Mrb bayanlar kizim 18 ocak dogumlu yani sizinkilerden hemen hemen 1 ay buyuk. emmek hic istemiyo.istahi desem "sifir".kilosu suan 9 kilo boyu 75 cm.sizce kilosu normalmi.cok kucuk minyon duruyo.hic 1 yas bebegine benzemiyo ;(
Mrb bayanlar kizim 18 ocak dogumlu yani sizinkilerden hemen hemen 1 ay buyuk. emmek hic istemiyo.istahi desem "sifir".kilosu suan 9 kilo boyu 75 cm.sizce kilosu normalmi.cok kucuk minyon duruyo.hic 1 yas bebegine benzemiyo ;(
Maşallah canım. Benim kız tam 8 kilo olacakken hasta oldu şimdi 7.5 kilo. Boyunu hiç söylemim zaten. İştahı hastalandı diye epey az. Normalde de çok iştahlı değildir. Sağlıklı olsun yeter :)
Maşallah canım. Benim kız tam 8 kilo olacakken hasta oldu şimdi 7.5 kilo. Boyunu hiç söylemim zaten. İştahı hastalandı diye epey az. Normalde de çok iştahlı değildir. Sağlıklı olsun yeter :)
Emiyomu canim gecmis olsun.emen bebek cabuk taparlanir tekrar benim kiz cook minyon duruyo.4 yasinda oglum var masallah o daha kalipli.bebekligide oyleydi.kizim yarin 1 yasina girecek sanki 9 kilo az gibi geldi bana
Canim zaten senin bebegin kilosu az degilki.benimki yarin 1 yasina girecek 9 kilo.seninkiyle arasinda tam 1 ay var.yani senin bebegin 1 ay sonra ortalama9 bucuk belkide 10 kilo olacak
TTugbas24
canim gebelik gunlerimi ayni temmuz annesi.olucaz allah.nasip ederse sen birazck gec kalmissin :) seninki planlimiydi biz korunurken gebe kaldk
Kızlar doğum günü malzemelerimiz böyle pastamizda bu şekilde bişey olacak tabi ben şimdi mutfak masasına alelade hazırladım burda resim yollarım diye söz verdiğimden daha özenli ve düzgün olacak doğum gününde inşallah
Kiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedir igne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz
Kiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedir igne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz