2016 Şubat Anneleri

Kızlar karnım gaz dolu şiş ve agzıma acı su geliyor. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?

son aylarımızda bu yazışmalarımızı okuyup güleriz inşallah :) Canım benim psikoloji pert durumda. sürekli doktora gidesim ve hatta hastanenin önünde yatasım var. Biraz kfam dağılsa unutsam hemen bebeğimi ihmal ettim gibi oluyorum. Sürekli onu düşünüyorum. Oysa test gününe kadar benden rahatı yoktu. Sonucun pozitif oldugunu öğrendim ve kaybetme korkum tavan yaptı. 32 yaşındayım ve ilk defa hamile kaldım.

keseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))
Canım beta hcg sayısına göre değişiyor 6000 ve üstü ise karından altındaysa alttan bakılıyo. Benim dün alttan bakıldı.

Annelik içgüdüsü erkenden gelmiş sana bence :) ama şunu devamlı hatırlamak lazım bizler ne hissedersek bebeğimiz de onu hisseder. Korkularımızı bir kenara bırakıp heyecanımızı sonuna kadar yaşamalı ve anın tadını çıkarmalıyız :) herşey çok güzel olacak inşallah

Amin... Ne güzel bir dua

Ooooo neler olmuş bence de hiç kimsenin kimseye profil fotonu kaldır demeye hakkı yok by arada pasif görünüyor o arkadaş adre sen burdamisin

Merhaba bayanlar biz test sonuçlarımızı aldık. TSH yani tiroid hormonum 8.36 çıktı. Aynı hastanede dahiliyeye gittim testş tekrarladık. Bu kez de 4.42 çıktı. İlaca başladım umarım bir sıkıntı olmaz. Var mı benim gibi tsh yüksek çıkan ?

Herkes zor bir süreçten geçiyor Hormonlar oynuyor Birbirimize karşı daha anlayışlı sabırlı davranirsak daha iyi olur gibi geliyor bana Birbirimizi kirmayalim Herkes çok hassas Ben çok üzüldüm böyle olayların yaşanmasına o arkadaş kendi mi pasif yaptı acaba yönetimi yoksa Eger kendisi yapmissa sıkıntı yok isteyerek yapmıştır derim ama yönetim yaptıysa hoş olmamış Kız çok kötü olmuştur Bu dönemde stress yasamamasi lazım hem onun hem bizim
burada kırıcı konuşmayalım bence Herkesin düşüncesi birbirine uyacak diye bir şart yok Burada o kadar fazla kişi varki aynı düşünceye sahip olması imkansız
eğer size uymuyorsa o kişiyle konusmazsiniz olur biter bence
Her ikisi adına da çok üzüldüm

Yatıştırmaya çalıştım ama birbirlerini yanlış anladılar ... Herkes zor zamanlar yaşıyor güzel düşünmeliyiz... Bende üzüldüm böyle olmasına

Evet ilk tüp, ilk gebelik. Cuma günü benim tam 5 hafta oluyor. Ama 11. güne göre değerimi yüksek buldu doktor ve keseyi görelim dedi. Bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz. Sadece bir kere kan verdim.

Benim de ilk tüp :) 9. gün 134 çıktı beta hcg, 10 gün sonra gel dedi. Yarın gideceğim işte :) çok heyecanlıyım!

Selam bayanlar.. öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun Allahım sorunsuz sıkıntısız kavuşmayı da nasip etsin hepimize inşallah. Benim de sat 1 mayıs. Ocak ayında boş gebelik geçirdim ve 8 haftalık düşük yaptım. Şimdi 6 haziranda tekrar hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmeye cesaret edemiyorum.bazı doktorlar var Allah bir daha karşılaştırmasın onlarla moral vereceği yerde iyice strese girmemi sağladılar. Bu dönemde moral destek çok önemli. Kısacası inanmayacaksınız ama şimdi bekliyorum 2 hafta sonraya randevu alabildim anca cesaretimi toplayabilirim diyeçünkü korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Yine de vardır Allahın bildiği mutlaka bir hayır vardır her yaşadığımız sıkıntıda.. Gördüğüm kadarıyla topikteki çoğu arkadaş da benim gibi kayıp yaşamış Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize arkadaşlar. Mutlu haberler alalım hep inşallah :)

Canımcığım en iyisini sen bilirsin ama bazen bi sorun varsa onu erken yakalamak da bir sürü kötü şeyi engelliyor. Benim bi aşılamam var tutmayan, onun sonrasında çok üzüldüm gitmedim kontrole. 4 cm kist oluştu iki ay uğraştım tüp sürecinde. 32 gün kanama geçirdim, en başında gitsem on gün hap kullanacaktım geçecekti. Dertsiz başıma dert aldım yani.

Korkman, endişe etmen çok normal. Ama bence bildiğin, tanıdığın bir doktora görün.

# papatya çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun senin sat neydi çok mu geçmişti günün Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlat nasip etsin inşallah
amin canım teşekkür ederim. 6 mayıstı sat. iğneye başlayacağım için erken öğrenmiştim. Rabbim sizin bebeklerinizi hayırlısıyla size kavuştursun inşallah.

Canım onu da düşünüyorum aslında Allah korusun kötü bişey varsa erken teşhis önemli tabiki ama ne biliyim ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil.Geçen sefer en son gittiğim doktoru çok beğenmiş ve güvenmiştim ama o da şehir dışında. Haklısın sen de tabiki..belki kendimi gaza getirirsem giderim bu hafta içi de

yaaa canlar benim deger cok mu dusuk dun 55.60 ti yarin mi gitsem yoksa cuma falan mi gitsem kan vermeye karar veremiyorum sat 6 mayis.. ... dongum 31 gun yada 38 gun degisiyoo offf kafamda deli sorular

Benim doktorum ilaç vermedi annelerimiz de rahim duvarı kalınlaşıyor rahim kendini hazırlıyor diyorlar ama bakalm

Banada yerlesmr sancisidir rahim genişliyor falab diyolar ama bilmiyorum ben dr a kan gelecek gibi hissediyorm sanki regl olcm sancim oluyo dedigimde düşük riskine karsi ilac verelm dedi Progestan diye bi ilac kullanıyorum ins gecer ama cok sıkıcı her fırsatta Uzaniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…