2016 Şubat Anneleri

Millet ikiz dogurunca kari-koca helak olur bende 3 cocuk var annem olmasa ölmüşüm annem bi tek hafta sonlari evine gidiyor nasilsa kocam evde yalniz kalalım diye. Cocuklardan aksam 10.30dan önce yalnız kalmak ne mümkün. Adam dün uyuyup kaldım diye trip atıp duruyor benim işim olmadıkça çocuklarla ilgilendiği yok. İşim olunca da ilgilenmesi sadece büyük kızı kucuklerden uzak tutmak. Küçükleri kucağıma alayım oyalayim aglatmayim oynatayim demiyor aglayinca hemen gaz cikarma pozisyonuna geciyor gaz maz kalmadi cocuklarda hareketlendiler cikariyorlar al kucagina azcik diyorum orali bile olmuyor. Ev işlerine yardim etmediği halde cocuklari da yormuyor ki uyusunlar güzelce. Sonra da sinir küpü oluyor bunlar niye uyumuyor diye. Ben hepsine nasil yetiseyim. Ne hakla sinirleniyorsun canım çıkıyor benim bütün gün diyorum onu da kabul ediyor ama bugün böyleyim napiyim diyor gel de dedikodusunu yapma. Bi de bana söylenip duruyor ne yazip duruyorsun diye deşarj oluyorum ben kk.da ona dokunma bari diyorum. 4 ay oldu daha sadece 1 gece çocuk salladi onda annem yoktu ikisiyle ayni anda baş edemedim o yüzden çağırdım. Gündüz de benden daha uykulu adam. Annesinin evinde her işi de yapıyormuş bu ne rahatlığı anlamadim

Delilik diyeceksiniz belki ama koydum kafaya bir kere. ( İg deki paylaşımımı ve konuyu Bilmeyenler için foto da atıyorum )

Yıkanabilir bebek bezi. Başta pişikten sebep aklıma sokmuştum , sonrasında Bezlerdeki emici kimyasal içeriklerden ötürü iyice karar verdim.

Aslında şuan elimdekiler az. Çünkü eskisi kadar olmasa da hala çok bez değişiyorum genelde 6kakalı bez alıyorum. 4olunca kabız mı diye panikliyorum (şaka)

Bu bezlerde önemli olan iç bez. Çünkü dış cover kısmının çok bulaşması olmaz deniyor. Ama onda da en azından yıkanması kuruması vs için 10tane olsa iyi deniyor.
Cover larda beden ayarlanabiliyor.
İç bezlerde çok çeşit var, bambusu mikrofiberi vs... En sağlıklısı şimdilik bambu gibi. Ama onlarda da kuruma sıkıntıları varmış.
Neyse çok detaylandırmayayım çünkü şuan yazdıklarım deneyimlerm değil.
Kendi deneyimlerim olduğu zaman tekrar konuşuruz bu konuyu

Hımmm en önemli akla gelen sorulardan biri, nasıl yıkayacağım. 60derecede yıkamak yeterli oluyor. Eskisi gibi kaynatmalara gerek yok.
İki günde bir yıkamalık kadar iç bez almak lazım.
Geceleri çift kat kullandığımızı var sayarsak bu sayının en azında 15 olması gerektiğini düşünüyorum.

Kakalı bezler için ise iç liner bezler var. Belki duymuşsunuzdur, yatalak hastalarda da kullanılır. bez üstüne kapır ğpeçete gibi bir malzeme. Kaka yaptığı zaman o liner parçayı alıp çöpe wc ye atılabiliyor, böylece sıvı kaka bezde kalıyor.

Oturtabilir miyim kullanabilir miyim tereddütlerim vardı o yüzden yurtdışından toplu sipariş vermeye çekiniyordum. Deneme için bu çok iyiy oldu.

Babyneo ların tanesi normal fiyatı 39,90 ben indirimden 19,90a aldım. Yurtdışından temin etsem de bu fiyatlarda oluyordu.tabi marka marka değişebiliyor.
Her bir cover içinde birer tane iç bezi var.

İndirimden haberim yoktu tamamen tevafuk denk geldim. Sadece o mağazada oldupunu sanmıyorum ama int sitesinde indirm yokmuş.
Kendi sitesinde de 5al 4öde kampanyası var ama e bebekteki gibi yarı fiyatına denk gelmiyor

Özeten böyle.
Ne özet beee 865oparafraf olmuş
ay bana konuşmak olsun anlatmak olsun ben anlatırım

Kilo verilir de insan bir an önce vermek istiyor zaten psikolojim pek iyi degil en azindan aynada ve üstümü giyerken biraz iyi hissedeyim

Kilo verilir de insan bir an önce vermek istiyor zaten psikolojim pek iyi degil en azindan aynada ve üstümü giyerken biraz iyi hissedeyim
Haklısın. Biz de öyle millet var ki hemen bi baştan aşa süzüyor, aa hiç kilo vermemişsin bakışları var. Kedi ebru şallıdan az kilo alıp hemen toparlamış sanki
Bir de hiç sağlıklı yaşamıyorsun bakışı var

Onlar yetiyor zaten insanı strese sokmaya
Ben kilo verip hamile kalmıştım. Önceki büyük kıyafetlerim duruyordu, onlar durmasa çok sinir olurdum kesin:/

Herkes öyle diyor hakkaten. Hele kv.m çok iş yapmaktan hemen vermus kiloyu. İş dedigi de eltileriyle birlikte oturmuş bi süre. Tamam zor ama kv.m evde yemek yapıp bulaşık yikamis önceden abur cubur yoktu ben sinirimden yiyorum gidip gelip tatli bi sey atiyorum agzima. Onu yapmasam cocuklara bagircam bi sey yapcam diye korkuyorum yemin ederim. Sinirlerim gercekten bozuk kv.in iki oğlu var aralarinda 8yaş var ben 3 bebek birden buyutuyorum benimle kiyasliyor kendini. Ben şu an rahatmisim o çok zorluk çekmiş herkese şöyle patlatasim var. Köyde kalsik bi gece de getir kızım birini de ben sallayim demedin ne kolaylığı

Bizde de salya çok, baloncuk çok, önlük bağlıyorum, sık sık değiştiriyorum, hep ıslanıyo

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun iç bezleri nerden alcaz?

Sinir bozucular kvdeler banada diyodu sütün yaramıyor bende niye yaramiyor kilo aliyoya yarıyor dedim eveledi geveledi sonra Oyle diyince gec yariyor dedi doktoruma sordum kilo aliyo yarıyor sütün dedi ufak doğdu bizimkisi anlamio kvde illa dicem farklı bebek doğum kilosu Takmiyorum ben dediği zaman bile cevap vermiyorum ne kadar meraklilar tosun bebeğe sonra büyüdü zamanda niye sisko bu cocuk derler sinirleniyorum ya bilmiş konuşunca işte konuşmak için konuşuyor ama bos faso fisooo

Aynen ya.yalanin boylesi.dedim zaten biraz daha abartsaydin diye
Ya bir de sütün vardr yine memnun olmazlar.yookkk kesin yaramiyordur.test etmisler tabi.bir de demediler mi ayy doğduğu gibi kalmış.yalanin batsin yaw.bir kere cocugu ilk defa goruyosun.destekli at bari.
Allahtan kv dem bisey demiyor.
Ya insan bilse de herseyin yolunda olduğunu yine de bu tarz konuşmalar insanin canini sıkıyor.bir de gerckten kilo almayan hic gelismeyen bebegi olanlar boyle konuşmalara maruz kalnca eminim cok uzuluyorlardr.kimsenin hakki yok yani zaten bebekle ugrasmkn yorulan taze anneyi strese sokup germeye.cvplarini vermk lazim

Süt alerjisine zarar-ı olur mu ki ya ????
Bilmiyorum ki canım ben de diyetteyim ya o yüzden denemeye cesaretim yok ama belki faydası olan arkadaş olur. Her şeyden tırsar oldum. Bizim doktor Bifiform damla verdi Bebek için size kullanmanız için verdiler mi bir şey?

Bizde de salya çok, baloncuk çok, önlük bağlıyorum, sık sık değiştiriyorum, hep ıslanıyo

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun iç bezleri nerden alcaz?
İç bez araştırıyorum
Baby neo 2 tanesi 11tl ye aatıyor
O ne beee dedim görünce

Bi kadın yazmış bana ben dikiyorum diye. Ona sordum o 5tane 35tl ye satıyor.
En kötü ihtimalle yurtdışından alabilirim onu. Oda 10günde geliyor alva baby diye bir yrrden alıyor arkadaş

Artık zayıflama vaktim geldi,, yeter tombili geziyorum ortalıkta varmı başlayacak olan kızlar birlikte verelim şu kiloları yahu hiç birşeyim olmuyor bu Halife'de alısverıs yapmak istemıyorum zaten yapamıyorm
ben istiyorum canımm benimgöbeğim var çok sanki hamileymişm gibi arkadaşımbaşlamış bir ayda 5 kilo vermiş limonlu su içiyormuş günde 1 lt benim kuzım zaten emmiyor zar zor arada ekşi sütün tadını bozarmı acaba

Canım otrivine ağır burun spreyi canım bence kullanma onun yerine bir su bardağına 1çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat at burnuna çek bnm sürekli burnum tıkalı koku bilene almıyorum artık uzun zaman oldu koku almayalı oğlum ek gıdaya geçer geçmez burun spreyi mi kullanacağım bn ömür boyu kullanmak zorundayım

Hımm anladım canım teşekkür ederim
Biraz maliyetli ve zahmetli bir uygulama
İnşallah ben de araştırır ve uygularım

Hımm anladım canım teşekkür ederim
Biraz maliyetli ve zahmetli bir uygulama
İnşallah ben de araştırır ve uygularım
Aslıdna deneme ile kalınmaycaksa maşiyetli olmuyor. Hatta uyguna geliyor.
200liraya hallettım demişti bir ark.
35tl. 60lı pakete veriyorum zaten

Değişik olduğu için ve yapılır mı yapılmaz mı diye düşünce olduğu için eşlere bunu anlatmak ve onay almak biraz zor oluyor

Emzirme doneminde kilo alanlar grubunda olcam bu gdsle henuz almadim ama muthis bi istahim var tokum ama agzm bos durmasn istyrm

Emzirme doneminde kilo alanlar grubunda olcam bu gdsle henuz almadim ama muthis bi istahim var tokum ama agzm bos durmasn istyrm
Bende bende. O grubun başkanı olmam inşallah
Başta ebnde her emzirme sonrası iki üç dilim tstlı gömüyordum. Şimdi bir iki bardak suyla idare ediyorum.
Bu iş bitince çok pis kilo alırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…