2016 Şubat Anneleri

Ay canim aynisi bendede var iyi hos ama dk basi ac mi diyince insan sinir oluyo yeni emzryrm cocuk elini agzina sokuyo doymadı mi acaba diyo ben mi cekyrm memeden kendi birakiyo demekki doyuyoda birakiyo

Cocugu ac bırakıp keyif alıyoruz sanki yaa sütleri olsada onlar emzirse
Keske olsa da emzirseler anca konusmayi biliyolar cock duruyo sessiz sessiz cocuugu emzrsene diyo cock ya emecek ya uyucak durmasn yani oyle istyo heralde
İnşallah düzeni değişmiyodur canim ya
Insallah canim 2. Ay asisndada olmustu 15 gunde felan dondu eski duzenine

Hayırlı olsun canım. Ne hediye aldın

Ayağına yatır salla canım Kiyamam ona.

Allah razı olsun canım, gecen hafta doğum günüydü okulda giymesi için takım almıştım, bu sefer öyle pahalı bişy düşünmüyorum, süslü püslü mühğrler var öğretmenliğine özel mühür yaptırmaya karar verdim

caanım korkulacak bişy değil panik yapma tıptaki adı uyku felci
bilincin acık ama hareketin kısıtlı oluyor
bende sık sık oluyor dua ile geciyor artık korkmuyor :)

Kızlar benim oğlanların eli ayagı hep su içinde hep ter kalında giymiyorlar niye oluyor sizde var mı siliyorum 5 dk sonra yine sudan çıkmış gibi el ayaklar

bizde de var anlamadım gitti :)
soğuk ter bide

@serpp @ozlemm1990 cok sagolun kizlar.Kizim rota virusu kapmis hastanede bile yatabiliriz salgin varmis galiba aman diyik dikkat edin.Kucuge de bulasmasin onunki daha kotu dedi dr da 8 10 gun ceker dedi off insallah iyilesir bir gunde suzuldu cocuk

çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin

Ayni benimkisi de oyle bir de isiriyo benimki isirirken de boyle suclu suclu gozum bakiyo tepki vercem mi diye galiba :)))

hahahahaha ne zıpırlar yaaa

biz de 4 aylığız gecen gafta 6200 kg boyumuz 61 cm idi boyu cok ıyımıs sizinki maşAllah kuzumaaa

2-3 kez denedim her dafasında ağladı bir dahada denemedim

Yaa anneler bebeklerinizin kilosunu boyunu yazar mısınız ya , dogum kilosunuda. Eşimin gözüne sokmak istiyorum ne kadar fark oldugunu

doğum kilosu 3240 - boy 52 cm
hastahanaeden cıkıs 3100
şimdi 6200 kg - boy 61 cm

Ol bence cesaretli meydanı bos buluyor benimki de konuşuyordur ve benimki de hak verir annesine eminim :)) ama sırası gelince ufak uyarılarda bulunuyorum.
Oyle cnm sessz kalinca iyice daha cok konusuyolar
Kv sine kendini ezdrmeyen cvbini veren gelinlerin alinlarindan operim.maalesef değişmeyen bi yapim var.hosnut olmasam da boyleyim susarim icime atarim.esime soylerm bazen ama o da hic anlamaz
Sayginin susmakla olmadigini en azndan kizlarima ogretrm umarim.bari onlar benim yanlismi yapmasnlar

Ayyy sinir oldum simdi

inşallah canım. Ben de belki senin kv gibi olsa tepki veremezdim. Ama benimki çok sorunlu değil. İnsallah Rabbim mukafatini verir.

Yok daha söylemedim ama kararszm sanırım soylesem iyi olacak.
Eşin çok ayıp etmiş canım ya. Kv ne derse desin arayı bulması gerekirdi. O kendi annesiyse sen de eşisin, hayat arkadaşısın. Bi şekilde susturacak ne söylüyorsa da sana söyleyecek başkasına değil. Bence telsizden duyduklarını ve çok kırıldığını söyle bir an önce

huzurunmeraklisi kupalarda var Turkce öğretmeni adı yazıyor onlarda olabilir. Okulda çay kahve olmasa bazen çocuk sesleri insanı yoruyor ( çok özledim gerçi ) ayrıca ayraç olabilir ismine özel

Benimkide hep oğluşunu arar oğluşu hemen annesine koşar hadi dolduruşa!!

Canım maşallah harika olmuşlar
Fotoğrafları hangi programda kolaj yaptın, ben de buna benzer foto çektim ama simetrik olucak şekikde kolaj yapamadım, birleştiremedim
Sen kolaf simetri felan diyince soylemeye utabir oldum ama paintte yaptim inanir misin :):):)

Icmden konusmk gelmeyince soguk davrandim.suratin niye asik diye sorguya gecince soyledm iste duydum diye.yorum bile yapmadan susturdu.yavuz hirsiz ev sahibini bastirir ya.bizi niye dinliyosun ne meraklisin kahve ondan gecikti diye atarlnmaya basladi.buyuk kızim vardı diye bişey demedm.o da gitti.gerizekalı

Benimkide hep oğluşunu arar oğluşu hemen annesine koşar hadi dolduruşa!!
Yaa hadi gelin el kızı sevmiyorsunuz ama artık çok geç oğlun yuva kurmuş mutluluğunu ister insan. Neden mutsuz olmasını istersin sus biraz tut çeneni oğlun ailesiyle mutlu olsun üstelik bu kv.ler kendi kv.sinden çok çekenler

Gaza getirmek gibi olmasın ama artık günümüzde sessiz kalan eziliyor canım maalesef. Özellikle eşine karşı kendi hakkını koru. Valla ben sinirlenince çatır çatır söylüyorum ağzıma geleni diğer türlü o üste çıkıyor. Sadece karı-koca iliskisinde değil tüm ilişkilerde maalesef durum böyle. Haklı olduğun zaman bağıra çağıra hakkını araman lazım

Kilosu normal diye düşünüyorum ama az mı aldı cok mu bilemedim de boyu maşallah ne kadar uzun

Bi kaç günden bişey olcagini sanmam canim bizde 5doğunluyuz 6da gelin dediler 3ünde olduk

Benimkini cagirmasina gerek yok.ayni binadayiz zaten
7/24 dolum işlemi yapiliyor
Offffff benim kp.in de arsası vardı oraya ev yaptırıp onlar ve eltimler aynı binada yaşama hayali vardı. Kv.m de içten istiyordu ama dil olarak ağzımızı arıyor bi yandan da zor olur iki gelin arasını bulmak falan diyordu. Ben de çok samimiyet mutlaka kavga getiriyor ben eşimin ne babasıyla aynı işi yapmasını isterdim ne de o kadar yakın oturmak dedem bize çok çektirdi babamı annemi cok ezdi diyordum. Neyse ki arsa satıldı

Cektiklerini bize cektireceklernyada oğluşlarını bizi yakıştırmıyorlar kendi sectiği kız değilim malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…