bskn canım cahilliğime ver babyneo bezleriyle ilgili paylaşımını gördüm de igde, detaylı anlatır mısın sana zahmet, sen daha diğer bezlerden almıcak mısın? Ebebekte indirim ne zaman bitecek, tanesi kaç tl? Kaç tane almak gerekir?
Kilo verilir de insan bir an önce vermek istiyor zaten psikolojim pek iyi degil en azindan aynada ve üstümü giyerken biraz iyi hissedeyimAy kızlar bu kadar özeneceğinizi tahmin etmemiştim yaaa
Haftada 600gram verdiren diyetimin sırrı ne yazıkkisessizyazar ın da dediği gibi alerjiden sebep yaptığım diyet
Ya aslında ben bu diyeti yaparken farkında olmadan şekeri de kestimbaşta gidip gelip bi çimdik şeker yalıyordum eee onunda gaz yaptığını düşündüm onu da ister istemez kestim
Yediklerm aslında Kilo yapacak şeyler ama başka birşey yemiyorum ki kilo olsun.
Patates zeytin zeytinyağı ekmek marul
Siz sağlıklı diyetler yapın haftada olmasın ayda vern kiloları. karatay teyzemi dinleyin şekeri şıkartın o zaman misler gibi kilo verirsiniz(karatay teyzeyi yarım dinlemek bile yetiyor bence )
Emzirme dönemi bitice kilo alanlar grubu var mıdır
Haklısın. Biz de öyle millet var ki hemen bi baştan aşa süzüyor, aa hiç kilo vermemişsin bakışları var. Kedi ebru şallıdan az kilo alıp hemen toparlamış sankiKilo verilir de insan bir an önce vermek istiyor zaten psikolojim pek iyi degil en azindan aynada ve üstümü giyerken biraz iyi hissedeyim
Herkes öyle diyor hakkaten. Hele kv.m çok iş yapmaktan hemen vermus kiloyu. İş dedigi de eltileriyle birlikte oturmuş bi süre. Tamam zor ama kv.m evde yemek yapıp bulaşık yikamis önceden abur cubur yoktuHaklısın. Biz de öyle millet var ki hemen bi baştan aşa süzüyor, aa hiç kilo vermemişsin bakışları var. Kedi ebru şallıdan az kilo alıp hemen toparlamış sanki
Bir de hiç sağlıklı yaşamıyorsun bakışı var
Onlar yetiyor zaten insanı strese sokmaya
Ben kilo verip hamile kalmıştım. Önceki büyük kıyafetlerim duruyordu, onlar durmasa çok sinir olurdum kesin:/
Bizde de salya çok, baloncuk çok, önlük bağlıyorum, sık sık değiştiriyorum, hep ıslanıyoSelam kizlar geceniz mubarek olsun.Kac gundur yazmaya firsst olmuyo ozledim sizleri..Benim nazli kiz gene oksurup duruyooBurnu tikali sureklii aciyorum.Egzamamiz var bi taraftan ne olacak bilemiyorum birde cok fena salya akitiyo sizlerde de var mi bu resmen tulumunun önu islaniyo tukuruklerden baloncuk yapiyo Bugun tam 4 aylik olduk acaba diyorum dis mi cikaracak daha erken ama anlamadim gitti
Eki Görüntüle 1836175
Delilik diyeceksiniz belki ama koydum kafaya bir kere. ( İg deki paylaşımımı ve konuyu Bilmeyenler için foto da atıyorum)
Yıkanabilir bebek bezi. Başta pişikten sebep aklıma sokmuştum , sonrasında Bezlerdeki emici kimyasal içeriklerden ötürü iyice karar verdim.
Aslında şuan elimdekiler az. Çünkü eskisi kadar olmasa da hala çok bez değişiyorumgenelde 6kakalı bez alıyorum. 4olunca kabız mı diye panikliyorum (şaka)
Bu bezlerde önemli olan iç bez. Çünkü dış cover kısmının çok bulaşması olmaz deniyor. Ama onda da en azından yıkanması kuruması vs için 10tane olsa iyi deniyor.
Cover larda beden ayarlanabiliyor.
İç bezlerde çok çeşit var, bambusu mikrofiberi vs... En sağlıklısı şimdilik bambu gibi. Ama onlarda da kuruma sıkıntıları varmış.
Neyse çok detaylandırmayayım çünkü şuan yazdıklarım deneyimlerm değil.
Kendi deneyimlerim olduğu zaman tekrar konuşuruz bu konuyu
Hımmm en önemli akla gelen sorulardan biri, nasıl yıkayacağım. 60derecede yıkamak yeterli oluyor. Eskisi gibi kaynatmalara gerek yok.
İki günde bir yıkamalık kadar iç bez almak lazım.
Geceleri çift kat kullandığımızı var sayarsak bu sayının en azında 15 olması gerektiğini düşünüyorum.
Kakalı bezler için ise iç liner bezler var. Belki duymuşsunuzdur, yatalak hastalarda da kullanılır. bez üstüne kapır ğpeçete gibi bir malzeme. Kaka yaptığı zaman o liner parçayı alıp çöpe wc ye atılabiliyor, böylece sıvı kaka bezde kalıyor.
Oturtabilir miyim kullanabilir miyim tereddütlerim vardı o yüzden yurtdışından toplu sipariş vermeye çekiniyordum. Deneme için bu çok iyiy oldu.
Babyneo ların tanesi normal fiyatı 39,90 ben indirimden 19,90a aldım. Yurtdışından temin etsem de bu fiyatlarda oluyordu.tabi marka marka değişebiliyor.
Her bir cover içinde birer tane iç bezi var.
İndirimden haberim yoktu tamamen tevafuk denk geldim. Sadece o mağazada oldupunu sanmıyorum ama int sitesinde indirm yokmuş.
Kendi sitesinde de 5al 4öde kampanyası var ama e bebekteki gibi yarı fiyatına denk gelmiyor
Özeten böyle.
Ne özet beee 865oparafraf olmuş
ay bana konuşmak olsun anlatmak olsun ben anlatırım
Sinir bozucular kvdeler banada diyodu sütün yaramıyor bende niye yaramiyor kilo aliyoya yarıyor dedim eveledi geveledi sonra Oyle diyince gec yariyor dedi doktoruma sordum kilo aliyo yarıyor sütün dedi ufak doğdu bizimkisi anlamio kvde illa dicem farklı bebek doğum kilosu Takmiyorum ben dediği zaman bile cevap vermiyorum ne kadar meraklilar tosun bebeğe sonra büyüdü zamanda niye sisko bu cocuk derler sinirleniyorum ya bilmiş konuşunca işte konuşmak için konuşuyor ama bos faso fisoooYa allah askina 40 gunlukken 10 kilo nasl oluyoms bnm kvdede iki gundr takti bi kilo alamadi coccuk diye anne ayda 800 900 gr aliyo daha ne alcak gelisimi iyi ben sisko bebek sevmyrm dedm sutumunde cok oldugunu biliyo yaramiyo mu diyo niye yaramasin yaa cock dogdugu gbi kaldi sanki
Aynen ya.yalanin boylesi.dedim zaten biraz daha abartsaydin diyeYa allah askina 40 gunlukken 10 kilo nasl oluyoms bnm kvdede iki gundr takti bi kilo alamadi coccuk diye anne ayda 800 900 gr aliyo daha ne alcak gelisimi iyi ben sisko bebek sevmyrm dedm sutumunde cok oldugunu biliyo yaramiyo mu diyo niye yaramasin yaa cock dogdugu gbi kaldi sanki
Bilmiyorum ki canım ben de diyetteyim ya o yüzden denemeye cesaretim yok ama belki faydası olan arkadaş olur. Her şeyden tırsar oldum. Bizim doktor Bifiform damla verdi Bebek için size kullanmanız için verdiler mi bir şey?Süt alerjisine zarar-ı olur mu ki ya ????
İç bez araştırıyorumBizde de salya çok, baloncuk çok, önlük bağlıyorum, sık sık değiştiriyorum, hep ıslanıyo
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun iç bezleri nerden alcaz?
ben istiyorum canımm benimgöbeğim var çok sanki hamileymişm gibi arkadaşımbaşlamış bir ayda 5 kilo vermiş limonlu su içiyormuş günde 1 lt benim kuzım zaten emmiyor zar zor arada ekşi sütün tadını bozarmı acabaArtık zayıflama vaktim geldi,, yeter tombili geziyorum ortalıkta varmı başlayacak olan kızlar birlikte verelim şu kiloları yahu hiç birşeyim olmuyor bu Halife'de alısverıs yapmak istemıyorum zaten yapamıyorm
Son Ayım da göbeğim çatladı canımAy Kıyamam ya zor olmuştur kusma falan hemde 9 ay. bende olmadı canım hiç kusma. nazar değmesin sana fitsin:) çatlak falan oldu mu peki?
Canım otrivine ağır burun spreyi canım bence kullanma onun yerine bir su bardağına 1çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat at burnuna çek bnm sürekli burnum tıkalı koku bilene almıyorum artık uzun zaman oldu koku almayalı oğlum ek gıdaya geçer geçmez burun spreyi mi kullanacağım bn ömür boyu kullanmak zorundayımCok sagolun canlarr.. Benim de burnum akmaya başladı ve bogazim fena aciyorotrivine kullanabilir miyim emzirirken acaba oglusunda burnu acaip tıkanıyor mecbur otribebe ile cekiyorum emzirmeden önce çok ağlıyor.. Dr pzrtesiye kadar geçmezse bi surup söyledi onu vericem..
İç bez araştırıyorum
Baby neo 2 tanesi 11tl ye aatıyor
O ne beee dedim görünce
Bi kadın yazmış bana ben dikiyorum diye. Ona sordum o 5tane 35tl ye satıyor.
En kötü ihtimalle yurtdışından alabilirim onu. Oda 10günde geliyor alva baby diye bir yrrden alıyor arkadaş
Aslıdna deneme ile kalınmaycaksa maşiyetli olmuyor. Hatta uyguna geliyor.Hımm anladım canım teşekkür ederim
Biraz maliyetli ve zahmetli bir uygulama
İnşallah ben de araştırır ve uygularım
Emzirme doneminde kilo alanlar grubunda olcam bu gdsleAy kızlar bu kadar özeneceğinizi tahmin etmemiştim yaaa
Haftada 600gram verdiren diyetimin sırrı ne yazıkkisessizyazar ın da dediği gibi alerjiden sebep yaptığım diyet
Ya aslında ben bu diyeti yaparken farkında olmadan şekeri de kestimbaşta gidip gelip bi çimdik şeker yalıyordum eee onunda gaz yaptığını düşündüm onu da ister istemez kestim
Yediklerm aslında Kilo yapacak şeyler ama başka birşey yemiyorum ki kilo olsun.
Patates zeytin zeytinyağı ekmek marul
Siz sağlıklı diyetler yapın haftada olmasın ayda vern kiloları. karatay teyzemi dinleyin şekeri şıkartın o zaman misler gibi kilo verirsiniz(karatay teyzeyi yarım dinlemek bile yetiyor bence )
Emzirme dönemi bitice kilo alanlar grubu var mıdır
Gunduz cok uyuyunca gece uyumuyo nasl buyucek boyle surekli uyanik gundz uyumasa gece uyuyo hwr turlu yoruyo ama gundz daha rahat gece uyusundaBenimkiler de uyandi uyumaya hic nniyetleri yok pazar sabahi hediyeleriuyuyun yavrum yaaaa
Bende bende. O grubun başkanı olmam inşallahEmzirme doneminde kilo alanlar grubunda olcam bu gdslehenuz almadim ama muthis bi istahim var tokum ama agzm bos durmasn istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?