Merhaba kızlar benimde midemde yanma var bebisler sağlıklı olsunda razıyım yanmaya biz daha kimseye söylemedik hamile olduğumu keseyi görelim dedik ama haftasonu annem anaanneme Mevlüt okutturacak mecbur söyleyeceğim artık çok heyecanlıyım inş herşey Güzel olur hepimiz için
ilk tahlil mi canım? sat kaç?yaaa canlar benim deger cok mu dusuk dun 55.60 ti yarin mi gitsem yoksa cuma falan mi gitsem kan vermeye karar veremiyorum sat 6 mayis.. ... dongum 31 gun yada 38 gun degisiyoo offf kafamda deli sorular
ilk tahlil mi canım? sat kaç?
Ben vajinal gördüm canım erken haftalarda genelde vajinal ultrason kullanıyor doktorlarkeseyi gören arkadaşlar bi söyler misiniz muayene karından mı yoksa vajinal mi? yarın gidiyorum da ona göre hazırlık yapmak lazım : ))))
yazmışsın son adeti ama benim gözüm görüyor mu ki.. Düzenli adet oluyorsan yani geç döllenme olmadıysa değer düşük sanki canımevet cnm ilk tahlil dun yaptirdim 55 sat 6 mayis
yazmışsın son adeti ama benim gözüm görüyor mu ki.. Düzenli adet oluyorsan yani geç döllenme olmadıysa değer düşük sanki canımkeşke daha iyi bir şey söyleyebilseydim
Üzüldüm canım hayırlısını sağlıklısını en yakın zamanda nasip etsin inşallah rabbim sanaamin canım teşekkür ederim. 6 mayıstı sat. iğneye başlayacağım için erken öğrenmiştim. Rabbim sizin bebeklerinizi hayırlısıyla size kavuştursun inşallah.
öyleyse kötü düşünmeye gerek yok canım. yarın yaptır. kat kat artar inşallah :)duzenli adet olamiyom kii elimde degilllo yuzden ben gec dollenmedir deyip simdilik avutmaya calisiyom ozman ben yarin yapimm kan testini icim rahat etsin
Canım onu da düşünüyorum aslında Allah korusun kötü bişey varsa erken teşhis önemli tabiki ama ne biliyim ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil.Geçen sefer en son gittiğim doktoru çok beğenmiş ve güvenmiştim ama o da şehir dışında. Haklısın sen de tabiki..belki kendimi gaza getirirsem giderim bu hafta içi de
Canım benim de sat 1 Mayıs ve daha önce 2 kaybım var Benimde çoook endiselerim var ama heyecanı da var Moralini çok bozarsan Allah korusun bebişin de etkilenir annesi Sana tutunmaya çalışıyorSelam bayanlar.. öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun Allahım sorunsuz sıkıntısız kavuşmayı da nasip etsin hepimize inşallah. Benim de sat 1 mayıs. Ocak ayında boş gebelik geçirdim ve 8 haftalık düşük yaptım. Şimdi 6 haziranda tekrar hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmeye cesaret edemiyorum.bazı doktorlar var Allah bir daha karşılaştırmasın onlarla moral vereceği yerde iyice strese girmemi sağladılar. Bu dönemde moral destek çok önemli. Kısacası inanmayacaksınız ama şimdi bekliyorum 2 hafta sonraya randevu alabildim anca cesaretimi toplayabilirim diyeçünkü korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Yine de vardır Allahın bildiği mutlaka bir hayır vardır her yaşadığımız sıkıntıda.. Gördüğüm kadarıyla topikteki çoğu arkadaş da benim gibi kayıp yaşamış Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize arkadaşlar. Mutlu haberler alalım hep inşallah :)
Canım herkesin döngüsü yumurtlama zamanı farklı olduğu icin beta si da farklı olabilir Sen kendi değerlerini karsilastirmaya çalış iki güne bir en az %70 artış varsa normaldir Endiselenme canım inşallah iyi olurevet cnm ilk tahlil dun yaptirdim 55 sat 6 mayis
Canım herkesin döngüsü yumurtlama zamanı farklı olduğu icin beta si da farklı olabilir Sen kendi değerlerini karsilastirmaya çalış iki güne bir en az %70 artış varsa normaldir Endiselenme canım inşallah iyi olur
Bu dönemde çok yormamak lazım bikaç hafta dikkat edicez artık napalımBanada yerlesmr sancisidir rahim genişliyor falab diyolar ama bilmiyorum ben dr a kan gelecek gibi hissediyorm sanki regl olcm sancim oluyo dedigimde düşük riskine karsi ilac verelm dedi Progestan diye bi ilac kullanıyorum ins gecer ama cok sıkıcı her fırsatta Uzaniyorum..
Canım o ağrılar normal rahim büyüdüğü için oluyor önlemini al tabiki ama kafana takıp canını da sıkmaBanada yerlesmr sancisidir rahim genişliyor falab diyolar ama bilmiyorum ben dr a kan gelecek gibi hissediyorm sanki regl olcm sancim oluyo dedigimde düşük riskine karsi ilac verelm dedi Progestan diye bi ilac kullanıyorum ins gecer ama cok sıkıcı her fırsatta Uzaniyorum..
Kalbim seninle :) aslansın kaplansın! Gitmesen de zaten 2 hafta sonraya randevun varmış ona gidersin :)
Canım benim sana da çok geçmiş olsun. İnşallah birdaha yaşamayız o üzücü olayları sağ salim kavuşuruz hepimiz meleklerimize. Kafam karışık çok ya geçen seferkinde çok erken öğrendim kesem geç görüldü dış gebelik fln diye korkuttular başta. Ama Allahım beterinden korudu daha kötüsü de olabilirdi buna da şükür. Demek satlarımız aynı çok sevindim takip ederiz birbirimizin gelişmelerini de :) Bu arada sen keseni görmüşsün maşallah gözün aydın canım darısı bize inşallah :)Canım benim de sat 1 Mayıs ve daha önce 2 kaybım var Benimde çoook endiselerim var ama heyecanı da var Moralini çok bozarsan Allah korusun bebişin de etkilenir annesi Sana tutunmaya çalışıyor
Biz dün keseyi gördük çok şükür bin şükür Cesaretini toplayıp erken gidebilirsen git baktir bakalım ilaç falan verir doktor belki Belki kesenin görürsün sana güç verir Tabii en önemlisi kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman en dogrusudur
hakkında hayırlısı olsun
ates basması normalmıs cnm ayy ıns ıyı gıdıyordur gebelıkler saat 8e az kaldı dı mı
Ne demek herkese kapımız açık yeter ki bebişler bizimle olsunBende dün test yaptım trasnferimin 9gunu değerin 101/çıktı yarin tekrarlicam inşallah aramıza alırsınız beni. İlk tulum 2 aylık Katibim oldu korkuyorum
Saat 8 de adre yok ortadaSaat 8 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?