin kusuğundan anlıyorum :KK43: geçen gittiğinm dr ilaç verdi garmastan adında, zararı yokmuş bebeğe yıkamak gerekmiyo , baya iyi geldingeçicrk inlallah , öneririm
Canim cok cabuk emiliyo zaten krem ama bazı yerler silin diyo pamugu hafif ıslatıp sıktır ustunede öyle akıt bari bnm içim rahat etmemisti kullandıgımda

Benim de yeni başladı o sorun.ayak başparmaklarımın kenarları kıpkırmızı.ayaklarımın önü ağrıyor yolda zor yürüyorum.tırnaklarımı uzatıyorum yanlardan batığı kurtarmak için.u şeklinde kesiliyordu ondan oldu sanırım.biraz dışta kalmalı uçları.birazcık uzun bırakıcam napim...
Benimde oluyo ara ara ya cokta acıtıyo ilk defa oldu hayatımda parmakları kesesim geliyo

Arkadaşlar ayak tırnağım batık çok ağrıyor az önce aşıdan geldik ayağımın üzerine zor basıyorum aile hekimi madecassol krem verdi emzirme için zararı yok dedi prospektüste emzirme ile ilgilibilgi bulunmamakta yazıyor kullansam mı bilemedim varmı bu kremi kullanan aranızda doktor göğüs ucu yarası içinde kullanılıyor dedi
Kullan canım ben gogus için kullanmıştım doktor vermişti ama surekli surmeme izin vermemisti de batık için sorun olmaz bence

Of bıktım kötü fikirli insanlardan.ailem olunca da daha kötü oluyor.kardeşim 20günlük var/yok tu kızımı sürekli kucaklamak istedi ve izin vermemiştim.babamla ikisi sık Boğaz ettiler.haftasınu Yanlarına gittik.eşim ve bebekle arka odada yatıyoruz.habire çocuk ağladıkça gece saat kaç olursa olsun babam içeri daldı.çocuk eşimin kucağında gece saat 3 ..babam ver de ver diye tutturdu.eşim de dedi ilk defa böyle şey görüyorum.karı kocanın odasına girilir mi...bizi hiç rahat bırakmadılar.
Geçen gün de eşimin memleketinde gittik 3 gün kaldık.kardeşim laf sokuyor .kalabalıkta rahatsız oldun mu? Herkes bebeğe odaklanmışsa falan...(belli ki evde konuşulmuşum)
onlar bebeği rahatsız etmemek için almadılar ki...ben hatta özlerler diye keyifli anında verdim oynadılar dedim.sonra diyor beni yanlış anlamadın dimi abla...o kadar sinir oldum ki...bebeğim kendini yırtıyor babam tutturmuş ver de ver.hamileyken telefon açmadılar.hayırdır dicen olmıcak...ya bildiğiniz gibi değil.bıktım...kardeşimin arkasında tabii annemle babam..her aklından geçeni söylüyor.bak ben alınıyorum kızıyorum sen ne demek istiyorsun diyemiyorum.dünden beri içim kabardı.beynim konuşuyor.
Üzgün Olduğum günler sütüm azalıyor.

Siz kacinda dogmustunuz canim biz 4 subat dogumluyuz tam 12 haftalik olduk bugun gece boyunca uyumadi normalde sadece emmek icin kalkardi ama bu gece huzursuzdu

8 şubat canim. Ama beklenen doğum tarihimiz 5 ydi. Atak beklenen tarihe göre oluyor sanırım.

Of bıktım kötü fikirli insanlardan.ailem olunca da daha kötü oluyor.kardeşim 20günlük var/yok tu kızımı sürekli kucaklamak istedi ve izin vermemiştim.babamla ikisi sık Boğaz ettiler.haftasınu Yanlarına gittik.eşim ve bebekle arka odada yatıyoruz.habire çocuk ağladıkça gece saat kaç olursa olsun babam içeri daldı.çocuk eşimin kucağında gece saat 3 ..babam ver de ver diye tutturdu.eşim de dedi ilk defa böyle şey görüyorum.karı kocanın odasına girilir mi...bizi hiç rahat bırakmadılar.
Geçen gün de eşimin memleketinde gittik 3 gün kaldık.kardeşim laf sokuyor .kalabalıkta rahatsız oldun mu? Herkes bebeğe odaklanmışsa falan...(belli ki evde konuşulmuşum)
onlar bebeği rahatsız etmemek için almadılar ki...ben hatta özlerler diye keyifli anında verdim oynadılar dedim.sonra diyor beni yanlış anlamadın dimi abla...o kadar sinir oldum ki...bebeğim kendini yırtıyor babam tutturmuş ver de ver.hamileyken telefon açmadılar.hayırdır dicen olmıcak...ya bildiğiniz gibi değil.bıktım...kardeşimin arkasında tabii annemle babam..her aklından geçeni söylüyor.bak ben alınıyorum kızıyorum sen ne demek istiyorsun diyemiyorum.dünden beri içim kabardı.beynim konuşuyor.
Ah canim sıkma canini demekki huyu boyle bazi inasanlari oldugu gibi kabul etmek lazim sıkma canini

Sen niye üzüyosun kendini. Evlat senin istersen evde saklar göstermezsin kime ne allah allah onlar mı cekmis hamilelikte dogururken seninle beraber. Söyle lafini niye söylemiyosun. Onların düsünmesi gerekirken sen niye düsünüyosun boşver ya lafini söyle ya duymamazlıktan gel. Bebeginin rızkıyla oynamasınlar. En ufak bi moral bozuklugunda bile süt azaliyo fark ediyo yani sıkma canini o yuzden

Maiiimmm canım benim takma artık şu aileni. Gül geç. Yazık sana :KK43: annem her şeyi yaptı, kız kardeşim hamileliğin ilk ayı biz de çok kötüydüm sınava hazırlanıyordu ama çok yardım etti.. Amaaaa bizi rahatsız ediyorlarsa uyaririm. Annemle yeri gelir tartisirim. Odaya öyle dalacaklar kapıyı açar yatarım çekinmeyin derim. Sen onları hala kazanmaya calisiyirsun bırak onlar seni kazansın...

Canim anne olmayan bizi anlamıyor çocuğu büyük olan da yaşadıklarını unutuyor kimseyi takma. kapınızı kilitleyin kimse sizin mahremiyetinize giremez. Hassas oldugumuz zamanları eleştiren çok insan olacak düşünme hiç birini

Back
X