2016 Şubat Anneleri

İnceliyorum canım çok teşekkür ederim

Cnm vazgecme benimki de almiyodu.bi sefere mahsus recele ucundan dokundurdum oyle tutmaya başladı
Burnunu mu kapatiyor.aventler biraz buyuk sanirim.bizimkini kapatmiyidu ama degiyordu azcik burnuna
Acaba makasla kessen mi o kismi biraz.

Vazgeçmedim elimle dklarca tuttum ama kıyametler koparıyo, nasıl ağlıyo, direniyo almamak için. Hatta sen geçen gün de 1 kerecik reçele sür demiştin, sürdüm, ııı gene sevmedi.
O kısmı makasla kesmeyi düşünmedim değil açıkçası demek ki aklın yolu bir, kescem o vakit:)

Reçele batırdım canım, o geniş kısmı kescem biraz, elimle dklarca destekledim canım, kendini yırtıyo, öyle çok ağladı ki gene denicem

luck25 miydi o arkadaş hakikaten onu çok merak etmiştik hiç yazmadı inşallah iyilerdir
Bu arada sen de uzun zamandır yoktun hoşgeldin canım okuduğum kadarıyla bebişlerin büyüyo, öpüyorum minnakları

kralice86 nerelerde sahi?

Manuel var bende elım kopacak nerdeyse ve cekmıyor derecesinde artık gevşedi. Bir dha pompa kaynatırsam iki olsun

nasıl arttıracaksin canım?
Senin sorularına hastayım bacım:))
Maşallah bilgiye aç, araştırmacı bir annesin, bu platform çok güzel dimi kızlar, birbirimizden neler neler öğrendik, az mı oldu, 1 yıldır beraberiz, geçen yıl bu zamanlar bebek yapma çalışmaları yapıyoduk

Manuel var bende elım kopacak nerdeyse ve cekmıyor derecesinde artık gevşedi. Bir dha pompa kaynatırsam iki olsun
Hahaahahahahah kaynadıktan sonra bes dk tutsan aslında ben sterilizatör mü neyse onunla hallediyodum neden sağıyosun ki çalışıyo musun ?? Sütün nasıl varsa kesinlikle avent , eğer yoksa yine avent

Harikkaa bi platform hakikaten cok egleniyorum günün yorgunlugunu girip yazılanları okuyarak atıyorum bide hepimizin bebişler aydaş olduğu için de ayrı hoşuma gidiyo

Girlmother canım çalışmıyorsun şu an dimi, Lidya emiyosa niye sağıyosun, merak ettim

Sahi ben henüz işe dönmediğim için hiç sağım yapmıyorum da kızlar, siz hani bebeğim doymadı diyosunuz ya, nasıl anlıyosunuz, sürekli ağlıyo mu bebişler ya da sütünüzün azaldığını nasıl farkediyosunuz? Ben miktar olarak gerçekten kendi sütümü bilmiyorum, sıkınca süt geliyo ama..

Hahaahahahahah kaynadıktan sonra bes dk tutsan aslında ben sterilizatör mü neyse onunla hallediyodum neden sağıyosun ki çalışıyo musun ?? Sütün nasıl varsa kesinlikle avent , eğer yoksa yine avent

Hayır calısmıyorum ama kızım gögsumu tam bosaltmıyor süt azalmasın diye alıcam bugun baya arastırdım medelanın pompasını alıp memnun kalmayan neredeyse yok sanırım onu alıcam.

Benimki huysuzlanıyo ayakta tutar gibi tutuyorum cocuk üstüme üstüme uçuyo ağzını açarak sanırsın beni yicek sütümün azaldigini da cok net anliyorum. Oglum her geçen gün emerken daha cabuk baslıyo yumruklamaya sinirlenmeye bide mama takviyesi yapiyorum arada mamayı daha cok icmeye basladi

Canım ben bayadır lidyaya biberon vermıyorum (bir dönem meme reddi yasadık) o sebeple sağma işini bırakmıştım ama şimdi meme işini artık hallettik diye dusunuyorum hem gögsumu tamamen boşaltmak ıcın hemde dısarı cıktıgmda biberonla vermek daha mantıklı cunku Lidya acıktığı zaman ortalıgı ayağa kaldırıyor normal bir ağlamak degıl o sırada emzırecek yer aramam Hıc degılse. Ha bu arada emzırme önlugu bana hc kullanıslı gelmedı :/

Hosbulduk tatlim bizim ilk aylar cok yogundu simdi yeni yeni duzene giriyoruz... Bu arada cnm ben damakli nuk emzik kullaniyorum ikiside tutuyo hem cok da pahali degil...

Cok guldum ya :)) canim benim

Hayır calısmıyorum ama kızım gögsumu tam bosaltmıyor süt azalmasın diye alıcam bugun baya arastırdım medelanın pompasını alıp memnun kalmayan neredeyse yok sanırım onu alıcam.

Hım anladım canım, medelanın methini ben de duymuştum ama buna rağmen lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldım işe gidince kullanırım inşallah

sagol canım benım baya ugrastırdı sıpa sıkıldı :)))

Ben de çok beğendim teyzesi pek şanslı
Ya ben de heves ediyorum öyle fotolar çekmeye ama benim kız hiç dirlik vermiyo

Hosbulduk tatlim bizim ilk aylar cok yogundu simdi yeni yeni duzene giriyoruz... Bu arada cnm ben damakli nuk emzik kullaniyorum ikiside tutuyo hem cok da pahali degil...
Canım ben de önce nukun birçok emziğini aldım ama onları da almadı cadı

Benimki de boşaltmıyodu azaldı sütüm bitti bitecek. Evet bende cok dusundum onu. medela ve ameda purely yours lactaline arasında kalmıştım. Medela alirsan bi hafta kullandıktan sonra yazar mısın buraya memnun kalıp kalmadıgını

Ayy evet yaa... Emzirme önlüğü bize de kullanışlı gelmedi, bebekle ilgili galiba, kızım önlüğü hiç sevmedi, altında bunalıyo, daralıyo, sürekli eliyle örtüyü açmaya çalışıyo,memeler fora... Öyle emziriyorum bebek bakım odasında bunca yıl sakladım, şimdi iyice utanmaz oldum, görmeyen yok

Ben yapmışım da haberim bile yokmustu ordan oraya geziyordum ahhh eskiler

Medela calma ve kasik biberonu kullaniyorum... Pahali ama harika bi marka oneririm...

Ay di mi anne olduktan sonra bi rahatlama hop herkesin önünde açılıyor gogusler:)

Cnm bu uc markada sut sagmada en iyi 3lu amedayi hastanede cok kullandim... İnanilmaz cekiyor ve cok bol sut getiriyor... Medelayi bi arkadadim kullaniyordu biraz sesli ama cok iyi diyordu... Diger markayida cok iyi duydum ama yakinimda kullanan yok cok yorum yapamiyorum... Bu markalarin ikilileri biraz pahali diye lansinoh almistim ben... Bizim iki tane olunca ikili isime daha cok yaradi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…