2016 Şubat Anneleri

Canim gecmis olsun daha once dusuk yapmadim o yuzden bilemiyorum... Yardimci olmak isterdim...

Daha ne istiyorsun canim. Cok iyi kilo almis. Dogum kilosu 4000 falan olsa derdim az almis diye.

Benimki 3750 dogdu 3aylik olmak uzere 6200. Neredeyse benim bebise yetismis seninki masallah :) bence bosuna mama verme hazir sutun varken
Değil mi ya mama zorunlu olmadıkça vermeyim ek gıdaya geçince alır kilosunu sağlıklı büyüsün yeter

Canim dedigin gibi bacaklari kollari bogum bogum yuzu yanaklari kocaman bebekler var... Ama oyle olsun diye mamayla sisirmene gerek yok ki...

kızlar merhaba,
bebegim bu ay 700 gram almış. yeterince sütüm var ve yeterince emiyor. neden oluyor böyle acaba cok üzülüyorum..
Canim her bebiş öyledir diye düsünüyorum. Benimki de cok almıştı en son kontrolde 750gram almış kahroldum resmen sonra herkese sordum onlarınki de yakın civarlar da almış normalmiş yani doktorum da normal dedi de başkaları da öyle diyince rahatladım ki benim sütüm yok , senin varmış aç kalsa emer zaten sıkma canını sağlığı yerinde olsun da aç kalmaz zaten dağıtır ortaligi hem düşünsene her seferinde 1kg aldigini ayı yavrusu değil bunlar insan yavrusu

Bizimkiler de bazen 4-5 saat gece uyuyor ama sorun olmaz degil mi hani ac kalinca vucut ne bileyim onceden dehidrasyon falan oluyor diyorlardi... Doktorada 20nde gitcez... Oncesinde sorayim dedim...
Canim benimki gündüz hiç uyumaz, haliyle bütün gece uyuyo hiç uyandirmiyorum sabaha karşı kendi kalkınca emziriyorum. Kilo alımı da normaldi yani problem yok

2985 gram 48 cm doğdu 3 aylik olunca 5700 60 cm oldu canım
E daha ne olsun canım kg sunu neredeyse ikiye katlamış. benim bebiş ile neredeyse aynı kg almışlar verme mama.. son ay benim bebiş 800 gram almış banada az geldi ama saglık ocagındaki hemşireye sordum. 400 gramın altında ise az almış diyoruz dedi. Gayet normal bundan sonra bu civarda kg alacak dedi. sıkıntı yapma 2 ay sonra ek gıdalara başlarsın daha çok toparlar. Şuan hala sütün varsa mama verme canım.
Yok canım benimki ilk uykusunu 5.6 saat uyuyabiliyor hiç dokunmuyorum o zaman.. ama 6 saat olursa çok aç oluyor ve hızlı emiyor. O zaman çabuk yoruluyor gaz yapıyor falan.. O yüzden saat kuruyorum. 5 saate kalkmazsa saat ile kalkıp veriyorum. Artık 3 saate gerek yok canım. Kendisi acıkınca uyanır.
@lucky25 di galiba degilmi? Haber yok ya

Tmm cnm zaten uyandiracak dermanim kalmiyor ki... Butun gunun yorgunlugu...

Benim bazen 7 saat uyuyor nasıl oluyorsa arada uyuyayim diyor, hic dokunmuyorum canım

O hiç yazmadi canim ve ben çok merak ediyorum onu umarım her şey yolundadır geçen baktım sayfası kapanmıştı

Güüüüüüüüüümmmmmmm uyku eğitimi patladı gitti
kendi kendime yine nazar değdirdim bütün gün uyumadık ne kucakta ne ayakta ne yatakta ne koltukta
en son mama sandalyesini açtım eğdim 45 derece ana oğul mutfakta poğaca yaptık

Bizimkiler de bazen 4-5 saat gece uyuyor ama sorun olmaz degil mi hani ac kalinca vucut ne bileyim onceden dehidrasyon falan oluyor diyorlardi... Doktorada 20nde gitcez... Oncesinde sorayim dedim...
Yok yok bende demiştim doktoruma gece cok uyuyo diye 4-5 saat ne ki:) kilo alımı normal oldugu için uyandırma dedi acıkınca zaten öyle bi uyanırlar ki merak etme:))

Bende aç kalınca mama veriyorum sütümün yetmediği yerde , kilo alımı da normal ama benimki de öyle boğum boğum değil 2.ay aşısına gittigimizde gördüğüm bebeklerden sonra benimkine üzülmüştüm ama simdi takmıyorum emiyo mu emiyo kilosu normal mi normal problem değil varsın zayif gözüksün

ayda kaç gr almış canım. benim minnosunda kg si 5800 ben mama vermiyorum

Maşallah canım nazar değmesin biraz tombik sanırım senin ufaklık. kaçıncı ayda canım? sadece anne sütü mü veriyorsun?

Oo fena olmus yeni mi alacaksın ?
Mamajoo vardı simdilik onunla idare ederim ,sürekli sagmaya baslarsam avent alirim tekrar. Sütüm cok artmıştı boşaltıyo göğüsü ilk zamanlar zorla bi biberon dolduruyodum sonraları gece kalkıp 10-15dk da iki biberon dolduruyodum yatiyodum dolap biberon doluydu artık taş gibi oluyodu doluluktan mecbur sagiyodum , simdi ise yarım biberon belki dolar mamajoo da gögüsü boşaltıyo ama cok uzun sürüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…