- 30 Ocak 2015
- 19.921
- 29.070
- 798
- 29
Ay canim aynisi bendede var iyi hos ama dk basi ac mi diyince insan sinir oluyo yeni emzryrm cocuk elini agzina sokuyo doymadı mi acaba diyo ben mi cekyrm memeden kendi birakiyo demekki doyuyoda birakiyoKaynanam gene laf sokmalara basladineymis doymuyomusta o yuzden elini emiyormus Manyak kari delirtcek beni doymayan cocuk elmi emer aglar zirlar uyumaz bide 4 cocuk buyutmus cahillll ay sinirlerim hopladi cildircam vurcam agzina terligi ya oglum 3300 gr 50 cm dogdu suan 7300 gr 64 cm (masaallah subhanallah) doymayan cocuga bakin sadece anne sutu aliyor
Keske olsa da emzirseler anca konusmayi biliyolar cock duruyo sessiz sessiz cocuugu emzrsene diyo cock ya emecek ya uyucak durmasn yani oyle istyo heraldeCocugu ac bırakıp keyif alıyoruz sanki yaa sütleri olsada onlar emzirse
Insallah canim 2. Ay asisndada olmustu 15 gunde felan dondu eski duzenineİnşallah düzeni değişmiyodur canim ya
Hayırlı olsun canım. Ne hediye aldın
Ayağına yatır salla canımKiyamam ona.
Kızlar çok kötüydü uykumda tuttu beni.ağzıma almiyim adını.ses çıkartamadım okumaya başladım içimden.bebeğim nasıl çırpındı.ellerini vurdu yatağa pat pat kuş gibi.elini tutayım dedim tutamadım.besmeleyi yüksek sesle çekmeye çalıştım sesim de çıkmadı.Allahım sen Koru hepimizi...nasıl uyucam şimdi beeeeennn eşim de yok yanımda...ay ne olursa olsun.Allah kimseyi ayırmasın.iyi-kötü çok şükür sana Allahım...
Bebeğim çok ağladı birkaç gündür belki o yüzdendir.içim daralıyordu zaten
Değişiklik lazım biraz.
Kızlar benim oğlanların eli ayagı hep su içinde hep ter kalında giymiyorlar niye oluyor sizde var mı siliyorum 5 dk sonra yine sudan çıkmış gibi el ayaklar
Kizlar buyuk kizim geceden beri kusuyor hastaneye getirdik serum takili suankucugude kv ye biraktim,biberonda tutmuyor nasil mama icirecek bilmiyorum aklim bi yandanda onda Ha bide yanda 3.5 aylik bi bebek var,annesi babasi sapur supur oyle bir opuyorlar ki cocugu vakumladilar resmen Ben hala gidisindan ellerinden bazen kacamak yapip yanagindan bir kere opuyorum kiyamiyorum Agzinin o sut kokusunun icime cekiyorum oyle guzel kokuyor ki cennet cennet
@serpp @ozlemm1990 cok sagolun kizlar.Kizim rota virusu kapmis hastanede bile yatabilirizsalgin varmis galiba aman diyik dikkat edin.Kucuge de bulasmasin onunki daha kotu dedi dr da 8 10 gun ceker dedi off insallah iyilesir bir gunde suzuldu cocuk
Ayni benimkisi de oyle bir de isiriyo benimki isirirken de boyle suclu suclu gozum bakiyo tepki vercem mi diye galiba :)))
annişler.kızım çok kilo alamıyor galiba. dün 4 aylık olduk 6200 geldi. 3 aylık iken 5800 idi. sütüm var ama hanfendi ter öğün tek meme çalışıyor. ikinciyi mümkünü yok içmiyor. zayıf kaldı galiba.gerçi boyuna gidiyor herhalde diye teselli buluyorum. boyu 69 olmuş.sizde boy kilo nasıl gidiyor. ayda 400 gr alan var mı.doktorları ne diyor
huzurunmeraklisi Can'ım bizim de momfortbaby bizim de kilo 6600 boy 62 cm yenidoğan aparatı vardı ama oğlum hiç sevmedi onunla bir türlü beceremedik geçen gün aparatsız koydum yerleştirdim rahat oldu dışarda dolaştık bir süre fakat boyu daha kısa geliyor galiba ağzı hep kol askısına geldi ben de askıyı bir elimle çekiştirdim de öyle taşıdım. Ama büyük rahatlıkmış ben kucakta hiç taşıyamıyordum 5 dk da sırtım ağrıyordu 20 dk falan gezdim hiç Ağrı'm olmadı daha gezsek de olmayacaktı muhtemelen de bizim beyefendi kusunca işler bozuldu
Yaa anneler bebeklerinizin kilosunu boyunu yazar mısınız ya , dogum kilosunuda. Eşimin gözüne sokmak istiyorum ne kadar fark oldugunu
Oyle cnm sessz kalinca iyice daha cok konusuyolarOl bence cesaretli meydanı bos buluyorbenimki de konuşuyordur ve benimki de hak verir annesine eminim :)) ama sırası gelince ufak uyarılarda bulunuyorum.
Ayyy sinir oldum simdiBen gecen ona demstim kadin alacam bahar temzligine.sonra iptal ettm kadini.bebek yattkca kendi elimle yaparm daha iyi dedim
Esime diyo iste kadin alacakmis temzlige.ne gerek var yapsın iste.yapmiyo temizlik
halbuki esim biliyo kadini iptal ettgimi.bosa birsuru para vermiyim ben yaparm demistim.ona ragmen sesini cikarmadi kerestem.evet evet dedi
Dun de alisverse cikmistm.kv diyo gitti aksama kadar sokakta kaldi nereye gitti acaba
Sonra fisir fisir seslensler ve esim uyandi telszi kapatti
Oyle cnm sessz kalinca iyice daha cok konusuyolar
Kv sine kendini ezdrmeyen cvbini veren gelinlerin alinlarindan operim.maalesef değişmeyen bi yapim var.hosnut olmasam da boyleyim susarim icime atarim.esime soylerm bazen ama o da hic anlamaz
Sayginin susmakla olmadigini en azndan kizlarima ogretrm umarim.bari onlar benim yanlismi yapmasnlar
Hadi ya eşinin tayini yüzünden mi yaşıyorsunuz orda. Insallah daha güzel bi yere tasinirsiniz o zamana kadar da çocukların büyümüş olur onlarla oyalanirsin o zamana kadarAahh ahhh oyle bir yerdeyimki ne kuafor ne bir cafe cok sıkıcı gezecek tozacak yer de yok
Eşin çok ayıp etmiş canım ya. Kv ne derse desin arayı bulması gerekirdi. O kendi annesiyse sen de eşisin, hayat arkadaşısın. Bi şekilde susturacak ne söylüyorsa da sana söyleyecek başkasına değil. Bence telsizden duyduklarını ve çok kırıldığını söyle bir an önceYok daha söylemedim ama kararszm sanırım soylesem iyi olacak.
Benimkide hep oğluşunu arar oğluşu hemen annesine koşar hadi dolduruşa!!Bu bebek telszleri sadece bebegi dinlemk icin degilmis.cok amacli oldgunu gordm bugun.hoş canimi sıktı o ayrı da
Bebek yatiyordu ben mutfaktaydm uyaninca esim ve kv gitti yanina
Telsz acik tabi.konusmalarini duydum
Kv beni cekistiriyordu ogluna.o da bir guzel dinliyor tastik ediyordu.cok sinir oldum ya
Sen kolaf simetri felan diyince soylemeye utabir oldum ama paintte yaptim inanir misin :):):)Canım maşallah harika olmuşlar
Fotoğrafları hangi programda kolaj yaptın, ben de buna benzer foto çektim ama simetrik olucak şekikde kolaj yapamadım, birleştiremedim
Icmden konusmk gelmeyince soguk davrandim.suratin niye asik diye sorguya gecince soyledm iste duydum diye.yorum bile yapmadan susturdu.yavuz hirsiz ev sahibini bastirir ya.bizi niye dinliyosun ne meraklisin kahve ondan gecikti diye atarlnmaya basladi.buyuk kızim vardı diye bişey demedm.o da gitti.gerizekalıEşin çok ayıp etmiş canım ya. Kv ne derse desin arayı bulması gerekirdi. O kendi annesiyse sen de eşisin, hayat arkadaşısın. Bi şekilde susturacak ne söylüyorsa da sana söyleyecek başkasına değil. Bence telsizden duyduklarını ve çok kırıldığını söyle bir an önce
Yaa hadi gelin el kızı sevmiyorsunuz ama artık çok geç oğlun yuva kurmuş mutluluğunu ister insan. Neden mutsuz olmasını istersin sus biraz tut çeneni oğlun ailesiyle mutlu olsun üstelik bu kv.ler kendi kv.sinden çok çekenlerBenimkide hep oğluşunu arar oğluşu hemen annesine koşar hadi dolduruşa!!
Benimkini cagirmasina gerek yok.ayni binadayiz zatenBenimkide hep oğluşunu arar oğluşu hemen annesine koşar hadi dolduruşa!!
Gaza getirmek gibi olmasın ama artık günümüzde sessiz kalan eziliyor canım maalesef. Özellikle eşine karşı kendi hakkını koru. Valla ben sinirlenince çatır çatır söylüyorum ağzıma geleni diğer türlü o üste çıkıyor. Sadece karı-koca iliskisinde değil tüm ilişkilerde maalesef durum böyle. Haklı olduğun zaman bağıra çağıra hakkını araman lazımIcmden konusmk gelmeyince soguk davrandim.suratin niye asik diye sorguya gecince soyledm iste duydum diye.yorum bile yapmadan susturdu.yavuz hirsiz ev sahibini bastirir ya.bizi niye dinliyosun ne meraklisin kahve ondan gecikti diye atarlnmaya basladi.buyuk kızim vardı diye bişey demedm.o da gitti.gerizekalı
annişler.kızım çok kilo alamıyor galiba. dün 4 aylık olduk 6200 geldi. 3 aylık iken 5800 idi. sütüm var ama hanfendi ter öğün tek meme çalışıyor. ikinciyi mümkünü yok içmiyor. zayıf kaldı galiba.gerçi boyuna gidiyor herhalde diye teselli buluyorum. boyu 69 olmuş.sizde boy kilo nasıl gidiyor. ayda 400 gr alan var mı.doktorları ne diyor
2. Ay aşısını 14-15 nisan( bir aşı için belli gün oluyordu ya) arası olduk. 3. Ayda rota olduk. Şimdi 4. Ay aşısını 9 haziranda olacağı, değil mi? 8 haziran doğumlu o gün hemşire yok 9 u gelin dedi?
Offffff benim kp.in de arsası vardı oraya ev yaptırıp onlar ve eltimler aynı binada yaşama hayali vardı. Kv.m de içten istiyordu ama dil olarak ağzımızı arıyor bi yandan da zor olur iki gelin arasını bulmak falan diyordu. Ben de çok samimiyet mutlaka kavga getiriyor ben eşimin ne babasıyla aynı işi yapmasını isterdim ne de o kadar yakın oturmak dedem bize çok çektirdi babamı annemi cok ezdi diyordum. Neyse ki arsa satıldıBenimkini cagirmasina gerek yok.ayni binadayiz zaten
7/24 dolum işlemi yapiliyor
Allahımm herkesinki mi aynı yaaBenimkini cagirmasina gerek yok.ayni binadayiz zaten
7/24 dolum işlemi yapiliyor
Cektiklerini bize cektireceklernyada oğluşlarını bizi yakıştırmıyorlar kendi sectiği kız değilim malesef...Yaa hadi gelin el kızı sevmiyorsunuz ama artık çok geç oğlun yuva kurmuş mutluluğunu ister insan. Neden mutsuz olmasını istersin sus biraz tut çeneni oğlun ailesiyle mutlu olsun üstelik bu kv.ler kendi kv.sinden çok çekenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?