2016 Şubat Anneleri

Bu arada gnc markasinin bira mayasi tableti var... Avmlerde bulabilirsiniz... Ben netten siparis verdim... Netten okuyup deneyebilirsiniz... Sut artiriyor...

aynen ya benim bebek hiç bunaltmaya gelmiyor bi bagırıyor önlüğün altında meme savaşı veriyoruz. rahatina çok düşkün:) hem ter içinde kalıyor çocukcagiz

Hosbulduk tatlim bizim ilk aylar cok yogundu simdi yeni yeni duzene giriyoruz... Bu arada cnm ben damakli nuk emzik kullaniyorum ikiside tutuyo hem cok da pahali degil...
gormedim. hoşgeldin canım minnoslar nasıl zaman kalıyor mu sana onlardan? biraz daha büyüsünler daha da cici olurlar hep özenmisimdir ikizleri olanlara ama anladım ki tek çocuk bana yetiyor:) damakli emzik daha sağlıkliymis diyorlar ama nedenini bilmiyorum:)

3800 doğdu geçen ay 5 kiloydu canm. Ama bu ay da fazla almadı farkediyorum

Sezeryandan sonra 50 gun az az kanamam oldu ama yaklasik 3 aydir regl olmadim... Siz regl oldunuz mu... Doktora gitmem gerek sanirim... Ha bugun ha yarin olurum dedim...ama olmadim ya...

Sezeryandan sonra 50 gun az az kanamam oldu ama yaklasik 3 aydir regl olmadim... Siz regl oldunuz mu... Doktora gitmem gerek sanirim... Ha bugun ha yarin olurum dedim...ama olmadim ya...
Ben de 92 gün önce sezeryan oldum, 40 gün kanamam oldu, 40 çıkınca bitti, 52 gündür hiç regl olmadım, emzirdiğimiz için normal diyolar, doğru mu?

Medela calma ve kasik biberonu kullaniyorum... Pahali ama harika bi marka oneririm...
Şu medela
öyle miii??? Eğer sağmaya başlarsam kesinlikle ameda o zaman. Allah bagislasin ,kuzucuklara bencede ikili daha kolaylık olur , diğer türlü makineyle dolasirsin heralde tüm gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…