2016 Şubat Anneleri

Cok haklisin elbet.maalesf bunlari da biliyorum ama yapım böyle degstremiyom sonra uzuldgmle kaliyorum
Sonu stres oluyo.bosuna mi girdm erken menopoza.kim girmis 24 ünde
Hep stres dedi doktorlarda
Keşke boyle olmasam

Oh cok sukur
Yakin oturdukca kesinlikle sorunlar artiyor
Beklentiler oluyor dedikodu fitne kiskanclik
Uzaklik en guzeli

Konuştkça gitme yaanına. Herkes gelini bile gelmiyor desin... Ben öle yapıyorum uzak kalırım

Keske olsa da emzirseler anca konusmayi biliyolar cock duruyo sessiz sessiz cocuugu emzrsene diyo cock ya emecek ya uyucak durmasn yani oyle istyo heralde

Insallah canim 2. Ay asisndada olmustu 15 gunde felan dondu eski duzenine
Hakikaten ya herkesinki bi garip:)) eskiye dönerse iyi yine benimkinin bi değişti hala aynı uyumaya tövbeli sanki sıpa

Konuştkça gitme yaanına. Herkes gelini bile gelmiyor desin... Ben öle yapıyorum uzak kalırım
Hep diyorum ki kendime sende iyilikler hosgorulukler yapma.yaptikca karşı taraftsn beklentye giriyo insan
Yapmasam daha iyi en azından yapmadm hakettim derim.ne kadar ozveri o kadar beklenti cunku
Ee beklentin boyle olumsz karşilik bulunca o zaman kendine sovuyorsun.aptalsin hakettin diye

Gidip simdi konuşacam nasılsa kizlar uyudu
Ha anlar mi anlamaz yine uste cikar beni suçlar
Kendisi kerestenin tekidir
Ama olsun varsin yine anlamasin kizsin
Hic degilse ben rahatlarim

Canım herkes farklı biliyorsun bizim cerrah kesinlikle pipiye birşey koymayın hatta sünnet kilodu bile almayın normal sıkı kilot giydirin dedi. Hemen sünnet sonrası normal hayata döndürüyorum gerekirse yürüyen çocuksa direk parka çıkartın diyorum dedi. .
Vazelinden başka bir krem vermedi. Vazelinde pipi beze yapışmasın diye..
Calpol ise ağrısı sızısı olabilir sonuçta bir parça deri kesiliyor rahat geçirsin huysuzlanmasın diye. Birde calpol güzel uyutuyor. Sadece 3 gün verin dedi. Ben seninkinin ateşi var diye soruyorsun zannettim. Yoksa sabah akşam ver calpolu. Ateşli iken 8 saatte bir.

Evet cnm doğru söylüyosun her dr farklı şey öneriyor. Ateşi çok şükür çıkmadı. Dün 3 defa verdik. Bugün 2 ye düşürdüm. Bardağın ağzı açık hava alıyor zaten hem pipi de değmiyor içim rahat ediyor. Yrn yıkayabilirsiniz dedi. Siz suyuna birşey koydunuz mu?

Gidip simdi konuşacam nasılsa kizlar uyudu
Ha anlar mi anlamaz yine uste cikar beni suçlar
Kendisi kerestenin tekidir
Ama olsun varsin yine anlamasin kizsin
Hic degilse ben rahatlarim
Konus ne dersede cevap verme icin rahatlar en azindan o bsy dersede duyma.buyumesin olay

Kizlarr seyyy :/ :/ dogum sonrasi cinsel hayati normale dönemeyen var mi? Normal bi durum degildir herhalde bu demi? Herşey iyi hos guzel ama Kocam bana dokunmamaya yemin etmis gibi...

Kizlarr seyyy :/ :/ dogum sonrasi cinsel hayati normale dönemeyen var mi? Normal bi durum degildir herhalde bu demi? Herşey iyi hos guzel ama Kocam bana dokunmamaya yemin etmis gibi...
Bizimkisi cocuklardan firsat oldugu surece normal. Bazi babalarda eşine anne gozuyle baktığı için ilk basta cinsel soğuma olabiliyormuş bence biraz zaman ver eşine bu arada süslen püslen evde ilgisini çekmeye çalış. Zaten normalde yapmamız geteken sadece eş için süslenmek

Konus ne dersede cevap verme icin rahatlar en azindan o bsy dersede duyma.buyumesin olay
He ya konuştum
Yalanci iftiraci annen benim icin is yapmiyo dediğinde niye evet dedin dedim
Yok efendim annesi mutlu olurmus ayni dusuncede oldgmzda.yok efenim zaten yapmasanda ne olcak durmayan bi bebek var.
Annemin huyu iste herkesin arkasndan konusur elestrir.en iyi kendisidr ona gore.bosver dedi.
Niye boşveriyom ya bi yandan bebek bi yandan hergun is yemek canım çıkarken kalkip arkamdan bi is yapmiyo demenzi niye hazmedeyim.
Insan niye ogluna gelinini kötüler ne buyuk gunah bilmiyor mu dedim
Ha bakma oyle aslan kesildigme bagirip cagiramadan miy miy miy da olsa soyledim
Ne buyuk is yapmisim ama aferin bana
Millet benim kv min ceyregi tiplerin yuzune yüzüne saydirirken ben anca arkasindan ogluna iki laf ettim de ne buyuk is yaptm diye sevindim.pravo bana

Senin fıstık nasıl kilo alsınki hepsi boya gitmiş :))) Maşallah.. Anne baba olarak uzunsanız normal ilerliyordur zaten, ama yinede bebeğin tiroitlerine baktırmadıysanız bir baktırın bence

Ayni biz
Biz de öyle dogumdan beri bisey olmadi.hoş olmasın da zaten sevmiyom o isi de adam da tuhaf dediğin gibi yeminli sanki.dokunmuyo bile.bisey olcak diye korkuyo resmen
Ben biraz bozuluyom ama olsun canima minnet.ne halim var ne istegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…