2016 Şubat Anneleri

Biz çok cikamiyoruz dışarı. Bulunduğum yer biraz ters esimsiz sıkıntılı.

Kötü olmuş yaa ( gidip deseydin o an ben duyuyorum arkadan atıp tuttuklarinizi. Bari baska yerde konuşun diye...

Kızlar bebeğimin dünden geceden beri ağlıyor rahatsız az önce de ateşi 38.1 çıktı Ateş düşürücü vermeli miyim acemiyim yardım lütfen
38 i geçtiyse 1 çay kaşığı calpol ver cnm. Ama önce üstünü soy ılık banyo yaptır. Birde öyle ölç. Düşmezse verirsin. Daha da çıkmasın.

Ben gecen ona demstim kadin alacam bahar temzligine.sonra iptal ettm kadini.bebek yattkca kendi elimle yaparm daha iyi dedim
Esime diyo iste kadin alacakmis temzlige.ne gerek var yapsın iste.yapmiyo temizlik
halbuki esim biliyo kadini iptal ettgimi.bosa birsuru para vermiyim ben yaparm demistim.ona ragmen sesini cikarmadi kerestem.evet evet dedi
Dun de alisverse cikmistm.kv diyo gitti aksama kadar sokakta kaldi nereye gitti acaba
Sonra fisir fisir seslensler ve esim uyandi telszi kapatti

Kaynanam gene laf sokmalara basladi neymis doymuyomusta o yuzden elini emiyormus Manyak kari delirtcek beni doymayan cocuk elmi emer aglar zirlar uyumaz bide 4 cocuk buyutmus cahillll ay sinirlerim hopladi cildircam vurcam agzina terligi ya oglum 3300 gr 50 cm dogdu suan 7300 gr 64 cm (masaallah subhanallah) doymayan cocuga bakin sadece anne sutu aliyor

Ay bende oyle sandm nasl alstysa artk ben cok korkyrm boyle seylerden ya lohusalikta olmadi cok sukur esime oldu gorumceme oldu ben dogm yaptgmda yanimda kalmsti bide 3 aylikken ruyamda korkuttuklarini gordm ama ruyaydi nasl uyandgimi bilemedm
Sen hariç herkesi yoklamış yani ayy şakası bile kötü Allah korusun hepimizi dua edip öyle yatmak lazım.

De ki kk de kadınlar in hhepsinjn bebeği böyle :)) normal bu surecte

Maşallah

Daha ne olsun maşallah. Şu dönemde bütün bebekler aynı şeyi yapıyor. Benim oğlumda yumruk yapıyo var gücüyle sokuyo ağzına. Ağzını da açıyor devamlı aranıyor o minnak ağzı

Ay sorma bizimkide oylr benmki zyf dogmadi 3740 dogdu ama aher ay kilo alimi 750 800 kilomuz yuzde ellinin ustundeyms normal dedi boyumuz uzunms masallah dedi ona kiloya oyle dedi dedm demk ki normal degl oyleyse sen surekli emzr sanki ac birakyrm
Cocugu ac bırakıp keyif alıyoruz sanki yaa sütleri olsada onlar emzirse

Sütten hemen sonra verirsen pek faydasını görmezsinki.. Emzirdikten bir saat sonra verilmeli ve bir iki saat sonra da emzirilmeli demişti hemşire. Ben vermedim doktoruma danışıcam önce.
Yok zaten emzir sonra ver demişti de diğeride aç ver dedi emzirmeden önce yani

Ben lohusalık bitti 40 gün sonra bir ay sonra yaklaşık adet oldum 28 Nisan da şimdi 28 Mayıs'ta olmadım yani yumurtlama dönemi başladı diye düşünüyorum
Canim normalmiş 1ay. Benim eltiler olmazdı mesela oluncada uzun uzun olurlardı ben daha olmadıgım için bilemiyorum

Maşallahhh daha nolsun .. He aç cocuk aglamaz sessizce elini emer. Bizi de ruh hastası yapar bunlar ya hiçç takma

C
Kızlar bebeğimin dünden geceden beri ağlıyor rahatsız az önce de ateşi 38.1 çıktı Ateş düşürücü vermeli miyim acemiyim yardım lütfen
canim ver tabiki yarım ölçek cıkarsa biraz daha hemen doktora git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…