Ne kullanıyorsun canım. Ben yurtdışından nova ferrum kullanıyordum bitmişti yaklaşık 1 ay kullanamadım. Benimkinimde değerleri düşük çıktı. Tekrar alacagım ama Türkiyede parabensiz varsa direk onu alayım yurtdışı ile uğraşmayayım.
Ne kullanıyorsun canım. Ben yurtdışından nova ferrum kullanıyordum bitmişti yaklaşık 1 ay kullanamadım. Benimkinimde değerleri düşük çıktı. Tekrar alacagım ama Türkiyede parabensiz varsa direk onu alayım yurtdışı ile uğraşmayayım.
canım bende taktirmayi düşünüyorum da daha doğrusu Dr önerdi emzirdigim için en sağlıklısi bu dedi.ama ben çekiniyorum ağrı oluyor mu takarkeen ..? sonrasında da sırt ağrısı yapıyormuş doğru mu
Takarken 2 dklık bişey ağrı olmuyo diyebilirim canım sonrasında ise bi ağrı yaşamadım sırt vs 4 yıl kullanmıştım bundada 5 ay oldu bence yaptır kafan rahat olur hiç değilse
Takarken 2 dklık bişey ağrı olmuyo diyebilirim canım sonrasında ise bi ağrı yaşamadım sırt vs 4 yıl kullanmıştım bundada 5 ay oldu bence yaptır kafan rahat olur hiç değilse
teşekkür ederim canım taktirayım en iyisi. Hamile kalacam diye korkuyorum. peki adetin kaçıncı gününde taktirdin sen sağlık ocağındaki hemşire 3. günde git dedi
Afedersin ama oda iliski sirasinda belli oluyomus ne bileyim onu taktiramam ben bide korkudan bu ise bi care bulmam lazim:) haplarida her gun icemem aksatirim unutkanim... sen taktirdin mi
Afedersin ama oda iliski sirasinda belli oluyomus ne bileyim onu taktiramam ben bide korkudan bu ise bi care bulmam lazim:) haplarida her gun icemem aksatirim unutkanim... sen taktirdin mi
Kızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi
Kızlar ya birşey sormak istiyorum ilişkş olduktan sonra 3 kez adet gördüm sonra tekrar ilişki ama olmadı. Bn kendimi kastığım için şimdş 3 gündür adetim gecikti. Eşim hsmile değilsindir diyor. Emzirdiğim için gecijme olmuştur değilmi.