Bu arada gnc markasinin bira mayasi tableti var... Avmlerde bulabilirsiniz... Ben netten siparis verdim... Netten okuyup deneyebilirsiniz... Sut artiriyor...
Bu arada gnc markasinin bira mayasi tableti var... Avmlerde bulabilirsiniz... Ben netten siparis verdim... Netten okuyup deneyebilirsiniz... Sut artiriyor...
Canım ben bayadır lidyaya biberon vermıyorum (bir dönem meme reddi yasadık) o sebeple sağma işini bırakmıştım ama şimdi meme işini artık hallettik diye dusunuyorum hem gögsumu tamamen boşaltmak ıcın hemde dısarı cıktıgmda biberonla vermek daha mantıklı cunku Lidya acıktığı zaman ortalıgı ayağa kaldırıyor normal bir ağlamak degıl o sırada emzırecek yer aramam Hıc degılse. Ha bu arada emzırme önlugu bana hc kullanıslı gelmedı :/
aynen ya benim bebek hiç bunaltmaya gelmiyor bi bagırıyor önlüğün altında meme savaşı veriyoruz. rahatina çok düşkün:) hem ter içinde kalıyor çocukcagiz
aynen ya benim bebek hiç bunaltmaya gelmiyor bi bagırıyor önlüğün altında meme savaşı veriyoruz. rahatina çok düşkün:) hem ter içinde kalıyor çocukcagiz
Hosbulduk tatlim bizim ilk aylar cok yogundu simdi yeni yeni duzene giriyoruz... Bu arada cnm ben damakli nuk emzik kullaniyorum ikiside tutuyo hem cok da pahali degil...
gormedim. hoşgeldin canım minnoslar nasıl zaman kalıyor mu sana onlardan? biraz daha büyüsünler daha da cici olurlar hep özenmisimdir ikizleri olanlara ama anladım ki tek çocuk bana yetiyor:) damakli emzik daha sağlıkliymis diyorlar ama nedenini bilmiyorum:)
Benim bebeğim doğumdan beri az alıyor canım benim sütüm bazen çok bazen yok diyebilirim oyüzden sütümün yetmediği günlerde bir kez mama veriyordum ama artık günde iki yada üç vericem alerji konusunu hiç araştırmadım haftaya kontrolde doktora onuda sorayım canım sağol söylediğin iyi oldu senin bebeğin kaç kg doğdu kilo alımı nasıl ilerledi
Sezeryandan sonra 50 gun az az kanamam oldu ama yaklasik 3 aydir regl olmadim... Siz regl oldunuz mu... Doktora gitmem gerek sanirim... Ha bugun ha yarin olurum dedim...ama olmadim ya...
Sezeryandan sonra 50 gun az az kanamam oldu ama yaklasik 3 aydir regl olmadim... Siz regl oldunuz mu... Doktora gitmem gerek sanirim... Ha bugun ha yarin olurum dedim...ama olmadim ya...
Cnm bu uc markada sut sagmada en iyi 3lu amedayi hastanede cok kullandim... İnanilmaz cekiyor ve cok bol sut getiriyor... Medelayi bi arkadadim kullaniyordu biraz sesli ama cok iyi diyordu... Diger markayida cok iyi duydum ama yakinimda kullanan yok cok yorum yapamiyorum... Bu markalarin ikilileri biraz pahali diye lansinoh almistim ben... Bizim iki tane olunca ikili isime daha cok yaradi...
öyle miii??? Eğer sağmaya başlarsam kesinlikle ameda o zaman. Allah bagislasin ,kuzucuklara bencede ikili daha kolaylık olur , diğer türlü makineyle dolasirsin heralde tüm gün:)