2016 Şubat Anneleri

Canim benmde tlf uygulama bi gun onde gosteriyodu bende adet tahimi 1 gun gec yazdm int hespladigim givi gozukuyo sua 6+2 de goruluyo kalp insallah duyarsinz gumgum sesini :) insallah hepimz duyariz :)
Bende cuma gununu sabirsizlikla bekleyenlerdenim :)
duzenli adet olamiyom kii elimde degilll o yuzden ben gec dollenmedir deyip simdilik avutmaya calisiyom ozman ben yarin yapimm kan testini icim rahat etsin
Canim gec dollenme olabilir eger adetn 38 gunu buluyosa sen yrn tekrarla 2 gunde bir
Saat 8 de adre yok ortada
adrede pasif gozukuyo
Sizi ateş mi basıyor ben üşüyorum devamlı yaa
Bende usuyorm ayaklarimda hep corap var

Ewt pasiv gozukuyor ama benim anlamadigim kendimi pasiv oldu yoksa oyle mi yaptilar..

Adre de pasif çok canım sıkıldı kazene söylese grup yöneticisi en aktif üyelerden biriydi

Adre de pasif çok canım sıkıldı kazene söylese grup yöneticisi en aktif üyelerden biriydi
Bugünkü münakaşadan dolayımı oldu anlamadım. Ortada küfür yok hakaret yok, böyle ufak tefek şeyler heryerde herzaman yaşanır, neden hemen engellediler ki? Çok saçma.

Bugünkü münakaşadan dolayımı oldu anlamadım. Ortada küfür yok hakaret yok, böyle ufak tefek şeyler heryerde herzaman yaşanır, neden hemen engellediler ki? Çok saçma.
Bencede cok sacma knusmalarda bisey yokki

Mimozaasi ve adre biraz atıştı biraz birbirlerini kırdılar kötü oldu ikisi içinde çok üzüldüm Zor zamanlardan geçiyoruz biraz daha anlayışlı ve sabırlı olsak sıkıntı çıkmaz da işte bazen olabiliyor Herkesin düşüncesi birbirine uyacak diye bir şey yok ama ne bileyim işte keşke olmasaydı Mihrimah00

Keşke olmasaydı ama durduk yere elin profil fotoğrafına laf edilirse bi şey çıkacağı belli... Adre'ye haksızlık olmuş...

Keşke olmasaydı ama durduk yere elin profil fotoğrafına laf edilirse bi şey çıkacağı belli... Adre'ye haksızlık olmuş...
Evet keske karisilmasaydi herkes ozgur burda ben ilk yazdigini gordugumde saka soyluyo sandim cunku sonnda gulucukler vardi meger ciddiymis sasirdim dogrusu :)

aynen öyle saçma sapan bir hurafeye dayanarak durup dururken sataşmakta neyin nesi adre başta sükunetini korudu hatta şaka yollu genetikten falan bahsetti ama karşı taraf gerçekten saçmaladı birde bunda ısrar etti,eğer kk tarafından pasifleştirildiyse adreye haksızlık olmuş

bu arada perşembe günü kalp atımı için randevu aldım heyecan dorukta,inşallah güzel haberlerle gelebilirim kızlar birde perşembe günü eşiminde doğum günü inşallah bebeğimizin kalp atışları en güzel hediye olacak eşime umutluyum bu sefer inşallah boşa çıkarmaz rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…