Kubram hosgeldin aramiza :)Merhaba kızlar bende Şubat annesiyim Allah kısmet ederse Şubat annesi olup kalp atışını duyan varmı acaba ?benim Cumartesi kontrolüm var doktor duyarız inşallah dedi gediğinde dedi çok da heyecanlıyım bir tane kaybım hem Heyecanlı hem tedirgin inşallah isteyen herkesi Rabbim evlatlarına kavuşturur
merhaba canım hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah muhtemelen duyarsın 1 hafta var aramızda bende Allah kısmet ederse haftaya cagırdı kalp atısı içinMerhaba kızlar bende Şubat annesiyim Allah kısmet ederse Şubat annesi olup kalp atışını duyan varmı acaba ?benim Cumartesi kontrolüm var doktor duyarız inşallah dedi gediğinde dedi çok da heyecanlıyım bir tane kaybım hem Heyecanlı hem tedirgin inşallah isteyen herkesi Rabbim evlatlarına kavuşturur
nasıl nerden bakacağız bana protokol numarasının falan oldugu bir kağıt vermediler amagünaydın canlar kan verdım geldım yıne bakalım yukselmıs mı dua edın banada bu arada saglık ocagına kan verenler 4 e kadar beklemeyın ınternette 1,30 2 arası cıkıyor sonuclar hepımızın hayırlı sonucları olsun
normal caNIM BENIM DIGER GEBELIKLERIMDE OLMADI YERLEŞME KANAMASI AMA BUNDA OLDU MERAK ETME BEYAZ AKINTI DA NORMALKızlar Günaydın. :)
Bir şey sormak istiyorum herkeste tutunma kanaması olması şart mı? İlk gebeliğimde olmuştu ama bu sefer olmadı. Onun yerine süt beyaz, az kıvamlı, kokusuz akıntı geliyor bu normal mi sizce.
ah adre çok korkuyorum dr daha günün gelmediği için iyi bir sonuç dedi 41 için eğer carsamba günü falan yaosaydık ve böyle çıksaydı sıkıntı var derdim dei baklalım benimde 100 çıkması lazım 3 gün oldu çünkü idrarda belirgin artış var ama kanda nasıl olur bilmiyorum ayrıca ben diğer tüm kan testlerini 2 hafta önceden yaptırmıştım detaylı bir şekilde demişr depolarım sıfırlanmış ve b12 düşmüştü iğne ve hap kullanıyorum onlar için şuanben de saglık ocagına gıttım kan verdım dıger butun kan testlerını de ıstedım seker tsh falan fılan 4 de cıkacak sonuclarım ınsallah bı sorun yoktur hesaplarıma gore 450-550 arası bısey olmalı ama korkuyorum hem ılk ölçturdugum yer degıl referans aralıgı aynı degıl o yuzden cok farklı bı deger de cıkabılır dra deım carsamba tekrar ısteyebılır mıyız dıye tamam dedı o gune kadar endıselı olcam sanırım
saglık ocagı tahlıl sonucları yaz canım arama motoruna orda cıkıyor şehır sec bılgılerı gır prookol numarasına felan gerek yok lınk atmak yasak degılse atıyımnasıl nerden bakacağız bana protokol numarasının falan oldugu bir kağıt vermediler ama
bırbırımıze dua edelım cnm ınsallah sıntı olmaz devam eder gebelıklerımız ben de cok endıselıyım yaaa nıyeyse vesvese mı sardı noldu bılmıyorum cnm yaa sen nerde ölçturdun devlette mı fakulte mı medıkal mı cnm hangısındeah adre çok korkuyorum dr daha günün gelmediği için iyi bir sonuç dedi 41 için eğer carsamba günü falan yaosaydık ve böyle çıksaydı sıkıntı var derdim dei baklalım benimde 100 çıkması lazım 3 gün oldu çünkü idrarda belirgin artış var ama kanda nasıl olur bilmiyorum ayrıca ben diğer tüm kan testlerini 2 hafta önceden yaptırmıştım detaylı bir şekilde demişr depolarım sıfırlanmış ve b12 düşmüştü iğne ve hap kullanıyorum onlar için şuan
canım ben gırdım ama cok eskı sonuclar cıktı karsıma yenı saglık ocagına gectım ordakı bılgıler hıc yoksaglık ocagı tahlıl sonucları yaz canım arama motoruna orda cıkıyor şehır sec bılgılerı gır prookol numarasına felan gerek yok lınk atmak yasak degılse atıyım
özelden atabilirsinsaglık ocagı tahlıl sonucları yaz canım arama motoruna orda cıkıyor şehır sec bılgılerı gır prookol numarasına felan gerek yok lınk atmak yasak degılse atıyım
ben asm de ölçtürdüm bu gün yine orda verdim ama devlette mehmet bey e aldım herkes çok övdübırbırımıze dua edelım cnm ınsallah sıntı olmaz devam eder gebelıklerımız ben de cok endıselıyım yaaa nıyeyse vesvese mı sardı noldu bılmıyorum cnm yaa sen nerde ölçturdun devlette mı fakulte mı medıkal mı cnm hangısınde
valla canım onu bılmıyoru benım dırek cıkıyor ılk saglık ocagım burası zaten onuda stresten kesf ettım 4 e kadar beklemek gıcık edıyor benıcanım ben gırdım ama cok eskı sonuclar cıktı karsıma yenı saglık ocagına gectım ordakı bılgıler hıc yok
bana soruyor protokol no link atın lütfenvalla canım onu bılmıyoru benım dırek cıkıyor ılk saglık ocagım burası zaten onuda stresten kesf ettım 4 e kadar beklemek gıcık edıyor benı
özele attım canım sonucta reklam degıl sanırım atıyorum bakın kızlar sonuclara burdan bır ıkı hata verırse sayfaları kapatıp tekrar gırın http://www.tahlilsonuclari.gen.tr/saglik-ocagi-asm/bana soruyor protokol no link atın lütfen
eskı saglık ocagım cıktı bu yenısı cıkmadı mecbur 4 e kadar beklıycezzz pufffvalla canım onu bılmıyoru benım dırek cıkıyor ılk saglık ocagım burası zaten onuda stresten kesf ettım 4 e kadar beklemek gıcık edıyor benı
aminn canım benım duygularımı dualarımı yazdın...Hayırlı müjde dolu sabahlar olsun
Rahme mucizeyi koyan kudret onu koruyacaktırda sadece sebepleri yerine getirip dikkat edelim sonrada aciz ve Güçsüz olduğumuzu bilerek verdiği mucizeyi Koruması için dua dua yalvaralım...
Allahım sen burada bi sürü sıkıntı yaşamış heyecanları yarım kalmış anne adaylarını görüyorsun senden gelene amenna... Ama hazinelerin geniştir bizde istiyoruz sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar istiyoruz nasip et
AMIN ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?