muhtemelen görürsün benim karından göründü hemenArkadaşlar ben cuma günü tam 5 haftalık olucam. Doktorum gel keseye bakalım dedi. Karından bakarsa kese görünür dimi? Vajinal bakmak isterse baktırmayı düşünmüyorum.
Aynı durumdayız tatlım beta hcg en son ne zaman ölçüldü ve kaç çıktı?Arkadaşlar ben cuma günü tam 5 haftalık olucam. Doktorum gel keseye bakalım dedi. Karından bakarsa kese görünür dimi? Vajinal bakmak isterse baktırmayı düşünmüyorum.
senden insan gıbı rıca ettık emır vermedık kabalaşmaya gerek yok herkesın ınancı kendıne kımse Allah ın varlıgını kanıtlıyamıyor ama ınanıyor ve bır egıtımcı olarak su tavırlarını kınıyorum ben goremezden gelıyorum senı sende benı gorme olsun bıtsın uzatmanın anlamı yok kıran sensın susan ben şikayet eden yıne sensın ne dıyım
keseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))
Bildiğim kadarıyla karından olması gerekiyor. Ama ters rahim gibi durumlarda vajinal bakılıyor. İlk doğumumda ilk 3 ay vajinal muayene oldum
ben hazırlıklı gideyim o zaman, o duruma göre karar versin. hayırlı uğurlu olsun ikinci bebeğin :)
Transferin 11. günü 536 çıktı. Değerim yüksek diye de birdaha baktırmadım. Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin?Aynı durumdayız tatlım beta hcg en son ne zaman ölçüldü ve kaç çıktı?
4+6 di benim... vajinal bakti.. minicik bi kese masallah :)keseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))
benim karından baktı ama karından görünmezse vajinalda bakabiliyolar canım sen hazırlıklı git bence:)keseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))
Tatlım benim de perşembe gece 152 çıkmıştı doktoruma ilk gittiğimde hesap yaptı ve ultrasonda göremeyecez şimdi birazdan kontrol edicem görünmüyo diye korkma dedi ve nitekim dediği gibi de çıkmadı. Hesap yapıp cuma için çağırdı tekrar bakıcaz 5 haftadan küçükse karından ultrasonda görülmemesi gayet normalmiş. İlk gebelik mi senin de?Transferin 11. günü 536 çıktı. Değerim yüksek diye de birdaha baktırmadım. Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin?
Evet ilk tüp, ilk gebelik. Cuma günü benim tam 5 hafta oluyor. Ama 11. güne göre değerimi yüksek buldu doktor ve keseyi görelim dedi. Bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz. Sadece bir kere kan verdim.Tatlım benim de perşembe gece 152 çıkmıştı doktoruma ilk gittiğimde hesap yaptı ve ultrasonda göremeyecez şimdi birazdan kontrol edicem görünmüyo diye korkma dedi ve nitekim dediği gibi de çıkmadı. Hesap yapıp cuma için çağırdı tekrar bakıcaz 5 haftadan küçükse karından ultrasonda görülmemesi gayet normalmiş. İlk gebelik mi senin de?
Sen içini ferah tut değerlerin güzel çıkmış maşallah. İnşallah kazasız belasız atlatıcaz ilk 3 ayı. Hemen hemen aynı gidiyoruz senle. Bizim gibi cuma gününü sabırsızlıkla bekleyen birilerini duyunca heyecan yaptım :)Evet ilk tüp, ilk gebelik. Cuma günü benim tam 5 hafta oluyor. Ama 11. güne göre değerimi yüksek buldu doktor ve keseyi görelim dedi. Bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz. Sadece bir kere kan verdim.
Merhaba taze anneler. Ben de şubat annesi olacam kısmetse sizlere sorum sancı var mı sizde de benim bat dan itibaren adet olacakmışım gibi sancım war korkuyorum çok.allah korusun meleklerimizi ve bizi
Canım benimde ikinci testim 601cikti perşembe dr daha test gerek yok dedi kese için haftaya çarşamba randevu verdi tüp bebek yaptirdigim yer hayırlısı bende çok heyecanlıyımTransferin 11. günü 536 çıktı. Değerim yüksek diye de birdaha baktırmadım. Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin?
Benim doktorum ilaç vermedi annelerimiz de rahim duvarı kalınlaşıyor rahim kendini hazırlıyor diyorlar ama bakalmCanim merhaba benimde öyle sancim var 4 5 haftalik hamileyym bnde dr um ilac verdi onu kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?