aminnn canim insallah bu kez he sey guzel olacak :) bende cuma gunu keseyi hayirlisiyla gorurum sonraki hafta yine cagirir sanirim ayyy ne heyecan ne heyecan :)Ewt cok sukur gecen hafta carsamba gordum :) masallah minicik bisey.. iki hafta sonra gel dedi drum bebegide kalbinide goruruz.. hayir dedim ben catlarim o zamana haftaya persembe gelirim.. tm dedi guldu.. insallah bebegimi de gorurum persembe.. cok heycanli yaaa
Unutmusum bu tatli heycani.. Rabbim bu sefer bize bagislasin insallah. .. ammiinn..
Ins cnm.. bol bol dua edelim.. birbirimiz icinde dua edelim.. hergecen sn bebegimiz büyüyor insallah. .aminnn canim insallah bu kez he sey guzel olacak :) bende cuma gunu keseyi hayirlisiyla gorurum sonraki hafta yine cagirir sanirim ayyy ne heyecan ne heyecan :)
bugün ilk kontrolüme gittim vee keseyi gördük çok şükür 10 mm gayet iyi dedi. Biraz yerleşme kanaması olmuş lekelenme olursa korkma dedi. Kan ve idrar tahlili aldı 18inde gidicem tekrar. Ozaman kalp atışlarını duyarız dedi :)İyi yapmışsın mutlaka haber ver bana da ne diyecek doktor
Darisi bize olsun insallaaaaahh gozun aydin :)bugün ilk kontrolüme gittim vee keseyi gördük çok şükür 10 mm gayet iyi dedi. Biraz yerleşme kanaması olmuş lekelenme olursa korkma dedi. Kan ve idrar tahlili aldı 18inde gidicem tekrar. Ozaman kalp atışlarını duyarız dedi :)
Canim cok uzuldum insallah bu sefer bir sikinti olmadan yolumuza devam edecegizTabloya baktım da hepiniz benden büyüksünüz, rahim ağzı kanseri riskimden dolayı Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Sizlere abla diyebilir miyim. :) :)
teşekkür ederim amin inş. siz de güzel haberler alırsınız. Biraz olsun rahatladım bugün, şimdi kalp atışlarını beklemek var sırada inş. onu da duyarız.Darisi bize olsun insallaaaaahh gozun aydin :)
geçmiş olsunTabloya baktım da hepiniz benden büyüksünüz, rahim ağzı kanseri riskimden dolayı Ocak ayında ilk meleğimi kaybettim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Sizlere abla diyebilir miyim. :) :)
Evet cnm bnm adimseda ismimle dua edersin :) allah kbl tsin insIns cnm.. bol bol dua edelim.. birbirimiz icinde dua edelim.. hergecen sn bebegimiz büyüyor insallah. .
Bende tokattayimSen de tokatta misin cnm sehadete gidiyorum
:) BEN FAZLIYA DA GIDIYORUM CANIM AMA HENUZ ONA GITMEDIM BILMIYORUM IKISI ARASINDA KARAR VERICEM BEN IKI YILDIR TOKATTAYIM CNM OKULUMU ACIKTA YAZMIYIM CNM OZELDEN YAZARIM BU AY OLMASAYDI FAZLI ASILAMA YAPACAKTI FIRSAT KALMADI ONABende tokattayimtanışıriz birgün belki. .. ben prof fazlı bey e gidicem be zamandır tokattasin sen okulun nerde
AMINN CNM BU SEFER KUCAGIMIZA ALAALIM DIKKAT ETTIYSEN BI COGUMUZ DAHA ÖNCE DUSUKLER KAYIPLAR YASAMIZ ALLAH BIZI BURDA BULUŞTURDU DEMEKAyyyyyyyyy amma uğraştırdı bu liste işi beniiArkadaşlar bu arada ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 4.5 sene vajinusmusla uğraştım . Bu sürede Rabbim bana mucize olarak bir bebek nasip etti. Ama malesef mutluluğum kısa sürdü ve bebeğimi kaybettim. Çok şükür martta yendim bu illeti 2 aylık çalışma sonucu Rabbim yine bebiş nasip etti. Ama şuan çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan . Daha sevinemedim bile gebeliğime İnşallaah Rabbim bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder.
Sen saadeti de dene bakayım bana da soyle fikrini görüşürüz mutlaka:) BEN FAZLIYA DA GIDIYORUM CANIM AMA HENUZ ONA GITMEDIM BILMIYORUM IKISI ARASINDA KARAR VERICEM BEN IKI YILDIR TOKATTAYIM CNM OKULUMU ACIKTA YAZMIYIM CNM OZELDEN YAZARIM BU AY OLMASAYDI FAZLI ASILAMA YAPACAKTI FIRSAT KALMADI ONA
AMINN CNM BU SEFER KUCAGIMIZA ALAALIM DIKKAT ETTIYSEN BI COGUMUZ DAHA ÖNCE DUSUKLER KAYIPLAR YASAMIZ ALLAH BIZI BURDA BULUŞTURDU DEMEK
CANIM SAHADET BENIM DRUM zaten ben hep ona gıderım kanka olduk artık bılıosun pek sevmezler onu ama ben cok sevıyorum yanı bı yerde onunla aramda duygusal bağ olustu onu bırakıp fazlı ya gıtmek ıstemıyorum ama tup bebek ıcın ona basvurmustuk o da bır asılama yapalım olmassa tup yapalım dedı bu ay asılama yapacaktı ama ben hamıle kaldımSen saadeti de dene bakayım bana da soyle fikrini görüşürüz mutlaka
Amiiin inşallah. Ben bu sefer yavrularımıza sağ salim kavuşacağımıza inanıyorum Allah'ın izniyle.Canim cok uzuldum insallah bu sefer bir sikinti olmadan yolumuza devam edecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?