2016 Şubat Anneleri

senden insan gıbı rıca ettık emır vermedık kabalaşmaya gerek yok herkesın ınancı kendıne kımse Allah ın varlıgını kanıtlıyamıyor ama ınanıyor ve bır egıtımcı olarak su tavırlarını kınıyorum ben goremezden gelıyorum senı sende benı gorme olsun bıtsın uzatmanın anlamı yok kıran sensın susan ben şikayet eden yıne sensın ne dıyım

Arkadaşlar ben cuma günü tam 5 haftalık olucam. Doktorum gel keseye bakalım dedi. Karından bakarsa kese görünür dimi? Vajinal bakmak isterse baktırmayı düşünmüyorum.

Arkadaşlar ben cuma günü tam 5 haftalık olucam. Doktorum gel keseye bakalım dedi. Karından bakarsa kese görünür dimi? Vajinal bakmak isterse baktırmayı düşünmüyorum.
muhtemelen görürsün benim karından göründü hemen

Merhaba taze anneler. Ben de şubat annesi olacam kısmetse sizlere sorum sancı var mı sizde de benim bat dan itibaren adet olacakmışım gibi sancım war korkuyorum çok.allah korusun meleklerimizi ve bizi

Aynı durumdayız tatlım beta hcg en son ne zaman ölçüldü ve kaç çıktı?

allah ile söylediğin hurafeyi karşılaştırma istersen :) sen bakmayıver kadının fotosuna, kimsenin kimseye profil fotonu kaldır deme hakkı yok çünkü. sana söylense iyi mi? ben de mimoza çiçeğinden nefret ederim mesela ama sana karışmıyorum :)

keseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))

Merhaba, 2. doğumum 12 şubat görünüyor kısmetse, oğlum 21 aylık, ben de buralarda takipte olacağım.

keseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))

Bildiğim kadarıyla karından olması gerekiyor. Ama ters rahim gibi durumlarda vajinal bakılıyor. İlk doğumumda ilk 3 ay vajinal muayene oldum

Bildiğim kadarıyla karından olması gerekiyor. Ama ters rahim gibi durumlarda vajinal bakılıyor. İlk doğumumda ilk 3 ay vajinal muayene oldum

ben hazırlıklı gideyim o zaman, o duruma göre karar versin. hayırlı uğurlu olsun ikinci bebeğin :)

benim karından baktı ama karından görünmezse vajinalda bakabiliyolar canım sen hazırlıklı git bence:)

Transferin 11. günü 536 çıktı. Değerim yüksek diye de birdaha baktırmadım. Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin?
Tatlım benim de perşembe gece 152 çıkmıştı doktoruma ilk gittiğimde hesap yaptı ve ultrasonda göremeyecez şimdi birazdan kontrol edicem görünmüyo diye korkma dedi ve nitekim dediği gibi de çıkmadı. Hesap yapıp cuma için çağırdı tekrar bakıcaz 5 haftadan küçükse karından ultrasonda görülmemesi gayet normalmiş. İlk gebelik mi senin de?

Evet ilk tüp, ilk gebelik. Cuma günü benim tam 5 hafta oluyor. Ama 11. güne göre değerimi yüksek buldu doktor ve keseyi görelim dedi. Bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz. Sadece bir kere kan verdim.

Evet ilk tüp, ilk gebelik. Cuma günü benim tam 5 hafta oluyor. Ama 11. güne göre değerimi yüksek buldu doktor ve keseyi görelim dedi. Bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz. Sadece bir kere kan verdim.
Sen içini ferah tut değerlerin güzel çıkmış maşallah. İnşallah kazasız belasız atlatıcaz ilk 3 ayı. Hemen hemen aynı gidiyoruz senle. Bizim gibi cuma gününü sabırsızlıkla bekleyen birilerini duyunca heyecan yaptım :)

Merhaba taze anneler. Ben de şubat annesi olacam kısmetse sizlere sorum sancı var mı sizde de benim bat dan itibaren adet olacakmışım gibi sancım war korkuyorum çok.allah korusun meleklerimizi ve bizi

Canim merhaba benimde öyle sancim var 4 5 haftalik hamileyym bnde dr um ilac verdi onu kullaniyorum

Transferin 11. günü 536 çıktı. Değerim yüksek diye de birdaha baktırmadım. Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin?
Canım benimde ikinci testim 601cikti perşembe dr daha test gerek yok dedi kese için haftaya çarşamba randevu verdi tüp bebek yaptirdigim yer hayırlısı bende çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…