son aylarımızda bu yazışmalarımızı okuyup güleriz inşallah :) Canım benim psikoloji pert durumda. sürekli doktora gidesim ve hatta hastanenin önünde yatasım var. Biraz kfam dağılsa unutsam hemen bebeğimi ihmal ettim gibi oluyorum. Sürekli onu düşünüyorum. Oysa test gününe kadar benden rahatı yoktu. Sonucun pozitif oldugunu öğrendim ve kaybetme korkum tavan yaptı. 32 yaşındayım ve ilk defa hamile kaldım.Sen içini ferah tut değerlerin güzel çıkmış maşallah. İnşallah kazasız belasız atlatıcaz ilk 3 ayı. Hemen hemen aynı gidiyoruz senle. Bizim gibi cuma gününü sabırsızlıkla bekleyen birilerini duyunca heyecan yaptım :)
Canım beta hcg sayısına göre değişiyor 6000 ve üstü ise karından altındaysa alttan bakılıyo. Benim dün alttan bakıldı.keseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))
Annelik içgüdüsü erkenden gelmiş sana bence :) ama şunu devamlı hatırlamak lazım bizler ne hissedersek bebeğimiz de onu hisseder. Korkularımızı bir kenara bırakıp heyecanımızı sonuna kadar yaşamalı ve anın tadını çıkarmalıyız :) herşey çok güzel olacak inşallahson aylarımızda bu yazışmalarımızı okuyup güleriz inşallah :) Canım benim psikoloji pert durumda. sürekli doktora gidesim ve hatta hastanenin önünde yatasım var. Biraz kfam dağılsa unutsam hemen bebeğimi ihmal ettim gibi oluyorum. Sürekli onu düşünüyorum. Oysa test gününe kadar benden rahatı yoktu. Sonucun pozitif oldugunu öğrendim ve kaybetme korkum tavan yaptı. 32 yaşındayım ve ilk defa hamile kaldım.
Hayırlı müjde dolu sabahlar olsun
Rahme mucizeyi koyan kudret onu koruyacaktırda sadece sebepleri yerine getirip dikkat edelim sonrada aciz ve Güçsüz olduğumuzu bilerek verdiği mucizeyi Koruması için dua dua yalvaralım...
Allahım sen burada bi sürü sıkıntı yaşamış heyecanları yarım kalmış anne adaylarını görüyorsun senden gelene amenna... Ama hazinelerin geniştir bizde istiyoruz sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar istiyoruz nasip et
AMIN ...
Şişlik bende de var canım sanki 3-4 kilo almış gibiyimKızlar karnım gaz dolu şiş ve agzıma acı su geliyor. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?
Yatıştırmaya çalıştım ama birbirlerini yanlış anladılar ... Herkes zor zamanlar yaşıyor güzel düşünmeliyiz... Bende üzüldüm böyle olmasınaHerkes zor bir süreçten geçiyor Hormonlar oynuyor Birbirimize karşı daha anlayışlı sabırlı davranirsak daha iyi olur gibi geliyor bana Birbirimizi kirmayalim Herkes çok hassas Ben çok üzüldüm böyle olayların yaşanmasına o arkadaş kendi mi pasif yaptı acaba yönetimi yoksa Eger kendisi yapmissa sıkıntı yok isteyerek yapmıştır derim ama yönetim yaptıysa hoş olmamış Kız çok kötü olmuştur Bu dönemde stress yasamamasi lazım hem onun hem bizim
burada kırıcı konuşmayalım bence Herkesin düşüncesi birbirine uyacak diye bir şart yok Burada o kadar fazla kişi varki aynı düşünceye sahip olması imkansız
eğer size uymuyorsa o kişiyle konusmazsiniz olur biter bence
Her ikisi adına da çok üzüldüm
Allah razı olsun.. Bu topik bi sürü imtihandan geçmiş anne topiği... Bi kaybım var sevinmeye hayal kurmaya korkuyoruz... Ini korktuklarımızdan emin oluruz..Amin... Ne güzel bir dua
Duan benimde içime islemisti canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAllah razı olsun.. Bu topik bi sürü imtihandan geçmiş anne topiği... Bi kaybım var sevinmeye hayal kurmaya korkuyoruz... Ini korktuklarımızdan emin oluruz..
Amin canım yaaa inş...bunu yaşamayan anlayamayabilşr ama burda çok iyi anlıyoruz...Duan benimde içime islemisti canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Evet ilk tüp, ilk gebelik. Cuma günü benim tam 5 hafta oluyor. Ama 11. güne göre değerimi yüksek buldu doktor ve keseyi görelim dedi. Bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz. Sadece bir kere kan verdim.
Selam bayanlar.. öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun Allahım sorunsuz sıkıntısız kavuşmayı da nasip etsin hepimize inşallah. Benim de sat 1 mayıs. Ocak ayında boş gebelik geçirdim ve 8 haftalık düşük yaptım. Şimdi 6 haziranda tekrar hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmeye cesaret edemiyorum.bazı doktorlar var Allah bir daha karşılaştırmasın onlarla moral vereceği yerde iyice strese girmemi sağladılar. Bu dönemde moral destek çok önemli. Kısacası inanmayacaksınız ama şimdi bekliyorum 2 hafta sonraya randevu alabildim anca cesaretimi toplayabilirim diyeçünkü korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Yine de vardır Allahın bildiği mutlaka bir hayır vardır her yaşadığımız sıkıntıda.. Gördüğüm kadarıyla topikteki çoğu arkadaş da benim gibi kayıp yaşamış Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize arkadaşlar. Mutlu haberler alalım hep inşallah :)
amin canım teşekkür ederim. 6 mayıstı sat. iğneye başlayacağım için erken öğrenmiştim. Rabbim sizin bebeklerinizi hayırlısıyla size kavuştursun inşallah.# papatya çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun senin sat neydi çok mu geçmişti günün Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Canım onu da düşünüyorum aslında Allah korusun kötü bişey varsa erken teşhis önemli tabiki ama ne biliyim ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil.Geçen sefer en son gittiğim doktoru çok beğenmiş ve güvenmiştim ama o da şehir dışında. Haklısın sen de tabiki..belki kendimi gaza getirirsem giderim bu hafta içi deCanımcığım en iyisini sen bilirsin ama bazen bi sorun varsa onu erken yakalamak da bir sürü kötü şeyi engelliyor. Benim bi aşılamam var tutmayan, onun sonrasında çok üzüldüm gitmedim kontrole. 4 cm kist oluştu iki ay uğraştım tüp sürecinde. 32 gün kanama geçirdim, en başında gitsem on gün hap kullanacaktım geçecekti. Dertsiz başıma dert aldım yani.
Korkman, endişe etmen çok normal. Ama bence bildiğin, tanıdığın bir doktora görün.
Benim doktorum ilaç vermedi annelerimiz de rahim duvarı kalınlaşıyor rahim kendini hazırlıyor diyorlar ama bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?