- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
momfortbaby kanguru aldım gri renk olanından. dediğim gibi ben yalnız çıktığımda kanguruyu tercih ediyorum bebek arabasıyla uğraşmak zor geliyor, kaldırımlar, toplu ulaşım sıkıntı yani. bir de zaten ağlayınca kucağa almadan susmuyor o yüzden ben memnunum canım. hepsiburada'dan sipariş etmiştim ben ama başka sitelerde de var, kendi siteleri de var. renk seçeneği de çok.
http://www.hepsiburada.com/momfortbaby-tasiyici-kanguru-p-AILEBEBEVIMF009 benim aldığım renk bu.
Cnm vazgecme benimki de almiyodu.bi sefere mahsus recele ucundan dokundurdum oyle tutmaya başladı
Burnunu mu kapatiyor.aventler biraz buyuk sanirim.bizimkini kapatmiyidu ama degiyordu azcik burnuna
Acaba makasla kessen mi o kismi biraz.
keşke alsaydı gecen de dedim ya bazı cocuklar ne yaparsan yap almayabiliyorlar
ucundan pekmeze batırdın mı, birde ilk bi kaç gün elin ile desdekle istersen
canım soothieler silindir yeri geniş biraz, ama nefes almasını engellmior
Cnm masallah buyumus baya... Bisey sorcam canim gece yine 3 saatte bi kalkip sut veriyor musunuz... Ypksa uyaninca mi veriyorsunuz... Yani 4-5 saat sut icmeseler gece uykusunda sorun olur mu ki¿ fotografi en kisa zamanda yuklerim... Benden once bi arkadas dogum yapmisti grubun ilk dogumu ben cok giremiyorum o arkadas hic yazdi mi merak ettim canim...
Mamajoo vardı simdilik onunla idare ederim ,sürekli sagmaya baslarsam avent alirim tekrar. Sütüm cok artmıştı boşaltıyo göğüsü ilk zamanlar zorla bi biberon dolduruyodum sonraları gece kalkıp 10-15dk da iki biberon dolduruyodum yatiyodum dolap biberon doluydu artık taş gibi oluyodu doluluktan mecbur sagiyodum , simdi ise yarım biberon belki dolarmamajoo da gögüsü boşaltıyo ama cok uzun sürüyodu
Senin sorularına hastayım bacım:))nasıl arttıracaksin canım?
Hahaahahahahah kaynadıktan sonra bes dk tutsan aslındaManuel var bende elım kopacak nerdeyse ve cekmıyor derecesinde artık gevşedi. Bir dha pompa kaynatırsam iki olsun
Harikkaa bi platform hakikaten cok egleniyorum günün yorgunlugunu girip yazılanları okuyarak atıyorumSenin sorularına hastayım bacım:))
Maşallah bilgiye aç, araştırmacı bir annesin, bu platform çok güzel dimi kızlar, birbirimizden neler neler öğrendik, az mı oldu, 1 yıldır beraberiz, geçen yıl bu zamanlar bebek yapma çalışmaları yapıyoduk
Hahaahahahahah kaynadıktan sonra bes dk tutsan aslındaben sterilizatör mü neyse onunla hallediyodum neden sağıyosun ki çalışıyo musun ?? Sütün nasıl varsa kesinlikle avent , eğer yoksa yine avent
sagol canım benım baya ugrastırdı sıpa sıkıldı :)))beğenmez mı cook tatlı olmuş bence maşallah bebisine
Benimki huysuzlanıyo ayakta tutar gibi tutuyorum cocuk üstüme üstüme uçuyo ağzını açarak sanırsın beni yicekGirlmother canım çalışmıyorsun şu an dimi, Lidya emiyosa niye sağıyosun, merak ettim
Sahi ben henüz işe dönmediğim için hiç sağım yapmıyorum da kızlar, siz hani bebeğim doymadı diyosunuz ya, nasıl anlıyosunuz, sürekli ağlıyo mu bebişler ya da sütünüzün azaldığını nasıl farkediyosunuz? Ben miktar olarak gerçekten kendi sütümü bilmiyorum, sıkınca süt geliyo ama..
Girlmother canım çalışmıyorsun şu an dimi, Lidya emiyosa niye sağıyosun, merak ettim
Sahi ben henüz işe dönmediğim için hiç sağım yapmıyorum da kızlar, siz hani bebeğim doymadı diyosunuz ya, nasıl anlıyosunuz, sürekli ağlıyo mu bebişler ya da sütünüzün azaldığını nasıl farkediyosunuz? Ben miktar olarak gerçekten kendi sütümü bilmiyorum, sıkınca süt geliyo ama..
Hosbulduk tatlim bizim ilk aylar cok yogundu simdi yeni yeni duzene giriyoruz... Bu arada cnm ben damakli nuk emzik kullaniyorum ikiside tutuyo hem cok da pahali degil...İnceliyorum canım çok teşekkür ederim
Vazgeçmedim elimle dklarca tuttum ama kıyametler koparıyo, nasıl ağlıyo, direniyo almamak için. Hatta sen geçen gün de 1 kerecik reçele sür demiştin, sürdüm, ııı gene sevmedi.
O kısmı makasla kesmeyi düşünmedim değil açıkçası demek ki aklın yolu bir, kescem o vakit:)
Reçele batırdım canım, o geniş kısmı kescem biraz, elimle dklarca destekledim canım, kendini yırtıyo, öyle çok ağladı kigene denicem
luck25 miydi o arkadaş hakikaten onu çok merak etmiştik hiç yazmadı inşallah iyilerdir
Bu arada sen de uzun zamandır yoktun hoşgeldin canım okuduğum kadarıyla bebişlerin büyüyo, öpüyorum minnakları
kralice86 nerelerde sahi?
Cok guldum ya :)) canim benimSenin sorularına hastayım bacım:))
Maşallah bilgiye aç, araştırmacı bir annesin, bu platform çok güzel dimi kızlar, birbirimizden neler neler öğrendik, az mı oldu, 1 yıldır beraberiz, geçen yıl bu zamanlar bebek yapma çalışmaları yapıyoduk
Hayır calısmıyorum ama kızım gögsumu tam bosaltmıyor süt azalmasın diye alıcam bugun baya arastırdım medelanın pompasını alıp memnun kalmayan neredeyse yok sanırım onu alıcam.
sagol canım benım baya ugrastırdı sıpa sıkıldı :)))
Canım ben de önce nukun birçok emziğini aldım ama onları da almadı cadıHosbulduk tatlim bizim ilk aylar cok yogundu simdi yeni yeni duzene giriyoruz... Bu arada cnm ben damakli nuk emzik kullaniyorum ikiside tutuyo hem cok da pahali degil...
Benimki de boşaltmıyodu azaldı sütüm bitti bitecek. Evet bende cok dusundum onu. medela ve ameda purely yours lactaline arasında kalmıştım. Medela alirsan bi hafta kullandıktan sonra yazar mısın buraya memnun kalıp kalmadıgınıHayır calısmıyorum ama kızım gögsumu tam bosaltmıyor süt azalmasın diye alıcam bugun baya arastırdım medelanın pompasını alıp memnun kalmayan neredeyse yok sanırım onu alıcam.
Canım ben bayadır lidyaya biberon vermıyorum (bir dönem meme reddi yasadık) o sebeple sağma işini bırakmıştım ama şimdi meme işini artık hallettik diye dusunuyorum hem gögsumu tamamen boşaltmak ıcın hemde dısarı cıktıgmda biberonla vermek daha mantıklı cunku Lidya acıktığı zaman ortalıgı ayağa kaldırıyor normal bir ağlamak degılo sırada emzırecek yer aramam Hıc degılse. Ha bu arada emzırme önlugu bana hc kullanıslı gelmedı :/
Senin sorularına hastayım bacım:))
Medela calma ve kasik biberonu kullaniyorum... Pahali ama harika bi marka oneririm...Hayır calısmıyorum ama kızım gögsumu tam bosaltmıyor süt azalmasın diye alıcam bugun baya arastırdım medelanın pompasını alıp memnun kalmayan neredeyse yok sanırım onu alıcam.
Ay di mi anne olduktan sonra bi rahatlama hop herkesin önünde açılıyor gogusler:)Ayy evet yaa... Emzirme önlüğü bize de kullanışlı gelmedi, bebekle ilgili galiba, kızım önlüğü hiç sevmedi, altında bunalıyo, daralıyo, sürekli eliyle örtüyü açmaya çalışıyo,memeler fora... Öyle emziriyorum bebek bakım odasındabunca yıl sakladım, şimdi iyice utanmaz oldum, görmeyen yok
Cnm bu uc markada sut sagmada en iyi 3lu amedayi hastanede cok kullandim... İnanilmaz cekiyor ve cok bol sut getiriyor... Medelayi bi arkadadim kullaniyordu biraz sesli ama cok iyi diyordu... Diger markayida cok iyi duydum ama yakinimda kullanan yok cok yorum yapamiyorum... Bu markalarin ikilileri biraz pahali diye lansinoh almistim ben... Bizim iki tane olunca ikili isime daha cok yaradi...Benimki de boşaltmıyodu azaldı sütüm bitti bitecek. Evet bende cok dusundum onu. medela ve ameda purely yours lactaline arasında kalmıştım. Medela alirsan bi hafta kullandıktan sonra yazar mısın buraya memnun kalıp kalmadıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?