Allah sabır versin. Benimkide 100 m de oturur. Etradım komşularımnhep akrabaları. 24 saat izleiyoruzBenimkini cagirmasina gerek yok.ayni binadayiz zaten
7/24 dolum işlemi yapiliyor
Cok haklisin elbet.maalesf bunlari da biliyorum ama yapım böyle degstremiyom sonra uzuldgmle kaliyorumGaza getirmek gibi olmasın ama artık günümüzde sessiz kalan eziliyor canım maalesef. Özellikle eşine karşı kendi hakkını koru. Valla ben sinirlenince çatır çatır söylüyorum ağzıma geleni diğer türlü o üste çıkıyor. Sadece karı-koca iliskisinde değil tüm ilişkilerde maalesef durum böyle. Haklı olduğun zaman bağıra çağıra hakkını araman lazım
Oh cok sukurOffffff benim kp.in de arsası vardı oraya ev yaptırıp onlar ve eltimler aynı binada yaşama hayali vardı. Kv.m de içten istiyordu ama dil olarak ağzımızı arıyor bi yandan da zor olur iki gelin arasını bulmak falan diyordu. Ben de çok samimiyet mutlaka kavga getiriyor ben eşimin ne babasıyla aynı işi yapmasını isterdim ne de o kadar yakın oturmak dedem bize çok çektirdi babamı annemi cok ezdi diyordum. Neyse ki arsa satıldı
Konuştkça gitme yaanına. Herkes gelini bile gelmiyor desin... Ben öle yapıyorum uzak kalırımOyle cnm sessz kalinca iyice daha cok konusuyolar
Kv sine kendini ezdrmeyen cvbini veren gelinlerin alinlarindan operim.maalesef değişmeyen bi yapim var.hosnut olmasam da boyleyim susarim icime atarim.esime soylerm bazen ama o da hic anlamaz
Sayginin susmakla olmadigini en azndan kizlarima ogretrm umarim.bari onlar benim yanlismi yapmasnlar
Hımm sahi mi, iyi o zaman ben de onda yapayım, teşekkürler :)Sen kolaf simetri felan diyince soylemeye utabir oldum ama paintte yaptim inanir misin :):):)
Hakikaten ya herkesinki bi garip:)) eskiye dönerse iyi yine benimkinin bi değişti hala aynı uyumaya tövbeli sanki sıpaKeske olsa da emzirseler anca konusmayi biliyolar cock duruyo sessiz sessiz cocuugu emzrsene diyo cock ya emecek ya uyucak durmasn yani oyle istyo heralde
Insallah canim 2. Ay asisndada olmustu 15 gunde felan dondu eski duzenine
Hep diyorum ki kendime sende iyilikler hosgorulukler yapma.yaptikca karşı taraftsn beklentye giriyo insanKonuştkça gitme yaanına. Herkes gelini bile gelmiyor desin... Ben öle yapıyorum uzak kalırım
Maalesf bi kurtulamadk bu egosu tavan bencil fitnecilerden!!Allahımm herkesinki mi aynı yaa
Canım herkes farklı biliyorsun bizim cerrah kesinlikle pipiye birşey koymayın hatta sünnet kilodu bile almayın normal sıkı kilot giydirin dedi. Hemen sünnet sonrası normal hayata döndürüyorum gerekirse yürüyen çocuksa direk parka çıkartın diyorum dedi. .Bizimki sabah akşam ver dedi. Ben gece tekrar verdim az gibi geldi. Birde fito kremle furacin verdi ikisini karıştırıp sürmeye başladık. Yarın da banyo yaptırabilirainiz dedi. Size oturma banyosu da vermişlerdi galiba. Onu da sordum gerek yok dedi. Beze vazelin sürelim dedim ona da gerek yok dedi. Pipiye kağıt bardak kesti koydu değmesin diye. Bizim sünnetçi yenilere pek açık değil yani
Bi kaç günden bişey olcagini sanmam canim bizde 5doğunluyuz 6da gelin dediler 3ünde olduk
Evet cnm doğru söylüyosun her dr farklı şey öneriyor. Ateşi çok şükür çıkmadı. Dün 3 defa verdik. Bugün 2 ye düşürdüm. Bardağın ağzı açık hava alıyor zaten hem pipi de değmiyor içim rahat ediyor. Yrn yıkayabilirsiniz dedi. Siz suyuna birşey koydunuz mu?Canım herkes farklı biliyorsun bizim cerrah kesinlikle pipiye birşey koymayın hatta sünnet kilodu bile almayın normal sıkı kilot giydirin dedi. Hemen sünnet sonrası normal hayata döndürüyorum gerekirse yürüyen çocuksa direk parka çıkartın diyorum dedi. .
Vazelinden başka bir krem vermedi. Vazelinde pipi beze yapışmasın diye..
Calpol ise ağrısı sızısı olabilir sonuçta bir parça deri kesiliyor rahat geçirsin huysuzlanmasın diye. Birde calpol güzel uyutuyor. Sadece 3 gün verin dedi. Ben seninkinin ateşi var diye soruyorsun zannettim. Yoksa sabah akşam ver calpolu. Ateşli iken 8 saatte bir.
Gundz uykumuz cok az bizimde malesef gecede iyice yorup yatrmam lazmHakikaten ya herkesinki bi garip:)) eskiye dönerse iyi yine benimkinin bi değişti hala aynı uyumaya tövbeli sanki sıpa
Konus ne dersede cevap verme icin rahatlar en azindan o bsy dersede duyma.buyumesin olayGidip simdi konuşacam nasılsa kizlar uyudu
Ha anlar mi anlamaz yine uste cikar beni suçlar
Kendisi kerestenin tekidir
Ama olsun varsin yine anlamasin kizsin
Hic degilse ben rahatlarim
Senin durumun çok vahimmis yaAllah sabır versin. Benimkide 100 m de oturur. Etradım komşularımnhep akrabaları. 24 saat izleiyoruz
Bizimkisi cocuklardan firsat oldugu surece normal. Bazi babalarda eşine anne gozuyle baktığı için ilk basta cinsel soğuma olabiliyormuş bence biraz zaman ver eşine bu arada süslen püslen evde ilgisini çekmeye çalış. Zaten normalde yapmamız geteken sadece eş için süslenmekKizlarr seyyy :/ :/ dogum sonrasi cinsel hayati normale dönemeyen var mi? Normal bi durum degildir herhalde bu demi? Herşey iyi hos guzel ama Kocam bana dokunmamaya yemin etmis gibi...
He ya konuştumKonus ne dersede cevap verme icin rahatlar en azindan o bsy dersede duyma.buyumesin olay
Senin fıstık nasıl kilo alsınki hepsi boya gitmiş :))) Maşallah.. Anne baba olarak uzunsanız normal ilerliyordur zaten, ama yinede bebeğin tiroitlerine baktırmadıysanız bir baktırın benceannişler.kızım çok kilo alamıyor galiba. dün 4 aylık olduk 6200 geldi. 3 aylık iken 5800 idi. sütüm var ama hanfendi ter öğün tek meme çalışıyor. ikinciyi mümkünü yok içmiyor. zayıf kaldı galiba.gerçi boyuna gidiyor herhalde diye teselli buluyorum. boyu 69 olmuş.sizde boy kilo nasıl gidiyor. ayda 400 gr alan var mı.doktorları ne diyor
Ayni bizKizlarr seyyy :/ :/ dogum sonrasi cinsel hayati normale dönemeyen var mi? Normal bi durum degildir herhalde bu demi? Herşey iyi hos guzel ama Kocam bana dokunmamaya yemin etmis gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?