2016 Şubat Anneleri

tabiki buraya kadar da zor canım ama inan bana tüp bebek hepsini solluyor benim kadar demiştim zaten parantez içinde neyse artık herşey geride kaldı inşallah öyle yada böyle rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Ama ben anladim ki olay stees cunku kendimi tup bebege alisturmistim yazın olacak diye bu ay hic bebek düşünmemiştim hem nasip tabiki hem de stresten uzak olmak cnm senin kadar tabiki ugrasmadim tup bebek hikayelerini biliyorum kendimi hazirliyordum inan psikolojisi bile zorken yaşaması eminim ki cok daha zordur

Neyse kavustuk ya bebislere simdi kötü gunleri geride birakip gelecege umutla bakalim cnm

Canim en son anaannem vefatinda gittim geçen yaz bu senede kısmet diyeyim bebisim dogunca giderim birdahaki yaza kısmet olursa ama çok severim memleketimi:))
Tokatimiz guzeldircnm yemyesil hele almus cok guzel biz balik yemeye gideriz oraya

Adre ben de seninle benzer durumdayım. Bize de doktorumuz yaza kadar müsade etmişti tedaviye başlayacaktık bu aya. Rabbim mucizesini gönderdi çok şükür. Bu arada uyumaktan sohbete katılamıyorum yahu :) Battaniye altında yaşıyorum resmen :)

Rabbim daha fazla bekletmedi şükürler olsun cnm

Ben de yemek yaptim yoruldum yaaa mutfagim genis iki kanepem var uzandım uyudum uyuycam yani pilavimi bekliyorum cok uykum geldi

Rabbim daha fazla bekletmedi şükürler olsun cnm

Ben de yemek yaptim yoruldum yaaa mutfagim genis iki kanepem var uzandım uyudum uyuycam yani pilavimi bekliyorum cok uykum geldi
Benim eşim bana hiç iş yaptırmıyor ya çoraplarımı bile o giydiriyor. Bir tabağı bile mutfağa götürünce kızıyo bana. İki düşükten sonra o da korkuyor bişey olacak diye. Ama bir iki gündür alıştı bu duruma. Ben sürekli yatıyorum anlayacağın :)

He he benim 4 tane de yazinca korkanlar oluyo buda yazmiycam arti pimpiriklenmiycem stres cok onemli

He he benim 4 tane de yazinca korkanlar oluyo buda yazmiycam arti pimpiriklenmiycem stres cok onemli
Aynen öyle canım :) Sizler okulda koruyabiliyor musunuz bebeği ya ben çok zorlanıyorum çocuklar koşuyorlar gelip birden karnıma sarılmak istiyolar. Ödümü koparıyorlar bazen

Ayyy kizlar benimde hep uyk var ama uyuyamiyrm uzanmak iyi geliyo :) bi kalp atisini duysam rahatliycam

Rabbimin izniyle bende şubat annesiyim inşallah bugün kan değerlerimin ikiye katlandığını öğrendik çok şükür hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar
Kan değerleriniz kaç la başladı hayırlı olsun

Aynen öyle canım :) Sizler okulda koruyabiliyor musunuz bebeği ya ben çok zorlanıyorum çocuklar koşuyorlar gelip birden karnıma sarılmak istiyolar. Ödümü koparıyorlar bazen
Ben biraktim okulu cnm gitmiycem daha eylulde de baslamiycam biz riskliyiz cnm bizim riskimiz 3. Aydan sonra baslio

Ayyy kizlar benimde hep uyk var ama uyuyamiyrm uzanmak iyi geliyo :) bi kalp atisini duysam rahatliycam
Al benden de o kadar cnm.. bi kalbini duysaydim bende.. haftaya persembe insallah bebegimi gorurum sonrada kalp atisini beklicem

Al benden de o kadar cnm.. bi kalbini duysaydim bende.. haftaya persembe insallah bebegimi gorurum sonrada kalp atisini beklicem
Sen keseyi gordun mu ?.benim cuma 6000lrde olcak beta sadece keseyi mi gorurum bebisimide gorsem ne guzel olurrrrrr dunyalar benm olur diger gebeligimde bebisimi gorememistm

Sen keseyi gordun mu ?.benim cuma 6000lrde olcak beta sadece keseyi mi gorurum bebisimide gorsem ne guzel olurrrrrr dunyalar benm olur diger gebeligimde bebisimi gorememistm

Ewt cok sukur gecen hafta carsamba gordum :) masallah minicik bisey.. iki hafta sonra gel dedi drum bebegide kalbinide goruruz.. hayir dedim ben catlarim o zamana haftaya persembe gelirim.. tm dedi guldu.. insallah bebegimi de gorurum persembe.. cok heycanli yaaa

Unutmusum bu tatli heycani.. Rabbim bu sefer bize bagislasin insallah. .. ammiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…