- 12 Kasım 2013
- 1.191
- 1.039
- 133
inşallah hayırlı haberlerle gelir :)Saat 8 de adre yok ortada
Canım o ağrılar normal rahim büyüdüğü için oluyor önlemini al tabiki ama kafana takıp canını da sıkma
Sizi ateş mi basıyor ben üşüyorum devamlı yaaates basması normalmıs cnm ayy ıns ıyı gıdıyordur gebelıkler saat 8e az kaldı dı mı
Canim benmde tlf uygulama bi gun onde gosteriyodu bende adet tahimi 1 gun gec yazdm int hespladigim givi gozukuyo sua 6+2 de goruluyo kalp insallah duyarsinz gumgum sesini :) insallah hepimz duyariz :)Kızlar size bişey sorucam. Ben telefonuma bazı uygulamalar indirmiştim. Yumurtlama günü takibi, adet günü takibi ve gebelik takibi için. her ay düzenli adet günlerimin başlangıcını ne bitişini yazıyordum. O programlara göre ben şuan 4+6 günlük hamileyim. Dün keseyi gördük 4+5'de yani. ben şimdi kaç haftalık hamile oluyorum? Doktor 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama 10 gün sonra 6+2 oluyor. Bu kadar erken kalp atışı görünebiliyor mu?. bu günler ve haftalar kafamı karıştırıyor, benmi önden gidiyorum yoksa hesaplarımı yanlış yapıyorum. Anlamadım
Bende cuma gununu sabirsizlikla bekleyenlerdenim :)Sen içini ferah tut değerlerin güzel çıkmış maşallah. İnşallah kazasız belasız atlatıcaz ilk 3 ayı. Hemen hemen aynı gidiyoruz senle. Bizim gibi cuma gününü sabırsızlıkla bekleyen birilerini duyunca heyecan yaptım :)
Canim gec dollenme olabilir eger adetn 38 gunu buluyosa sen yrn tekrarla 2 gunde birduzenli adet olamiyom kii elimde degilllo yuzden ben gec dollenmedir deyip simdilik avutmaya calisiyom ozman ben yarin yapimm kan testini icim rahat etsin
adrede pasif gozukuyoSaat 8 de adre yok ortada
Bende usuyorm ayaklarimda hep corap varSizi ateş mi basıyor ben üşüyorum devamlı yaa
Ins cnm yaainşallah hayırlı haberlerle gelir :)
Ewt pasiv gozukuyor ama benim anlamadigim kendimi pasiv oldu yoksa oyle mi yaptilar..Canim benmde tlf uygulama bi gun onde gosteriyodu bende adet tahimi 1 gun gec yazdm int hespladigim givi gozukuyo sua 6+2 de goruluyo kalp insallah duyarsinz gumgum sesini :) insallah hepimz duyariz :)
Bende cuma gununu sabirsizlikla bekleyenlerdenim :)
Canim gec dollenme olabilir eger adetn 38 gunu buluyosa sen yrn tekrarla 2 gunde bir
adrede pasif gozukuyo
Bende usuyorm ayaklarimda hep corap var
Ilk baslarda bende üsüyordum ama simdi ates basiyor.. bazen ayaklarim yaniyor.. regel den öncede oluyordu o oyle bazen korkutuyor beni.. hayirlisi ile bi persembe olsaydi..Sizi ateş mi basıyor ben üşüyorum devamlı yaa
Canim kk yapmistir mutlakaEwt pasiv gozukuyor ama benim anlamadigim kendimi pasiv oldu yoksa oyle mi yaptilar..
Haklısın canım ister istemez takılıyoruz herşeye ama dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallahTamam canim çok saol ama ister istemez takiyorum ins hersey cok guzel olacak :)
Sizi ateş mi basıyor ben üşüyorum devamlı yaa
Bugünkü münakaşadan dolayımı oldu anlamadım. Ortada küfür yok hakaret yok, böyle ufak tefek şeyler heryerde herzaman yaşanır, neden hemen engellediler ki? Çok saçma.Adre de pasif çok canım sıkıldı kazene söylese grup yöneticisi en aktif üyelerden biriydi
Bugünkü münakaşadan dolayımı oldu anlamadım. Ortada küfür yok hakaret yok, böyle ufak tefek şeyler heryerde herzaman yaşanır, neden hemen engellediler ki? Çok saçma.
Bencede cok sacma knusmalarda bisey yokkiBugünkü münakaşadan dolayımı oldu anlamadım. Ortada küfür yok hakaret yok, böyle ufak tefek şeyler heryerde herzaman yaşanır, neden hemen engellediler ki? Çok saçma.
Mimozaasi ve adre biraz atıştı biraz birbirlerini kırdılar kötü oldu ikisi içinde çok üzüldüm Zor zamanlardan geçiyoruz biraz daha anlayışlı ve sabırlı olsak sıkıntı çıkmaz da işte bazen olabiliyor Herkesin düşüncesi birbirine uyacak diye bir şey yok ama ne bileyim işte keşke olmasaydıMihrimah00
Evet keske karisilmasaydi herkes ozgur burda ben ilk yazdigini gordugumde saka soyluyo sandim cunku sonnda gulucukler vardi meger ciddiymis sasirdim dogrusu :)Keşke olmasaydı ama durduk yere elin profil fotoğrafına laf edilirse bi şey çıkacağı belli... Adre'ye haksızlık olmuş...
aynen öyle saçma sapan bir hurafeye dayanarak durup dururken sataşmakta neyin nesi adre başta sükunetini korudu hatta şaka yollu genetikten falan bahsetti ama karşı taraf gerçekten saçmaladı birde bunda ısrar etti,eğer kk tarafından pasifleştirildiyse adreye haksızlık olmuşKeşke olmasaydı ama durduk yere elin profil fotoğrafına laf edilirse bi şey çıkacağı belli... Adre'ye haksızlık olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?